Moufas1973 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Ευχαριστώ παιδιά όλα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 ποιο god of war λετε να παιξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duvdev Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 (edited) Πριν λίγο καιρό έπεσε στα χερια μου ένα PSP 2004, το οποιο και περασα custom firmware 6.60-b και έδωσα στον ανηψιό μου. Μετά από δυο βδομάδες ξαφνικά brickare. Δυστυχως δεν ειχα κάνει pandora battery και τώρα δεν ανοιγει με κανέναν τρόπο. Είναι κανείς από Θεσσαλονίκη που έχει pandora και μπορεί να βοηθήσει να το ξεμπρικάρουμε; Ευχαριστώ. Edited November 15, 2014 by duvdev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 ειχα πολυ καιρο να ασχοληθω με την κονσολα. εδω και 3 μερες εχω φαει γερο σκαλωμα και παιζω καθε βραδυ πριν κοιμηθω :p απλα θελω ενα παιχνιδι με διαρκεια (πχ sillent hill) τι προτεινετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 μια βοηθεια παιδια.τωρα τελευταια κολαει πολυ η κονσολα.ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 μια βοηθεια παιδια.τωρα τελευταια κολαει πολυ η κονσολα.ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? Την εχεις χακαρει ? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Την εχεις χακαρει ? ναι.φοραω την 669proc2 Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Αλλαξε εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Πια να βάλω?μπορείς να μου δώσεις κάποιο λινκ? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 δοκιμασε το 6.60 PRO-B10 google it Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 δοκιμασε το 6.60 PRO-B10 google it ευχαριστω.θα το δοκιμασω Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 ευχαριστω.θα το δοκιμασω δεν χρειάζεται καμία αλλαγή έκδοσης, η pro c2 είναι η τελευταία, η πιο σταθερή ... αυτό που χρειάζεται είναι να επαναφέρεις το cpu και το gpu clock στα default values .. στο μενού πατάς select και εμφανίζεται το μενού όπου θα βρεις τις προαναφερθείσες επιλογές ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Μπορούμε στο Psp Go να βάλουμε άλλο λειτουργικό σύστημα , αντι αυτου του άθλιου που έχει ? πχ Linux ? Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 δεν χρειάζεται καμία αλλαγή έκδοσης, η pro c2 είναι η τελευταία, η πιο σταθερή ... αυτό που χρειάζεται είναι να επαναφέρεις το cpu και το gpu clock στα default values .. στο μενού πατάς select και εμφανίζεται το μενού όπου θα βρεις τις προαναφερθείσες επιλογές ... θα ηθελα ακομα λιγες πληροφοριες.μου βγαζει cpu και διπλα καπια νουμερα.τα αλλαζω σε default? gpu δεν εχει επιλογη εχει cpu clock xmb cpu clock game umd iso mode iso video κλπ.κατω κατω εχει 2 επιλογες reset device και reset vsh. μηπως πρεπει να πατησω καπια απο αυτες? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Μπορούμε στο Psp Go να βάλουμε άλλο λειτουργικό σύστημα , αντι αυτου του άθλιου που έχει ? πχ Linux ? Όχι .. θα ηθελα ακομα λιγες πληροφοριες.μου βγαζει cpu και διπλα καπια νουμερα.τα αλλαζω σε default? gpu δεν εχει επιλογη εχει cpu clock xmb cpu clock game umd iso mode iso video κλπ.κατω κατω εχει 2 επιλογες reset device και reset vsh. μηπως πρεπει να πατησω καπια απο αυτες? Συγγνώμη, λάθος μου που δεν εξήγησα καλύτερα .. Όπως σωστά μάντεψες, ναι, τις επιλογές CPU clock XMB και CPU Clock Game τα γυρνάς στις default επιλογές .. Πληροφοριακά, οι επιλογές είναι του τύπου "20/10", "75/37", "333/166" .. Το πρώτο νούμερο είναι το ρολόι του επεξεργαστή, το δεύτερο της κάρτας γραφικών ... Τα νούμερα αυτά πρέπει να μένουν στο default, όπως και να χει .. Μοναδική εξαίρεση, με δική σας ευθύνη είναι πως βοηθάει όταν παίζετε συμπιεσμένα παιχνίδια (με την κατάληξη στα windows να είναι η .cso) στο cpu clock game να έχετε επιλέξει το 333/166 .. Ξαναλέω, με δική σας ευθύνη .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Όχι .. Συγγνώμη, λάθος μου που δεν εξήγησα καλύτερα .. Όπως σωστά μάντεψες, ναι, τις επιλογές CPU clock XMB και CPU Clock Game τα γυρνάς στις default επιλογές .. Πληροφοριακά, οι επιλογές είναι του τύπου "20/10", "75/37", "333/166" .. Το πρώτο νούμερο είναι το ρολόι του επεξεργαστή, το δεύτερο της κάρτας γραφικών ... Τα νούμερα αυτά πρέπει να μένουν στο default, όπως και να χει .. Μοναδική εξαίρεση, με δική σας ευθύνη είναι πως βοηθάει όταν παίζετε συμπιεσμένα παιχνίδια (με την κατάληξη στα windows να είναι η .cso) στο cpu clock game να έχετε επιλέξει το 333/166 .. Ξαναλέω, με δική σας ευθύνη .. οκ ευχαριστω Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilm Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 αν ξερεις καποιος, εχω ενα psp 3004 slim και θελω να αγορασω δευτερη μπαταρια , θελω να ρωτησω αν υπαρχει προβλημα λειτουργιας του psp απο την εναλλαγη των μπαταριων ; :confused: ευχαριστω Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8T 64G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Οσο ειναι στα ιδια volt, κανενα απολυτως .. Αν υπαρχει διαφορα στα volt ειτε θα το brickαρεθς, ειτε θα το καψεις .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilm Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 (edited) Οσο ειναι στα ιδια volt, κανενα απολυτως .. Αν υπαρχει διαφορα στα volt ειτε θα το brickαρεθς, ειτε θα το καψεις .. δηλαδη 3.6v και η δυο τα mAh πχ η μια 1200 mAh και η αλλη 3600 mAh δεν εχω θεμα ... ευχαριστω φιλε μου Edited February 10, 2015 by gilm Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8T 64G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Τα mAh αυτό που δείχνουν είναι ένδειξη του πόσο θα σου κρατάει η μπαταρία(όσα πιο πολλά τόσο πιο πολύ θα κρατάει, αλλά και τόση περισσότερη ώρα θα θέλει για να φορτίσει). Επιπλέον να ξέρεις οτι αν έχεις το Slim και βάλεις μπαταρία από το Phat τότε δεν θα κλείνει το καπάκι της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 εβγαλε η σονυ update τις προαλλες;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Ναι, το 6.61 με παιχνιδι μονο .. Δεν αλλαζει τιποτα, το PSP δεν μπαινει PSN ουτως η αλλως .. Βγηκε και CFW για την τελευταια εκδοση αλλα για μενα καλυτερα να μην αναβαθμισω .. Ουτε τιποτα προστεθηκε και οτι λειτουργει δεν το πειραζω ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 και ποιος ο λογος που το βγαλε? αφου δεν το υποστηριζει πλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopilot2198 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Καλησπέρα παιδιά μπορείτε να μου πείτε πως βάζω cf σε psp 3004 με 6.39 version ? Πριν 2 χρόνια έβαλα απο οτι θυμάμαι στο δικό μου 2004 μοντέλο πολύ εύκολα είναι η ίδια μέθοδος η πρέπει να προσέξω κάτι άλλο? Ευχαριστώ. Παράθεση AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC Chuwi HeroBook Pro Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Καλησπέρα παιδιά μπορείτε να μου πείτε πως βάζω cf σε psp 3004 με 6.39 version ? Πριν 2 χρόνια έβαλα απο οτι θυμάμαι στο δικό μου 2004 μοντέλο πολύ εύκολα είναι η ίδια μέθοδος η πρέπει να προσέξω κάτι άλλο? Ευχαριστώ. Μπες εδω και κατεβασε για οποια εκδοση θελεις .. Αποσυμπιεζεις και μεταφερεις στην μνημη του psp .. Προσωπικα προτεινω να κανεις πρωτα μια αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση, την 6.61 και μετα να περασεις το 6.61 PRO C2 .. .. Αν δεν θες, περνας κατευθειαν το 6.39 PRO C2 .. http://wololo.net/talk/viewtopic.php?f=17&t=41249 Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts