PrivateerME45 Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Υπάρχουν και τα τελωνεία και αν δουν ό,τι έχω πάνω από 3-4 κινητά, δεν θα με πιάσουν για εμπορεία ??? Χα χα χα !!! Άντε να χώσω ένα στο νεσεσέρ με τα ξυριστικά, ένα ανάμεσα στα ρούχα ή στα παπούτσια και ένα να κρατήσω πάνω μου... I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Μήπως έχεις ιδέα και σε τι τιμές??? Για να αρχίσουμε να κάνουμε όνειρα ή όχι! Οχι ακομα για τιμες. Οταν εχω κατι νεοτερο θα σας πω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Sony Ericsson K750i @ Pixmania.com : £311 inc. VAT (454,01 €) Κατά συνέπεια γύρω στα 450-500 € θα κυμαίνεται η τιμή του... (Ελπίζω) Μακάρι να ισχύει αυτό που λέει ο φίλος-χρήστης eccentic και η τιμή του K750i να είναι σε λογικά επίπεδα για την Ελλάδα... I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eccentric Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Sony Ericsson K750i @ Pixmania.com : £311 inc. VAT (454,01 €) Κατά συνέπεια γύρω στα 450-500 € θα κυμαίνεται η τιμή του... (Ελπίζω) Λάθος, σε όλα τα ευρωπαϊκά sites οι τιμες των κινητών είναι γενικά πιό τσμπημένες (κατα λίγο ή πολύ) από την Ελλάδα, άσε που δεν υποστηρίζουν και ελληνικά... Υπομονή για το ελληνικό σε πολύ δελεαστικότερη τιμή, κατά τα ειωθότα.... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Λάθος, σε όλα τα ευρωπαϊκά sites οι τιμες των κινητών είναι γενικά πιό τσμπημένες (κατα λίγο ή πολύ) από την Ελλάδα, άσε που δεν υποστηρίζουν και ελληνικά... Υπομονή για το ελληνικό σε πολύ δελεαστικότερη τιμή, κατά τα ειωθότα.... ;) Το ελπίζω και το εύχομαι... I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Από το ελληνικό Pixmania. Διαθεσιμότητα τόσο αργά; SONY ERICSSON K750i Υποδοχή > Τηλεφωνία > Κινητό τηλέφωνο Τιμή Pixmania 460 € με ΦΠΑ (156 745 Δρχ.) Βεβαιωμένη τιμή 496 € με ΦΠΑ (169 012 Δρχ.) Εξοικονομείτε 36 € Διαθεσιμότητα 30/6/2005 http://www.pixmania.com/gr/gr/95660/art/sony-ericsson/k750i.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Φιλε και γειτονα Τeacher η τιμη ειναι στο περιπου σε αυτα τα site που κοιταμε ολοι και συνηθως παραπανω απο την επισημη τιμη της αντιπροσωπιας στην αρχη πριν ξεκινησει να πουλαει το κινιτο στην αγορα!Εγω απο πληροφοριες που εχω δεν υπαρχει περιπτωση να ξεπεραση τα 410 euro. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Eπειδή βαριέμαι να περιμένω μέχρι τον Ιούνιο, στο ταξιδάκι που θα κάνω στη Σιγκαπούρη 22 με 29/4 λέω να πάρω το K750i όπως και το Z800i και ίσως το W800, έτσι για να έχω να τα αλλάζω. Θα σημειώσω τιμές για να σας ενημερώσω στην επιστροφή μου... CU all!!! To K750 tha kykloforhsei prota sth Sigkapoyrh kai epeita sthn Eyroph; :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eccentric Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Φιλε και γειτονα Τeacher η τιμη ειναι στο περιπου σε αυτα τα site που κοιταμε ολοι και συνηθως παραπανω απο την επισημη τιμη της αντιπροσωπιας στην αρχη πριν ξεκινησει να πουλαει το κινιτο στην αγορα!Εγω απο πληροφοριες που εχω δεν υπαρχει περιπτωση να ξεπεραση τα 410 euro. Eγώ είμαι σχεδον σίγουρος πως θα είναι αρκετά κάτω από τα 400 Ευρώ... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Το κ700 οταν ειχε βγει εκανε 420. μεχρι τοσο πιστευω και αυτο..βλακεια θα ειναι για παραπανω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 telika skeftomai na paro to k750i pio mamato pisteyo einai k karta mnimis k 2mp camera.... kirilato xroma ti k700i mou les tora...paliose paei parelthon egine... kala den ta lew ? paizei na paro kai kana s700 den 3ero den eimai sigouros akoma .. esy ti les didimos? Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 MaIdeN Εισαι σταθερος στις αποψεις σου :D Καλυτερο ειναι το κ750,απλα πιο ακριβο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 k gw ayto lew file... xm oti eimai statheros einai dedomeno to 3ero ayto..telika nai nai ! ayto tha paro !! Eklise :) :) :) ax xarika gia tin apofasi tin teliki axxxx ti orea einai otan apofasizis axxxx eyxaristithika xarika xixixixixi :D Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel Warior Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Άντε κι όταν με το καλό το πάρεις κοίταξε να το χαρείς! Τόσος κόπος και συζήτηση για μια προφανή επιλογή!! Όλοι μαζί γλέντια να δείτε που θα κάνουμε όταν δούμε την τιμή! Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα. Robert Frost Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Eγώ είμαι σχεδον σίγουρος πως θα είναι αρκετά κάτω από τα 400 Ευρώ... ;) Συμφωνώ μαζί σου γιατί προφανώς η SE θα θέλει να "χτυπήσει" τη ΝΟΚΙΑ και το 6230i της ;) ...και πιστεύω ότι θα βγει σύντομα λόγω του ότι ο ανταγωνισμός (λέγε με 6230i) βγήκε πριν λίγες μέρες ;) http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thantrantas Δημ. April 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Simfwna me plirofories apo agglia, i voda etoimazeei dio ekdoseis gia to k750. Asimenia ekdosi LIVE (menu, autokolita ktl) kai mavri ekdosi non-live. An onots alithevei i eidisi prokeitai gia mia polu thetiki kinisi apo tin voda. Oso gia tin kikloforia i voda UK milaei gia 1 Iouniou 'Greed, for lack of a better word... is good!' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Koitaxte to pixmania paidia poso exei to k700i :rocket: http://www.pixmania.com/gr/gr/49680/art/sony-ericsson/k700.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Μακαρι να βγει Μαιο ..εγω εστειλα Mail στην SE αλλα δεν μου απαντησαν... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Koitaxte to pixmania paidia poso exei to k700i :rocket: http://www.pixmania.com/gr/gr/49680/art/sony-ericsson/k700.html :hunter: Αν και έχω δεί και χειρότερο.Το 7250i στα 350 κάτι ευρώ... Αυτό το ελεύθερο εμπόριο μας έχει καταστρέψει όλους. The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas76 Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Koitaxte to pixmania paidia poso exei to k700i :rocket: http://www.pixmania.com/gr/gr/49680/art/sony-ericsson/k700.html O kosmos exei ksefygi.pali kala pou exei kai sfragida apoklistikotitas.xaxa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 O kosmos exei ksefygi.pali kala pou exei kai sfragida apoklistikotitas.xaxaΜε αυτη τη τιμη δε επρεπε να λεγεται pιχmania,αλλα elatekoroidamania!που να δειτε παιδια τιμες σε συγκεκριμενη εφημεριδα που ζητουν καποιοι για μεταχειρισμενα κινητα.Πολλες φορες ειναι πιο ακριβες και απο των καινουργιων!Ιδιως αν δεις αγγελιες σε επαρχιακες εφημεριδες.Τωρα που θα παω στην ιδιαιτερη πατριδα μου για το Πασχα,θα κανω wallpapers καποιες και θα τις βαλω εδω για να γελασει ο καθε πικραμενος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Καθηστε ρε παδια...να μην βγαλουν και κατι? :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 λετε η vodafone να το πασαρει ελλαδα με διχως vf live?δε το νομιζω.δε τους συμφερει,το ασημι παντως δε μου αρεσει καθολου Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 ti lene re malaka ti pixmania k mlkies kalytera na pane na pe8anoune ti 447 eyro..... Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Καμμία πληροφορία για ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ελλάδα; Αν είναι μετά τον Ιούνιο την πατήσαμε, Ιούλιο-Αύγουστο υπολειρουργούν τα πάντα στην Ελλάδα, θα μας πάρει ο Σεπτέμβρης για να το δούμε !!! "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts