Jump to content

Redmi Note 4 (Nikel)

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο transparent weather & clock widget βρίσκει ώρα next alarm πάντα τα μεσάνυχτα και σύμφωνα με τους developers κάποιο app του miui ξυπνάει την συσκευή να κάνει κάτι εκείνη την ώρα. (γράφοντας αυτές τις γραμμές μου ήρθε φλασιά να κάνω disconnect το miui account και φαίνεται να το έλυσα το θέμα lol )

Τελικά δεν ήταν από το mi account, παραμένει το "πρόβλημα"

Ορίστε, αν δοκιμάσεις πες μας και εμάς εντυπώσεις

https://forum.xda-developers.com/redmi-note-4/development/cofface-redmi-note-4-aosp-rom-t3514378

Γράφει κάποιος πιο κάτω:

This is a patch rom meaning that the kernel and stuff is still taken from the stock MIUI Roms, so it isn't trully AOSP. Think of it as MIUI with AOSP skin.

Αλλά αυτό δεν την κάνει κακή επιλογή βέβαια.

Θα περιμένω λίγες μέρες να δω τι θα γίνει με την lineage και μετά βλέπουμε.

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω δύο κάρτες sim μία cosmote και μία wind (μόνο για δεδομένα) , επειδή όλη την ημέρα βρίσκομαι στο κατάστημά μου όπου η wind δεν έχει καθόλου σήμα (και δεν το χρειάζομαι άλλωστε λόγω wifi) υπάρχει τρόπος από το software να την έχω απενεργοποιημένη ?

Πιστεύω πως πρέπει να καταναλώνει αρκετή ενέργεια προσπαθώντας να βρει σήμα .

Έχω δύο κάρτες sim μία cosmote και μία wind (μόνο για δεδομένα) , επειδή όλη την ημέρα βρίσκομαι στο κατάστημά μου όπου η wind δεν έχει καθόλου σήμα (και δεν το χρειάζομαι άλλωστε λόγω wifi) υπάρχει τρόπος από το software να την έχω απενεργοποιημένη ?

Πιστεύω πως πρέπει να καταναλώνει αρκετή ενέργεια προσπαθώντας να βρει σήμα .

Ναι μπορείς, μέσα απ τις ρυθμίσεις->κάρτες σιμ. Ψάχνοντας σήμα ενώ δεν υπάρχει, καταπίνει την μπαταρία υπερβολικά γρήγορα

Ευχαριστώ , βρίσκεται πρώτο επάνω επάνω στις ρυθμίσεις / κάρτες sim και τηλεφωνικά δίκτυα :dash: απαράδεκτος .

Καλησπέρα σας, επειδή καίγομαι λίγο για την αγορά του κινητού και επειδή την πάτησα με το gearbest. Θέλω να ακούσω την γνώμη σας, γιατί διαβάζω αντιφατικά.. Πήγα να το παραγγείλω απ Κίνα και όλα καλά όμως εδώ και 5 μέρες δεν το έστελναν από κει.. Στέλνω μήνυμα τα κλασσικά για gift etc και λένε ότι δεν γίνεται και τα έξοδα τελωνείου αν περάσει είναι δικά μου,άρα θα ζητήσω refund. Τώρα αν μπορεί να μου εξηγήσει τι διαφορά για την έκδοση mediatek & snapdragon... Και γενικότερα κάποια πράγματα γιατί στο skroutz.gr έχω μπερδευτεί λίγο. Είχα παραγγείλει την έκδοση 3/32 global. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη απλά δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα τα μηνύματα, λόγω δουλειάς και ιεκ. Edited by Helpmagkes
#never settle down

Καλησπέρα σας, επειδή καίγομαι λίγο για την αγορά του κινητού και επειδή την πάτησα μετά το gearbest. Θέλω να ακούσω την γνώμη σας, γιατί διαβάζω αντιφατικά.. Πήγα να το παραγγείλω απ Κίνα και όλα καλά όμως εδώ και 5 μέρες δεν το έστελναν από κει.. Στέλνω μήνυμα τα κλασσικά για gift etc και λένε ότι δεν γίνεται και τα έξοδα τελωνείου αν περάσει είναι δικά μου,άρα θα ζητήσω refund. Τώρα αν μπορεί να μου εξηγήσει τι διαφορά για την έκδοση mediatek & snapdragon... Και γενικότερα κάποια πράγματα γιατί στο skroutz.gr έχω μπερδευτεί λίγο. Είχα παραγγείλει την έκδοση 3/32 global. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη απλά δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα τα μηνύματα, λόγω δουλειάς και ιεκ.

εγώ πήρα για λογαριασμό φίλου αυτό... https://www.skroutz.gr/s/11069307/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Snapdragon-32GB.html?from=favorites_popup

....είναι με τον snapdragon που θεωρητικά είναι καλύτερος του mediatek.

έχει ελληνικό μενού και υπόσχεται κανονικά αναβαθμίσεις.

για συγκριτικά κοίτα YouTube?....καλύτερη μάθηση είναι τα μάτια σου.βάλε vs το 4x με το απλό.

2i6fhs-5.png

εγώ πήρα για λογαριασμό φίλου αυτό... https://www.skroutz.gr/s/11069307/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Snapdragon-32GB.html?from=favorites_popup

....είναι με τον snapdragon που θεωρητικά είναι καλύτερος του mediatek.

έχει ελληνικό μενού και υπόσχεται κανονικά αναβαθμίσεις.

για συγκριτικά κοίτα YouTube?....καλύτερη μάθηση είναι τα μάτια σου.βάλε vs το 4x με το απλό.

Το 4Χ θεωρώ με ότι έχω δει είναι κατώτερο. Απλά για το redmi διάβασα ότι στη έκδοση με τον mediatek η κάμερα και κυρίως στο βίντεο είναι χάλια. Για αυτό ρώτησα κυρίως. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

Επειδή έχουν περάσει πολλά κινέζικα μοντέλα φίλων από τα χέρια μου για αυτό ρώτησα αν ισχύει όντως το θέμα με την κάμερα.

Edited by Helpmagkes
#never settle down

Γειά σας πήρα και εγώ για την ανεψιά μου το redmi note 4 (helio 20) 3-32GB από το citismarket αλλά δυστυχώς με το που το ανοίξαμε άρχισε να κάνει επανεκκίνησεις εμφανιζόταν το mi έσβηνε και πάλι από την αρχή το έστειλα πίσω μου είπαν ότι αν δεν διορθώνετε θα το αλλάξουν περιμένω να δω τι θα γίνει

Καλησπέρα κ απο μενα. Κάποιο tempered που να καλύπτει καλύτερα την οθονη έχει να προτείνει κανεις γιατι το πρώτο το σπασαμε. Απο αυτα που διαβαζω κατι που να εφαρμόζει πιο καλα δεν υπάρχει ακομα. Κοιταξα κ στο Ali αλλα κ εκει τα ιδια. Εχει κανεις καμια προταση?

Το 4Χ θεωρώ με ότι έχω δει είναι κατώτερο. Απλά για το redmi διάβασα ότι στη έκδοση με τον mediatek η κάμερα και κυρίως στο βίντεο είναι χάλια. Για αυτό ρώτησα κυρίως. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

Επειδή έχουν περάσει πολλά κινέζικα μοντέλα φίλων από τα χέρια μου για αυτό ρώτησα αν ισχύει όντως το θέμα με την κάμερα.

Σε τι ειναι κατωτερο ακριβως?

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Σε gaming, αυτονομια και καμερα μια φορα καλυτερο ειναι το 4X και θα παρει και nougat (ηδη εχει βγει nougat σε dev). Αν περιμενα καπου καλυτερο το mtk θα ηταν ισως στο σερφαρισμα. Σε συγκριτικα παντως φαινεται να εχουν γενικα παρομοια εμπειρια χρησης (μην κοιτας antutu).

Edited by Antretng

Σε gaming, αυτονομια και καμερα μια φορα καλυτερο ειναι το 4X και θα παρει και nougat (ηδη εχει βγει nougat σε dev). Αν περιμενα καπου καλυτερο το mtk θα ηταν ισως στο σερφαρισμα. Σε συγκριτικα παντως φαινεται να εχουν γενικα παρομοια εμπειρια χρησης (μην κοιτας antutu).

Απο το στομα μου τα πηρες. :lol:

Επίσης η Vodafone έχει πρόβλημα με την μπάντα των 800 που δεν υποστηρίζει το κινητο;(το κινητό χρησιμοποιείται περισσότερο σε επαρχια).

και πολύ 800αρα έχει

Όλοι οι πάροχοι έχουν επενδύσει στην 800αρα. Με πρώτη και καλύτερη την cosmote, η οποία έχει επενδύσει το μεγαλύτερο ποσό με δεύτερη τη vodafone και τρίτη τη wind. Συνεπώς όλοι κάποια στιγμή θα πέσουμε σε 800αρα κεραία.

Καλημέρα και εγώ νέος κάτοχος 4χ, υπάρχει ξεχωριστά θέμα ή είναι και για τις δύο συσκευές αυτό;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

παιδια ανταπτορα για τον φορτιστή που μπορω να βρώ ξερει κανεις ?? γτ με το κινεζικο φορτιστή μ το στείλανε Edited by Smile10

Καλησπέρα στην ομάδα! Αγόρασα και εγώ την συσκευή από το public και γενικώς είμαι πολύ ευχαριστημένος, τόσο από ταχύτητα στο δίκτυο όσο και από μπαταρία. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι με ζαλίζει η οθόνη όταν σερφαρω στο Internet. Και σε φίλους που το χώρο δώσει το ίδιο μου λένε και αυτοί!

Το κάνει σε κάποιον άλλον? Πρέπει να κάνω κάτι στις ρυθμίσεις?

Καλησπέρα στην ομάδα! Αγόρασα και εγώ την συσκευή από το public και γενικώς είμαι πολύ ευχαριστημένος, τόσο από ταχύτητα στο δίκτυο όσο και από μπαταρία. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι με ζαλίζει η οθόνη όταν σερφαρω στο Internet. Και σε φίλους που το χώρο δώσει το ίδιο μου λένε και αυτοί!

Δεν πιστευω να εχεις τερμα την φωτεινοτητα;

Πηγαινε ρυθμισεις οθονης (νομιζω προβολη το λεει) και παιξε με θερμοτητα χρωματων και αντιθεση.

Σίγουρα είναι πάνω κάτω το ίδιο απλά από βιντεακι που είδα φαινόταν λίγο γρηγορότερο το note 4 (έκδοση mediatek). Και στην κάμερα νομίζω είναι το ίδιο αδερφέ ίσως να ισχύει αυτό που λες και να είναι θέμα λογισμικού πχ. Τελικώς πήρα το Redmi note 4 3/64 mediatek version από το anamo.eu σε silver <<μόλις>> 184.9€! Αύριο θα το έχω στα χέρια μου, αν πρέπει να προσέξω κάτι σε ρυθμίσεις κτλ ας μου προτείνει κάποιος σε pm.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα κ απο μενα. Κάποιο tempered που να καλύπτει καλύτερα την οθονη έχει να προτείνει κανεις γιατι το πρώτο το σπασαμε. Απο αυτα που διαβαζω κατι που να εφαρμόζει πιο καλα δεν υπάρχει ακομα. Κοιταξα κ στο Ali αλλα κ εκει τα ιδια. Εχει κανεις καμια προταση?

Για τσέκαρε αυτό For Xiaomi Redmi 3 4 Tempered Glass 9H 2.5D Explosion Scratch-proof Screen Protector Film For Xiaomi Redmi Note 3 4 Glss

http://s.aliexpress.com/vaEbIrA7

(from AliExpress Android)

#never settle down

Εγώ έχω μεγάλο θέμα με την μπαταρία του, πάνω απο 3μιση ώρες οθόνη δεν βγάζω και πάντα το android δεν αφήνει να πέσει σε sleep το κινητό.. έχω την τελευταία έκδοση, τι μπορεί να φταίει;

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

για φορτιστη ηθελα να ρωτησω, σε ολους ειχε ανταπτορα μεσα ?? γτ εμενα δν ειχε....ξερεις κανεις που να βρω ??

Σε καταστήματα που πουλάνε ηλεκτρολογικό εξοπλισμό έχει...

https://www.skroutz.gr/c/2152/Ilektrikoi-Antaptores.html