Jump to content

Redmi Note 4 (Nikel)

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Update 8.1.3.0 ;)

Στάλθηκε από το Tab S LTE χρησιμοποιώντας Tapatalk

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Update 8.1.3.0 ;)

Στάλθηκε από το Tab S LTE χρησιμοποιώντας Tapatalk

σε σχεση με την προηγουμενη? τι αλλαγες εχει?

μπορεις να ανεβασεις changelog?

4 ωρες ειναι στο 15% ειναι φυσιολογικο?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Αναλόγως την χρήση που έχει φάει.

Xiaomi 12 Pro

σε σχεση με την προηγουμενη? τι αλλαγες εχει?

μπορεις να ανεβασεις changelog?

Φίλτατε δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω λεπτομέρειες γιατί μπήκε στην άκρη μετά το update (αν με καλύψει η "καινούργια" συσκευή θα μπει προς πώληση)

Το μόνο που μπορώ να σου πω ότι έκανε πιο χαρακτηριστικο ήχο στο κλείδωμα...

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Λεω για το update

Κάνε μια παράθεση,για να μην χανόμαστε μέσα στα ποστ.

Xiaomi 12 Pro

Για κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με αλλαγές ρομ κτλπ από κινέζικα σε ελληνικά, πόσο δύσκολο κ επικυνδινο είναι στην πράξη? Επειδή το σκέπτομαι μιας και έχει και Black Friday...

Και κάτι άλλο, έχει τύχει σε αποστολή κινητού από Κίνα με το απλο ταχυδρομείο να περάσει τελωνείο?

Για κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με αλλαγές ρομ κτλπ από κινέζικα σε ελληνικά, πόσο δύσκολο κ επικυνδινο είναι στην πράξη? Επειδή το σκέπτομαι μιας και έχει και Black Friday...

Και κάτι άλλο, έχει τύχει σε αποστολή κινητού από Κίνα με το απλο ταχυδρομείο να περάσει τελωνείο?

Δύσκολο πολύ δεν είναι.

Πιο πολύ μπελαλίδικο.

Στην Ελληνική κοινότητα,υπάρχουν οδηγοί που με λίγο καλό διάβασμα,σου λύνουν τα χέρια.

Xiaomi 12 Pro

Δύσκολο πολύ δεν είναι.

Πιο πολύ μπελαλίδικο.

Στην Ελληνική κοινότητα,υπάρχουν οδηγοί που με λίγο καλό διάβασμα,σου λύνουν τα χέρια.

Ίσως το τολμήσω κ γω τότε...Έχω διαβάσει σχετικά ότι θα πρέπει να σταλεί σαν απλο ταχυδρομείο, αλλά δεν θυμάμαι αν ακόμα και έτσι έχει σκαλώσει σε τελωνείο. ..

Σε σχέση με την φωτογραφική του Samsung Note 3 που εζω τωρα, ποσο κοντα καθεται αυτή του Ξίαομι 4?

Παρελαβα κ στήνω,π πρώτη εντύπωση ++ .globa8 stable 80500 φοράει.συνεργασια μετο sony mw1 άψογη σε σχεση με το p8lite με το ιδιο χανσφρη.μπαταρια μετα την πρώτη φόρτιση καλη περιμένω να κάνει 3-4 κύκλους κ θα δω τι ψαρια πιάνει.πληκτρολογιο εχει το swiftkey k έβαλα κ το γκογκλ μιας κ το δουλευα στο π8λ ξέρει κάποιος κανα πλήκτρολογιο στιλ σαμσουνκ να δειχνει κ τα νουμερα ταυτοχρονα;.οθονη κ φωτεινότητα πολυ καλη εξω με ήλιο εως κορυφή για το ματι μου χωρίς τα εντονα χρωματα των αμολεντ.δακτυλικο δε δουλεψα ακομη ,δυπλο χτύπημα κακο μου μοιάζει.ποιοτητα σχεδοκ άψογη για τα λεφτά του πάντα

global stable 80500?

κάτι δεν έγραψες σωστά ή κάτι δε πάει καλά.

Mioui global 8.0 stable 8.0.5.0.0,ε χει κ ελληνικά .δεν ξέρω τι οτα θα κάνει κ ποτε με αυτή τη ρομ

Mioui global 8.0 stable 8.0.5.0.0,ε χει κ ελληνικά .δεν ξέρω τι οτα θα κάνει κ ποτε με αυτή τη ρομ

Δεν θα κάνει ota.

δεν είναι επίσημη ρομ.

Xiaomi 12 Pro

παρε με official stable rom σε λιγο καιρο θαχει ελληνικα απο μονη της αν δεν θες να μπεις στην διαδικασια αλλαγης κλπ

Δυο ερωτήσεις κι από μένα.

Υπάρχει περίπτωση να ξεκλειδώσει η 800αρα μπάντα (για το 4g της wind) ή είναι θέμα hardware και το ξεχνάμε?

Πότε υπολογίζεται να έχουμε τα επίσημα ελληνικά, να γίνει αυτό το 97%->100%???

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Υπάρχει περίπτωση να ξεκλειδώσει η 800αρα μπάντα (για το 4g της wind) ή είναι θέμα hardware και το ξεχνάμε?

Στην ελληνική κοινότητα,δεν αναφέρουν πουθενά ότι ξεκλειδώνει κάπως η 800άρα.

Για τα Ελληνικά,είμαστε ακόμα στο σύντομα...

Xiaomi 12 Pro

Στην ελληνική κοινότητα,δεν αναφέρουν πουθενά ότι ξεκλειδώνει κάπως η 800άρα.

Για τα Ελληνικά,είμαστε ακόμα στο σύντομα...

Ευχαριστώ πολύ. Για να μη κάνω εγγραφή κλπ, μπορείς να ρωτήσεις αν υπάρχει περίπτωση να ξεκλειδώσει?

Πήρες και τον κολοσσό στον λαιμό σου ή ήταν η κακιά η ώρα????...:lol:

Edited by montoya_42

παρε με official stable rom σε λιγο καιρο θαχει ελληνικα απο μονη της αν δεν θες να μπεις στην διαδικασια αλλαγης κλπ

Στο gearbest αυτή εδώ εννοείς? http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_470615.html?wid=21

Ο κολοσσός προηγήθηκε ρε!

Πάντα....:)

Το ήξερα βρε. Άπλα πλακιτσα.

Κύριοι από προσωπική άποψη κάποια στιγμή πριν 10μερο που κινήθηκα μέχρι Τρίκαλα και από εκεί μέχρι λίγο πιο κάτω από Πάτρα (Wind δίκτυο) δεν είχα κανένα θέμα με το 4g!!! Μην το παρακανουμε το θέμα... Μακάρι να είχαμε ΠΑΝΤΟΎ!!!! κάλυψη 3g και ας έλειπε το 4g...

Στάλθηκε απο το πιπιλάτο G5

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Το σκεφτεσαι ??????

Παντως με την Ελληνικη ρομ παει μια χαρα αρκει να μην εχεις cosmote ...

Ο κολοσσός προηγήθηκε ρε!

Πάντα....:)

Το ήξερα βρε. Άπλα πλακιτσα.

χαχαχαχαχ ... H πλακα ειναι οτι εχω wind σαν κυρια με πολλα δεδομενα & Vodafone σαν δευτερη ....

Η Vodafone εχει 4G σε αυτο το τηλ ???

(Ας ειναι καλα το 950 μουυυυ ...!!!)

Κύριοι από προσωπική άποψη κάποια στιγμή πριν 10μερο που κινήθηκα μέχρι Τρίκαλα και από εκεί μέχρι λίγο πιο κάτω από Πάτρα (Wind δίκτυο) δεν είχα κανένα θέμα με το 4g!!! Μην το παρακανουμε το θέμα... Μακάρι να είχαμε ΠΑΝΤΟΎ!!!! κάλυψη 3g και ας έλειπε το 4g...

Στάλθηκε απο το πιπιλάτο G5

Δεν αμφισβητω αυτο που λες αλλα ειναι πολυ περιεργο (και λαθος της Wind) να εχει 4G εκει που πηγες και να μην εχει στο κεντρο της Θεσσαλονικης. Κατι παιζεται εδω.

Edited by colossus_r

Κολοσσέ,εγώ πάντως με την global,έχω δύο κάρτες cosmote μέσα,η μία είναι μόνο data,και δεν έχω πρόβλημα.

Μήπως είναι κανένα bug της Ελληνικής;

Xiaomi 12 Pro

Τα πραγματα είναι άπλα με το 4g της wind.

Χρησιμοποιεί κεραίες σε 3 μπάντες. 800αρα κυρίως για τις πόλεις, 1800 και 2600. Η συσκευή υποστηρίζει μόνο την 1800 από αυτές. Έτσι, μπορεί να είσαι κέντρο Θεσσαλονίκη Αθήνα κλπ, εκεί που χρησιμοποιεί κυρίως 800αρες για πολύ καλύτερο σήμα και η συσκευή να μη πιάνει και να είσαι πχ καρφίτσα που είπε ο φίλος με 1800 και να πιάνει.

Κολοσσε, νομίζω πως η βοντα έχει άλλες συψνοτητες και πιθανότατα να είσαι οκ με τον κινέζο. Οποτε αλλάζεις σιμ στις συσκευές.....

Υ.Γ. Το πήρα ήδη αλλα όχι για μένα αλλα για την αδερφη. Εγώ θα "ματωσω" με το s7 edge.

----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κολοσσέ,εγώ πάντως με την global,έχω δύο κάρτες cosmote μέσα,η μία είναι μόνο data,και δεν έχω πρόβλημα.

Μήπως είναι κανένα bug της Ελληνικής;

Ισχύει αυτό που έγραψα. Δεν είναι bag.