tpapag Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Προς τα παιδιά που άλλαξαν firmware από davinci: Με ποιο πρόγραμμα κάνατε backup της μνήμης τηλεφώνου,πριν την αναβάθμιση; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAV Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Γνωστό κατάστημα στον Πειραιά πάντως κάνει το decustomize σε K750 και αναβάθμιση στην R1L. Πήγε γνωστός μου και μόλις πριν από λίγο το έκανε. To menu πάντως είναι ΦΟΒΕΡΟ παιδιά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Παρατηρήσατε μήπως οτι με την R1J η ποιότητα στα videos που τραβάτε έπεσε? :whistle: http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileboy Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 paidia help!! giati den mporw na flasharw to kinhto?katevasa thn ellhnikh ekdosh kai otan syndew to usb sto kinhto anoigei,mou zhtaei pin kai menei ekei...den synexizei tipote!!! ti kanw la8os???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zapper10 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Πηγα σημερα το απογευμα στο Γερμανο Θεσσαλονικης καταστημα Βας Ολγας σταση Μποτσαρη και ρωτησα για το κινητο. Θα εχει και τις δυο εκδοσεις την αλλη εβδομαδα στην ιδια τιμη των 382 Ευρω συμπεριλαμβανομενου ΦΠΑ 19%. Αυτα τα ολιγα αλλα φρεσκοτατα νεα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marten91 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Αναφέρομαι στην Normal έκδοση του κινητού..!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marten91 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Παιδιά που έχετε την κινητάρα...Μπορείτε να μου πείτε αν το bluetooth έχει εμβέλεια 100!μέτρα όπως λέγανε είναι 10???Παρακαλώ απαντήστε... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Για όσους ενδιαφέρονται CDA102337/1", "EMEA1 CDA102337/2", "EMEA2 CDA102337/3", "EMEA3", CDA102337/4", "EMEA4", CDA102337/5", "EMEA5", CDA102337/6", "EMEA6", CDA102337/7", "EMEA7", CDA102337/8", "EMEA8", CDA102337/9", "Europe1", CDA102337/10", "Europe2", CDA102337/11", "Europe3", CDA102337/12", "Europe4", CDA102337/13", "Europe5", CDA102337/14", "Europe6", CDA102337/15", "America1", CDA102337/16", "America2", :) Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_1 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Το τηλέφωνο παρά το service στη voda συνεχίζει να κάνει τα ίδια ( κολλήματα, τυχαία reboot ). Οι λύσεις είναι δύο νομίζω : αλλαγή του κινητού ή davinci. το πρόβλημα είναι ότι από το voda-shop που το πήρα παρότι είναι πολύ εξυπηρετικοί θέλουν να το ξαναστείλουν στο service και αυτοί να αποφασίσουν αν το αλλάξουν. Δεν συζητάω βέβαια να μην το αλλάξουν. Αλλιώς θα γίνει χαμός... Θα λυθούν όμως τα προβλήματα??? Από την άλλη η λύση του davinci έχει το μειονέκτημα να χάσω την εγγύηση οπότε αν κάνω το τηλέφωνο non live και πάλι δεν δουλεύει θα μείνω με ένα άχρηστο τηλέφωνο... Τι θα κάνατε στη θέση μου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pol Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Το τηλέφωνο παρά το service στη voda συνεχίζει να κάνει τα ίδια ( κολλήματα, τυχαία reboot ). Οι λύσεις είναι δύο νομίζω : αλλαγή του κινητού ή davinci. το πρόβλημα είναι ότι από το voda-shop που το πήρα παρότι είναι πολύ εξυπηρετικοί θέλουν να το ξαναστείλουν στο service και αυτοί να αποφασίσουν αν το αλλάξουν. Δεν συζητάω βέβαια να μην το αλλάξουν. Αλλιώς θα γίνει χαμός... Θα λυθούν όμως τα προβλήματα??? Από την άλλη η λύση του davinci έχει το μειονέκτημα να χάσω την εγγύηση οπότε αν κάνω το τηλέφωνο non live και πάλι δεν δουλεύει θα μείνω με ένα άχρηστο τηλέφωνο... Τι θα κάνατε στη θέση μου? Στη θέση σου θα προτιμούσα τη λύση του voda-shop σε σχέση με αυτή του davinci. Καλύτερα να είσαι σίγουρος κι ας καθυστερήσεις να το πάρεις στα χέρια σου. Περίεργο όμως να παρουσιάζει προβλήματα και μετά το service... Ίσως είναι πρόβλημα hardware. Απαίτησε να σου το αλλάξουν. There are only 10 types of people in this world. Those who understand binary and those who don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 paidia help!! giati den mporw na flasharw to kinhto?katevasa thn ellhnikh ekdosh kai otan syndew to usb sto kinhto anoigei,mou zhtaei pin kai menei ekei...den synexizei tipote!!! ti kanw la8os???? θα σου πω τι κανεις λαθος,το ιδιο λαθος εκανα κι εγω. λοιπον θα το χεις για πολυ λιγο πατημενο το c και με το που θα το συνδεσεις θα το αφησεις αμεσως πριν προλαβει να σου αναψει,ολα πρεπει να γινουν σε διαστημα περιπου 3-4 δευτερολεπτα κι εννοω για την συνδεση με το usb ενω ταυτοχρονα εχεις πατημενο και το c :) Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 To ελληνικό Τ9 έχει την διάταξη των Nokia...; ναι φιλε μου εχει την ιδια διαταξη. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Τα 3 κουμπια πανω απ το τζοιστικ ειναι τοσο χαλια σε ολους ή μονο σε μενα; Τριζουν και γενικα θελουν αρκετη δυναμη να πατηθουν... Η ενταση του ακουστικου( :mad: :mad: :cry: ) βελτιωνεται με αναβαθμιση(εχω λαιβ) ; █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 κι εμενα τριζουν λιγακι αλλα δεν ειναι κατι ενοχλητικο οσο για την ενταση ηχου και με το menu vodafone αλλα και μετα που περασα το κανονικο μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Αγαπητέ ταξιδιωτης22, είναι εύκολο να μου απαντήσεις σ' αυτή την ερώτηση διότι είναι η τρίτη φορά που την υποβάλλω. Σ' ευχαριστώ πολύ. Να ρωτήσω κι εγώ κάτι αφού το τελευταίο SE που είχα ήταν το Τ610. Με το πρόγραμμα PC Suite μπορείς να στέλνεις και να λαμβάνεις SMS κανονικά; Εννοώ long messages, με ελληνικά, αριθμό χαρακτήρων 160 κλπ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 kalispera paidia se olous. helllllppppppppppppp prospathisa na kano to k750 mou apo vflive se unbranned...katevasa ta dio arxeia kai patisa flash...afou mou evgale oti metaferei kati blocks, mou epese to kinito me apotelesma na diakopei to flasharisma...!!! ti na kano tora? to til den anavei, to pc den to anagnorizei...help sorry pou ta grafo etsi grigora kai akatalavistika gia polous alla exo katatromaxei Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 re paidia na sas kanw mia erwthsh peite oti egw pernw to kinhto etsi???an paw thn idia mera pou parw to kinhto sthn sonyericsson 8a mou baloun thn teleutaia version pou kukloforei?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 kalispera paidia se olous. helllllppppppppppppp prospathisa na kano to k750 mou apo vflive se unbranned...katevasa ta dio arxeia kai patisa flash...afou mou evgale oti metaferei kati blocks, mou epese to kinito me apotelesma na diakopei to flasharisma...!!! ti na kano tora? to til den anavei, to pc den to anagnorizei...help sorry pou ta grafo etsi grigora kai akatalavistika gia polous alla exo katatromaxei Μαλλον πρεπει να πας στο σερβις :( █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 κι εμενα τριζουν λιγακι αλλα δεν ειναι κατι ενοχλητικο οσο για την ενταση ηχου και με το menu vodafone αλλα και μετα που περασα το κανονικο μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Γινεται να την κατεβασω και να την περασω μονος μου δλδ απο τη ΣΕ; :confused: █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Γινεται να την κατεβασω και να την περασω μονος μου δλδ απο τη ΣΕ; :confused: oxi re file apo to davinciteam.com katebazeis thn ekdosh logismikou kai thn pernas me to kalodio pou exei sth suskeuasia!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Παιδια αμα παρω την εκδοση λαιβ θα μπορεσω να βαω παιχνιδια? ειναι ξεκλειδωτο η θα ταλαιπωρηθουμε αν ξερει κανενας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 kalispera paidia se olous. helllllppppppppppppp prospathisa na kano to k750 mou apo vflive se unbranned...katevasa ta dio arxeia kai patisa flash...afou mou evgale oti metaferei kati blocks, mou epese to kinito me apotelesma na diakopei to flasharisma...!!! ti na kano tora? to til den anavei, to pc den to anagnorizei...help sorry pou ta grafo etsi grigora kai akatalavistika gia polous alla exo katatromaxei Λοιπον, θα βγαλεις τη μπαταρια και θα την ξαναβαλεις. Θα συνδεσεις το USB και θα ξαναξεκινησεις την διαδικασια! It works ! :cool: @21century Θα ταλαιπωρηθεις... :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Στα μυνηματα βαζεις οποιον ηχο θες η ειναι οπως το κ700? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Στα μυνηματα βαζεις οποιον ηχο θες η ειναι οπως το κ700? Οτι θες ! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 re file geovass mporeis na mou peis pws bazw credits sto davinciteam.com??an mporeis pes mou analutika ti akribws kanw meso PM!!euxaristw!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts