Jump to content

Sony PSP

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λογικά δεν θα αργήσει να σου ρθει το Half Byte Loader ...

Tο ελπιζω!!!!! :):)....

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://www.engadget.com/2010/10/26/the-playstation-phone/

Απ'οτι φαινεται το PSP phone ειναι πραγματικοτητα...

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

http://www.engadget.com/2010/10/26/the-playstation-phone/

Απ'οτι φαινεται το PSP phone ειναι πραγματικοτητα...

Η παραπληροφόρηση προσωποποιημένη ....

Γεμίσαμε φήμες και concepts ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Η παραπληροφόρηση προσωποποιημένη ....

Γεμίσαμε φήμες και concepts ...

Λες ε?

εχω την εντυπωση πως δεν ειναι concept αυτο. αλλα μπορει να κανω και λαθος

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Λες ε?

εχω την εντυπωση πως δεν ειναι concept αυτο. αλλα μπορει να κανω και λαθος

Σε παρακαλώ .... Είναι δυνατόν, όλα τα fanmade concepts που μπορείς πολύ απλά και εύκολα να τα δεις με ένα search του θεού, να ενσωματώνουν αναλογικό μοχλό, και αυτό που λένε πως είναι και επίσημο, να μην ενσωματώνει ????? Ακόμα και εκείνος που έχει παίξει 5 παιχνίδια μόνο ξέρει πως είναι απαραίτητος ο αναλογικός, πως είναι δυνατόν να βγεί χωρίς μοχλό ένα PSPhone που θεωρείται πως θα υποστηρίζει PSPortable παιχνίδια ?????

Εdit : Εκτός και αν την πατήσαμε όλοι και νομίζουμε πως θα χρήζει υποστήριξης ....

Eννοειται πως ειναι απαραιτητος ο αναλογικος. και γω αυτο ειπα με το που το ειδα.

απλα παρ'ολα αυτα νομιζω πως ειναι οι πιο credible φωτο ως τωρα.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Eννοειται πως ειναι απαραιτητος ο αναλογικος. και γω αυτο ειπα με το που το ειδα.

απλα παρ'ολα αυτα νομιζω πως ειναι οι πιο credible φωτο ως τωρα.

Δεν στέκει και πολύ αυτό που λες φίλε μου ... Πως γίνεται να είναι οι πιο αξιοσημείωτες φωτό εάν η συσκευή αυτομάτως γίνεται άχρηστη για αυτό που όλοι ονειρευόμασταν από την στιγμή που πιάσαμε το PSPortable στα χέρια μας ??? Προσωπικά τουλάχιστον ....

βρε κατσε και θα δουμε...!

chill out

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_playstation_phone_leaks_mobile_gamers_rejoice-news-2028.php

εχει παρει μεγαλυτερη εκταση το θεμα απο προηγουμενες concept αποπειρες. οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια (ΙΣΩΣ)

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

@thePRODIGY

@kaluas

Παιδια ο αναλογικος που ψαχνεται υπαρχει!!!!

Το οβαλ σχημα αναμεσα σε σταυρο και κουμπια ειμαι 1000000% σιγουρος οτι ειναι touch και εχει τη θεση των αναλογικων.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

βρε κατσε και θα δουμε...!

chill out

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_playstation_phone_leaks_mobile_gamers_rejoice-news-2028.php

εχει παρει μεγαλυτερη εκταση το θεμα απο προηγουμενες concept αποπειρες. οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια (ΙΣΩΣ)

Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός ....

Το θέμα μπορεί να έχει πάρει εκτάσεις είτε γιατί πολλοί την πατήσανε και το διαδώσανε, είτε γιατί πολλοί ήθελαν απλά λίγη προσοχή ....

Ο χρόνος θα μας πει πάντως ....

@thePRODIGY

@kaluas

Το οβαλ σχημα αναμεσα σε σταυρο και κουμπια ειμαι 1000000% σιγουρος οτι ειναι touch και εχει τη θεση των αναλογικων.

Χάλια το να μην έχεις αίσθηση του πόσο ελαφρά έχεις πιέσει τον αναλογικό ...

Dude, είναι δύο τρύπες ....

Edited by kaluas

@thePRODIGY

@kaluas

Να σου πω την αληθεια περασε απο το μυαλλο μου γιατι μου φανηκαν περιεργα αυτα τα δυο κενα. αλλα δεν εδωσα σημασια... σκεφτηκα πως μαλλον ιδεα μου ειναι... και πως δεν παιζει να χωρανε αναλογικoι μοχλοι σε συρομενο σχεδιασμο.

εκτος βεβαια και αν μπορουν ευκολα να μπαινο-βγαινουν! (λες να ειναι απλα για touch? ακυρο μου φαινεται)

υγ: παντως αυτο πρεπει να ειναι παιδια. η τουλαχιστον ενα πρωιμο μοντελο της τελικης επερχομενης συσκευης.

υγ2: Θα παραμεινω με το 1000αρι μου παντως , thank you but no thanks!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

γεια σε ολους ειμαι καινουριος στο φορουμ και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση οσο αφορα το πσπ το χακαρα χθες, εβαλα το τσικεν ισχυει οτι καφε φορα που κλεινο το πσπ πρεπει να ξανακανω τι διαδικασια απο την αρχη??? κ κατι τελευταιο οσο αφορα τα ισο παιχνιδια καθε φορα μου βγαζει αυτο το μυνημα The game could not be started 80020321. τι κανω λαθος? ευχαρηστω για το χρονο σας :p

γεια σε ολους ειμαι καινουριος στο φορουμ και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση οσο αφορα το πσπ το χακαρα χθες, εβαλα το τσικεν ισχυει οτι καφε φορα που κλεινο το πσπ πρεπει να ξανακανω τι διαδικασια απο την αρχη??? κ κατι τελευταιο οσο αφορα τα ισο παιχνιδια καθε φορα μου βγαζει αυτο το μυνημα The game could not be started 80020321. τι κανω λαθος? ευχαρηστω για το χρονο σας :p

Για το σφάλμα δεν γνωρίζω ...

To ChickHEN είναι προσωρινό custom firmware ... Προσωρινό σημαίνει ακριβώς αυτό, κάθε φορά που το απενεργοποιείς, πρέπει να ξανακάνεις κάποια βήματα, όχι όλα από την αρχή ... Δεν χρειάζεται να τα κάνεις αυτά τα βήματα όταν βάλεις το PSP σε Sleep Mode όμως ;)

To ChickHEN είναι ένα μέρος του Custom Firmware μόνο. Με το ChickHEN μόνο του μπορείς να τρέξεις μόνο Homebrew. Για να παίξεις και τα παιχνίδια θα πρέπει να εγκαταστήσει και μια έκδοση Custom Firmware(η νεότερη νομίζω είναι η 5.03 gen-C)

Το σφαλμα αυτό στο βγάζει επειδή προσπαθείς να τρέξεις ISO χωρίς Custom Firmware

To ChickHEN είναι ένα μέρος του Custom Firmware μόνο. Με το ChickHEN μόνο του μπορείς να τρέξεις μόνο Homebrew. Για να παίξεις και τα παιχνίδια θα πρέπει να εγκαταστήσει και μια έκδοση Custom Firmware(η νεότερη νομίζω είναι η 5.03 gen-C)

Το σφαλμα αυτό στο βγάζει επειδή προσπαθείς να τρέξεις ISO χωρίς Custom Firmware

εβαλα το psp 5.3 fw update και μετα το chicken

εκανα ολα τα βηματα που επρεπε απο ενα βιντεο στο youtube μπορω να σου στειλω link αν και δεν ξερω αν επιτρεπετε απο τουσ κανονεσ του φορουμ, υπαρχει καποιος τροπος να μιλισοθμε σε ονλινε, για να μ εξηγισεις δυο τρια πραγματα?

εβαλα το psp 5.3 fw update και μετα το chicken

εκανα ολα τα βηματα που επρεπε απο ενα βιντεο στο youtube μπορω να σου στειλω link αν και δεν ξερω αν επιτρεπετε απο τουσ κανονεσ του φορουμ, υπαρχει καποιος τροπος να μιλισοθμε σε ονλινε, για να μ εξηγισεις δυο τρια πραγματα?

σου έστειλα το msn σε pm

καλησπερα παιδια.

Μολις αποκτησα ενα PSP.Ειναι το PSP-2004.Εχει την εκδοση λογισμικου v6,31.Θελω να το χακαρω.Ο φιλος μου που μου του εδωσε δεν το εχει πειραξει καθολου.Επειδη δεν εχω ασχοληθει καθολου με PSP προηγουμενος μπορει να με βοηθεισει καποιος με την σχετικη διαδικασια γιατι που εψαξα λιγο μπερδευτικα σχετικα με τι μητρικη φοραει με custom firmwire.Αν δεν γινεται να αναφερθει λινκ ας μου στειλεται ΠΜ.

Παιδια έχω ένα PSP SLIM 3004 με λογισμικό (που πέρασα κατά λάθος) 6. Πρέπει να του έκανα αναβάθμηση. Το έχω 1 χρόνο σχεδόν και τώρα ψάχνω pandora battery... Μπορώ χωρίς την Pandora να hackαριστεί? Και αν χακαριστεί τελικά, μπορεί να επανέλθει στις εργοστασιακες ρυθμίσεις? Γιατί παλιά το είχα καταφέρει χωρίς pandora, αλλά δεν ξέρω τι έκανα και δεν μου τρέχει τα παιχνίδα που περνάω:( Αν θέλετε κάντε μου pm θα το εκτιμήσω:) Ευχαριστώ:)

Παιδια έχω ένα PSP SLIM 3004 με λογισμικό (που πέρασα κατά λάθος) 6. Πρέπει να του έκανα αναβάθμηση. Το έχω 1 χρόνο σχεδόν και τώρα ψάχνω pandora battery... Μπορώ χωρίς την Pandora να hackαριστεί? Και αν χακαριστεί τελικά, μπορεί να επανέλθει στις εργοστασιακες ρυθμίσεις? Γιατί παλιά το είχα καταφέρει χωρίς pandora, αλλά δεν ξέρω τι έκανα και δεν μου τρέχει τα παιχνίδα που περνάω:( Αν θέλετε κάντε μου pm θα το εκτιμήσω:) Ευχαριστώ:)

To 6 είχα και εγώ που το αγόρασα τον Ιανουάριο ....

Σε αυτή την έκδοση και μέχρι την 6.20, γίνεται να περάσεις τον Half Byte Loader που σου επιτρέπει να παίξεις με emulators παιχνίδια από άλλες παιχνιδομηχανές ...

Ξεκινώντας με το κλασσικό GameBoy και το NES μέχρι MAME και Jaguar ....

Αν θες να παίζεις παιχνίδια του PSP από την κάρτα μνήμης, τότε θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τα Χριστούγεννα τουλάχιστον, όπου πάνω στον Half Byte Loader, θα μπορείς να περάσεις και το custom firmware ...

Μπορείς να επαναφέρεις το PSP από το συγκεκριμένο Custom Firmware απλά κλείνοντας το και βγάζοντας την κάρτα μνήμης ....

To 6 είχα και εγώ που το αγόρασα τον Ιανουάριο ....

Σε αυτή την έκδοση και μέχρι την 6.20, γίνεται να περάσεις τον Half Byte Loader που σου επιτρέπει να παίξεις με emulators παιχνίδια από άλλες παιχνιδομηχανές ...

Ξεκινώντας με το κλασσικό GameBoy και το NES μέχρι MAME και Jaguar ....

Αν θες να παίζεις παιχνίδια του PSP από την κάρτα μνήμης, τότε θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τα Χριστούγεννα τουλάχιστον, όπου πάνω στον Half Byte Loader, θα μπορείς να περάσεις και το custom firmware ...

Μπορείς να επαναφέρεις το PSP από το συγκεκριμένο Custom Firmware απλά κλείνοντας το και βγάζοντας την κάρτα μνήμης ....

Half Byte Loader? Και τι είναι αυτό? Πως το περνάω? Το βάζω απλά στη κάρτα μνήμης και τρέχει κανονικά? Και μετά βάζω και τα παιχνίδια του mame για παράδειγμα?

Half Byte Loader? Και τι είναι αυτό? Πως το περνάω? Το βάζω απλά στη κάρτα μνήμης και τρέχει κανονικά? Και μετά βάζω και τα παιχνίδια του mame για παράδειγμα?

Είναι ένας φάκελος με περιεχόμενα .... Αυτά τα περιεχόμενα τα αντιγράφεις στην κάρτα μνήμης .... Τώρα (δεύτερο στάδιο), για να ξεκινήσεις τα homebrews, φορτώνεις μια demo, συγκεκριμένα το Patapon 2 και φορτώνεις ένα αποθηκευμένο παιχνίδι ...

Με το που φορτώσει το αποθηκευμένο παιχνίδι, πατάς ένα κουμπί για να συνεχίσεις το παιχνίδι και φορτώνει το μενού .... Από το μενού αυτό λοιπόν, μπορείς να τρέξεις τις εφαρμογές που είναι συμβατές με το Half Byte Loader ...

Ναι, θα πρέπει να περνάς το δεύτερο στάδιο, με το παιχνίδι (κρατάει 20 δεπτερόλεπτα), κάθε φορά που θες να τρέξεις homebrew εφαρμογή, αλλά σε περίπτωση που έχεις emulator μπορείς να αλλάζεις παιχνίδια από το εκάστοτε menu του emulator ....

Είναι ένας φάκελος με περιεχόμενα .... Αυτά τα περιεχόμενα τα αντιγράφεις στην κάρτα μνήμης .... Τώρα (δεύτερο στάδιο), για να ξεκινήσεις τα homebrews, φορτώνεις μια demo, συγκεκριμένα το Patapon 2 και φορτώνεις ένα αποθηκευμένο παιχνίδι ...

Με το που φορτώσει το αποθηκευμένο παιχνίδι, πατάς ένα κουμπί για να συνεχίσεις το παιχνίδι και φορτώνει το μενού .... Από το μενού αυτό λοιπόν, μπορείς να τρέξεις τις εφαρμογές που είναι συμβατές με το Half Byte Loader ...

Ναι, θα πρέπει να περνάς το δεύτερο στάδιο, με το παιχνίδι (κρατάει 20 δεπτερόλεπτα), κάθε φορά που θες να τρέξεις homebrew εφαρμογή, αλλά σε περίπτωση που έχεις emulator μπορείς να αλλάζεις παιχνίδια από το εκάστοτε menu του emulator ....

Παιδιά, κάποιος μπορεί να μου πει αναλυτικά βήμα βήμα πως παίζω mame παιχνίδια? Εχω βάλει το patapon2 αλλά δεν ξέρω που βάζω τα roms:p

Παιδιά, κάποιος μπορεί να μου πει αναλυτικά βήμα βήμα πως παίζω mame παιχνίδια? Εχω βάλει το patapon2 αλλά δεν ξέρω που βάζω τα roms:p

Στον φάκελο των Emul και μέσα στον φάκελο του MAME πρέπει να έχει τον φάκελο ROMs ....

Στον φάκελο των Emul και μέσα στον φάκελο του MAME πρέπει να έχει τον φάκελο ROMs ....

Λοιπόν, ανοιγω το patapon2, πηγαίνω continue game και μου γράφει "there is no data" σαν να μην έχει τα save μεσα... τι να κάνω?:) καμία ιδέα?