Jump to content

RetZi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About RetZi

  • Ημ. Γέννησης 14/08/1991

Συσκευή

  • Συσκευή
    Samsung S21 FE

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

RetZi's Achievements

  1. Θα συμφωνήσω την μερα την βγάζει άνετα
  2. Εγώ φίλε μου το πήρα από το one thing και δουλεύει κανονικά και το volte και το 5g. Όσον αφορά την εγγύηση από όπου και να το πάρεις νομίζω ότι κουβαλαει την εργοστασιακη εγγυηση που είναι 2 χρόνια.
  3. Φίλε μου με μέτρια χρήση μου βγάζει οριακα δύο μέρες. Μέτρια χρήση εννοώ νορμάλ χρήση σοσιαλ και μια ώρα gaming την μερα κ αυτόματο φωτισμό οθόνης σε 120hz. Θα συμφωνήσω με την οθόνη επειδή πριν το επιλέξω τα έβαλα δίπλα δίπλα με το s21 και μου φάνηκε μικρό. Τώρα όσον αφορά την κάμερα νομίζω είναι προτιμοτερη μια έξτρα έκδοση android παρά η ελαφρώς καλύτερη κάμερα.
  4. Αδερφέ σε αυτό το δίλημμα ήμουν και εγώ. Αν εξαιρέσεις την πλαστική πλάτη (που εμένα με αφήνει παγερά αδιάφορο γιατί με θήκη το έχει το 90% οπότε στο πλαστικό καταλήγουμε) έχει καλύτερο επεξεργαστή και άμα δεις σε συγκρίσεις η κάμερα είναι ουσιαστικά ίδια. Οι διαφορές είναι ελάχιστες. Και μιλάμε για ένα κινητό που κυκλοφόρησε πριν δύο μήνες και θα φτάσει μέχρι android 16 ενώ τα υπόλοιπα της σειράς s21 μέχρι 15..
  5. Για την υποστήριξη όλοι συμφωνούμε. Το έχεις στα 60hz ή στα 120hz; 120 μόνιμα!!
  6. Παιδιά στα χρήματα που είναι αυτή την στιγμή θεωρώ ότι είναι μια παρά πολύ καλή περίπτωση. Ως πρώην κάτοχος s7 edge είπα να κάνω μια αλλαγή και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Όσο για την αυτονομία με μέτρια χρήση μου βγάζει δύο ημέρες. Και βλέπω ότι μέρα με την μέρα υπάρχει βελτίωση. Και να προσθέσω ότι το συμπεριέλαβε η samsung στις συσκευες που θα πάρουν 4 os upgrades Και 5 χρονια security updates. Καθολου ασχημα !!
  7. Καλησπέρα παλικάρια! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές από το google play. Μου βγάζει ένα μήνυμα ότι είναι σε εκκρεμότητα.. Τι μπορεί να συμβαίνει; να τονίσω ότι αυτό το κάνει μόνο στο wifi. Με δεδομένα κατεβάζει κανονικά.
  8. Καλημερα παιδες. Μόλις έκανα την αναβάθμιση στο ελβετικό και θέλω τώρα να ρωτήσω για να κάτσει καθαρή αρκεί το να κάνω επαναφορά εργοστασιακών μέσα από το κινητό ή θέλει κ κάτι εξτρα; Ευχαριστώ
  9. Κάποιος ρε παιδιά???
  10. Καλησπερα.. Σήμερα μου ήρθε το redmi note 4 snapdragon 4 ram κ θα ήθελα να μου προτείνετε κάνα τζαμακι κ θήκη που κάθονται καλά στο κινητό.. ευχαριστω..
  11. Καλή επιτυχία και καλή ανάσταση σε όλους!!
  12. Καλησπέρα και Χρόνια πολλά! Είμαι κάτοχος του S7 Edge εδώ και περίπου ένα μήνα και λέω να περάσω την Νουγκατ. Καταρχάς θέλω να ρωτήσω αν είχε κανένας πρόβλημα με την Ελβετική γιατί το κινητό μου είναι Ελβετικό και δεύτερον επειδή θέλω καθαρή εγκατάσταση να κάνω hard reset πριν ή μετά την αναβάθμιση? Βέβαια το ιδανικό θα ήταν να το αποφύγω αλλά επειδή ακούω για χαμένες κλήσεις λέω να γίνει εξαρχής. Ευχαριστώ!
  13. Εγω προσωπικα επειδη απενεργοποιω τις ειδοποιησεις δεν εχω τετοιο θεμα αλλα αν υπαρχει τετοιο θεμα υποθετω οτι μπορει να οφειλετε στο deep sleep. Παντως αυτο το διαβασα και απο αλλους με αυτον τον kernel και απο οτι καταλαβα λυθηκε το προβλημα. Αμα θες δοκιμασε να περασεις τον καινουργιο Kernel μπας κ διορθωθει. ;)
  14. Θεωρώ οτι η συσκευή μας με την συγκεκριμένη Rom δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο πολλά καινούργια low budget που κυκλοφορούν στην αγορά. Επίσης απο τι διάβασα ο ace2nutzer θα βγάλει σύντομα την τελική bugfree εκδοση του kernel κ λογικά αναμενετε σύντομα κ ενσωματωμένη στην Rom του. Γενικα ειναι μια εύκολη διαδικασία μιας κ τα βηματα υπαρχουν κ δίνεις στο κινητο ζωή! :)
  15. Πολύ χλωμό αλλα ακομα και να βγαλει αν κρινω απο την jellybean δεν μπορω να φανταστω ποσο χειροτερα θα ειναι :p
×
×
  • Create New...