jastonas Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Καλημέρα. Έχω παρατηρήσει ότι ενώ στα μηνύματά μου γράφω μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες με τόνους, οι παραλήπτες τα λαμβάνουν με κεφαλαίους χαρακτήρες. Μάλιστα μου διαμαρτύρονται να μη φωνάζω :lol: Πως λύνεται αυτό το θέμα; Έχω ψάξει αρκετά στις ρυθμίσεις χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ευχαριστώ! Φαντάζομαι εννοείς τα SMS. Πήγαινε στις ρυθμίσεις μηνυμάτων και κάπου θα δεις επιλογή για GSM / Unicode. Αν θες να στέλνεις ελληνικά μικρά, βάλε Unicode, αλλά από 160 χαρακτήρες το όριο θα πέσει στους 70. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Το ραδιοφωνο εχει RDS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mafiat Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 SOS παιδιά μια βοήθεια θέλω SOS :!: !!! Θέλω να αγοράσω το redmi note 4 και έμαθα πως είναι καλύτερο από το 4χ άλλα ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα πια έκδοση είναι καλύτερη η Snapdragob η Hellio και μήπως πρέπει να προσέξω και τίποτα για της πάντες 4G, και με τη ρομ πρεπει να το πάρω για να περάσω την ελληνική ρομ Τελος κάτι τελευταίο να πάρω to redmi note 4 η να περιμένω το Redmi 5 Plus Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Η snapdragon έχει καλύτερη αυτονομία. Να κοιτάξεις να έχει την 800αρα που λέγεται b20. Το 4 με το 4x είναι το ιδιο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g9efthymios Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Στα SMS ενώ γράφω μικρά ελληνικά με τόνους, ο παραλήπτης τα βλέπει όλα κεφαλαία ελληνικά χωρίς τους τόνους. Ξέρει κανείς πως το διορθώνω; :blink: Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Στα SMS ενώ γράφω μικρά ελληνικά με τόνους, ο παραλήπτης τα βλέπει όλα κεφαλαία ελληνικά χωρίς τους τόνους. Ξέρει κανείς πως το διορθώνω; :blink: Ευχαριστώ! Αυτό είναι το φυσιολογικό εδώ και 2 δεκαετίες. Γίνεται αυτόματα μετατροπή σε GSM encoding. Αν το απενεργοποιήσεις, για 160 χαρακτήρες θα χρεώνεσαι 3 sms αντί 1. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas_kos Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Καλησπέρα.Νεος χρήστης. Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Το led των ειδοποιήσεων ανάβει κόκκινο, πράσινο αλλά όχι μπλε Είναι θέμα hardware η software; Είχε κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Ευχαριστω Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Πήγαινε ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο και στο kernel πάτησε 5-6 φορές θα μπει στο QC test εκεί έχει επιλογή για τα led Redmi Note 3 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas_kos Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Αυτό έκανα βασικά και κατάλαβα το πρόβλημα Από εκεί κάνεις έλεγχο, αλλά πώς μπορώ να το φτιάξω; Έχω όλες τις τελευταίες ενημερώσεις (νομίζω) MIUI global 9.2.1.0 Καμιά ιδέα; Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g9efthymios Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Αυτό είναι το φυσιολογικό εδώ και 2 δεκαετίες. Γίνεται αυτόματα μετατροπή σε GSM encoding. Αν το απενεργοποιήσεις, για 160 χαρακτήρες θα χρεώνεσαι 3 sms αντί 1. Δεν είχα ιδέα, πρόσφατα το πρόσεξα :blink: Θέλω να το απενεργοποιήσω για 160 χαρακτήρες, δε με νοιάζει να χρεώνομαι 3 sms μιας και έχω απεριόριστα :D Πως το κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Όταν είσαι στα μηνύματα κράτησε πατημένο το πλήκτρο Ξ κάτω αριστερά θα μπει στις ρυθμίσεις, χρήση GSM αλφαβήτου Redmi Note 3 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RetZi Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Καλησπερα.. Σήμερα μου ήρθε το redmi note 4 snapdragon 4 ram κ θα ήθελα να μου προτείνετε κάνα τζαμακι κ θήκη που κάθονται καλά στο κινητό.. ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g9efthymios Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Καλημέρα παιδιά. Ξαφνικά το κινητό δεν bootάρει, κολλάει στο Logo. Έχω δοκιμάσει φλασάρισμα μέσω του οδηγού πάρα πολλές φορές (και με τικαρισμένο το preloader και χωρίς) από 2 διαφορετικούς υπολογιστές, με διαφορετικά καλώδια κτλ. Δυστυχώς το κινητό δεν εκκινεί, πάντα κολλάει στο Logo. Κάθε φορά το περιμένω για μισή ώρα. Τι άλλο μπορώ να κάνω; Το έχει πάθει κανείς άλλος; Έχω μείνει χωρίς κινητό εδώ και 2 μέρες :blink: Σημέιωση: Redmi Note 4, Helio Decacore, 3GB RAM / 64 GB ROM αγορασμένο από Vickmall στις 16/11/2017. Το παρέλαβα στις 12/12/2017 Help please! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g9efthymios Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Καλημέρα παιδιά. Ξαφνικά το κινητό δεν bootάρει, κολλάει στο Logo. Έχω δοκιμάσει φλασάρισμα μέσω του οδηγού πάρα πολλές φορές (και με τικαρισμένο το preloader και χωρίς) από 2 διαφορετικούς υπολογιστές, με διαφορετικά καλώδια κτλ. Δυστυχώς το κινητό δεν εκκινεί, πάντα κολλάει στο Logo. Κάθε φορά το περιμένω για μισή ώρα. Τι άλλο μπορώ να κάνω; Το έχει πάθει κανείς άλλος; Έχω μείνει χωρίς κινητό εδώ και 2 μέρες :blink: Σημέιωση: Redmi Note 4, Helio Decacore, 3GB RAM / 64 GB ROM αγορασμένο από Vickmall στις 16/11/2017. Το παρέλαβα στις 12/12/2017 Help please! :wacko: Ενημέρωση: Τελικά τα κατάφερα. Πέρασα την Global Stable και όλα καλά :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebius Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Καλησπέρα, είμαι ένας νέος κάτοχος και μάλιστα ευχαριστημένος για τη vfm αγορά. Θέλω να ρωτήσω αν και στα κινητά σας εμφανίζεται μια ελαστικότητα στο πλαίσιο στο σημειο του audio jack. Είναι το μονο σημείο στο οποίο πατιεται προς τα μεσα το πλαίσιο στη συσκευή μου και μάλιστα ακούγεται ενα μικρό τρίξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis81 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Καλησπέρα σε όλους!Σκεφτομαι και εγώ να πάρω το note 4!4gb στα 162e! Από την μέχρι τώρα εμπειρία σας αξίζει ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο αυτή τη στιγμή στα ίδια χρήματα περίπου;Αν αξίζει, να προσέξω κάτι στην αγορά του;(εκδόσεις κτλ...) Για 3 χρόνια ειχα το jiayu s3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebius Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Δε ξέρω πολλά απο βαθιά Κίνα αλλα δε νομίζω να αξίζει κάτι αλλο σε αυτα τα φραγκα, αν δε νοιάζει τοσο η κάμερα. Είναι γρήγορο και κρύο με μεγάλη αυτονομία, έχει καλή ποιότητα κατασκευής και καλη οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Αξίζει πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FireOfHades Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Καλησπέρα σε όλους!Σκεφτομαι και εγώ να πάρω το note 4!4gb στα 162e! Από την μέχρι τώρα εμπειρία σας αξίζει ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο αυτή τη στιγμή στα ίδια χρήματα περίπου;Αν αξίζει, να προσέξω κάτι στην αγορά του;(εκδόσεις κτλ...) Για 3 χρόνια ειχα το jiayu s3. Όπως έχει ειπωθεί πολλάκις, Global Version και Snapdragon επεξεργαστή... Παράθεση Nokia 6110 -> Nokia 6610 -> Panasonic GD92 -> Sam D500 -> SE K750i -> SE G900 -> Sam M8910 Pixon12 -> SE X10 mini pro -> SE Xperia Ray - Sony Xperia SP -> ThL T5s -> CoolPad F2 8675-W00 -> XiaoMi RedMi Note 4 -> Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RetZi Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Καλησπερα.. Σήμερα μου ήρθε το redmi note 4 snapdragon 4 ram κ θα ήθελα να μου προτείνετε κάνα τζαμακι κ θήκη που κάθονται καλά στο κινητό.. ευχαριστω.. Κάποιος ρε παιδιά??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7409830#post7409830 Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Οσοι δεν πηραν την global version εχουν καποιο προβλημα με το 4g κλπ? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roumel Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Καλημέρα. Ευτυχής κάτοχος και εγώ τις συσκευής και μου έχει βγάλει να κάνει αναβάθμιση σε MIUI V9.2.1.0.NCFMIEK τώρα είμαι στη έκδοση MIUI V8.5.4.0 NCFMIED . Έχει περάσει κάνεις την συγκεκριμένη αναβάθμιση , αξίζει να την περάσω ή να μείνω σε αυτήν που είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thyreates Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 καινουργια ενημερωση σημερα MIUI V9.2.2.0.NCFMIEK καλα πως γινεται αφου για σταθερη στελνει καθε δυο μηνες; ξερει καποιος τι παιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 καινουργια ενημερωση σημερα MIUI V9.2.2.0.NCFMIEK καλα πως γινεται αφου για σταθερη στελνει καθε δυο μηνες; ξερει καποιος τι παιζει; Όποτε χρειαστεί στέλνει stable, δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα, όπως με τις developer που ναι ανα βδομάδα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts