Jump to content

[Επίσημο - Παλιό] Sony Ericsson K750i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

φιλε christ σε βλεπω πολυ αισιοδοξο για το κ-750 και μου αρεσει γενικα το ολο στυλ των μηνυματων σου στο thread του κ-750,πολυ δικαιος και σωστος.

εγω παντως παιδια προτιμω το μαυρο χρωμα και γενικα στο θεμα κινητου μου αρεσει καλυτερα το μαυρο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Το μόνο κακό με το κινητό, είναι ότι το περιμένουμε στην Ελληνική αγορά κατα τον Ιούνη.... (έτσι με πληροφορήσανε από την αντιπροσωπία της SE εδώ)....

3 μηνες και κατι δηλαδη αναμονη.πολυ δεν ειναι???

πανεμορφο τηλεφωνο ε? ισως απο τα πιο ομορφα που εχουν βγει.. :)

http://212.213.255.72/keepthls/pics/sonyericsson/sonyericsson-k750-00.jpg

Ναι είναι κουκλί.. αυτό και το Ζ800.. Δώσανε ρέστα οι σχεδιαστές :)

2 ερωτήσεις:

Υπέρυθρες θα έχει; Δεν βλέπω πουθενά κάτι.

Hotswapping? Υποθέτω πως ναι, όπως τα υπόλοιπα ΣΕ που δέχονται κάρτα μνήμης.

Μιλάμε για ένα -επιτέλους- ολοκληρωμένο μεσαίο κινητό από τη ΣΕ... Εύγε!

2 ερωτήσεις:

Ναι θα έχει υπέρυθρες, είναι πάνω μαζί με το On κουμπί. Είναι SE αυτή, όχι Nokia... :p

Hotswapping αν θυμάμαι καλά, ναι.

Όχι και "μεσαίο κινητό"! Η ναυαρχίδα της SE, ο άρχοντας των μη smartphones κινητών, ο βασιλιάς της candy-bar κατηγορίας... :lol:

2 ερωτήσεις:

Αδιάβαστο σε βλέπω Trobocop®.... :w00t:

ενω στην αρχη μου φαινοταν καπως συντηρητικο στην εμφανιση τωρα με τις νεες φωτος μου φαινεται πολυ απλα τελειο κουκλι ειναι

ενω στην αρχη μου φαινοταν καπως συντηρητικο στην εμφανιση τωρα με τις νεες φωτος μου φαινεται πολυ απλα τελειο κουκλι ειναι

Την ίδια γνώμη φίλε μου έχω και εγώ .

Με τη πρώτη ματιά ίσως φαίνεται συντηρητικό , αλλά τελικά δεν είναι !!! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

αντε να ερθει οσο το δυνατον γρηγοροτερα μονο αυτο θα καταφερει να ανικαταστησει το d-500 Μου

Παντως νομιζω οτι όσο περνάει ο καιρός αντι να τα ομορφαίνουν τα κινητα, τα κάνουν χειρότερα. πολυ πολυ ασχημο μπροστα στο κ700!!!!! προτιμώ να βλέπω τη συσκευη και να μου αρεσει παρα να βλεπω τις φωτο. Σκεφτειτε οτι με τα λεφτα που θα κανει το κ750, θα μπορει καποιος να αγορασει το κ700 και μια φτινη, αλλα πολυ καλυτερη απο αυτη του κ750, φωτογραφικη ψιφιακη καμερα...
nikosfa :!:

γουστα ειναι αυτα φιλε μου οποτε ουδεις λογος για τα γουστα των αλλων,παντως εμενα μου αρεσει περισσοτερο απο το κ-700.

Να σας πω κατι τωρα που μπορει να φανει ασημαντο αλλα εγω το ψιλοσκεφτομαι: εχω το Nokia 7610.Τραβαω μια φωτο,την ονομαζει το κινητο "Εικονα 015" πχ,δε μου αρεσει,τη σβηνω και βγαζω αλλη.Την επομενη που θα βγαλω την ονομαζει 016 παρ'ολο που εχω σβησει (δεν υπαρχει πια στο κινητο) την 015.Ετσι πολυ ανετα περναω ολες τις φωτος μου στον υπολογιστη,στον ιδιο φακελο.Τα SE (το Τ630 τουλαχιστον) οταν σβησεις μια εικονα,στην επομενη ξαναχρησιμοποιει τις παλιοτερες ονομασιες..Αρα εγω που τις περναω ολες στο pc και τις σβηνω απο το κινητο για οικονομια χωρου,αν ειχα το Τ630 θα'χα προβλημα γιατι θα εκανε αντικατασταση καθε φορα που θα περνουσα νεες φωτος,αφου κι οι καινουριες θα ειχαν το ονομα των παλιων..Εκτος αν εκανα σε οοολες μετονομασια..

Δεν γινεται προφανως να ξερουμε τι γινεται με το Κ750i πριν καν βγει,αλλα απλα το αναφερω... :secret:

Αν καποιος ξερει κατι που δεν ξερω (hehe) ας μου το πει... :O

Αντε βρε παιδια,πειτε κατι! Καποιος που εχει σχετικα προσφατο μοντελο της SE εχει προσεξει μηπως αν εχει διορθωθει αυτο? Μπορει να δει ισως? Plzzzzz..... :(

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Παντως νομιζω οτι όσο περνάει ο καιρός αντι να τα ομορφαίνουν τα κινητα, τα κάνουν χειρότερα. πολυ πολυ ασχημο μπροστα στο κ700!!!!! προτιμώ να βλέπω τη συσκευη και να μου αρεσει παρα να βλεπω τις φωτο. Σκεφτειτε οτι με τα λεφτα που θα κανει το κ750, θα μπορει καποιος να αγορασει το κ700 και μια φτινη, αλλα πολυ καλυτερη απο αυτη του κ750, φωτογραφικη ψιφιακη καμερα...

Me afti ti logiki na doso to P900 mou kai na agorasw ena nokia 3310 kai na agoraso enw ftino laptop! BTW egw lew pws to W800 kai to K750i einai ta idia mobs me diaforetiko cover. Vrhkate esis kamia ousiastiki diafora?

Θέμα γούστου είναι. Για εμένα το K750i είναι το ομορφότερο κινητό που έχει βγάλει ποτέ η Sony Ericsson... Και φυσικά ούτε συγκρίνεται με το K700i...;)

Το κακό είναι ότι άλλαξαν το βύσμα για την υποδοχή του φορτιστή , άρα όσοι έχουν παλιούς φορτιστές , επιτραπέζιες βάσεις , hands free είναι άχρηστα , άντε πάλι από την αρχή

Καλημέρα σε όλους,

Επικοινώνησα με την SE και πήρα την εξής απάντηση (4 Mar 2005):

"Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Sony Ericsson μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, το Sony Ericsson K750i κινητό τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά, τον Ιούνιο με κάθε επιφύλαξη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση http://www.sonyericsson.com.

Με εκτίμηση,

Δ. Θεοδώρου

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Sony Ericsson"

Ελπίζω να έρθει τότε...

Όχι και "μεσαίο κινητό"! Η ναυαρχίδα της SE, ο άρχοντας των μη smartphones κινητών, ο βασιλιάς της candy-bar κατηγορίας... :lol:

Λέγοντας μεσαίο εννούσα χωρίς λειτουργικό σύστημα. Αντικειμενικά με τα σημερινά δεδομένα high-end τηλέφωνα είναι μόνο τα smartphones... Kαι το Κ750 δεν ανήκει σε αυτά. Δυστυχώς...

εγω παλι γιατι τα smartphones δεν τα βλεπω ως high end τηλεφωνα?τελος παντων γνωμες ειναι αυτες.

ιουνιο καλα ειναι και δε νομιζω να φαμε καμια καθυστερηση

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...