kostascbr Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 από hardware tο snapdragon έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και σαπορτάρει την 800αρα μπάντα. Το mediatek είναι λίγο πιο γρήγορο. Από software το snapdragon είναι πιο κοντά στο να πάρει επίσημα την Nougat, αν δεν κάνω λάθος υπάρχει ήδη beta version, ενώ το mediatek ένας θεός ξέρει.φιλε ευχαριστω μια διευκρίνηση επειδη με ενδιαφέρει να εχει ελληνικα και την 800 μπαντα τις wind ποιο να παρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 φιλε ευχαριστω μια διευκρίνηση επειδη με ενδιαφέρει να εχει ελληνικα και την 800 μπαντα τις wind ποιο να παρω Note 4x με snapdragon. leeco le max 2 tele26s v45 Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Note 4x με snapdragon. leeco le max 2 tele26s v45οκ ευχαριστω φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 (edited) Ρε παιδια θα το πεταξω απο το παραθυρο αυτο το τηλεφωνο! Ειναι 2 φορα που οι φωτογραφιες που εχουμε βγαλει μολις παμε να τις δουμε στην συλλογή οι φωτογραφιες στην ουσια δεν υπαρχουν στην καρτα, υπαρχουν σαν προεπισκοπιση αλλα μολις παω να ανοιξω καποια εχει στο κεντρο ενα κυκλο που γραφει 0% και απο κατω λεει "Ενεργοποιηση συγχρονισμού με Mi Cloud για ληψη". Εγω εν το μεταξύ δεν εχω ενεργοποιησει τον λογαριασμο Μι Cloud. Αυτην την στιγμη το τηλ εχει την εκδοση MIUI 8 Global 7.6.8 Beta (κανουμε καθε βδομαδα ενημερωσεις) Update : Ενω μεσα στις φωτογραφιες στα αλμπουμ στον φακελο καμερα φαινεται να εχω 1226 φωτογραφιες (υποτιθεται ειναι μες στην καρτα), τωρα που συνδεσα το κινητο στον υπολογιστη οι φωτογραφιες αυτες δεν υπαρχουν στην καρτα Edited July 6, 2017 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulosts Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Καλησπέρα παιδιά .. Πριν λίγο παρέλαβα το κινητό αυτό έκανα ρυθμίσεις όλα κομπλέ .. Μου έβγαλε ότι υπάρχει διαθέσιμη μια ενημέρωση να την κάνω ;;; MIUI V8.2.10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Καλησπέρα παιδιά .. Πριν λίγο παρέλαβα το κινητό αυτό έκανα ρυθμίσεις όλα κομπλέ .. Μου έβγαλε ότι υπάρχει διαθέσιμη μια ενημέρωση να την κάνω ;;; MIUI V8.2.10 Εννοείται. leeco le max 2 tele26s v45 Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Ρε παιδια θα το πεταξω απο το παραθυρο αυτο το τηλεφωνο! Ειναι 2 φορα που οι φωτογραφιες που εχουμε βγαλει μολις παμε να τις δουμε στην συλλογή οι φωτογραφιες στην ουσια δεν υπαρχουν στην καρτα, υπαρχουν σαν προεπισκοπιση αλλα μολις παω να ανοιξω καποια εχει στο κεντρο ενα κυκλο που γραφει 0% και απο κατω λεει "Ενεργοποιηση συγχρονισμού με Mi Cloud για ληψη". Εγω εν το μεταξύ δεν εχω ενεργοποιησει τον λογαριασμο Μι Cloud. Αυτην την στιγμη το τηλ εχει την εκδοση MIUI 8 Global 7.6.8 Beta (κανουμε καθε βδομαδα ενημερωσεις) Update : Ενω μεσα στις φωτογραφιες στα αλμπουμ στον φακελο καμερα φαινεται να εχω 1226 φωτογραφιες (υποτιθεται ειναι μες στην καρτα), τωρα που συνδεσα το κινητο στον υπολογιστη οι φωτογραφιες αυτες δεν υπαρχουν στην καρτα Οποτε φιλε το κινητο δεν το εχεις μαμα κατάσταση αφου επιλεγεις απο τυχαρπαστους προγραμματιστες ρομ, τωωωρα ταλαιπωρεισαι κρίμα δεν ειναι. Για καλο στο λεω οχι να σου την πω, με το συμπαθιο. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Ποια είναι τυχαία ρομ? H Globa Beta?Που είναι και καλύτερη μακράν της stable? Κάτι λάθος έχει γίνει με την επιλογή αποθήκευσης λογικά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Γκλομπαλ μπετα το λεει και λεξη αν ηταν καλη δε θαχες τετοια προβληματα, εμεις που εχουμε την επισημη σταθερη γιατι δεν εχουμε τετοια θεματα. Αλλο η μανα και αλλο οι πλανόδιοι ο κανονας αυτος ειναι αν καθοσασταν στης μαμας πιστευω δε θα ψαχνοσασταν τωρα, καλη συνεχεια και να με συμπαθας. :happy: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Γκλομπαλ μπετα το λεει και λεξη αν ηταν καλη δε θαχες τετοια προβληματα, εμεις που εχουμε την επισημη σταθερη γιατι δεν εχουμε τετοια θεματα. Αλλο η μανα και αλλο οι πλανόδιοι ο κανονας αυτος ειναι αν καθοσασταν στης μαμας πιστευω δε θα ψαχνοσασταν τωρα, καλη συνεχεια και να με συμπαθας. :happy: το ξέρεις ότι γράφεις άσχετα πράγματα έτσι; η xiaomi την βγάζει την ρομ όχι ο Μπαρμα Μήτσος από το σπίτι του. Επίσης αφού είσαι τόσο σίγουρος για αυτά που λες,εξήγησε μου,γιατί εγώ που έχω την beta,δεν έχω τέτοια προβλήματα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Οποτε φιλε το κινητο δεν το εχεις μαμα κατάσταση αφου επιλεγεις απο τυχαρπαστους προγραμματιστες ρομ, τωωωρα ταλαιπωρεισαι κρίμα δεν ειναι. Για καλο στο λεω οχι να σου την πω, με το συμπαθιο. Αδελφε μου μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα! Αναγκαστηκα και εφυγα απο την "καλη" μαμα ROM γιατι ειχα θεμα με την γκαλερι φωτογραφιων. Οταν ρολαριζα απο φωτογραφια σε φωτογραφια το κινητο κολαγε εκνευριστηκά. Μου προτεινανε λοιπον και εβαλα αυτη την ROM και απο τοτε σταματησαν αυτα τα κοληματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Ποια ΡΟΜ γιατί και εγώ έχω πρόβλημα με τις φωτογραφίες έχω την σταθερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 (edited) Ποια ΡΟΜ γιατί και εγώ έχω πρόβλημα με τις φωτογραφίες έχω την σταθερη http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=309&mobile=no Θα κατεβάσεις την developer ROM. Απλά να ξέρεις ότι θα σου κάνει reset το τηλέφωνο και θα πρέπει να το ξαναστησεις παλι Τελικά με το θέμα της SD έφταιγε η ***καρτα. Μάλιστα απεβίωσε προχθές οπότε όλα καλά με το τηλεφωνακι τζάμπα το κατηγόρησα. Μονή απογοήτευση μου το θέμα της μπαταρίας (δυστυχώς έχω την mediatek έκδοση) Edited July 10, 2017 by Antretng απρεπή λέξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnikos Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Καλησπέρα παιδια, Έχει κανεις γνώμη για αυτό? https://www.glazedinc.com/product-page/the-edge-to-edge-glazed-glass-redmi-note-4 ειναι σαν τις θηκες με το πλαστικο γυρω γυρω, μονο που απο οτι διαβασα διορθωσαν τα προβληματα που υπηρχαν βαζοντας τελικα κολα και στο κεντρικο μερος (με το τζαμακι). Σε μερικα βιντεακια που τσεκαρα στο youtube φαινοταν αρκετα καλο, αλλα προσπαθησα να παραγγειλω απο την σελιδα τους και μου ειπαν πως δεν στελνουν ευρωπη ακομα. Εγω δεν βρηκα κατι αντιστοιχο αλλου, αν εχει δει καποιος κατι ας το μοιραστει γιατι μπορει να ειναι το μονο τζαμακι που καθεται καλα στην οθονη //edit: ενα βιντεακι εδω: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=309&mobile=no Τελικά με το θέμα της SD έφταιγε η κωλοκαρτα. Μάλιστα απεβίωσε προχθές οπότε όλα καλά με το τηλεφωνακι τζάμπα το κατηγόρησα. Μονή απογοήτευση μου το θέμα της μπαταρίας (δυστυχώς έχω την mediatek έκδοση) Γιατί απογοήτευση? Δεν είναι και τραγική. Ίσως η χωρητικότητά της σε προδιαθέτει για κάτι καλύτερο αλλά δεν την λες και απογοητευτική. Και από επιδόσεις ο mediatek είναι δυνατότερος/ταχύτερος (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 (edited) http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=309&mobile=no Θα κατεβάσεις την developer ROM. Απλά να ξέρεις ότι θα σου κάνει reset το τηλέφωνο και θα πρέπει να το ξαναστησεις παλι Τελικά με το θέμα της SD έφταιγε η ***καρτα. Μάλιστα απεβίωσε προχθές οπότε όλα καλά με το τηλεφωνακι τζάμπα το κατηγόρησα. Μονή απογοήτευση μου το θέμα της μπαταρίας (δυστυχώς έχω την mediatek έκδοση) οποτε ρε φιλε αφου δεν ξερεις τι ελεγχεις βγαζεις συμπερασματα,εγω θεωρησα οτι την ***καρτα την εχεις τσεκαρει γιαυτο και ειπα τη γνωμη μου ολα καλα λοιπον.:):):):) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αδελφε μου μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα! Αναγκαστηκα και εφυγα απο την "καλη" μαμα ROM γιατι ειχα θεμα με την γκαλερι φωτογραφιων. Οταν ρολαριζα απο φωτογραφια σε φωτογραφια το κινητο κολαγε εκνευριστηκά. Μου προτεινανε λοιπον και εβαλα αυτη την ROM και απο τοτε σταματησαν αυτα τα κοληματα! εσυ βγαζεις συμπερασματα το δικο μου δεν κολλαει με την μαμα ρομ οποτε κατι αλλο σου στραβωσε,κατεβαζετε ισως και καποιες εφαρμογες και κανουν ζημια,αλλα αφου το ελυσες ετσι ολα κομπλε.:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Edited July 10, 2017 by Antretng απρεπή λέξη Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 (edited) Παρακαλώ να αποφεύγετε τους χαρακτηρισμούς. Μπορείτε να γράψετε τα ίδια πράγματα με πιο φιλικό τρόπο. Ειδικά αν μιλάτε για τα παιδιά του xiaomi-miui.gr που χάρις στο δικό τους ανιδιοτελή κόπο έχει φτάσει τόσο ψηλά η εμπειρία χρήσης των xiaomi συσκευών στην Ελλάδα. Edited July 10, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Καλησπέρα παιδιά έχετε και άλλοι πρόβλημα θερμοκρασίας με το κινητό? Και χωρίς θήκη να το έχω ζεστενετε αρκετά έως πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 (edited) Καλησπέρα σε όλους. απο την δευτερα που μας πέρασε κατι δεν παει καλα με το bluetooth και τις bluetooth συσκευες στο Note 4 μου. To miband 1s μου εχει κοψει κάθε επικοινωνια με το τηλέφωνο, και αρνειται να γινει pair με το τηλέφωνο. τα creative jam ακουστικά μου ενω παιζουν κανονικά μουσικη ξαφνικα κοβουν την αναπαραγωγη και κανουν περιπου 5-10 λεπτα να ξαναξεκινησουν την αναπαραγωγη μουσικης. Τα Sony ericsson MW600 ακουστικα μου ακριβώς το ιδιο ειτε ειναι σε κατασταση ακροασης μουσικής ειτε σαν hands free. Επιχειρησα να σβήσω τις συσκευες απο το μενου του Bluetooth.Δυστηχώς δεν με άφησε αλλα και δεν μου εδωσε και επιλογη να τις σβήσω.Μονο στο miband αναγράφει εγινε άρση της συζευξης(unpaired). Επιπλέον: Το band δουλεύει μια χαρά σε αλλη συσκευή!Μονο το με το τηλέφωνο δεν μπορει να συνδεθει.το τηλέφωνο εχει μουλαρώσει! Κατάφερα και έσβησα τις άλλες 2 συσκευές απο τις ρυθμίσεις του Bluetooth.Το ΜιBand έχει κατσικωθει εκει και δεν φεύγει με την καμια.Υπάρχει καποιος τροπος να το βγάλω απο εκει; Edited July 15, 2017 by emmanuelle Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Καλημέρα Μια βοήθεια γιατί κόλλησα. Πως απενεργοποιούμε το pin της κάρτας sim???? Έφαγα όλο το μενού........:X Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Καλημέρα Μια βοήθεια γιατί κόλλησα. Πως απενεργοποιούμε το pin της κάρτας sim???? Έφαγα όλο το μενού........:X Θα πας πρόσθετες ρυθμίσεις >απόρρητο >κλείδωμα σιμ και εκεί το αλλάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Θα πας πρόσθετες ρυθμίσεις >απόρρητο >κλείδωμα σιμ και εκεί το αλλάζεις. Το βρήκα λίγο μετά το ποστ που έκανα (στραβομάρα μου) αλλά σε ευχαριστώ για την βοήθεια.;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 πως στέλνουμε μήνυμα με 160 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bernandito Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Xiaomi Redmi Note 4 specs: http://www.xiaomidevice.com/xiaomi-redmi-note-4.html See the correct specifications here https://ru-mi.com/xiaomi-redmi-note-4-3-gb-64-gb-serebristyiy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Τι πρόβλημα έχει δηλαδή με το root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts