Jump to content

Redmi Note 4 (Nikel)

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με global είμαι.

Το κάνει και σε αρκετούς γνωστούς μου αυτό με συσκευές σαν τη δική μας.

Μπα μέρα παρά μέρα το χάνει και πολλές φορές κάθε μέρα.τι να πω.

Redmi Note 4(Nikel)

Tapatalk

Xiaomi 12 Pro

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πω. Σπαστικο ειναι αυτο. Ελπιζω να σου διορθωθει με την 8.2.

Kαλά,δε το βλέπω σαν πρόβλημα.

Μακάρι όλα τα προβλήματα να ήταν τόσο απλά.:p

Περιμένω να δω,τι καλό θα μας φέρει η 8.2 η αν θα είναι απλά μια ακόμα ενημέρωση "για τα μάτια".

Xiaomi 12 Pro

Kαλά,δε το βλέπω σαν πρόβλημα.

Μακάρι όλα τα προβλήματα να ήταν τόσο απλά.:p

Περιμένω να δω,τι καλό θα μας φέρει η 8.2 η αν θα είναι απλά μια ακόμα ενημέρωση "για τα μάτια".

Ενταξει υπαρχουν και χειροτερα. Εχω δει συσκευες (οχι xiaomi) που δεν δουλευει το push notification (που ειναι οντως προβλημα). Και να λες ξεκλειδωνω/ρουταρω και χανω εγγυηση για να το διορθωσω ή μενω ως εχει.

Φοβαμαι οτι θα ειναι πολυ μικρες οι αλλαγες. Οταν θα βγει η Miui 9 θα εχει το μεγαλυτερο ενδιαφερον.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φλασια. Μηπως χρησιμοποεις τη βελτιστοποιηση στο app "ασφαλεια"; Αν ναι αυτο κανει reset σε πολλες αδειες.

Ε

Φλασια. Μηπως χρησιμοποεις τη βελτιστοποιηση στο app "ασφαλεια"; Αν ναι αυτο κανει reset σε πολλες αδειες.

Μπα όχι.Το έχω ξεχάσει αυτό το app.

Xiaomi 12 Pro

ολοκληρωθηκε update over-the-air (redmi note 4 mtk).

απο official global stable 8.0.4.0 (χωρις ελληνικα)

σε 8.1.6.0 mbfmidi nightly 1.3gb (με ελληνικα)

Edited by telefoneri

8.1.6? Ούτε καν την 1.10?

Για να μη πω για την 8.2...

Τέλος πάντων,την πήρε κανείς;

Redmi Note 4(Nikel)

Tapatalk

εδώ είναι η ρομ όποιος την θέλει.

Edited by Chryssostomos

Xiaomi 12 Pro

προκαταβολικά ένα "sorry" για την ερώτηση μου, δεν κοίταξα τις τελευταίες σελίδες αν έχει απαντηθεί ή όχι.

φίλος πήρε σήμερα το redmi note 4 ( με helio x20 ) από Κωτσόβολο, ψάχνει θήκη (απλή/σιλικόνη, όχι πορτοφόλι) και κάποιο screen protector (τζάμι, όχι πλαστικό) .

έχετε προτάσεις για τις σωστές διαστάσεις; αγορά Ελλάδα ή εξωτερικό (όχι Ali, οπουδήποτε αλλού)

ευχαριστώ!

Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου

Edited by NeOSL

Καλησπέρα παιδιά, έχω την συσκευή από το Σάββατο απόλυτα ικανοποιημενος μέχρι στιγμής, όμως υπάρχει ένα πρόβλημα. Όταν μιλάω με κάποιον με τα hands free μου παραπονιεται για παράσιτα, μήπως να ζητήσω αντικατάσταση συσκευής; Πιστεύω πρέπει να έχει πρόβλημα ή υποδοχή των ακουστικών.

Από την εμπειρία σας, πόσο καιρό θα δίνει στο συγκεκριμένο μοντέλο updates η Xiaomi (έστω και μόνο securities/bug fixes και όχι major); Αν κάποιος αλλάζει συσκευή κατά μέσο όρο κάθε 1.5χρόνο με 2 χρόνια πόσο τρέλα θεωρείται μια τέτοια επιλογή, αν θεωρεί ότι το hardware τον υπερκαλύπτει;

Καλησπέρα παιδιά, έχω την συσκευή από το Σάββατο απόλυτα ικανοποιημενος μέχρι στιγμής, όμως υπάρχει ένα πρόβλημα. Όταν μιλάω με κάποιον με τα hands free μου παραπονιεται για παράσιτα, μήπως να ζητήσω αντικατάσταση συσκευής; Πιστεύω πρέπει να έχει πρόβλημα ή υποδοχή των ακουστικών.

Δοκίμασε για αρχή με άλλο σετ ακουστικών για να είσαι σίγουρος.Αλλιως πας για αλλαγή.

Redmi Note 4(Nikel)

Tapatalk

Xiaomi 12 Pro

Kαλησπερα παιδια...

Φιλος παρηγγειλε τη συσκευη και του ειπαν οτι δεν εχει ελληνικα στο μενου...

Υπαρχει κανα link να διαβασω ωστε να του τα βαλω εγω;

Ευχαριστω!

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Kαλησπερα παιδια...

Φιλος παρηγγειλε τη συσκευη και του ειπαν οτι δεν εχει ελληνικα στο μενου...

Υπαρχει κανα link να διαβασω ωστε να του τα βαλω εγω;

Ευχαριστω!

Αν δεν τον νοιαζει εγγυηση πηγαινε στο xiaomi-miui.gr . Εκει θα βρεις τα παντα (μαζι και την ελληνικη custom rom).

Να υποθεσω οτι δεν ειναι global, σωστα; (πχ ο φορτιστης θελει ανταπτορα)

Αν δεν τον νοιαζει εγγυηση πηγαινε στο xiaomi-miui.gr . Εκει θα βρεις τα παντα (μαζι και την ελληνικη custom rom).

Να υποθεσω οτι δεν ειναι global, σωστα; (πχ ο φορτιστης θελει ανταπτορα)

Ειναι το μοντελο με τον Helio soc!

Σε ευχαριστω πολυ αγορινα μου! Εγω του το προτεινα, ελπιζω να μη φαω... ξυλο! :p

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Ειναι το μοντελο με τον Helio soc!

Σε ευχαριστω πολυ αγορινα μου! Εγω του το προτεινα, ελπιζω να μη φαω... ξυλο! :p

Helio εχει και η global και η china. Σκεψου οτι αυτο που φερνει η infoquest ειναι και αυτο με helio.

Εχε υποψιν οτι οποια rom και να βαλεις, αν ειναι διαφορετικη απο αυτη που το δωσε το καταστημα (πχ gearbest), για να εκμεταλλευτεις εγγυηση θα πρεπει πρωτα να του ξαναβαλεις τη παλια.

8.1.6? Ούτε καν την 1.10?

Για να μη πω για την 8.2...

Τέλος πάντων,την πήρε κανείς;

Redmi Note 4(Nikel)

Tapatalk

εδώ είναι η ρομ όποιος την θέλει.

την πηρα κι εγω στο εξωτερικο

την ιδια 8. 1. 6

σημερσα το πρωι

αργησε να κατεβει κανα 40λεπτα

κι ειμαι σε 4g+ δικτυο,διαφορα λιγο στην μπαταρια παρατηρησα καμμια 30-40 λεπτα οθονη πιο πολυ,υπολογιζω θα παει 6-6.30 ωρς οθονη!!!

ειχα παρει κι αλλα τοσα 40 λεπτα(στην προβλεπομενη χρηση μετα απο πληρη φορτιση) με την αλλαγη στην σιμ του εξωτερικου!

φτανω πρωτη μερα μετα 10ωρες μετρια χρηση με 30 % μπαταρια!!!σχεδον ευτυχης :D

,,καλου κακου βεβαια αγορασα και μια ιντενσο 10000 με 15ε σε προσφορα ,να βρισκεται...

διαβασα οτι υπαρχουν και κατι αναβαθμισεις στην καμερα και τα ρινγκτονς

δοκιμασα το πανοραμα δουλευει καλα νομιζω..

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.

Edited by impreza_sti

Παιδιά καλησπέρα. Σκέφτομαι να πουλήσω το lg g2 που έχω και να πάω σε xiaomi. Είμαι ανάμεσα σε remdmi note 3 pro και 4 pro. Επίσης η διαφορά του pro με το απλό ποια είναι? Σας ευχαριστώ!

Παιδιά καλησπέρα. Σκέφτομαι να πουλήσω το lg g2 που έχω και να πάω σε xiaomi. Είμαι ανάμεσα σε remdmi note 3 pro και 4 pro. Επίσης η διαφορά του pro με το απλό ποια είναι? Σας ευχαριστώ!

Το pro εχει snapdragon επεξεργαστη (σημαινει καλυτερη αυτονομια και δυνατοτητα για custom roms). Επισης και στα 2 το pro εχει μια εκδοση μετα σε android (πχ το απλο 3 και 4 ειναι lollipop και mm αντιστοιχα οταν οι pro εκδοσεις εχουν mm και μελλοντικα nougat). Αν ταξινοουσα αυτονομιες θα ελεγα rn4pro > rn3pro > rn4 = rn3. Ενω σε ταχυτητες θα ελεγα rn4 > rn3pro > rn4pro > rn3. Οποτε δυστυχως ειναι καθαρα θεμα προτεραιτοτητων το ποιο απο τα 4 θα προτιμησεις... δεν εχει ξεκαθαρο νικητη (εκτος απο το απλο rn3 που ειναι κατωτερο σε ολα).

Υπαρχει και μια διαφορα με τις μπαντες. Το rn3pro (international) εχει και την 800αρα που σημαινει 4g σε περισσοτερα μερη (πχ επαρχια). Εχει βεβαια ανακοινωθει και μια εκδοση του 4 που θα ειναι και αυτη international αλλα δεν ξερω ποτε θα βγει.

Στα + του 4 βαλε και τη καλυτερη καμερα τη νυχτα.

Υποψιν επειδη ειχα το g2, αν πας στο rn4pro μπορει να αναμενεται με πολυ καλη αυτονομια αλλα εχει καπως πιο αργο επεξεργαστη... να το περιμενεις πανω κατω ιδιο με το ομολογουμενως ακομα πολυ καλο g2 σε ταχυτητα.

Edited by Antretng

Το pro εχει snapdragon επεξεργαστη (σημαινει καλυτερη αυτονομια και δυνατοτητα για custom roms). Επισης και στα 2 το pro εχει μια εκδοση μετα σε android (πχ το απλο 3 και 4 ειναι lollipop και mm αντιστοιχα οταν οι pro εκδοσεις εχουν mm και μελλοντικα nougat). Αν ταξινοουσα αυτονομιες θα ελεγα rn4pro > rn3pro > rn4 = rn3. Ενω σε ταχυτητες θα ελεγα rn4 > rn3pro > rn4pro > rn3. Οποτε δυστυχως ειναι καθαρα θεμα προτεραιτοτητων το ποιο απο τα 4 θα προτιμησεις... δεν εχει ξεκαθαρο νικητη (εκτος απο το απλο rn3 που ειναι κατωτερο σε ολα).

Υπαρχει και μια διαφορα με τις μπαντες. Το rn3pro (international) εχει και την 800αρα που σημαινει 4g σε περισσοτερα μερη (πχ επαρχια). Εχει βεβαια ανακοινωθει και μια εκδοση του 4 που θα ειναι και αυτη international αλλα δεν ξερω ποτε θα βγει.

Στα + του 4 βαλε και τη καλυτερη καμερα τη νυχτα.

Υποψιν επειδη ειχα το g2, αν πας στο rn4pro μπορει να αναμενεται με πολυ καλη αυτονομια αλλα εχει καπως πιο αργο επεξεργαστη... να το περιμενεις πανω κατω ιδιο με το ομολογουμενως ακομα πολυ καλο g2 σε ταχυτητα.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το θέμα μου με το g2 ε΄ναι οτι τελυταία σέρνεται. ¨οποτε θέλω να πάω σε κάτι γρήγορο. 10 πυρηνος επεξεργαστής και έχει ίδια ταχύτητα με το g2? Τεσπα αυτο που θα ήθελα είναι να μην τρώει κολλήματα..

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το θέμα μου με το g2 ε΄ναι οτι τελυταία σέρνεται. ¨οποτε θέλω να πάω σε κάτι γρήγορο. 10 πυρηνος επεξεργαστής και έχει ίδια ταχύτητα με το g2? Τεσπα αυτο που θα ήθελα είναι να μην τρώει κολλήματα..

Με την pro εκδοση του rn4 ναι. Αν θες κατι ταχυτερο πας ειτε rn3 pro ειτε rn4. Ο δεκαπυρινος παντως που λες δεν ειναι το rn4pro αλλα το "απλο" rn4.

Βασικα επειδη ειχα ασχοληθει πολυ με το g2, δοκιμασες να ρουταρεις και να βαλεις τον xceed kernel? Με αυτον εχω ξεφτιλισει πολλα ανωτερα κινητα και ειναι βραχος σταθεροτητας. Οπως και να χει, αν αλλαξεις συσκευη μη το πουλησεις. Δωστο σε φιλο ή συγγενη. Το g2 ειναι θρυλος. :)

Edited by Antretng

Με την pro εκδοση του rn4 ναι. Αν θες κατι ταχυτερο πας ειτε rn3 pro ειτε rn4. Ο δεκαπυρινος παντως που λες δεν ειναι το rn4pro αλλα το "απλο" rn4.

Βασικα επειδη ειχα ασχοληθει πολυ με το g2, δοκιμασες να ρουταρεις και να βαλεις τον xceed kernel? Με αυτον εχω ξεφτιλισει πολλα ανωτερα κινητα και ειναι βραχος σταθεροτητας. Οπως και να χει, αν αλλαξεις συσκευη μη το πουλησεις. Δωστο σε φιλο ή συγγενη. Το g2 ειναι θρυλος. :)

Είχα αλλάξει διάφορους κερνελς κ ρομς αλλα τον τελευταίο χόνο το έχω μαμά μιας και δεν υπήρχε κάτι σταθερό κ έτρωγε τα σκαλώματα του.

όσον αφορα τα χαρατηριστικά του rn4pro βρίσκω αυτά. Brand Xiaomi

Model Redmi Note 4 Pro

CPU Helio X20 MTK6797 Deca core 2.1GHz

Δεν ισχύει?

Είχα αλλάξει διάφορους κερνελς κ ρομς αλλα τον τελευταίο χόνο το έχω μαμά μιας και δεν υπήρχε κάτι σταθερό κ έτρωγε τα σκαλώματα του.

όσον αφορα τα χαρατηριστικά του rn4pro βρίσκω αυτά. Brand Xiaomi

Model Redmi Note 4 Pro

CPU Helio X20 MTK6797 Deca core 2.1GHz

Δεν ισχύει?

Ειναι το "απλο". Οχι το pro. Και αυτο ειναι οντως γρηγοροτερο απο το g2 (οπως και το rn3pro). Θα σε βοηθησει πολυ η καταταξη που εκανα στο προηγουμενο post.

Ο xceed ειναι σταθεροτατος και ειναι η μερα με την νυχτα με τον στοκ σε ταχυτητα. Πρωτου προχωρησεις σε αγορα, δοκιμασε τον ;)

Edited by Antretng