Chryssostomos Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 rom 8 global stable 8.5.0.0 Nα ο ένοχος. έχεις μούφα unofficial rom και αυτή είναι που σου προκαλεί τα όποια προβλήματα έχεις. εδώ έχεις οδηγίες για να περάσεις την κανονική. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_1987 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 και εμπειρικά ποια ρομ λέτε να περάσω? και έλεγα για μια φορά να μην το πειράξω το κινητό να το κρατήσω όπως ήρθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 και εμπειρικά ποια ρομ λέτε να περάσω? και έλεγα για μια φορά να μην το πειράξω το κινητό να το κρατήσω όπως ήρθε η θα περάσεις την Global stable από εδώ ή την ρομ της Ελληνικής κοινότητας. Εγώ προσωπικά αν και θα ήθελα την Ελληνική,έχω την Global Stable,γιατί βαριέμαι πολύ με το φλασάρισμα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_1987 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 από ότι βλέπω στον οδηγό είναι η κλασική διαδικασία των μτκ δεν έχει κάτι περίεργο να κάνουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdlk Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 rom 8 global stable 8.5.0.0 η καρτα 3g το κινητο ειναι οπως ηρθε δεν πειραξα κατι ουτε εφαρμογες εχω πλην viber και SwiftKey Keyboard Μηπως εννοεις 8.0.5.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Μηπως εννοεις 8.0.5.0? Και αυτό να εννοεί,δεν αλλάζει κάτι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxgr26 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Πρώτα ένα ευχαριστώ για την βοήθεια με το Νumber Fixer που μου διόθρωσε την αναγνώριση στα μηνύματα. Τώρα άλλο πρόβλημα πολύ κουλό και δε μπορώ να βρω μια άκρη μάλλον όλα τα περιέργα σε μένα τυχαίνουν. Για να περάσει το τηλέφωνο από wifi σε mobile data θέλει reboot. To έχει συναντήσει κανείς αυτό? Το τηλέφωνο δε το έχω πειράξει ξαναλέω (ακόμα) είναι από geek και φοράει MIUI 8.0 STABLE 8.0.5.0.0(MBFCNDG) είναι το 3/64 με Vodafone. Eπίσης στην οθόνη κλειδώματος δεν μου βγάζει με τίποτα τις ειδοποιήσεις του Viber, Messenger αν δεν τρέχουν στο background όπου έχει ρυθμίσεις έχω πάει και τις έχω τσεκάρει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Λίγο πιο πάνω γράφω τι να κάνεις με την ρομ που φοράς. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdlk Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Πρώτα ένα ευχαριστώ για την βοήθεια με το Νumber Fixer που μου διόθρωσε την αναγνώριση στα μηνύματα. Τώρα άλλο πρόβλημα πολύ κουλό και δε μπορώ να βρω μια άκρη μάλλον όλα τα περιέργα σε μένα τυχαίνουν. Για να περάσει το τηλέφωνο από wifi σε mobile data θέλει reboot. To έχει συναντήσει κανείς αυτό? Το τηλέφωνο δε το έχω πειράξει ξαναλέω (ακόμα) είναι από geek και φοράει MIUI 8.0 STABLE 8.0.5.0.0(MBFCNDG) είναι το 3/64 με Vodafone. Eπίσης στην οθόνη κλειδώματος δεν μου βγάζει με τίποτα τις ειδοποιήσεις του Viber, Messenger αν δεν τρέχουν στο background όπου έχει ρυθμίσεις έχω πάει και τις έχω τσεκάρει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ας μη βγαζει το εικονιδιο των δεδομενων, εχει κανονικα data. Οσο για τις ειδοποιησεις που δεν σου βγαζει κλειδωσε τις εφαρμογες να μην κλεινουν οταν κανει εκκαθαριση μνημης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Να βάλει μια official rom και όλα θα λειτουργήσουν όπως πρέπει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxgr26 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Που πάω για να κάνω το κλείδωμα τω εφαρμογών που θέλω ώστε να μην κλείνουν?? Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARISSIRA Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Από vickmall eu warehouse είναι σίγουρο ότι δεν περνάει τελωνείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Σίγουρο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARISSIRA Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Καλησπέρα, πριν από λίγο παρέλαβα το redmi note 4 3/32 από το e-shop.gr. Σε σχέση με το 3 πολύ πιο στιβαρό και πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Το άνοιξα και διαπίστωσα ότι φοράει την MIUI Global Stable 8.0 8.0.3.0 (MBFMIDG). Δεν έχει καθόλου κινέζικες εφαρμογές μέσα, άρα φαντάζομαι ότι είναι η global stable; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Καλησπέρα, πριν από λίγο παρέλαβα το redmi note 4 3/32 από το e-shop.gr. Σε σχέση με το 3 πολύ πιο στιβαρό και πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Το άνοιξα και διαπίστωσα ότι φοράει την MIUI Global Stable 8.0 8.0.3.0 (MBFMIDG). Δεν έχει καθόλου κινέζικες εφαρμογές μέσα, άρα φαντάζομαι ότι είναι η global stable; Ναι ειν η επίσημη global stable και δε χρειάζεται να πειράξεις τίποτα. Κάνεις κανονικά τις αναβαθμίσεις. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1900 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 καλησπερα ,το βρηκα σε ενα ελληνικο σαιτ στα 210 ευρω το 3-64 ,νομιζω ειναι πολυ καλη τιμη ,ειμαι κατοχος του νοτε 3 προ και επειδη χρειαζεται αρκετα(οθονη 2η φορα πλαισιο μπαταρια)οποτε νομιζω οτι ειναι καλυτερη επιλογη αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 24, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 ((διορθωση)) Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chatzich Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Κυριοι καλησπερα Ηθελα να αγορασω το Xiaomi redmi note 4 αλλα εμαθα οτι εχει προβλημα το 4G με μια συγκεκριμενη μπαντα της Wind η ερωτηση μου ειναι εχει το ιδιο προβλημα και το Xiaomi mi max με την συγκεκριμενη μπαντα ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasf2 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Παιδια να κανω μια ερωτηση το βρηκα στο ε σοπ στα 179 αλλα λεει οτι δεν υπαρχει ελληνικο μενου εχουν βγαλει ρομ για αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Παιδια να κανω μια ερωτηση το βρηκα στο ε σοπ στα 179 αλλα λεει οτι δεν υπαρχει ελληνικο μενου εχουν βγαλει ρομ για αυτο ? Με την καινούρια αναβάθμιση έχει και ελληνικά ή global Rom. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 26, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Παιδια να κανω μια ερωτηση το βρηκα στο ε σοπ στα 179 αλλα λεει οτι δεν υπαρχει ελληνικο μενου εχουν βγαλει ρομ για αυτο ? στις official rom του κινητου αυτου, πλεον οταν κανεις update μεσω wifi, αποκτουν ελληνικη γλωσσα και απλως την επιλεγεις-ενεργοποιεις απο τη λιστα γλωσσων (settings, additional, language) Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Επιτέλους ΉΡΘΕ... Γνωρίζει κάποιος πόση Ώρα να κάνω την πρώτη φόρτιση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Degen Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Επιτέλους ΉΡΘΕ... Γνωρίζει κάποιος πόση Ώρα να κάνω την πρώτη φόρτιση??? Όση ώρα θες, τα κινητά πλέον δεν χρειάζονται συγκεκριμένη φόρτιση την πρώτη φορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdlk Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Που πάω για να κάνω το κλείδωμα τω εφαρμογών που θέλω ώστε να μην κλείνουν?? Ευχαριστώ!!!Πατας το αριστερο touch που σου δειχνει ποιες εφαρμογες τρεχουνε.Εαν συρεις προς τα κατω αυτη που θες να "κλειδωσεις" θα δεις ενα λουκετακι, το πατας και εχεις κλειδωσει την εφαρμογη.Εαν κανεις εκκαθαριση μνημης θα δεις οτι αυτη που κλειδωσες δεν την κλεινει!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts