Jump to content

[Επίσημο - Παλιό] Sony Ericsson K750i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω συνεχιζω να πιστευω οτι δε θα ξεπερναει τα 450-470 ευρω.αν εχει παραπανω ο ανταγωνισμος θα το κανει σκονη

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

το menu στην καμερα ειναι διαφορετικο δειτε

http://www.sonyericsson.com/product/k750/

Ειναι και καλά βασιζμένο στις cybershot..

Σαν του S700 (περίπου)

στη τιμη ομως που ειναι τωρα :)

Το περιμένω σαν τρελλός...Τιμούλα πιστεύω γύρω στα 450 όχι παραπάνω

Ας το ελπισουμε!! :D :D

Αντε να δουμε ποτε θα έρθει!!! ;) ;)

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Δεν ξέρω αν έχει υποθεί σε προηγούμενα posts. Εδώ υπάρχουν φωτογραφίες που έχουν ληφθεί με την κάμερα του Κ750:

http://www.ocworkbench.com/2005/sonyericsson/k750i/review/k750i-4.htm

Οσο περισσοτερο το βλεπω και διαβαζω τα τεχνικα του χαρακτιριστικα τόσο περισσότερο θελω να το αποκτησω...!Κατα την αποψη μου, αν κυκλοφορισει Ιουνιο-Ιούλιο και με τιμη γυρω στα 450Ε θα ειναι το κορυφαίο τηλεφωνο στην κατηγορια του και μαλιστα με διαφορά...Αντε να περασει ο καιρος να το πιασουμε στα χερια μας...Κρατιεμαι απο τωρα και δεν χρεωνω την πιστωτικη για να το παρω αμεσως μολις βγει...;)
life's the moments that take your breath away...

δ εξερω παντως το κινητακι η μαλλον κινηταρα δειχνει οτι ειναι ετοιμο για να δουμε θα το εχουμε στην ωρα του εδω?ανυπομονω παντως κι εγω

Πάντως επίσιμη ανακοίνωση για το πότε θα έχουμε παραλαβή και στην Ελλάδα δεν υπάρχει!Οπότε μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε!Ελπίζω μέσα Μαϊου να έχει βγει πάντως!

Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα.

Robert Frost

Παιδιά καλές όλες οι φωτογραφίες για το κινητό αλλά ας προσγειωθούμε λιγάκι.

Πέρυσι όταν είχε κυκλοφορήσει το Κ700i πωλούνται από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας στο Πλαίσιο προς 420€!

Το K750i έχει επιπλέον:

+ 2.0 Megapixel Camera (0.3Megapixel το K700i)

+ υποδοχή για Memory Stick Duo me 64ΜΒ κάρτα στη συσκευασία και μνήμη τηλεφώνου περίπου 38MB (ενω το K700i μόλις 40MB χωρίς τη δυνατότητα επιπλέον κάρτας)

+ καλύτερη οθόνη στα 262000 χρώματα

+ Bluetooth 1.2 δεύτερης γενιάς

+ όλα αυτά στο ίδιο μέγεθος με ένα Τ630!!!

Επομένως κρίνοντας από τα παραπάνω πιστεύω ότι η τιμή του στην αρχή θα είναι πολύ πιο πάνω από τα 450€!Μιας και το W800 θα αργήσει να κυκλοφορήσει, θα έχουν το Κ750i ακριβότερο του ανταγωνισμού αφού είναι κορυφαίο έτσι κι αλλιώς.

Μακάρι να βγω ψεύτης όμως!Γιατί θέλω να είμαι από τους πρώτους που θα το αποκτήσουν.

Με την λογική σου αυτή του χρόνου ο διάδοχος του Κ750 θα κάνει πάνω από 1000 Ευρώ και σε δύο χρόνια το ανάλογο μοντέλο θα κοστίζει 5000 Ευρώ.

Η τεχνολογία προχωράει αλλά οι τιμές παραμένουν στα ίδια επίπεδα με τα περσινά ή και φθηνότερα. Στα 450-500 είχε κυκλωφορήσει και το Τ68 πριν από 4 χρόνια το οποίο φυσικά ήταν το αντίστοιχο (και καλύτερο) από οτι είναι το Κ750 σήμερα.

Επειδή πάντως έμαθα από τα λάθη μου συνήθως αγοράζω κάτι ένα 6μηνο μετά την κυκλωφορία όπου η τιμή έχει πέσει σχεδόν στα μισά. Οπότε τα Χριστούγεννα με κόβω να το χτυπάω....

Less is more...

Επειδή πάντως έμαθα από τα λάθη μου συνήθως αγοράζω κάτι ένα 6μηνο μετά την κυκλωφορία όπου η τιμή έχει πέσει σχεδόν στα μισά. Οπότε τα Χριστούγεννα με κόβω να το χτυπάω....

και εγώ τότε λέω να το χτυπήσω! μεχρι τότε το Κ700 είναι μια χαρά :)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Εγώ αυτή την φορά θα ειμαι απο τους πρώτους. Το περιμένω πως και πως. Ομως έχω εναν φόβο όπως και όλοι μας προφανώς. Το σατανικό,τρισκατάρατο,666μορφο, κόκκινο σηματάκι Live φάτσα κάρτα στην πρόσοψη της συσκευής.

Εγώ αυτή την φορά θα ειμαι απο τους πρώτους. Το περιμένω πως και πως. Ομως έχω εναν φόβο όπως και όλοι μας προφανώς. Το σατανικό,τρισκατάρατο,666μορφο, κόκκινο σηματάκι Live φάτσα κάρτα στην πρόσοψη της συσκευής.

Ωχχχχ μη λες τετοια και με ξενερωνεις!!!Υπαρχει αραγε τετοια πιθανοτητα?Αφου και το τ630 και το κ700 (οι προγονοι του δηλαδη) δεν ηταν αποκλειστικα Vodafone Live.

Μια ερωτηση:Αν κυκλοφορησει π.χ στα 450 ευρω μετα απο 6 μηνες ποσο λετε να εχει πεσει η τιμη?

Ωχχχχ μη λες τετοια και με ξενερωνεις!!!Υπαρχει αραγε τετοια πιθανοτητα?Αφου και το τ630 και το κ700 (οι προγονοι του δηλαδη) δεν ηταν αποκλειστικα Vodafone Live.

Μια ερωτηση:Αν κυκλοφορησει π.χ στα 450 ευρω μετα απο 6 μηνες ποσο λετε να εχει πεσει η τιμη?

Προφανώς ο Σάκης έχει επιδότηση Βόδαφον και πρέπει να πάρει κινητό από μαγαζί Βόδαφον για να την αξιοποιήσει, οπότε αν το κινητό βγει σε λάιβ θα πρέπει να το πάρει ως τέτοιο ή να αγοράσει συσκευή από αλλού.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

To prwto plires review exei anevei apo ton Eldar:

http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-k750-en.shtml

Apoti fainetai o eldar xreiastike drivers gia na xrisimopoiisei to k750 me usb, kati pou i SE eixe pei oti de tha xreiazotan. Anamenoume na dume mipws diorthwthei stin teliki ekdosi auto to lathos

'Greed, for lack of a better word... is good!'

Υπάρχουν μοντέλα που ξεκινάνε απο λάιβ και κατόπιν έρχωνται και φρί. Αυτό φοβάμαι, αυτό εννοούσα. Την γράφω στα @ρ...ια μου την ψευτοεπιδότησή τους.

Πολύ ωραίο κινητό παιδιά!!! Θα είναι το επόμενο που θα πάρω αφήνοντας το Panasonic X70. Οι φωτογραφίες που βγάζει μου φαίνονται αρκετά καλές, τουλάχιστον σε σύγκριση με όλα τα Panasonic. Επειδή θα είναι το πρώτο Sony-Ericsson κινητό μου, έχω αρκετές ερωτήσεις να σας κάνω.

Τώρα άρχισε η SE να δίνει τη δυνατότητα να βάζεις δικό σου ήχο σαν ήχο κλήσης ή μυνήματος (αν κατάλαβα καλά από αυτά που διάβασα)???

Τα SE έχουν τη δυνατότητα κλειδώματος του πληκτρολογίου με κωδικό αλλά να μπορείς να απαντήσης όταν δεχτείς κλήση και να σε ειδοποιεί όταν έχεις μύνημα???

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...