Jump to content

Sony PSP

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπόν τι να πώ?:( αγόρασα πρόσφατα ενα psp white απο ένα φίλο με 2.71 fw μέσα απο τα καλά WS259 και είπα σήμερα να του κάνω downgrade ακολούθησα τις οδηγίες αλλά εκεί που πήγα στο φάκλε photo και πάτησα το O για να ξεκινήσει το downgrade αντί να φλασάρει το memory το psp έφαγε froze δεν γινόταν τπτ προσπάθησα να το κλείσω αλλά τπτ κάποια στιγμή το κατάφερα,το άνοιξα ξανά κανονική οθόνη ούτε την μπλέ ούτε κόκκινη όπως λένε οι οδηγίες,πάω στο photo ξανά και μπαίνω μέσα εκεί μου βγάζει μιά κόκκινη οθόνη σκέτη το κλείνω και απο εκείνη την στιγμή δεν ανοίγει με τπτ :blink: :worry: PPLLLSSSS HEEEELLPPPPP .

Μου μυρίζει brick...

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

to devhook usb trexei sto neo firm??? i na perimenoume to neo devhook?

as mas pei o filos pou evale to neo firmware...

Εαν εννοεις εμενα ειμαι "φιλη" αλλα δεν πειραζει που δεν το προσεξες:O , και οχι δεν τρεχει ο devhook στη 3.01:(

When the smoke is going down......

Hell is living without you....

Sleeping in the fire..............

Ο τελευταιος χορος............

Γεια σας παιδιά...:)

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το μηχάνημα και επειδή είμαι άσχετος,θα ήθελα να σας κάνω δυο ερωτησούλες...:happy:

Καταρχάς,αυτό θα αγοράσω -> http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=2&category=31587939&product=888389

Πως φορτίζει το PSP λοιπόν...;;;:confused:

Αυτό το πακέτο,έχει φορτιστή ή πρέπει ντε και καλά να πάρω έναν...;;;;)

Ακόμη,θέλω να του πάρω και αυτήν την καρτούλα -> http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=35473&category=682

Του κάνει...;;;:worry:

Σας ευχαριστώ...:O

1)Έχει φορτιστή

2)Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην παίζει η καρτούλα!

1)Έχει φορτιστή

2)Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην παίζει η καρτούλα!

Και εγώ δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην σε ευχαριστήσω για την άμεση απάντησή σου...:p

Thanx...

Και εγώ δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην σε ευχαριστήσω για την άμεση απάντησή σου...:p

Thanx...

Παρακαλώ! :D

Εδώ είναι και ένα site που...συμφωνεί με την άποψή μου :p ;)

Εαν εννοεις εμενα ειμαι "φιλη" αλλα δεν πειραζει που δεν το προσεξες:O , και οχι δεν τρεχει ο devhook στη 3.01:(

xilia signomi, alla pano sto paniko mou na matho....ta ekana mantara. :wacko:

na se rotiso ksereis an douleuei stin 2.71 se b , kati akousa oti mporei :confused:

na se rotiso ksereis an douleuei stin 2.71 se b , kati akousa oti mporei

Συγκεκριμενα παιχνιδια δε φορτωνουν σε 2.71 SE-B και πρεπει να τα παιξεις μεσω ειδικης εκδοσης devhook. Τουλαχιστον ετσι ξερω, εχω μεινει στην 1.50 :p

Κατα τα αλλα η 2.71 SE-B φορτωνει σχεδον οτι και η 1.50.

to psp to kana anabathmish epitelous:) kai mou emfanistike sthn othonh enas internet explorer.h erothsh einai to psp exei wifi?? kai mporo na do internet kai pos ti rithmiseis kano?? as mou apanthsei kapios
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Ρε παιδιά,κανένα καλό forum,ελληνικό ή ξένο που να έχει σχέση μόνο με το PSP... μπορείτε να μου υποδείξετε να πάω να γίνω μέλος...;;;:worry:

Θα μου χρειαστεί τώρα που το αγόρασα...

Ρε παιδιά,κανένα καλό forum,ελληνικό ή ξένο που να έχει σχέση μόνο με το PSP... μπορείτε να μου υποδείξετε να πάω να γίνω μέλος...;;;:worry:

Θα μου χρειαστεί τώρα που το αγόρασα...

http://www.pspgr.uni.cc/

Το καλυτερο site για psp και οχι μονο...:) :p :lol: :D

Eυχαριστώ...:)

Να ρωτήσω,είναι "δύσκολο" να του βάλεις την κάρτα μνήμης...Το λέω γιατί βλέπω κάπως παράξενη την θέση απο πίσω...:worry:

μεχρι τωρα τα μονα που εχω δοκιμασει μετα την SEB'' και δεν φορτωνουν ειναι ολα τα atv ,εαν εξαιρεσουμε οτι 30-40% καθε φορα που παταω το home να βγω απο παιχνιδι μετα το yes κλεινει και το psp ,το firmware ειναι ανωτερο του 1.50.

PS η καρτα φιλε tasosmaroulitsis μπαινει σε δικη της υποδοχη πολυ ευκολα δεν χρειαζεται να βγαλεις κατι απο την πλατη.

Ν80power

PS η καρτα φιλε tasosmaroulitsis μπαινει σε δικη της υποδοχη πολυ ευκολα δεν χρειαζεται να βγαλεις κατι απο την πλατη.

Μάλιστα...:)

Αυτό τότε τι είναι -> http://www.the-gadgeteer.com/assets/sony-psp21.jpg

Ξέρει κανείς...;;;:worry:

Παιδιά,παίρνει Memory Stick Duo ή Memory Stick Pro Duo...;;;:blink:

Την Memory Stick Pro Duo ,την βάζουμε μέσα με αντάπτορα...;;;:worry:

Αυτη ειναι η θυρα του ΜS

Memory Stick Pro Duo και οχι δεν τη βαζεις μεσα με τον ανταπτορα, τον ανταπτορα τον χρησιμοποιεις για τον card reader.

When the smoke is going down......

Hell is living without you....

Sleeping in the fire..............

Ο τελευταιος χορος............

http://www.the-gadgeteer.com/assets/sony-psp21.jpg

Ναι, εκεί μπαίνει η κάρτα (Memory Stick Pro Duo). Εννοείται πως θα είχε ένα μικρό κάλυμμα :) Ο φίλος 6680_mark μάλλον εννοούσε ότι δεν χρειάζεται να βγάλεις π.χ. πίσω κάλυμμα και μπαταρία όπως ήταν πριν χρόνια το 6600 (αυτό ήταν το μοντέλλο; δεν θυμάμαι :p) της Nokia.

S.O.S. !!!!!!

Στο site που αναφέρεις λέει πως δεν χρειάζεται π.χ. εγώ που έχω την 2.0.1 να κάνω downgrade στην 1.0 και μετά να πάω στην 1.5, αλλά πρέπει να κάνω update στην 2.71 και μετά downgrade στην 1.5......

Γίνεται αυτό????

Διαβάζοντας αρκετά προηγούμενα posts, λέτε πως μην κάνουμε αναβάθμιση σε τελευταία έκδοση γιατί δεν υπάρχει γυρισμός και αυτοί υποστηρίζουν πως υπάρχει....Τι ισχύει τελικά???Μήπως το λένε ώστε να κάνουμε update και μετά να μην υπάρχει γυρισμός και άρα να είμαστε νόμιμοι (να κρύβεται δηλαδή πίσω κανένας από την Sony Hellas???? ):blink: :worry: :mad: :X

Ο επιμένων νικά...

http://www.the-gadgeteer.com/assets/sony-psp21.jpg

Ναι, εκεί μπαίνει η κάρτα (Memory Stick Pro Duo). Εννοείται πως θα είχε ένα μικρό κάλυμμα :) Ο φίλος 6680_mark μάλλον εννοούσε ότι δεν χρειάζεται να βγάλεις π.χ. πίσω κάλυμμα και μπαταρία όπως ήταν πριν χρόνια το 6600 (αυτό ήταν το μοντέλλο; δεν θυμάμαι :p) της Nokia.

ekeini tin epoxi to SX1 tis SIEMENS eixe hotswap , kai mporouses na bgaleis tin karta tou me anoixto to kinito kai xwris na bgaleis tin mpataria!

to proto kinito pou ypostirize to HOTSWAPing itan omws to SL45 pali apo tin SIEMENS !!! epoxes konta sto 2000!!!

i NOKIA 8imi8ike to HOTSWAP meta apo 4 xronia!

;)

So this is how liberty dies, with thunderous applause

KALIMERA YPARXI KANAS KODIKOS STO GTA LIBERTY CITI STORIES GIA NA PETAO EYXARISTO

Υπαρχει super jump (σαν πεταγμα ειναι) στο VCS CheatDevice v2.1a.

Μονο μεσω devhook εννοειται.

Ephyon has released both a DevHook v2.71 + 3.01 FW FULL Hybrid Mod For 1.50 Users and a DevHook v2.71 + 3.01 FW FULL Hybrid Mod For 2.71SE Users today for those interested.

Χμ... μεχρι να βγει ο 3.01 devhook δεν ειναι ασχημο :p Αφορα κυριως τα games που θελουν 2.80+

Με 2.71 τρεχει αψογα!!!

ps.(Το game ειναι υπεροχο):yahoo: :yahoo: :yahoo:

μολις εβαλα [PSP]Asterix.And.Obelix.XXL.2.EUR.MULTI6 σε 2.71-se-b"!

παω να το φορτωσω κ μου πεταει μπλε οθονη που γραφει:

panic...

the disc could not be read!

κανεισ κατι που δεν κανω??

πως το τρεχεισ εσυ?μηπωσ να το ξανακατεβασω??

καποιοσ.....?!

[sIGPIC][/sIGPIC]