Jump to content

EliasManthos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by EliasManthos

  1. Καλησπερα,γνωριζουμε αν υποστηριζει quick charge;
  2. EliasManthos

    Honor 6

    Καλησπερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας,πριν λιγο μετα απο μια πληρη φορτιση,εβγαλα το κινητο απο την πριζα και ελλειψα για λιγο απο το σπιτι.Οταν ανοιξα το κινητο ειδα οτι ειχε κανει reboot μονο του και μου εβγαζε το παρακατω μηνυμα ''Δυστηχως,η εφαρμογη UI συστηματος,εχει σταματησει'' Ειναι η πρωτη φορα που μου το κανει αυτο και δεν ξερω τι να κανω,Παταω το οκ απο κατω αλλα μου το ξαναεμφανιζει.Θα ηθελα την βοηθεια σας.Ευχαριστω !!!
  3. EliasManthos

    Honor 6

    Καλησπερα,θα μπορουσε καποιος να μου πει καποια ακουστικα που ειναι συμβατα με το συγκεκριμενο κινητο και η τιμη τους να μην ξεπερναει τα 30-35 ευρω; Ευχαριστω για τον χρονο σας
  4. EliasManthos

    Honor 6

    Παιδιά ξέρετε πως βγάζουμε αυτόν τον σπαστικό ήχο(είναι ένα ολόκληρο τραγούδι) όταν έρχεται μια ειδοποίηση
  5. EliasManthos

    Honor 6

    Φίλε που έχει θέμα με το messenger αυτό θα σε βοηθήσει
  6. EliasManthos

    Honor 6

    Πρέπει να ζητήσω κάτι συγκεκριμένο η είναι για όλους τους φορτιστές ο ίδιος;
  7. EliasManthos

    Honor 6

    Ευχαριστώ, επίσης ξέρει κανείς που θα βρω ανταπτορα για τον φορτιστή γιατί αυτός που έδιναν δώρο μου χάλασε
  8. EliasManthos

    Honor 6

    Καλημερα,θα μπορουσε καποιος να μου δωσει ενα λινκ για την μεμβρανη με την οποια θα μπορω να εχω τα νεα πληκτρα και τα αλλα κολπακια που εφερε το emui 3.0 Ευχαριστω ;)
  9. EliasManthos

    Honor 6

    Γεια σας,2 ερωτησεις Τι σημαινει οτι το emui 3 ειναι developer edition Επισης,ειχα μια καρτα cosmote την οποια μου την εκοψαν.Σε μια προσφατη αναβαθμιση το τηλεψωνο εβγαλε μια ειδοποιησει οτι δεν υποστηριζει 4g(το οποιο ειναι προφανες διοτι δεν μπορουσα να συνθεθω στο 4g δικτυο)Γνωριζετε πως μπορω να λυσω αυτο το θεμα; Σας ευχαριστω!
  10. EliasManthos

    Honor 6

    Επειδη εχω καιρο να μπω στο forum μπορει καποιος με δυο λογια να μου πει τι συμβαινει; Εβγαλε η Huawei επισημα το EMUI 3;
  11. EliasManthos

    Honor 6

    Ευχαριστώ :D
  12. EliasManthos

    Honor 6

    Καλησπέρα,αυτά που θα ρωτήσω μπορεί να έχουν απαντηθεί πιο πριν αλλά δεν μπορώ να τα βρω 1)Πως κάνω συνχρονισμό τις επαφές μου από το gmail; 2)Μπορείτε να μου δώσετε ένα καλό λινκ για να κατεβάσω το HiSuite; Σας ευχαριστώ!
  13. EliasManthos

    Honor 6

    Το HiSuite που μιλάτε κάποιες σελίδες πριν εννοείς;
  14. EliasManthos

    Honor 6

    Σας ευχαριστώ πολύ,επίσης λίγο πιο πάνω μιλάτε για ένα update,εγώ δεν το δέχτηκα σήμερα... :( ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σας ευχαριστώ πολύ :)
  15. EliasManthos

    Honor 6

    Καλησπέρα, πως μπορώ να κάνω hide τις κινεζικες εφαρμογές. Επίσης μου βγάζει συνέχεια ένα μήνυμα '' Location not found'' πως μπορώ να το βγάλω; Τέλος ξέρετε κάνα trick; Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...