sotirispapa Δημοσιεύτηκε July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 12, 2016 Έχετε παίξει ποτέ σας ΣΚΡΑΤΣ; Εγώ γενικά δεν είμαι φαν και έπαιζα αυτές τις ημέρες στο πρακτορείο που παρακολουθούσα τους αγώνες με φίλους στα ημίχρονο, για να περάσει η ώρα αναμονής για το β' ημίχρονο. Δεν έπαιζα ένα μεγάλο ποσό, απλά τα ψιλά ρέστα από τις μπύρες που πίναμε. Μου άρεσε το αίσθημα ότι μπορούσα να κερδίσω κάτι στη στιγμή αν και όσες φορές προσπάθησα δεν πέτυχα κάτι καλό. Αν έχετε παίξει, έχετε κερδίσει ποτέ τίποτα; Είτε μικρά, είτε μεγάλα ποσά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphaleaderr Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Μου άρεσε το αίσθημα ότι μπορούσα να κερδίσω κάτι στη στιγμή αν και όσες φορές προσπάθησα δεν πέτυχα κάτι καλό. εγω παλι δεν ειμαι αισθηματίας και μου αρέσουν τα γεγονοτα και η στατιστική. Οποτε δεν ασχολουμαι καν με τυχερά :happy:. Παράθεση Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Παίζω αυτά με τα 2 ευρώ και κερδίζω 2 ευρώ. Καλά είμαι :p Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Παίζω αυτά με τα 2 ευρώ και κερδίζω 2 ευρώ. Καλά είμαι :p Πάντα.. Και ποτέ δεν πάω να τα πάρω :-P Sent from my Redmi Note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirispapa Δημ. July 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Χθες έπαιξα μετά από πολύ καιρό ΣΚΡΑΤΣ και κέρδισα 50 ευρώ. Πρώτη φορά είναι που κερδίσω τόσα σε ξυστό. Φτου φτου μη με ματιάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Εγω μια φορά πέρυσι κέρδισα 30€ στο σκρατς του 1€ και 100€ στο Σκρατς με τον Ρήγα και τη Ντάμα (2€).Απο τότε έπαιξα λίγες φορές ξανά χωρίς κατι ιδιαίτερο πέρα απο 1€,2€ η 5€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzgr Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 (edited) Χθες έπαιξα μετά από πολύ καιρό ΣΚΡΑΤΣ και κέρδισα 50 ευρώ. Πρώτη φορά είναι που κερδίσω τόσα σε ξυστό. Φτου φτου μη με ματιάσω. Μπράβο, αλλά πρόσεχε: Γλυκαινεσαι και μετά τα χάνεις πάλι και μάλιστα πολλαπλά. Και σε βλέπω και αρκετά σιροπιασμενο ήδη, αφού ξεκινας θέμα για το σκρατς για να μας πεις ότι σου αρέσει η αίσθηση... Μη με πάρεις στραβά, τη γνώμη μου σου λέω καλοπροαίρετα, ως ουδέτερος τρίτος. Edited July 29, 2016 by dtzgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 To οτι εχει απο 1 € και πανω το θεωρω υπερβολικο για ξυστο,οταν με τις δραχμες το καθε ξυστο εκανε 100 δραχμες.Οταν πρωτοβγηκε το Σκρατς,επαιζα που και που απο κανενα για χαβαλε,το μεγιστο που κερδισα ηταν παιζοντας 1 € να κερδισω 5.Μετα το βαρεθηκα,αφου καταλαβα οτι σχεδον ποτε δεν κερδιζεις μεγαλα ποσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimitriou90 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Και εγώ παίζω που και που Σκρατς. Δεν με ενδιαφέρει να πιάσω τα πολλά και 1000 ευρώ που λέει ο λόγος δεν θα με χάλαγαν καθόλου. Όσα πρέπει δηλαδή για να πάρω το iPhone 7 και να περισσέψουν και κάτι ψιλά για τους καφέδες του μήνα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikioannidi Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Δεν με ενθουσιάζει το σκρατς, αλλά είδα το "12 μήνες τύχη" και μου αρέσει πολύ ως ιδέα. Θα αγοράσω μερικά, 12.000 ευρώ το μήνα αξίζουν για να προσπαθήσει κανείς ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimitriou90 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Παρατρίχα. Τα 100 ευρώ που μου έδωσε το σκρατς δεν μου φθάνουν για το iPhone 7. Αλλάζουν τα σχέδια, σφικτές οικονομίες όσο δεν πάει και ελπίζω σε 2 μηνάκια να κάνω το όνειρο πραγματικότητα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasathanasiad Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Και εγώ πιάσει 100 ευρώ στο Σκρατς μία από τις λίγες φορές που έχω παίξει. Είχε πλάκα η όλη φάση, το είχα πάρει από ένα πλανόδιο λαχειοπώλη στο καφέ, πιο πολύ για να κάνω χαβαλέ με τους φίλους, χωρίς να περίμενα να κερδίσω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosdimitr Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Από ότι έχω ακούσει και από γνωστούς, αλλά και από πράκτορες του ΟΠΑΠ, στο σκρατς είναι πιο εύκολο να κερδίσεις (έστω κάτι ψιλά) από ότι στα άλλα τυχερά παιχνίδια. Δεν έχω κερδίσει μεγάλα ποσά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου κάτσει το καλό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts