sporoulis Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 ok molis to spasete peste to kai edw....alh8eia pios htan o tropos gia na spasis to 2000?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Με μια πανδώρα μπαταρία πέρνας Custon Firmware στο 2000.Στο 3000 δεν δουλευουν αυτές οι μπαταρίες Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sporoulis Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 aaaaa ok ama omws to brite peste to kai se emena na exw toulaxiston games na paizw ok?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Παιδιά βρέθηκε HEN για να τρέχει homebrew και το PSP 3000! Δεν τρέχει ISO ακόμα αλλα τα homebrew τα παίζει!! είναι μια αρχη! δείτε εδω Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sporoulis Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 pappou ti einai HEN για να τρέχει homebrew και το PSP 3000?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 pappou ti einai HEN για να τρέχει homebrew και το PSP 3000?? Ναι HEN σημαίνει Homebrew Enabler και είναι για να τρέχει τα Homebrew το PSP 3000 αλλα και τα 2 προηγούμενα.. Δεν είναι Custom Firmware σε καμία περίπτωση αλλα τωρα υπάρχουν βάσιμες ελπίδες οτι είναι κοντά Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sporoulis Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 kala molis bre8i peste mia pws na to kanoume epeidi eimai polu axsetos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Ρίξε μια ματιά εδώ. Δεν είναι δύσκολο πανεύκολο είναι απλά θέλει υπομονή! Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sporoulis Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 pappou 2 erwtisis pio htan to problima me to paidi sto alo forum pou exeis esu kai na sou milame apo to alo forum h apo ayto eimaste kala?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 απο εδώ ρωτα με ρε, τα λινκ τα βάζω για να μην κάνω ολόκληρα κατεβατά copy paste..Τίποτα δεν παίζει πρόβλημα δουλεύει κανονικά απλά θέλει υπομονη.. Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sporoulis Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 aaaaa ok se kalo dromo eimaste Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2419 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 σας άρεσε το lumines που λένε το καλύτερο παιχνίδι για psp; :X:X:X:X Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 καλό ητανε αρκετά εθιστικό αλλα όχι και το καλυτερο παιχνίδι του PSP!!! Έλεος! Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2419 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 καλό ητανε αρκετά εθιστικό αλλα όχι και το καλυτερο παιχνίδι του PSP!!! Έλεος! εμένα καθόλου! προτιμώ δηλαδή να παίξω το "Gem Jam" στο κινητό (αν το έχεις ακουστά) παρά το lumines! το καλύτερο και πιο κάψιμο για μένα είναι το Ν+ δεν έχω ξαναπαίξει τόσο ΕΘΙΣΤΙΚΟ παιχνίδι ούτε το locoroco προτιμώ, δεν με ενθουσιάζει που είναι από τα καλύτερα. αν θέλω να παίξω κάτι στο είδος του παίζω το world of goo στο pc :p Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Λοιπόν παίδες σας έχω νέα χάρμα!!μπορείτε πλέον να κάνετε downgrade χωρίς πανδώρα μπαταρία!! απλά και εύκολα!! δείτε εδώ για οδηγό. Δε δουλευει φυσικά στα 3000 η στα 2000 με Ta-088v3.. αυτά είναι! ορμάτε Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 αυτα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!:grin::grin::w00t::w00t::dance::dance: Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 παιδια κερδισε ενα psp ο κολλητος μου ειναι το slip 3004 με την version 5.01 ...τι μπορουμε να κανουμε? Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 παιδια κερδισε ενα psp ο κολλητος μου ειναι το slip 3004 με την version 5.01 ...τι μπορουμε να κανουμε? προς το παρον υπομονη :ninja: νομιζω ομως οτι μπορεις να τρεξεις emulators με chickenhen Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 ευχαριστω!του ειπε ενας να του δωσει το παλιο για να παρει το κανουργιο...συμφερει? Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 ευχαριστω!του ειπε ενας να του δωσει το παλιο για να παρει το κανουργιο...συμφερει? δεν νομιζω οτι συμφερει ιδιαιτερα. θα κανει λιγο υπομονη μονο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sporoulis Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 paidia egine kamia proodos sxetika me ta psp 3000 na paizoun antigramena games?? h mp@ akoma?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 paidia egine kamia proodos sxetika me ta psp 3000 na paizoun antigramena games?? h mp@ akoma?? Εσπασε και το 3000 παιδιά! Δείτε εδώ Αρκει να έχετε firmware 5.03 και κάτω! παίζει iso backups psx παιχνίδια και τα έχει ολα:P:P ορμάτε Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Παιδιά sorry που ρωτάω κάτι που πιθανώς έχει χιλιοειπωθεί αλλά ενδιαφέρομαι να τσιπάρω το psp.Παλιά μου το είχε κάνει ένας φίλος μου αλλά δεν τον είχα ρωτήσει πώς το έκανε και αργότερα αγόρασα ένα παιχνίδι που το ήθελα γνήσιο και καθώς το εγκαθιστούσα στο psp πρέπει να άλλαξα την έκδοση.Έχω διαβάσει οδηγούς τσιπαρίσματος για το psp αλλά δεν έχω καταλάβει πού μπορώ να βρω μια pandora battery.Απ'ότ κατάλαβα είτε πρέπει να αγοράσω μια απλή και να κόψω κάτι καλώδια μέσα της ή να πάρω μια έτοιμη pandora αλλά δεν ξέρω από πού.Υπάρχει κάποιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη?Τί πρέπει να κάνω?Σημειωτέον ότι έχω το παλιό psp,το πρώτο που κυκλοφόρησε και όταν μου το είχε τσιπάρει ένας φίλος μου δεν θυμάμαι να είχε κάνει κάτι με τη μπαταρία:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 όταν το είχε τσιπάρει ο φίλος σου χωρίς μπαταρία το PSP σου είχε μικρή έκδοση firmware και κάτι τέτοιο ήταν δυνατόν. Δυστυχώς τώρα μάλλον έβαλες μεγάλη έκδοση και έτσι δεν είναι δυνατό να γίνει αυτό που θέλεις χωρίς την χρήση pandora battery διορθώστε με αν κάνω λάθος... Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannopetrova Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 sorry re file,alla ta ekana ola auta pou les gia to fastload kai pali den mou paizei ena iso paixnidi.Mipws mou leipei kati pou prepei na kanw prwta?Tha sou eimai eygnomwn an ta kataferw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts