Jump to content

LAV

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About LAV

  • Ημ. Γέννησης 09/05/1979

LAV's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φωτογραφίες ενός K750 που έγινε W800 στο 9Volto. Τις πήρα από το forum τους! Εκπληκτικό!!
  2. Γνωστό κατάστημα στον Πειραιά πάντως κάνει το decustomize σε K750 και αναβάθμιση στην R1L. Πήγε γνωστός μου και μόλις πριν από λίγο το έκανε. To menu πάντως είναι ΦΟΒΕΡΟ παιδιά!
  3. Με την BLD3 κλείνει κανονικά το καπάκι!!! Με την BLD-2 δεν κλείνει γιατί είναι πιο χοντρή! Στο βίντεο φαίνεται κανονικά ότι κλείνει! Πριν λίγο δοκίμασα κι εγώ σε ένα κινητό ενός ξαδέρφου μου και δούλεψε! Να θυμίσω ότι η BLD3 μπαταρία είναι η λεπτή μπαταρία που μπαίνει στα 7210-6610 κτλ! Δεν λέω να αφήσουμε τις μπαταρίες της SE και να γυρίσουμε στις ΝΟΚΙΑ προς θεού! Απλά υποστηρίζω αυτούς που αναφέρουν ότι το K700 λειτουργεί με μπαταρία ΝΟΚΙΑ bld-3 και εφαρμόζει σωστά το καπάκι!
  4. Υπάρχει όμως σε αντίστοιχο forum διαφωτιστικότατο video όπου κάτοχος K700 βάζει με μεγάλη άνεση μια μπαταρία nokia bld3 στο κινητό του και ανάβει! Τώρα στην κρίση του χρήστη είναι έαν την βάλει ή όχι! Πάντως η μπαταρία δουλεύει κανονικά!
  5. Τώρα πλάκα μας κάνεις ρε tipota; Δεν σου απαντούν στο thread του K500 και βγαίνεις off topic εδώ για να σου απαντήσουν; :rotfl:
  6. κανά καινούριο cd θα βγάλουν; Γνωρίζει κανείς τίποτα γι'αυτό παιδιά;
  7. exei screenshoot! otan kaneis download sou anoigei thn eikona to theme! to tsekara! ;)
  8. http://www.9volto.gr/catalog/downloadpopup.php?file=GreeceSpace.zip ;)
  9. http://www.9volto.gr/catalog/filemanindex.php καμιά 200 themes. Αρκετά είναι γνωστά αλλά υπάρχουν και μερικά που δεν έχω ξαναδεί!
  10. Υπάρχει μάλλον τρόπος να βρεθεί ξεκλείδωμα. Δεν κατάλαβα και πολλά γιατί είμαι και λίγο άσχετος αλλά κάτι είδα στο http://*******olto.gr . Δίνουν μια λύση σε ένα ποστ αλλά δεν έχω 6600 για να το κάνω! Sorry για το link αν δεν επιτρέπεται!
  11. http://www.cellulari.it/html/articolo.asp?IDarticolo=5933 http://www.phones4u.co.uk/shop/shop_contract_details.asp?itemkey=116538&st=1 http://www.samsung-mobile-phones.co.uk/samsung-e710.htm Και έχω φίλους στην Ουγγαρία, Ρουμανία που έχουν στα χέρια τους Ε710 χωρίς Live menu!!!!!
  12. Το μοντέλο είναι Ε710 και το site είναι Ιταλικό. Εάν ψάξεις να βρεις στο Internet θα βρεις πολλά μοντέλα Ε710 που κυκλοφορούν στην Ευρώπη. Στο παραπάνω μήνυμα σου φίλε αναφέρεσαι ότι τα E710 έχουν μόνο vodafone live απο το εργοστάσιο. Και σου αναφέρω ότι κάνεις λάθος! Δεν με ενδιαφέρει στον cosmote και την tim εάν το έχει και πόσο! Απλά μένω στο γεγονός ότι το τηλέφωνο κυκλοφορεί χωρίς live στην Ευρώπη και αυτό θέλω να τονίσω! Ότι υπάρχει και FIRMWARE XΩΡΙΣ VODAFONE LIVE!
  13. Ρε παιδιά εάν δεν γνωρίζετε μην απαντάτε! Ποιός είπε ότι δεν υπάρχει Ε710 χωρίς Vodafone μενού; Το τηλέφωνο βγαίνει σε 2 εκδόσεις στο εξωτερικό. Και με Vodafone Live και σκέτο! Οπότε λογικό είναι να υπάρχουν και δύο διαφορετικά firmwares. Το ένα με vodafone menu και το άλλο χωρίς! check ένα non vodafone live E710: http://www.gsmpoint.it/schede/cell.php?Samsung_SghE710=1&id_cell=344
  14. dct-4 : griffinbox dct-3 : jordiktool
  15. @freestyler Dhladh re megale ama o MsK paei na anoixei forum mageirikhs oloi tha pame ekei? Den katalavainw thn logikh sou! Egw eida to unwired anoixto, me ola ta post poy eixame afhsei ekei! Den eimai enantia sto myphone.gr kai sta melh tou!
×
×
  • Create New...