tresor_jim Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 110 ευρώ ειναι[/quote Και πάλι νομίζω συμφέρει αν σκεφτείς ότι έχει 300αρακι Για να τη φτιάξεις μόνο την οθόνη. Είναι 5 με 6μηνων το κινητό μου μπορώ άραγε ακόμα ; Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 110 ευρώ ειναι[/quote Και πάλι νομίζω συμφέρει αν σκεφτείς ότι έχει 300αρακι Για να τη φτιάξεις μόνο την οθόνη. Είναι 5 με 6μηνων το κινητό μου μπορώ άραγε ακόμα ; Όχι φίλε,μονο για κινητά εως 1 μήνα απο την αγορά αλλά δε χάνεις να πάρεις ενα τηλεφωνακι Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Όχι φίλε,μονο για κινητά εως 1 μήνα απο την αγορά αλλά δε χάνεις να πάρεις ενα τηλεφωνακι Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου Φίλε αν ρωτήσεις, ενημέρωσε και εμάς. Με ενδιαφέρει και εμένα. Το δικό μου είναι περίπου 4μηνο. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Ψάχνομαι κι εγώ για ασφάλεια του κινητού, αφού το αγνόησα όταν αγόρασα το κινητό. Έχει κανείς κάτι να προτείνει για ασφάλεια ήδη αγορασμένου τηλεφώνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Έστειλα χθες την απόδειξη και τα στοιχεία μου στον Ξηρογιαννόπουλο. Θυμάστε πόσες μέρες κάνουν να απαντήσουν ώστε να προχωρήσουμε στην ασφάλιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Γρήγορα απαντούν. Λογικά αύριο θα έχεις απάντηση. Μπορείς να τους πάρεις κιόλας να το δουν πιο γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Έχω κάνει και εγώ μέσω του kaizershop στο Ξηρογιαννόπουλο (lg g5 δεν έχει σημασία). Ρώτησα εάν το χαρτί βλαβης επισκευής καθυστερήσει απο το σέρβις τοσο ώστε ξεπεραστούν οι 7 ημερες απο τη ζημιά, εάν διευθετείται και καλύπτεται και παλι. Έχω στειλει 3 email απο τις 27 Οκτωβρίου, στη διεύθυνση αποστολής του πιστοποιητικού αλλα και στην διεύθυνση για info, και με έχουν γράψει κανονικά και τις 3. Απαράδεκτο, τους έστειλα σήμερα τα παράπονα μου σχετικά με αυτό. Δε μου αρέσει καθόλου η ολη εικόνα. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo17 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Έστειλα σήμερα εμαιλ για να ασφάλισω το δικό μου. Αγορασμένο πριν μια εβδομάδα. Περιμένω απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos1987 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Έστειλα σήμερα εμαιλ για να ασφάλισω το δικό μου. Αγορασμένο πριν μια εβδομάδα. Περιμένω απάντηση Κανενα νεώτερο για την ασφάλιση της συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo17 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Ακομα δεν μου απαντησαν . Θα ξανα στείλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros89 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Ακομα δεν μου απαντησαν . Θα ξανα στείλω Παρτους τηλεφωνο. Ειχαν θεμα στα mails. Και εγω έτσι το έκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euro_2004 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Θετικές/αρνητικές εντυπώσεις να καταγράφουν παρακαλώ για να ξέρουμε πως να πράξουμε στο μέλλον όταν αποκτήσουμε συσκευή :) Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos1987 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 (edited) Προσωπική εμπειρία περι ασφάλισης της συσκευης! Στις 27/12 εστελα email στην εταιρία Ξηρογιαννοπουλος. Επειτα απο δυο ωρες ειχα απάντηση με τα εγγραφα που έπρεπε να προσκομίσω.Στις 28/12 ,απόγευμα, τα στέλνω συμπληρωμένα στην εταιρία και επειτα απο λάθος δικο μου στην κοινοποίηση του mail που εστειλα τα ξαναστελνω 29/12 το βράδυ.Σημερα το μεσημέρι (30/12) ειχα το ασφαλιστήριο της συσκευής (ΑΧΡΕΊΑΣΤΟ ΑΣ ΕΊΝΑΙ) "5 αστέρια" λοιπον!!! Υ.γ.Ευχαριστω και τον συμφοριτη pektis7 για τις πληροφοριες! Edited December 30, 2016 by Panos1987 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Προσωπική εμπειρία περι ασφάλισης της συσκευης! Στις 27/12 εστελα email στην εταιρία Ξηρογιαννοπουλος. Επειτα απο δυο ωρες ειχα απάντηση με τα εγγραφα που έπρεπε να προσκομίσω.Στις 28/12 ,απόγευμα, τα στέλνω συμπληρωμένα στην εταιρία και επειτα απο λάθος δικο μου στην κοινοποίηση του mail που εστειλα τα ξαναστελνω 29/12 το βράδυ.Σημερα το μεσημέρι (30/12) ειχα το ασφαλιστήριο της συσκευής (ΑΧΡΕΊΑΣΤΟ ΑΣ ΕΊΝΑΙ) "5 αστέρια" λοιπον!!! Υ.γ.Ευχαριστω και τον συμφοριτη pektis7 για τις πληροφοριες! Τίποτα :) Το θέμα που μένει να δούμε είναι αν κάποιος χρειάστηκε ποτέ την ασφάλεια και τι έγινε σε εκείνη την περίπτωση. Τον κάλυψε; Πήρε γρήγορα τα χρήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Ξερετε αν προσφερει καποια τετοια ασφαλεια με εξτρα κοστος εννοειται η Vodafone για κινητα αγορασμενα απο τα καταστηματα της ? Οχι για τα μοντελα που δινει ενα χρονο επιπλεον εγγυηση για ολα τα αλλα ......(samsung) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo17 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Το ασφάλισα κι εγώ σήμερα το δικό μου... Αχρείαστη να είναι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Ξερετε αν προσφερει καποια τετοια ασφαλεια με εξτρα κοστος εννοειται η Vodafone για κινητα αγορασμενα απο τα καταστηματα της ? Οχι για τα μοντελα που δινει ενα χρονο επιπλεον εγγυηση για ολα τα αλλα ......(samsung) Εγώ το καλοκαίρι που ρώτησα, δεν Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Έκανα κι εγώ την ασφάλεια και ο Θεός βοηθός!!! :lol: :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Εγω εχω το δικο μου S7 απο plaisio με την ασφαλεια αγορας για δυο χρονια που κοστιζε 70€. Η ερωτηση μου ειναι αν καποιος την εχει χρησιμοποιησει,και τι αποτελεσμα ειχε... Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fever24 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Αγορά από skoutzομάγαζο χωρίς να μου δίνεται δυνατότητα ασφάλειας. Η αγορά έγινε την προηγούμενη εβδομάδα! Ποιες εναλλακτικές έχω για ασφάλιση της συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 http://www.xirogiannopoulos.gr/language/el/%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%AE-%CF%84%CE%BF-tablet-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%AD/ 19€ τον χρονο για το s7/s7e..... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joan094 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 (edited) Γεια σας παιδιά.. θα ήθελα λίγο τη βοήθεια σας αν γνωρίζετε . Αγόρασα το samsung galaxy s7edge τν Δεκεμβρη .Μαζί με την αγορά σε κατάστημα Γερμανό μου δόθηκε και ασφαλεια της Allianz για 1 χρόνο που κάλυπτεΙ θραύση νερό πυρΚαγιά και κακόβουλη πράξη μόλις προχθές ΛΟΙΠΟΝ έσπασε αυτή η υπέροχη καμπυλωτη οθόνη..χίλια κομμάτια δηλαδη άλλα μόνο το τζαμί απέξω.λειτουργεΙ κανονικά η οθόνη. όποτε τ πηγα σε καταστημα Γερμανό με εγγύηση ασφαλεια κα ολα τα λοιπΑ χαρτια. το θέμα μου είναι ΤΟ εξής στην ασφαλεια γράφε ότι το 1ο εξάμηνο καλυπτεΙ το 80% . Σε περίπτωση που γίνεΙ επισκευή εγώ θα πληρώσω κάτι?Η στη περίπτωση που γίνεΙ αντικατασταση εκεί τι παιζει;πληρώνεις κάτι η οχι? Edited March 20, 2017 by joan094 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Σχετικα με την ασφάλιση του κινητου θα ήθελα να ρωτήσω. 1.Γινεται χωρίς αποδειξη?Ειναι αγορασμενο 4 μηνων απο μαγαζί,που εγινε με ανταλλαγη.Εχω μονο μια καρτα εγγυησης που λεει για 2 χρόνια με την σφραγίδα του μαγαζιού 2.Η ασφαλεια καλυπτει μονο,θραυση πυρκαγιά ,κλοπή και μπαταρία?Δηλαδη πχ αν κανει επανεκινησεις και θελει πλακετα,τοτε θελει την smartec η την ασφαλιστική? 3.Το καλυπτουν αν το εχεις κάνει ροοτ?Αυτο βασικα είναι το πιο σημαντικο Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 (edited) Σχετικα με την ασφάλιση του κινητου θα ήθελα να ρωτήσω. 1.Γινεται χωρίς αποδειξη?Ειναι αγορασμενο 4 μηνων απο μαγαζί,που εγινε με ανταλλαγη.Εχω μονο μια καρτα εγγυησης που λεει για 2 χρόνια με την σφραγίδα του μαγαζιού 2.Η ασφαλεια καλυπτει μονο,θραυση πυρκαγιά ,κλοπή και μπαταρία?Δηλαδη πχ αν κανει επανεκινησεις και θελει πλακετα,τοτε θελει την smartec η την ασφαλιστική? 3.Το καλυπτουν αν το εχεις κάνει ροοτ?Αυτο βασικα είναι το πιο σημαντικο 1. Νομίζω είναι απαραίτητη η απόδειξη, επίσης πρέπει το κινητό να είναι το πολύ ενός μηνός. 2. Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω screenshot. Είναι απ' τον Ξηρογιαννοπουλο όπου το ασφαλισα εγώ: https://www.dropbox.com/s/t1cetdqrxl374pd/Screenshot_20170426-135924.png?dl=0 3. Το root δε νομίζω να ήταν πρόβλημα, στο κάτω κάτω δε χρειάζεται να το αναφέρεις. Edited April 26, 2017 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Το ασφαλισα και εγω εχτες στο μαγαζι που το αγορασα.Generalli ασφαλεια....αχρειαστη να ειναι Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts