Jump to content

[Επίσημο - Παλιό] Sony Ericsson K750i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eνοεις τον αντάπτορα προφανώς. Με αυτόν χρησιμοποιούμε to MSDUO και ως σκέτο ΜS, απαραίτητο για αλλες συσκευές. Οσο για το αλλο με το φλασάκι και εγω έψαξα αλλα δεν βρήκα τίποτα δυστηχώς. Και ειναι μπέρδεμα να μπαίνεις στο μενού για ενεργοποίηση. Σου τρώει δευτερόλεπτα.

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παίδες το Κ750i (non-VL) κυκλοφόρησε σήμερα στο Γερμανό. Τη Δευτέρα θα υπάρχει κανονικά σε όλα τα καταστήματα, από όσο τουλάχιστον μου είπε η κοπέλα στο info: 800 - 11 - 40000
There are only 10 types of people in this world. Those who understand binary and those who don't.

Παίδες το Κ750i (non-VL) κυκλοφόρησε σήμερα στο Γερμανό. Τη Δευτέρα θα υπάρχει κανονικά σε όλα τα καταστήματα, από όσο τουλάχιστον μου είπε η κοπέλα στο info: 800 - 11 - 40000

na kai ena kalo neo.timi moipws xereis?????

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

kai ti dhladh shmera to eixe sto germano???poia kopela phres kai sou eipe???apo timh se eipe tpt??

na kai ena kalo neo.timi moipws xereis?????

Ναι, μου το είπε και το πρωί που πήρα και τώρα το μεσημέρι που ξαναπήρα (για να το τσεκάρω πάλι) μια άλλη κοπέλα στις πληροφορίες. Η τιμή του είναι στα 382€ μαζί με το ΦΠΑ.

There are only 10 types of people in this world. Those who understand binary and those who don't.

sthn istoselida tou germanou omws to exei akoma san suskeuh tou mellontos!!giati?? -->http://www.e-germanos.gr/el/new_mobs/index.html

Δεν ξερω,προφανως δεν το εχουν ακομα in-stock ή δεν εκαναν update της σελιδα τους.

Btw,φτιαξε την υπογραφη σου γιατι ειναι εκτος οριων(sorry bill).:D

Nexus 4 & iPad mini

Εγω έχω μια γενική απορία...

Δεν γίνεται να πάμε στην Sony Ericsson να μας αλλάξουν αυτοί το firmware ? Εφόσον η αναβάθμιση λογισμικού είναι στην εγγύηση της συσκευής αυτοί πρέπει να το κάνω και μάλιστα απόσο νομίζω δωρεάν...

Επίσης, στο site της η Sony Ericsson δίνει ένα πρόγραμμα για την αναβάθμιση του λογισμικού και μπορείς να κάνεις την αναβάθμιση δωρεάν,γιατί λοιπόν να τρέχουμε στο davinci ?

Ορίστε και το λινκ για την αναβάθμιση απο το site της Siny Ericsson :

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_5_7&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10242

Δεν θα σου επιτρέψει να κάνεις αναβάθμηση αν έχεις voda έκδοση :(

Είναι μόνο για τις original...λες αν γινόταν τόσο εύκολα να τρέχαν όλοι στο davinciteam?!!!! ;)

Παιδιά πέρασα και εγώ σήμερα απο το γνωστό κατάστημα στον Πειραιά και έβγαλα το live...πολύ ωραίο το άτιμο!!!! :D :rotfl:

Σε ποση ωρα στο εκανε?θα το παω και εγω την δευτερα :)

15 λεπτάκια, 20 ευρώ !!!!!!! ;)

Σε ποση ωρα στο εκανε?θα το παω και εγω την δευτερα :)

η αλλιως κανε το απο το davinci με μονο 10 ευρουλια :) αν δενε χεις πιστωτικη χρησιμοποιησε απο εναν φιλο σου.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

η αλλιως κανε το απο το davinci με μονο 10 ευρουλια :) αν δενε χεις πιστωτικη χρησιμοποιησε απο εναν φιλο σου.

Με το davinci τελικά μπορείς μετά να κάνεις on-line update απο το site της SE?!!!

Στο εν λόγο κατάστημα λένε οτι μετά μπορείς κανονικά!!! Καλή φάση!!!

ταξιδιωτης22 ε θα το παω την δευτερα στο μαγαζι..δεν εχω καρτα..αλλα και προτιμω να παρουν αυτοι την ευθυνη γιατι αν το κανω μονος μου παντα υπαρχει κινδυνος:)

Εχω βαλει μεσα theme για να φυγει λιγο το κοκκινο χρωμα αλλα αυτο το καταραμενο χρωμα υπαρχει παντου..υπομονη ως την δευτερα!

Α και κατι αλλο...στο Γερμανο ειπε ο φιλος θα κανει 382... και τωρα στα μαγαζια βονταφον 382 εχει..τι θα γινει θα ριξουν τις τιμες?η θα εχουν το ιδιο..?:cool:

Η αναβαθμιση αφου μπει η κανονικη εκδοση και βγει το live υποθετω μετα θα γινεται κανονικα απο το σπιτι με το καλωδιο!

Τα βήματα για να κανείς update το κινητό είναι τα εξής:

1.πας στο site της SE "United Kingdom" και κατεβάζεις το "Sony Ericsson K750/D750/W800 Update Service USB driver" και το κανείς extract σε ένα φάκελο.

2.συνδέεις το καλώδιο USB με το pc αλλά ΟΧΙ με το τηλέφωνο. Απενεργοποιείς το τηλέφωνο και περιμένεις 10 δευτ. Μετά συνδέεις το καλώδιο με το τηλέφωνο κρατώντας το” C “ πατημένο. Τώρα τα windows ζητούν τα drivers που κάναμε extract στο φάκελο.

3.όταν περάσεις τους drivers, απενεργοποιείτε το κινητό και το αποσυνδέετε από το καλώδιο. Μετά το ενεργοποιείτε ξανά κανονικά και το συνδέετε ξανά με το καλώδιο

4. τώρα κατεβάζεις το Online-Update από το site της SE

5.Τώρα ακολουθείς τα βήματα που λέει το site.

Διάρκεια περίπου 12 λεπτά

P.S: Θα χρειαστεί αφού βγαίνει τώρα την Δευτέρα και θα το ρωτήσουν πολλοί

βγαινει την δευτερα?στανταρ αυτο?γιατι ελεγαν κατι για παρασκευη..θα μου πεις για 4 μερες... :confused: για μενα οπως και για μερικους αλλους εδω μεσα εχει σημασια ομως :p

Οταν ανοιγεις τη καμερα αποι το κουμπι στο πλαι (χωρις να ανοιξει το πορτακι, το οποιο ειναι ενεργο εννοειται) γιατι ενεργοποιειαι η καμερα; :blink: :wacko: Τι μπαγκ ειναι τουτο παλι; :rocket:

Ελπιζω να αλλαξει με αναβαθμιση.

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

οντως παιδια μετα απο το ξεκλειδωμα απο το davinci δεν μπορουμε να του περναμε κανονικα τις αναβαθμισεις απο το se site?η ακομα και στο service?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Όσοι έχουν πρόβλημα στο update μετά το βήμα που τσεκάρεις όλα τα κουτάκια και πατάς next και δεν γίνει τίποτα μάλλον έχει πρόβλημα με browser που έχετε. Π.χ. με το fire fox έχει πρόβλημα καλύτερα να το ανοίξετε με IE. Ακόμη το pc πρέπει να έχει java.

ταξιδιωτης22 Γιατι να εχουμε προβλημα αφου θα εχουμε την κανονικη εκδοση και απλως θα κανουμτ την αναβαθμιση τηε κανονικης εκδοσης?υποψιαζεσε κατι?:)

ταξιδιωτης22 Γιατι να εχουμε προβλημα αφου θα εχουμε την κανονικη εκδοση και απλως θα κανουμτ την αναβαθμιση τηε κανονικης εκδοσης?υποψιαζεσε κατι?:)

Λογικά δεν θα πρέπει να έχετε πρόβλημα...θα δει το site της SE το firmware version της συσκευής (μετά το davinciteam update πάντα) και θα κάνει κανονικά την επόμενη αναβάθμιση (όταν με το καλό έρθει) !! ;)

Παιδιά πήρα και εγώ τηλέφωνο στο Γερμανό και όντως κυκλοφορεί...Στην electronet που έχει η περιοχή μου δεν κυκλοφορεί... Από Δευτέρα...

Επίσης αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στις εξής ερωτήσεις:

1)Το joystick λειτουργεί καλά χωρίς να κολλάει όπως του Κ700??

2)H κάμερα είναι καλύτερη από του Κ700?

3)Η πρόσβαση και η εγγραφή στην κάρτα μνήμης είναι εύκολη και γρήγορη???

Ευχαριστώ, όποιος μπορεί ας απαντήσει....

:)

Φίλε haki δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο κάθε μήνα που βγαίνει νέα αναβάθμιση να την βάζουμε εκτός και αλλάζει κάτι και εκτός αν με το τωρινό firmware υπάρχουν κολλήματα η αλλά προβλήματα. Πάντως προσωπικά εγώ με την τελευταία αναβάθμιση δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής όποτε δεν βλέπω και τον λόγο να δώσω 10ευρο να βάλω την καινούργια όταν βγει.

Να ρωτήσω και κάτι που μπορώ να βρω themes και κανένα παιχνίδι για το 750?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...