Jump to content

un4given

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About un4given

  • Ημ. Γέννησης 04/03/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cytamobile-Vodafone - Κύπρος

un4given's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω κατά πόσον κάποιος που έκανε την πρόσφατη αναβάθμιση σε China Stable 8.1.3.0 έχει προβλήματα με την διάρκεια της μπαταρίας. Βλέπω τα Google services και Google service framework επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό...
  2. Καλημέρα angelk73! Δοκίμασε να κατεβάσεις την εφαρμογή για πληκτρολόγιο TouchPal που είναι πολύ εύχρηστη και σου επιτρέπει μα χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε γλωσσα θες. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cootek.smartinputv5&hl=en
  3. Κάποιες εφαρμογές αναγκαστικά μένουν αλλά οι πλείστες φεύγουν με ένα απλό uninstall. Εκανα οσες μπορούσα uninstall με την συνηθισμένη μέθοδο και τις υπόλοιπες disable όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, αφαίρεσα και τα notifications τους και πλέον είμαι 'καθαρός'! Αλλιώς, υπάρχουν κάποια apps που μπορείς να κατεβάσεις και σου επιτρέπουν πρόσβαση στο root της συσκευης, πχ: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.namelessrom.devicecontrol&hl=en, αλλά δεν θα ήθελα να το δοκιμάσω αφού ουσιαστικά οι κινεζικές εφαρμογές που έμειναν είναι καλά κρυμμένες.
  4. Και το China ROM έχει ΟΤΑ updates πάντως, δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τωρα και μου ήτανε εύκολο να κάνω uninstall τις κινεζοεφαρμογές.
  5. Παρέλαβα και γω λοιπόν χθες την συσκευή με cover σιλικόνης και τζαμάκι από το gearbest. Αγγλοκινέζικο ρομ το οποίο εμένα με βολεύει μια χαρά καθώς προτιμώ να έχω αγγλικά σαν γλώσσα χρήσης. Οι πρώτες εντυπώσεις θετικότατες, πρόκειται για ένα ταχύτατο πολυεργαλείο, με καθαρή οθόνη, πολύ καλή κάμερα (για τα δικά μου δεδομένα) και χωρίς κανένα πρόβλημα στη χρήση του (μέχρι τώρα). Ήρθε με το MIUI 8 εγκατεστημένο. Το tempered glass δεν μου καλύπτει όλη την οθόνη αλλά αφήνει ακάλυπτα περίπου 1-2 mm σε κάθε πλευρά, δεν με ενοχλεί καθόλου όμως αυτό.
  6. Καλημέρα από Κύπρο! Εντός της επόμενης βδομάδας πρόκειται κι εγώ να παραλάβω το δικό μου Note 4, το οποίο παρήγγειλα από gearbest, μαζί με silicone case και tempered glass. Το πήρα με China stable λόγω του ότι έχω την ίδια έκδοση και στο Mi Pad 2 μου και μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. :) Διαβάζοντας τα σχόλια σας εδώ αναμένω κι εγώ με την σειρά μου να μείνω απόλυτα ευχαριστημένος από το κινητό. Έχω κάποιες επιφυλάξεις για την ποιότητα της κάμερας αλλά από την άλλη, σε αυτή την τιμή θα ήταν παράλογο να περιμένει κάποιος κάτι το εξαιρετικό.
×
×
  • Create New...