ilias_7610 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 ποσο το πηρες αν επιτρεπεται? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 30ευρουδάκια:) Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 θελω και εγω με τοσα λεφτα και ας εχει χαλασμενο ματακι!!!!! βαλε cf και ασε το ματακι χαλασμενο. με το cf θα μπορεις να παιζεις games απο την καρτα μνημης, χωρις δισκακια. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Χρειαζεται βεβαια να δουλευει το drive του PSP σε περιπτωση που θελεις να δεις μια ταινια γιατι το αρχειο που βαζεις στην καρτα γινεται mount μεσω του umd δισκου.Αλλα θα μου πεις ποιος καθεται να δει ταινια στο PSP και να βγαλει τα ματια του.Σε ένα ταξιδι ομως βολευει Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Άμα παίξει και βρω κάνα άλλο θα σας το πασάρω:) Δίκιο έχετε!Θα το πάρω πίσω,έχω ένα φιλαράκι και θα μου το κάνει cf:D Ταινίες θα περιμένουν!:p Τώρα κάτι άλλο,τι διαφορά έχουν οι stick duo pro original με τις fake? Τις αναγνωρίζει το psp? Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Χονδρικως σου λεω οι fake δεν υποστηριζουν το MagicGate (βγαζουν στις πληροφοριες Unknown) εχουν αργοτερο read/write,στα παιχνιδια παιζει να αντιμετωπισεις πολλα παγωματα,κολληματα ειδικα σε μνημες μεγαλης χωρητικοτητας πχ 8GB Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Α,ευχαριστώ,και από που καταλαβαίνεις κυρίως ότι είναι fake?Συσκευασία κλπ? Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Α,ευχαριστώ,και από που καταλαβαίνεις κυρίως ότι είναι fake?Συσκευασία κλπ? Ριξε μια ματια εδώ για περισσοτερες πληροφοριες σχετικα Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leito Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Geia paidia.Exw to PSP SLIM&LITE 2004... kapoies erwthseis... 1-Pws kanw pandora th mpataria moy? 2-Ginetai aplo memory stick se magic me eidiko software? 3-Poio arxeio ftiaxnw sto memory stick meta? 4-Poio cf einai to idanikotero? _________________________ 5-Gia na mhn mpainw se diadikasia kai allaxw th domh ths batarias moy apo poy mporw na agorasw mia? THNX....kai sorry gia ta greeklish apla epivalontai sto kinhto moy. Παράθεση all about Mechanic Engineering _________ask me__________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Τελικά 70ευρώπουλα το ματάκι! Leito,το Pandora τι είναι? Εξηγήστε τίποτα ρε παιδιά να μαθαίνουμε και εμείς οι νέοι:D Α,και κάτι ακόμα,για να παίζει games από την κάρτα μνήμης μόνο,πρέπει να βάλω το πρώτο firmware? Aν ναι,αυτό γίνεται μόνο με το cdaki του?:worry: Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leito Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Pandora=Hacked Mpataria gia na mporeis na parakampteis thn rom toy psp kanwntas boot ap thn magic karta mnimis kai na mporeis me katallhlo cf na paizeis paixnidia na leitoyrgeis efarmoges. kai gia na mhn se bazw se kopo na kaneis kai alles erwthseis.... Hacked=Spasmenh rom=read only memory cf=custom firmware magic=magikh kai gia na mhn se koyrazw.... to cf shmainei oti ftiaxneis mia dikia soy ekdosh opws px 3.71 3.80 kai otan leme magic shmainei eidiko software logismiko dhladh poy dhmioyrgei programma sth karta mnhmhs gia na jekinhsei apo kei to psp. se kalypsa? Παράθεση all about Mechanic Engineering _________ask me__________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Απολύτως,αλλά ξέρω αγγλικά :p Πως μπορώ να κάνω το psp όλα αυτά?:worry: Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obillias Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 καταρχην πηγαινε στις ρυθμισεις να δεις την εκδοση του firmware για να δουμε αν εχεις τελικα custom και μετα βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 version 3.93 καλό είναι αυτό?:worry: Σόρρυ που είμαι βλακούλης:p Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Αν οι πληροφοριες γραφουν αυτο οπως το αναφερεις τοτε εχεις official Firmware.Για να βαλεις custom για πληροφοριες πρεπει να απευθυνθείς σε άλλο φόρουμ Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Α,θα μου το βάλει ένας φίλος που ξέρει!Δεν χρειάζεται το ματάκι για κανένα cd...ε?Μόνο usb καλώδιο για σύνδεση psp με pc...Σωστά? Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obillias Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 ναι μονο το usb χρειαζεσαι για να περασεις τα αρχεια που χρειαζεται για την αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Α καλά ούτε ήξερα ότι υπάρχει αυτό το κουμπί!!Να σαι καλά! επειδη έχω κωδικό στο router πατάω στο address settings->custon->PPPoE->κτλ αλλά μετά στο test connection μου λέει"A connection to the access point could not be established.Check the security settings for the network and ty again" κάτι πρέπει να κάνω στο router δλδ? κανείς?πρέπει να βάλω κωδικό router πουθενά ή της συνδεσής μου?δεν ξέρω γιατί δεν μπαίνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Πρεπει να βαλεις τον κωδικο που εχεις ορισει για το wireless καμια σχεση με αυτα που αναφερεις Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 2 ερωτησούλες! Γτ δν μπορώ να δω το κινητό που πουλάς?:p Λέει ότι δεν έχω δικαιώματα!:worry: Και κάτι ακόμα...Άμα το psp είναι κλεμμένο,και μπεις ίντερνετ με wifi, υπάρχει περίπτωση να σε βρουν?:blink: Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 2 ερωτησούλες! Γτ δν μπορώ να δω το κινητό που πουλάς?:p Λέει ότι δεν έχω δικαιώματα!:worry: Και κάτι ακόμα...Άμα το psp είναι κλεμμένο,και μπεις ίντερνετ με wifi, υπάρχει περίπτωση να σε βρουν?:blink:Για το πρωτο που ρωτας δεν ειναι κινητο αλλα 3G Router.Ο λογος που δεν μπορεις να δεις το λινκ πιθανον γιατι εισαι νεο μελος.Για το δευτερο σε καμια περιπτωση μην σε ανησυχει κατι τετοιο Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 A,OK:) Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!:) Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Η συνταγή είναι απλή για όλα τα επιτυχημένα προϊόντα όπως το PSP. Την αρχική έκδοση διαδέχεται μια slim έκδοσ με λιγότερα ηλεκτρονικά και νέο PCB που για τους καταναλωτές σημαίνει μικρότερη συσκευή και για την Sony μεγαλύτερο κέρδος. Αργότερα ακολουθεί η έκδοση, στην συγκεκριμένη περίπτωση το PSP 3000, με μικρές hardware και software βελτιώσεις. Σε αυτό το σημείο βρίσκεται η 3η γενιά PlayStation Portable 3000 με νέα anti-reflective οθόνη, περισότερα χρώματα και μεγαλύτερο contrast. Η Sony ενσωμάτωσε και μικρόφωνο για χρήση του Skype και άλλων εφαμοργών / παιχνιδιών που απαιτούν headset. Μικρές κοσμητικές αλλαγές έχουν γίνει και στην εξωτερική εμφάνιση του PSP με σημαντικότερη αυτή στο πίσω μέρος και την θήκη του UMD. Για την ποιότητα της νέας οθόνης τα λόγια είναι κολακευτικά και η φωτογραφία που ακολουθεί μιλάει από μόνη της. http://www.pestaola.gr/img2/psp_3000.jpg http://www.pestaola.gr/img2/psp-3000a.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 H οποία θα κυκλοφορήσει πρώτα στη Κίνα?:worry: Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 H οποία θα κυκλοφορήσει πρώτα στη Κίνα?:worry: Ε ναι...κλασικα...:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts