un4given Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Παρέλαβα και γω λοιπόν χθες την συσκευή με cover σιλικόνης και τζαμάκι από το gearbest. Αγγλοκινέζικο ρομ το οποίο εμένα με βολεύει μια χαρά καθώς προτιμώ να έχω αγγλικά σαν γλώσσα χρήσης. Οι πρώτες εντυπώσεις θετικότατες, πρόκειται για ένα ταχύτατο πολυεργαλείο, με καθαρή οθόνη, πολύ καλή κάμερα (για τα δικά μου δεδομένα) και χωρίς κανένα πρόβλημα στη χρήση του (μέχρι τώρα). Ήρθε με το MIUI 8 εγκατεστημένο. Το tempered glass δεν μου καλύπτει όλη την οθόνη αλλά αφήνει ακάλυπτα περίπου 1-2 mm σε κάθε πλευρά, δεν με ενοχλεί καθόλου όμως αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 στην επαρχία δεν θα έχεις 4g Σίγουρα.. Έχει ειπωθεί αρκετές φορές. Επειδή διαβάζω κ το πόστ για το 3pro με τις ιντερνάσιοναλ εκδόσεις, ίσως τα έχω μπερδέψει. Γενικώς, Xiaomi και 4G ,δε παίζει όπως μου λες.(το εντός αθήνας ή σαλονίκης δε μου λέει κάτι) Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Καλησπέρα στην παρέα. Εδώ και κανένα 1 χρόνο με το lenovo k3 note και αφού το θέλει ο πιτσιρικας (έμεινε με το παλιό μου zopo zp820) σκέφτομαι να πάρω το xiaomi note 4 3/64. Έχω μεγάλη συμπάθεια στο μαζαγι που προτείνει ο φίλος και βλέπω με το κουπόνακι να βγάλει σε τιμή 155€ ,αρκως τιμία θα έλεγα :) Ή rom που δίνει το Banggood παιδιά έχει Ελληνικά γιατί με τα Αγγλικά δεν τα πάω και τόσο καλά,και αν θα πέρνει ενημέρωση αυτόματα.(στις φωτο από Banggood βλέπω Ελληνικά αλλά δεν γνωρίζω αν είναι μόνο το πληκτρολόγιο) Επίσης αν καποιος φίλος έχει την καλοσύνη να προτείνει κάτι για την οθόνη (όχι μεμβράνη αλλά το σκληρό πλαστικό) και καμιά θήκη τύπου βιβλίου. Ερώτησεις για το αν είναι καλό το τηλ δεν ρωταω γιατί από λίγο διάβασμα που έκανα σίγουρα θα μείνω ικανοποιημένος από την απόδοση του αφού ή χρήση που κάνω είναι τα πάντα εκτός από games.Το 90% εκτός από της κλήσεις είναι περιαγωγή στο διαδίκτυο και κάποιες εφαρμογές γενικές.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Καμιά βοήθεια παιδιά για να προλαβω κουπόνακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Επειδή διαβάζω κ το πόστ για το 3pro με τις ιντερνάσιοναλ εκδόσεις, ίσως τα έχω μπερδέψει. Γενικώς, Xiaomi και 4G ,δε παίζει όπως μου λες.(το εντός αθήνας ή σαλονίκης δε μου λέει κάτι) το international έχει 4g παντού. όντως μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο. Αύριο-Μεθαύριο παραλαμβάνω και εγώ το δικό μου. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Επειδή διαβάζω κ το πόστ για το 3pro με τις ιντερνάσιοναλ εκδόσεις, ίσως τα έχω μπερδέψει. Γενικώς, Xiaomi και 4G ,δε παίζει όπως μου λες.(το εντός αθήνας ή σαλονίκης δε μου λέει κάτι) Εγω φολεγανδρο μια χαρα 4g εχω με cosmote Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Εγω φολεγανδρο μια χαρα 4g εχω με cosmote Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Magic word:Cosmote,αν είχες Wind,μάλλον δεν θα είχες 4g. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Επεσε και απο μενα η παραγγελια και εφυγε κιολας ( δωθηκε Tracking ) απο vickmall . Στην αναμονη Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Επειδή διαβάζω κ το πόστ για το 3pro με τις ιντερνάσιοναλ εκδόσεις, ίσως τα έχω μπερδέψει. Γενικώς, Xiaomi και 4G ,δε παίζει όπως μου λες.(το εντός αθήνας ή σαλονίκης δε μου λέει κάτι) Φυσικά και θα χεις 4G σχεδόν παντού με Xiaomi κι ας μην υποστηρίζει την 800άρα μπάντα. Κενά θα χεις κυρίως σε επαρχεία και κυρίως με Wind. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Καλησπέρα παιδιά εδώ και αρκετό καιρό έχει βγάλει μια ενημέρωση την 8.0.4.0 αλλά δεν την κάνω γιατί από το μαγαζί που το πήρα λέει να μην επιχειρήσω να κάνω την ενημέρωση.. ξέρει κανένας γιατι; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Καλησπέρα παιδιά εδώ και αρκετό καιρό έχει βγάλει μια ενημέρωση την 8.0.4.0 αλλά δεν την κάνω γιατί από το μαγαζί που το πήρα λέει να μην επιχειρήσω να κάνω την ενημέρωση.. ξέρει κανένας γιατι; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί δεν ρωτάς το γιατί στο μαγαζί που το αγόρασες; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Βασικα βαλε ενα snap που να δειχνει τι φορας τωρα Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FireOfHades Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά εδώ και αρκετό καιρό έχει βγάλει μια ενημέρωση την 8.0.4.0 αλλά δεν την κάνω γιατί από το μαγαζί που το πήρα λέει να μην επιχειρήσω να κάνω την ενημέρωση.. ξέρει κανένας γιατι; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κοίτα... και γω από το ίδιο μαγαζί το έχω πάρει, και έχω κάνει την ενημέρωση χωρίς κανένα πρόβλημα... Από ότι διαβάζω, σε κάποιους έβγαζε ανεπιτυχή ενημέρωση... Τι να πω... Σε 'μένα όλα ήταν φυσιολογικά... ΥΓ: Δεν πρόσεξα αν αναφέρθηκε το πρόβλημα σε κάποια από τις δύο εκδόσεις συγκεκριμένα... Εγώ πάντως έχω την 3/64... Edited November 10, 2016 by FireOfHades Παράθεση Nokia 6110 -> Nokia 6610 -> Panasonic GD92 -> Sam D500 -> SE K750i -> SE G900 -> Sam M8910 Pixon12 -> SE X10 mini pro -> SE Xperia Ray - Sony Xperia SP -> ThL T5s -> CoolPad F2 8675-W00 -> XiaoMi RedMi Note 4 -> Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Καλησπέρα παιδιά εδώ και αρκετό καιρό έχει βγάλει μια ενημέρωση την 8.0.4.0 αλλά δεν την κάνω γιατί από το μαγαζί που το πήρα λέει να μην επιχειρήσω να κάνω την ενημέρωση.. ξέρει κανένας γιατι; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από τότε που έχω κάνει την εν λόγο αναβάθμιση έχω παρατηρήσει: α) περιοδικά ξαφνική αύξηση της θερμοκρασίας χωρίς ουσιαστικό λόγο, β) ο αισθητήρας φωτός τακτικά κάνει αυξομοιώσεις χωρίς να μεταβάλετε η φωτεινότητα του χώρου, γ) οι ειδοποιήσεις αν δεν είναι ανοικτές οι εφαρμογές δεν έρχονται, αν και δεν είχα σκοπό να το πειράξω αν δεν βγάλουν κάποια διόρθωση σύντομα μάλλον θα του περάσω την Ελληνική rom γιατί άρχισε να γίνετε εκνευριστικό. Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 (edited) Καλησπέρα παίδες. Πριν από λίγο παρέλαβα και εγώ. Edited November 11, 2016 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Φυσικά και θα χεις 4G σχεδόν παντού με Xiaomi κι ας μην υποστηρίζει την 800άρα μπάντα. Κενά θα χεις κυρίως σε επαρχεία και κυρίως με Wind. Ε γι αυτό το πράγμα ακριβώς μιλάμε. Πέρασα στην wind πλέον κ η επαρχία σαφώς με ενδιαφέρει πολύ........ το international έχει 4g παντού. όντως μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο. Αύριο-Μεθαύριο παραλαμβάνω και εγώ το δικό μου. Για κράτα με ενήμερο. Για στείλε κ λινκ καταστήματος παραγγελίας σε παρακαλώ.. Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 (edited) Ε γι αυτό το πράγμα ακριβώς μιλάμε. Πέρασα στην wind πλέον κ η επαρχία σαφώς με ενδιαφέρει πολύ........ Για κράτα με ενήμερο. Για στείλε κ λινκ καταστήματος παραγγελίας σε παρακαλώ.. Ενήμερο σε τι ακριβώς; Εγώ παρέλαβα σήμερα το redmi note 4. Με Cosmote,έχω 4G. edit Δεν ξέρω αν φταίει ότι είναι μετά την πρώτη φόρτιση ή επειδή εδώ και 1,5 ώρα είναι στο 23% που κατεβάζει την ενημέρωση,αλλά η μπαταρία,πάει άκλαφτη. 11% εφαγε σε αυτό το διάστημα. Edited November 10, 2016 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Καλησπέρα στην παρέα. Εδώ και κανένα 1 χρόνο με το lenovo k3 note και αφού το θέλει ο πιτσιρικας (έμεινε με το παλιό μου zopo zp820) σκέφτομαι να πάρω το xiaomi note 4 3/64. Έχω μεγάλη συμπάθεια στο μαζαγι που προτείνει ο φίλος και βλέπω με το κουπόνακι να βγάλει σε τιμή 155€ ,αρκως τιμία θα έλεγα :) Ή rom που δίνει το Banggood παιδιά έχει Ελληνικά γιατί με τα Αγγλικά δεν τα πάω και τόσο καλά,και αν θα πέρνει ενημέρωση αυτόματα.(στις φωτο από Banggood βλέπω Ελληνικά αλλά δεν γνωρίζω αν είναι μόνο το πληκτρολόγιο) Επίσης αν καποιος φίλος έχει την καλοσύνη να προτείνει κάτι για την οθόνη (όχι μεμβράνη αλλά το σκληρό πλαστικό) και καμιά θήκη τύπου βιβλίου. Ερώτησεις για το αν είναι καλό το τηλ δεν ρωταω γιατί από λίγο διάβασμα που έκανα σίγουρα θα μείνω ικανοποιημένος από την απόδοση του αφού ή χρήση που κάνω είναι τα πάντα εκτός από games.Το 90% εκτός από της κλήσεις είναι περιαγωγή στο διαδίκτυο και κάποιες εφαρμογές γενικές.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Να υποθεσω παιδια οτι κανενας σας δεν εχει παραγγειλει το κινητο απο banggood και δεν μου απαντάτε :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FireOfHades Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Το SAR της συσκευής μας: 0,560 W/Kg Παράθεση Nokia 6110 -> Nokia 6610 -> Panasonic GD92 -> Sam D500 -> SE K750i -> SE G900 -> Sam M8910 Pixon12 -> SE X10 mini pro -> SE Xperia Ray - Sony Xperia SP -> ThL T5s -> CoolPad F2 8675-W00 -> XiaoMi RedMi Note 4 -> Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Να υποθεσω παιδια οτι κανενας σας δεν εχει παραγγειλει το κινητο απο banggood και δεν μου απαντάτε :worry: Εγώ το πήρα από το Vickmall,όπως και αρκετοί αν έχω καταλάβει σωστά. Περίμενε μας και απαντήσει κανένας,άλλος,μιας και δεν έχει και μεγάλη συμμετοχή το νήμα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Προσπαθω να βαλω το δαχτυλικο αποτηπωμα αλλα οταν παταω για να μπω στο μενου του με πεταει στο μενου choose lock screen και εχει απο κατω pattern pin password Τι δεν κανω σωστα? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Προσπαθω να βαλω το δαχτυλικο αποτηπωμα αλλα οταν παταω για να μπω στο μενου του με πεταει στο μενου choose lock screen και εχει απο κατω pattern pin password Τι δεν κανω σωστα? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk θα βάλεις πρώτα ενα πιν ή ένα πατερν. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Εγώ το πήρα από το Vickmall,όπως και αρκετοί αν έχω καταλάβει σωστά. Περίμενε μας και απαντήσει κανένας,άλλος,μιας και δεν έχει και μεγάλη συμμετοχή το νήμα. Αυτό είναι παράξενο φίλε μου αν σκεφτείς ότι είναι ένα σούπερ κινητό σε πάρα πολύ καλή τιμή. Με το lenovo note k3 τώρα αρχιζει και κάθεται λίγο το θέμα αφού έχει περάσει κανένας χρόνος από την κυκλοφορία του. Τουλαχιστον απαντηστε μου στην ερωστησ μου σχετικά με την 800 πάντα που δεν έχει. Εγώ με την COSMOTE θα έχω θέμα με το 4g (επαρχεία) ή 800 είναι μόνο για το δικτιο της wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Τουλαχιστον απαντηστε μου στην ερωστησ μου σχετικά με την 800 πάντα που δεν έχει. Εγώ με την COSMOTE θα έχω θέμα με το 4g (επαρχεία) ή 800 είναι μόνο για το δικτιο της wind? Aυτό δεν μπορώ να στο πω με σιγουριά,αλλά με Cosmote,φαντάζομαι θα έχεις 4G. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Εγώ με την COSMOTE θα έχω θέμα με το 4g (επαρχεία) ή 800 είναι μόνο για το δικτιο της wind? Καλο ειναι να ρωτησεις επισημα την cosmote και να ενημερωσεις και το νημα Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasManthos Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Καλησπερα,γνωριζουμε αν υποστηριζει quick charge; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts