Jump to content

giorgosdimitr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giorgosdimitr

  1. Και εγώ με κλιματιστικό βλέπω να βγάζω το χειμώνα φέτος :(
  2. Από ότι έχω ακούσει και από γνωστούς, αλλά και από πράκτορες του ΟΠΑΠ, στο σκρατς είναι πιο εύκολο να κερδίσεις (έστω κάτι ψιλά) από ότι στα άλλα τυχερά παιχνίδια. Δεν έχω κερδίσει μεγάλα ποσά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου κάτσει το καλό :)
  3. Μετά από ένα τυχαίο πέσιμο του iPhone 4S, το έχω σε προστατευτική θήκη ενώ του έχω και το ειδικό προστατευτικό φίλτρο, εμφανίζεται ένα μικρο μαύρο τρίγωνο στην πάνω αριστερή γωνία της οθόνης, στη θέση που σου δείχνει την ένταση του σήματος του provider. Τι μπορεί να έχει συμβεί; :cry: Αν χρειαστεί να αλλάξω οθόνη πόσο θα μου κοστίσει? Ευχαριστώ
  4. Δεν εννοώ αυτό φυσικά. Εννοώ, πχ, να σου δίνει μονάδες ή πόντους για να αγοράσεις δωρέαν κάποιο app. Ή να σε πληρώνει με ψηφιακό χρήμα ;)
  5. Ξέρεις κανείς αν υπάρχει καμία ελληνική εφαρμογή που να εξομειώνει το ΣΚΡΑΤΣ του ΟΠΑΠ; Μου αρέσει η φιλοσοφία των κερδών στη στιγμή που προσφέρει το ΣΚΡΑΤΣ και θα ήθελα να νοιώσω αυτό το αίσθημα σε ένα κινητό χωρίς να ξοδεύω λεφτά - και χωρίς να κερδίζω κάτι, δυστυχώς :(. Aν πάντως έβγαινε μια τέτοια εφαρμογή και σου έδινε τη δυνατότητα να κερδίζεις κάτι, οτιδήποτε και αν ήταν αυτό, θα είχε πολύ πέραση νομίζω :rolleyes:
  6. Τι γνώμη έχετε για την καρτοκινητή cyta? Την έχει δοκιμάσει κανείς?
  7. Έχω αγοράσει ένα iphone εδώ και ένα χρόνο και δεν με βλέπω να το αλλάζω σύντομα :rolleyes:
×
×
  • Create New...