em_seven Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Φιλε κανε οτι νομιζεις δικα σου ειναι τα λεφτα δωστα οπου θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Και στο Software Center στη Χαλκοκονδυλη, παιζουν 2GB ms τωρα για τιμη δεν ειδα αλλα εχει πολυ πραμα (και απο Memory stick και απο παιχνιδια) Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Φιλε κανε οτι νομιζεις δικα σου ειναι τα λεφτα δωστα οπου θες fisika kai tha kanw oti thelw... ala otan mou protineis ena proion apo alo magazi to opio ine kata 70 euro akrivotero... kai eheis na peis kati , na to les kathara... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 fisika kai tha kanw oti thelw... ala otan mou protineis ena proion apo alo magazi to opio ine kata 70 euro akrivotero... kai eheis na peis kati , na to les kathara...Καλα μη νομιζεις οτι ειμαι και ο αντιπροσωπος τους μαγαζιου για να ειμαι υποχρεομενος να σε πισω να το παρεις απο εκει..... εγω απλα σου προτινα και μια εναλλακτικη λυση, καταλαβες τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thunderabe Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 οποιο προγραμα κανω εγκατασταση μου βγαζει ενα επιπλεον αρχειο στην καρτα και ονομαζετε corrupted data.και εκει που διαλεγω ποιο προγραμα θα τρεξω μεσα απο την καρτα ειναι γεματο απο αυτα τα αρχεια υπαρχει καποιος τροπος να τα σβυσω χωρις να επιρεασω τα προγραματα.και επισης διαβασα οτι το giga pack το ευροπαικο θα εχει version 2.0 αληθευει? Παράθεση http://www.bikepics.com/pics/icon/modenas-dynamic125-06-bikepics-590056.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 οποιο προγραμα κανω εγκατασταση μου βγαζει ενα επιπλεον αρχειο στην καρτα και ονομαζετε corrupted data.και εκει που διαλεγω ποιο προγραμα θα τρεξω μεσα απο την καρτα ειναι γεματο απο αυτα τα αρχεια υπαρχει καποιος τροπος να τα σβυσω χωρις να επιρεασω τα προγραματα.και επισης διαβασα οτι το giga pack το ευροπαικο θα εχει version 2.0 αληθευει? Με το SeiPSPTool θα "εξαφανισεις" τα corrupted data. Αληθευει για το giga pack αλλα λεγεται οτι θα εχει version 2.0 ή 2.5. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 fisika kai tha kanw oti thelw... ala otan mou protineis ena proion apo alo magazi to opio ine kata 70 euro akrivotero... kai eheis na peis kati , na to les kathara... Συγνωμη αλλα εδω μου φαινεται οτι κανεις λαθος ο em_seven σου ειπε οτι μπορεις να το βρεις και καπου αλλου οπως σου ειπα και εγω για ενα αλλο καταστημα, αυτο δεν σημαινει ουτε οτι ειναι βαλτος του μαγαζιου ουτε οτι προσπαθει να σε πεισει να παρεις απο εκει ενναλακτικες λυσεις σου λεμε απο την στιγμη που ρωτας. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ergothes Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 kai kati akoma , to sigekrimeno http://www.sonypsp.gr/catalog/product_info.php?cPath=24_22&products_id=147 ine axiopisto? an tin prolaveis se stock tha tin pareis amesos an oxi tha sou to pei otan kaneis stin agora.mia xara einai to site 149 euro i karta kai 10 euro metaforika oti kai na pareis . Παράθεση Δεν τη βάζω όπου να'ναι:elephant: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 ποιο πρόγραμμα θα μου προτείνατε για να δημιουργήσω βίντεο κατάλληλα για το psp? Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 xerete giati apo otan ekana to psp mou den mou doulevoun ta treiler apo to demo disk? se ti tipo prepei na ine to video gia na ine simvato? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 ποιο πρόγραμμα θα μου προτείνατε για να δημιουργήσω βίντεο κατάλληλα για το psp? PSP Video 9 το καλυτερο ολων Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 το βρηκα. ευχαριστώ! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 katevasa to SeiPSPTool omos den xerw pos doulevei , mporei na mou exigisei kapios? giati ida oti den ine arhio pou ektelite mesa apo to psp ala apo to pc... efharistw! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turtas Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 pedia osoi agorasate to GTA to anava8misate stin v2.00 i vrikate allo tropo na to pe3ete ??? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 file to GTA akoma den ehei kataferei kaneis na to pexei spasmeno! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_Silver Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Guys έχω μια important ερώτηση να κάνω σε όλους σας... Έχει ένας φίλος το PSP περίπου ένα μήνα τώρα και το έχει λιώσει, παίζει πάρα πολύ και ασταμάτητα (σχεδών) αλλά μόλις χτες, εκεί που έπαιζε κανονικά το Untold Legents μαύρισε η οθόνη του PSP και εμφάνισε το μήνυμα "Loading..." και έμεινε εκεί!!!!!! Προσπάθησε να πάει στο κεντρικό μενού με "Home", να το φορτίσει και να το ανοίξει μετά, να το ανοίξει χωρίς UMD μέσα και με UMD μέσα αλλά τίποτα. Όλες τις παραπάνω φορές το μόνο που του εμφανίζει είναι αυτό το "Loading..." στην οθόνη και δεν προχωράει ή μπαίνει πουθενά!! Εγώ βασικά νομίζω οτι πέθανε.. έχει εγγύηση βέβαια άρα θα το πάει για Service αλλά σας το αναφέρω μήπως το έχει συναντήσει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα και μπορεί να βοηθήσει!:) Παράθεση -- Την υπογραφή σου και το.. LIKE σου πρέπει να πεοσέχεις που τα βάζεις μας έλεγαν οι προΓιαγίαδες μας!! -- :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 παίδες μόλις σήμερα μου ήλθε το spiderman 2 απο το yourpsp.com! κορυφή! και να φανταστείται έχω γιαπωνέζικο psp... :) Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thunderabe Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Guys έχω μια important ερώτηση να κάνω σε όλους σας... Έχει ένας φίλος το PSP περίπου ένα μήνα τώρα και το έχει λιώσει, παίζει πάρα πολύ και ασταμάτητα (σχεδών) αλλά μόλις χτες, εκεί που έπαιζε κανονικά το Untold Legents μαύρισε η οθόνη του PSP και εμφάνισε το μήνυμα "Loading..." και έμεινε εκεί!!!!!! Προσπάθησε να πάει στο κεντρικό μενού με "Home", να το φορτίσει και να το ανοίξει μετά, να το ανοίξει χωρίς UMD μέσα και με UMD μέσα αλλά τίποτα. Όλες τις παραπάνω φορές το μόνο που του εμφανίζει είναι αυτό το "Loading..." στην οθόνη και δεν προχωράει ή μπαίνει πουθενά!! Εγώ βασικά νομίζω οτι πέθανε.. έχει εγγύηση βέβαια άρα θα το πάει για Service αλλά σας το αναφέρω μήπως το έχει συναντήσει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα και μπορεί να βοηθήσει!:) και μενα μια μερα που επαιζα κολησε και ειχε μαυρισει η οθονη χωρις να κανει τιποτα το ανοιγα το εκλεινα και παντα μαυρη οθονη και στο τελος αβγαλα την μπαταρια για λιγο και μετα ολα οκ εστρωσε.τωρα το δικο σου δεν ξερω αν εχει παθει ζημια.αλλα αν δεν εχεις βγαλει την μπαταρια δοκιμασε και αυτο Παράθεση http://www.bikepics.com/pics/icon/modenas-dynamic125-06-bikepics-590056.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thunderabe Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 απο πια σελιδα μπορω να κατεβασω το SeiPSPTool δεν μπορω να το βρω? Παράθεση http://www.bikepics.com/pics/icon/modenas-dynamic125-06-bikepics-590056.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Παιδες παντος το psp νομιζω πως θα μπορουσε να παιξει το GTA σε version 1.50 εγω παντος παιζω στο psp μου ολα τα γνησια παιχνιδια που ειναι σε umd χωρις καποιο προγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Γεια σας, κατεβασα το Winning.Eleven.9.Ub.Ev.[uMDRip].[JAP] αλλα δεν ξερω πως να το εγκαταστησω.... Μεσα στο ζιπ ειχε 2 φακελους SAVEDATA και GAME που τα περιεχομενα τους τα εβαλα στους αντιστοιχους φακελους στο PSP. Μετα "εκαψα" το iso αρχειο που ειχε μεσα το zip σε ενα CD. και τωρα τι κανω??? το CD μεσα εχει καποιους φακελους: SYSDIR και USRDIR και καποια αρχεια: ICON0.PNG ICON1.PMF PARAM.SFO PIC0.PNG PIC1.PNG και SND0.AT3 ΤΙ τα κανω ολα αυτα?? που τα βαζω μεσα στο PSP ωστε να δημιουργησω αντιγραφο του UMD παιχνιδιου???? Θελω την βοηθεια σας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_Silver Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 και μενα μια μερα που επαιζα κολησε και ειχε μαυρισει η οθονη χωρις να κανει τιποτα το ανοιγα το εκλεινα και παντα μαυρη οθονη και στο τελος αβγαλα την μπαταρια για λιγο και μετα ολα οκ εστρωσε.τωρα το δικο σου δεν ξερω αν εχει παθει ζημια.αλλα αν δεν εχεις βγαλει την μπαταρια δοκιμασε και αυτο Εν το μεταξύ του είπα να δοκίμασει αυτό με την μπαταρία αλλά άμεσα, δηλαδή να την βγάλει και την ξαναβάλει αλλά δεν έπαιξε... σήμερα που το ανέφερες και εσύ του είπα να το ξανακάνει αλλά να την βάλει μετά από κανα 30' και τελικά έπαιξε!!!! Thank you για την επιφοίτηση... :) :D Παράθεση -- Την υπογραφή σου και το.. LIKE σου πρέπει να πεοσέχεις που τα βάζεις μας έλεγαν οι προΓιαγίαδες μας!! -- :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zmaskos Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Θα μας τρελάνουν οι τύποι που πουλάν Video games.Παω το πρωί σε ένα μαγαζί μη τυχόν και βρω το GTA σε αμερικάνικο και ο τύπος μου λέει οτι υπάρχει μονο σε αντιγραφή σε καρτα, του λέω και εγώ οτι δεν παίζει, αυτός εκει να επιμενει ότι παίζει αν ξεκλιδώσεις το psp.Του λεω και εγω οτι δεν το εχει καταφέρει κανενας ακομα στο ιντερνετ εκει επιμονή αυτός οτι παίζει...... ρε μπας και εχω χάσει κανένα επισοδειο και δεν το κατάλαβα.Ασε που ήθελε για ξεκλίδωμα λεφτα! τωρα αν εννοεί με ξεκλιδωμα το downgrade και παίρνει για αυτο λεφτά, οποιος το κανει ας πρόσεχε πεταμενα λεφτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Guys έχω μια important ερώτηση να κάνω σε όλους σας... Έχει ένας φίλος το PSP περίπου ένα μήνα τώρα και το έχει λιώσει, παίζει πάρα πολύ και ασταμάτητα (σχεδών) αλλά μόλις χτες, εκεί που έπαιζε κανονικά το Untold Legents μαύρισε η οθόνη του PSP και εμφάνισε το μήνυμα "Loading..." και έμεινε εκεί!!!!!! Προσπάθησε να πάει στο κεντρικό μενού με "Home", να το φορτίσει και να το ανοίξει μετά, να το ανοίξει χωρίς UMD μέσα και με UMD μέσα αλλά τίποτα. Όλες τις παραπάνω φορές το μόνο που του εμφανίζει είναι αυτό το "Loading..." στην οθόνη και δεν προχωράει ή μπαίνει πουθενά!! Εγώ βασικά νομίζω οτι πέθανε.. έχει εγγύηση βέβαια άρα θα το πάει για Service αλλά σας το αναφέρω μήπως το έχει συναντήσει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα και μπορεί να βοηθήσει!:) Ας δοκιμάσει να κρατήσει πατημένο το power switch ώστε να κλείσει ΕΝΤΕΛΩΣ η κονσόλα (να μην κάνει suspend δηλαδή), και μάλλον θα επανέλθει κανονικά. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_Silver Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Ας δοκιμάσει να κρατήσει πατημένο το power switch ώστε να κλείσει ΕΝΤΕΛΩΣ η κονσόλα (να μην κάνει suspend δηλαδή), και μάλλον θα επανέλθει κανονικά. ....εντάξει έφτιαξε!! Το είπα και λίγο πριν, έβγαλε την μπαταρία για 30' και μετά που την έβαλε πάλι έπαιξε κανονικά!:) Thanks for the responce Guy Παράθεση -- Την υπογραφή σου και το.. LIKE σου πρέπει να πεοσέχεις που τα βάζεις μας έλεγαν οι προΓιαγίαδες μας!! -- :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts