Chryssostomos Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Θα έρθει το φως από μόνο του ή θα πρέπει να κουνήσω την ουρά μου?.... :lol: αφού έχεις Τσιν τσαν τσον,θέλει χέρι.:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Εχει παρατηρησει κανεις μειωση αποδοσης μπαταριας μετα την τελευταία αναβαθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Εχει παρατηρησει κανεις μειωση αποδοσης μπαταριας μετα την τελευταία αναβαθμιση; Δεν είδα κάτι τέτοιο,αν και στην αρχή έτσι νόμιζα. Το σίγουρο είναι πως δεν έχει την άνοδο που περιμέναμε.Στα ίδια επίπεδα είναι,ίσως και ένα ελάχιστο ποσοστό καλύτερα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisZ Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. ¨Έκανα αίτηση ξεκλειδώματος και περιμένω έγκριση. Αύριο μάλλον το παραλαμβάνω γιατί όπως βλέπω στα ΕΛΤΑ είναι δίπλα μου….. Θα ανεβάσω και μία φώτο το "About phone" Για drivers υπάρχει κάτι ή το αναγνωρίζει ο υπολογιστής αμέσως;; ¨Έχω windows 10 Pro 64bit καλημέρα να σου υπενθιμήσω ότι για να ξεκλειδώσει χρειάζεται China Dev μέσα (υπάρχουν κάποιες λίγες πιθανότητες να ξεκλειδώσει με stable αλλά με den 100%) Παράθεση -------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vara1000 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Official Global ROM(installed google play&Greek Language&OTA update) Έκανα αυτη την επιλογή απο vickmall ,έκανα καλα η θα μπλεξω ειναι το πρώτο xiaomi και εχω λίγο άγχος .Θα χρειαστώ ξεκλειδώματα και τέτοια? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Official Global ROM(installed google play&Greek Language&OTA update) Έκανα αυτη την επιλογή απο vickmall ,έκανα καλα η θα μπλεξω ειναι το πρώτο xiaomi και εχω λίγο άγχος .Θα χρειαστώ ξεκλειδώματα και τέτοια? Ευχαριστώ Καλή επιλογή έκανες,το γράφουμε σχεδόν σε κάθε σελίδα.;) Καλορίζικο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 αφού έχεις Τσιν τσαν τσον,θέλει χέρι.:lol: 1)Αφού μέχρι τώρα παίρνει κανονικά update.......:ninja: 2)Κανένας οδηγός για τους "αόμματους"....?:X Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vara1000 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Καλή επιλογή έκανες,το γράφουμε σχεδόν σε κάθε σελίδα.;) Καλορίζικο. ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 1)Αφού μέχρι τώρα παίρνει κανονικά update.......:ninja: 2)Κανένας οδηγός για τους "αόμματους"....?:X εδώ και εδώ είσαι Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 εδώ και εδώ είσαι Ευχαριστώ. Κάποιοι λένε ότι θα πάρω το Update κανονικά αφού έχω πάρει και τα προηγούμενα. Το αποκλείεις και να ξεκινήσω την διαδικασία? Ευχαριστώ και sorry για το πρήξιμο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Ευχαριστώ. Κάποιοι λένε ότι θα πάρω το Update κανονικά αφού έχω πάρει και τα προηγούμενα. Το αποκλείεις και να ξεκινήσω την διαδικασία? Ευχαριστώ και sorry για το πρήξιμο. Δεν το αποκλείω,αλλά μου φαίνεται και απίθανο να πάρει Ελληνικά η Κινέζικη. Στην θέση σου θα έβαζα την Global αν δεν θες να φλασάρεις όλη την ώρα,ή την Ελληνική αν δεν βαριέσαι τα συνεχόμενα updates. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Ειχες κανει root?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Ειχες κανει root?? εγώ; όχι,δεν μου χρειάζεται σε κάτι πλέον. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Ευχαριστώ. Κάποιοι λένε ότι θα πάρω το Update κανονικά αφού έχω πάρει και τα προηγούμενα. Το αποκλείεις και να ξεκινήσω την διαδικασία? Ευχαριστώ και sorry για το πρήξιμο. Αν καταλαβα καλα απο τα προηγουμενα μηνυματα, εχεις China Stable. Official μεν αλλα κινεζικη. Αυτο σημαινει οτι εχεις μονο κινεζικα και αγγλικα σαν γλωσσες. Θα παιρνεις updates αλλα θα παραμεινεις στην China. Η καθε ROM εχει τα δικα της Update. Για αυτο και η China ειναι στην 8.1.6 ενω η Global στην 8.1.2. Ελληνικα στην China δεν θα δεις ποτε. Για αυτο εχουν βγαλει την Global που εχει ολες τις γλωσσες (και εχουν αφαιρεσει τις κινεζικες εφαρμογες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Διάβασα πριν λίγο στην κοινότητα ότι βγήκε και 8.1.3 στην stable. δεν μου την βγάζει εμένα ακόμα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Διάβασα πριν λίγο στην κοινότητα ότι βγήκε και 8.1.3 στην stable. δεν μου την βγάζει εμένα ακόμα. http://en.miui.com/data/attachment/forum/201612/29/115902yqx661kvqfki3i31.png καποιες διορθωσεις... καποια στιγμη αργα-γρηγορα θα σου την βγαλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 http://en.miui.com/data/attachment/forum/201612/29/115902yqx661kvqfki3i31.png καποιες διορθωσεις... καποια στιγμη αργα-γρηγορα θα σου την βγαλει σωραίος Βαρύτιμε. Δώσε κανά ίνφο αργότερα να δούμε τι διορθώνει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 σωραίος Βαρύτιμε. Δώσε κανά ίνφο αργότερα να δούμε τι διορθώνει. This update has new modem firmware P58 this rom solved lag in camera and other aplication battery drains fast στα γρηγορα που βρηκα μερικα......τι παρατηρησαν χρηστες πραγματικα χρυσοστομε ξερω εισαι κ στην κοινοτητα xiaomi... γτ δε παιρνας μια stable των παιδιων να ησυχασεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdt Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 (edited) Καλημέρα. Μόλις το παρέλαβα. Έκανε με το που το άνοιξα και update "About phone" http://s6.postimg.org/afqj8ywzl/Screenshot_2016_12_29_10_41_24_398_com_android_s.png Για το πρόβλημα που έγραψα προηγουμένος ΟΚ το είδε. Tσέκαρα αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος και μου βγάζει ότι είναι κλειδωμένος. Edited December 29, 2016 by pdt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 This update has new modem firmware P58 this rom solved lag in camera and other aplication battery drains fast στα γρηγορα που βρηκα μερικα......τι παρατηρησαν χρηστες πραγματικα χρυσοστομε ξερω εισαι κ στην κοινοτητα xiaomi... γτ δε παιρνας μια stable των παιδιων να ησυχασεις? Αρχικά δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα και δεύτερον βαριέμαι την διαδικασία. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdt Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 καλημέρα να σου υπενθιμήσω ότι για να ξεκλειδώσει χρειάζεται China Dev μέσα (υπάρχουν κάποιες λίγες πιθανότητες να ξεκλειδώσει με stable αλλά με den 100%) Επειδή δεν γνωρίζω και πολλά ποιο πάνω έχω ένα "About phone". Τι ROM έχω; Δεν μπορεί να ξεκλειδώσει με αυτή; Το μόνο που θέλω είναι να το κάνω root και να περάσω κάποια προγράμματα. Για rom δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skaftikos Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Πάμε πάλι, καινούργια σήμερα!!! 8.1.3.0!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slazor Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Υπάρχει περίπτωση για τελωνείο? Γιατί στο minideal μου εiπαν οτι θα το μαρκάρουν ως gift. Στο gearbest είπαν οτι δεν μαρκάρεται σαν gift. Αν μπορεί κάποιος πάντως να με διαφωτίσει θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. Gearbest η minideal? Παράθεση H γυναίκα, το ψάρι και το Xiaomi θέλουν χέρι. Αλλιώς μένεις νηστικός και με ένα τούβλο στο χέρι!!!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Υπάρχει περίπτωση για τελωνείο? Γιατί στο minideal μου εiπαν οτι θα το μαρκάρουν ως gift. Στο gearbest είπαν οτι δεν μαρκάρεται σαν gift. Αν μπορεί κάποιος πάντως να με διαφωτίσει θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. Gearbest η minideal? Οπου το βρεις φθηνοτερα! τοσο απλα! Τωρα ειτε σαν γκιφτ ειτε ξεγκιφτ, καθολου ρολο δεν παιζει γιατι και νομικα δεν στεκει αλλα και τα παιδια εκει στο τελωνειο δεν ειναι ουτε κοροιδα ουτε θα δουνε <GIFT> για πρωτη φορα στη ζωη τους! Απλα να ελπιζεις οτι δεν θα επιλεγει για ανοιγμα. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Οπου το βρεις φθηνοτερα! τοσο απλα! Τωρα ειτε σαν γκιφτ ειτε ξεγκιφτ, καθολου ρολο δεν παιζει γιατι και νομικα δεν στεκει αλλα και τα παιδια εκει στο τελωνειο δεν ειναι ουτε κοροιδα ουτε θα δουνε <GIFT> για πρωτη φορα στη ζωη τους! Απλα να ελπιζεις οτι δεν θα επιλεγει για ανοιγμα. Και επίσης αυτή την περίοδο καλά θα ήταν να διαλέξεις SG post Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts