Jump to content

[Επίσημο - Παλιό] Sony Ericsson K750i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προς τα παιδιά που άλλαξαν firmware από davinci:

Με ποιο πρόγραμμα κάνατε backup της μνήμης τηλεφώνου,πριν την αναβάθμιση;

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γνωστό κατάστημα στον Πειραιά πάντως κάνει το decustomize σε K750 και αναβάθμιση στην R1L. Πήγε γνωστός μου και μόλις πριν από λίγο το έκανε. To menu πάντως είναι ΦΟΒΕΡΟ παιδιά!

paidia help!! giati den mporw na flasharw to kinhto?katevasa thn ellhnikh ekdosh kai otan syndew to usb sto kinhto anoigei,mou zhtaei pin kai menei ekei...den synexizei tipote!!!

ti kanw la8os????

Πηγα σημερα το απογευμα στο Γερμανο Θεσσαλονικης καταστημα Βας Ολγας σταση Μποτσαρη και ρωτησα για το κινητο. Θα εχει και τις δυο εκδοσεις την αλλη εβδομαδα στην ιδια τιμη των 382 Ευρω συμπεριλαμβανομενου ΦΠΑ 19%.

Αυτα τα ολιγα αλλα φρεσκοτατα νεα.

Για όσους ενδιαφέρονται

CDA102337/1", "EMEA1

CDA102337/2", "EMEA2

CDA102337/3", "EMEA3",

CDA102337/4", "EMEA4",

CDA102337/5", "EMEA5",

CDA102337/6", "EMEA6",

CDA102337/7", "EMEA7",

CDA102337/8", "EMEA8",

CDA102337/9", "Europe1",

CDA102337/10", "Europe2",

CDA102337/11", "Europe3",

CDA102337/12", "Europe4",

CDA102337/13", "Europe5",

CDA102337/14", "Europe6",

CDA102337/15", "America1",

CDA102337/16", "America2", :)

Η σιωπή είναι χρυσός :X

Το τηλέφωνο παρά το service στη voda συνεχίζει να κάνει τα ίδια ( κολλήματα, τυχαία reboot ).

Οι λύσεις είναι δύο νομίζω : αλλαγή του κινητού ή davinci.

το πρόβλημα είναι ότι από το voda-shop που το πήρα παρότι είναι πολύ εξυπηρετικοί θέλουν να το ξαναστείλουν στο service και αυτοί να αποφασίσουν αν το αλλάξουν. Δεν συζητάω βέβαια να μην το αλλάξουν. Αλλιώς θα γίνει χαμός... Θα λυθούν όμως τα προβλήματα???

Από την άλλη η λύση του davinci έχει το μειονέκτημα να χάσω την εγγύηση οπότε αν κάνω το τηλέφωνο non live και πάλι δεν δουλεύει θα μείνω με ένα άχρηστο τηλέφωνο...

Τι θα κάνατε στη θέση μου?

Το τηλέφωνο παρά το service στη voda συνεχίζει να κάνει τα ίδια ( κολλήματα, τυχαία reboot ).

Οι λύσεις είναι δύο νομίζω : αλλαγή του κινητού ή davinci.

το πρόβλημα είναι ότι από το voda-shop που το πήρα παρότι είναι πολύ εξυπηρετικοί θέλουν να το ξαναστείλουν στο service και αυτοί να αποφασίσουν αν το αλλάξουν. Δεν συζητάω βέβαια να μην το αλλάξουν. Αλλιώς θα γίνει χαμός... Θα λυθούν όμως τα προβλήματα???

Από την άλλη η λύση του davinci έχει το μειονέκτημα να χάσω την εγγύηση οπότε αν κάνω το τηλέφωνο non live και πάλι δεν δουλεύει θα μείνω με ένα άχρηστο τηλέφωνο...

Τι θα κάνατε στη θέση μου?

Στη θέση σου θα προτιμούσα τη λύση του voda-shop σε σχέση με αυτή του davinci. Καλύτερα να είσαι σίγουρος κι ας καθυστερήσεις να το πάρεις στα χέρια σου. Περίεργο όμως να παρουσιάζει προβλήματα και μετά το service... Ίσως είναι πρόβλημα hardware. Απαίτησε να σου το αλλάξουν.

There are only 10 types of people in this world. Those who understand binary and those who don't.

paidia help!! giati den mporw na flasharw to kinhto?katevasa thn ellhnikh ekdosh kai otan syndew to usb sto kinhto anoigei,mou zhtaei pin kai menei ekei...den synexizei tipote!!!

ti kanw la8os????

θα σου πω τι κανεις λαθος,το ιδιο λαθος εκανα κι εγω.

λοιπον θα το χεις για πολυ λιγο πατημενο το c και με το που θα το συνδεσεις θα το αφησεις αμεσως πριν προλαβει να σου αναψει,ολα πρεπει να γινουν σε διαστημα περιπου 3-4 δευτερολεπτα κι εννοω για την συνδεση με το usb ενω ταυτοχρονα εχεις πατημενο και το c :)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

To ελληνικό Τ9 έχει την διάταξη των Nokia...;

ναι φιλε μου εχει την ιδια διαταξη.

Τα 3 κουμπια πανω απ το τζοιστικ ειναι τοσο χαλια σε ολους ή μονο σε μενα;

Τριζουν και γενικα θελουν αρκετη δυναμη να πατηθουν...

Η ενταση του ακουστικου( :mad: :mad: :cry: ) βελτιωνεται με αναβαθμιση(εχω λαιβ) ;

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

κι εμενα τριζουν λιγακι αλλα δεν ειναι κατι ενοχλητικο οσο για την ενταση ηχου και με το menu vodafone αλλα και μετα που περασα το κανονικο μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Αγαπητέ ταξιδιωτης22, είναι εύκολο να μου απαντήσεις σ' αυτή την ερώτηση διότι είναι η τρίτη φορά που την υποβάλλω. Σ' ευχαριστώ πολύ.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι αφού το τελευταίο SE που είχα ήταν το Τ610. Με το πρόγραμμα PC Suite μπορείς να στέλνεις και να λαμβάνεις SMS κανονικά; Εννοώ long messages, με ελληνικά, αριθμό χαρακτήρων 160 κλπ;

kalispera paidia se olous. helllllppppppppppppp

prospathisa na kano to k750 mou apo vflive se unbranned...katevasa ta dio arxeia kai patisa flash...afou mou evgale oti metaferei kati blocks, mou epese to kinito me apotelesma na diakopei to flasharisma...!!! ti na kano tora? to til den anavei, to pc den to anagnorizei...help

sorry pou ta grafo etsi grigora kai akatalavistika gia polous alla exo katatromaxei

prospathisa na kano to k750 mou apo vflive se unbranned...katevasa ta dio arxeia kai patisa flash...afou mou evgale oti metaferei kati blocks, mou epese to kinito me apotelesma na diakopei to flasharisma...!!! ti na kano tora? to til den anavei, to pc den to anagnorizei...help

sorry pou ta grafo etsi grigora kai akatalavistika gia polous alla exo katatromaxei

Μαλλον πρεπει να πας στο σερβις :(

κι εμενα τριζουν λιγακι αλλα δεν ειναι κατι ενοχλητικο οσο για την ενταση ηχου και με το menu vodafone αλλα και μετα που περασα το κανονικο μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Γινεται να την κατεβασω και να την περασω μονος μου δλδ απο τη ΣΕ; :confused:

Γινεται να την κατεβασω και να την περασω μονος μου δλδ απο τη ΣΕ; :confused:

oxi re file apo to davinciteam.com katebazeis thn ekdosh logismikou kai thn pernas me to kalodio pou exei sth suskeuasia!!!

Λοιπον, θα βγαλεις τη μπαταρια και θα την ξαναβαλεις.

Θα συνδεσεις το USB και θα ξαναξεκινησεις την διαδικασια!

It works ! :cool:

@21century

Θα ταλαιπωρηθεις... :cry:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...