Jump to content

Sony PSP

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όχι PSP την σήμερον ημέρα Jim!

ψαχνω 2004 ή 3004 :happy:

λογικα μεσα στη βδομαδα (αν το επιτρεψουν τα οικονομικα) θα παρω οποιο με συμφερει

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω psvita και δεν το μετάνοιωσα που τον πήρα πριν λίγους μήνες.Έδωσα 180 ευρώ(καινούριο από κατάστημα) και μαζί του πήρα 8 παιχνίδια(κάποια ήταν του psp) και 16gb μνήμη.

Επίσης είμαι συνδρομητής Ps+ και κάθε μήνα έχω και 2 παιχνδιάκια να κατεβάσω.

Οπότε ήδη μου έχει στοιχήσει πολύ φθηνά και έχω παίξει πολύ ωραία παιχνιδάκια.

Δεν ήμουν ποτέ φαν των φορητών κονσολων αλλά με το vita αναθεώρησα.

Επίσης αν έχεις ps4 μπορείς να παίζεις μεσω remote play τα παιχνιδια του 4 στο vita.(Δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ μιας και τα παιχνιδάκια του Vita με καλύπτουν φουλ)

• 2 weeks later...

hi guys!

πηρα το 3004 τελικα τελικα!

απ οτι βλεπω εχει την 6.20(επισιμη λογικα)

που να διαβασω για να περασω custom firmware? ειναι γρηγορη διαδικασια; (δεν εχω χρονο στη διαθεση μου:()

hi guys!

πηρα το 3004 τελικα τελικα!

απ οτι βλεπω εχει την 6.20(επισιμη λογικα)

που να διαβασω για να περασω custom firmware? ειναι γρηγορη διαδικασια; (δεν εχω χρονο στη διαθεση μου:()

και καλα εκανες! αυτη εχω και εγω και περασα custom ετσι...

http://www.ps3-gr.com/t3190-topic

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Πες καμια εντυπωσ φιλε mol.

Οπως το περιμενες;;

δε το λειτουργησα πολυ. εντυπωσεις αλλη φορα

ειναι κατι "ξενο" σε μενα βασικα ακομη.

μαλλον περασα cfw 6.20 pro-c2

αυτο γραφει στα system settings

περασα καποια iso στην καρτα μνημης αλλα δε τα βλεπω. τι κανω λαθος; τα εβαλα στον φακελο psp/game

edit: ok το βρηκα :D

Edited by mol

δε το λειτουργησα πολυ. εντυπωσεις αλλη φορα

ειναι κατι "ξενο" σε μενα βασικα ακομη.

μαλλον περασα cfw 6.20 pro-c2

αυτο γραφει στα system settings

περασα καποια iso στην καρτα μνημης αλλα δε τα βλεπω. τι κανω λαθος; τα εβαλα στον φακελο psp/game

edit: ok το βρηκα :D

ωραιος! καλη διασκεδαση!

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

Λοιπόν, την συσκευή την πήρα μεταχειρισμένη. Το φοβόμουν μήπως πέσω σε ελαττωματική. Τελικά είναι Οκ. Ίσως χρειαστεί μπαταρία, που το θεωρώ και φυσιολογικό για τόσο χρονών συσκευή.

Ακούω προτάσεις... Κάποια φθηνή απ το eBay αξίζει?

Στο gaming τώρα...

Δεν ήμουν ποτέ φανατικός gamer. Πήρα την παιχνιδομηχανή μόνο και μόνο να σκοτώνω την ώρα μου και μέχρι στιγμής το χω πετύχει! Ειδικά σήμερα ούτε κατάλαβα ποτε πέρασε η ώρα! Έφαγα σκάλωμα με το dirt 2 :P

Παρήγγειλα έναν ανταπτορα για την κάρτα μνήμης που δέχεται 2 micro sd. Θα κάνει δουλειά?

Επίσης όταν παίζω από umd ακούγεται ο ήχος απ το δισκάκι που γυρνάει, σπάνια όμως. Φυσιολογικό δεν είναι?

Για να δω video πρέπει αυτά να έχουν ίδια ανάλυση με την οθόνη?

Αυτά προς το παρών...

Παιδες εχω ενα ασημι psp 3004 το οποιο εχει θεμα με την οθονη. Η συσκευη δειχνει να δουλευει, το led λειτουργιας αναβει κανονικα πρασινο κτλ αλλά η οθονη παραμενει σβηστη. Το ερωτημα μου ειναι αν αξιζει να το παω για επισκευη μιας και φοβαμαι οτι θα μου πουνε μια τιμη που θα ξεπερνα τη τωρινη αξια της συσκευης :worry:

Α και κάτι άλλο.

Μήπως να περάσω το 6.60?

ναι βεβαι μπορεις...

Α και κάτι άλλο.

Μήπως να περάσω το 6.60?

Δεν θα σου είναι μόνιμο όμως .. Κανένα πρόβλημα, περνάς το ημιμόνιμο και αν σου κλείσει το PSP πρέπει να ξαναπερνάς το hack, οπότε άστο στην κάρτα μνήμης και είναι πραγματικά 5 sec υπόθεση ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Πρέπει να περάσω πρώτα το επισημο 6.60 η απευθείας το χακ?

Πρώτα πρέπει να περάσεις την επίσημη 6.60 και μετά την 6.60 PRO από πάνω ..

Και ποιες οι διαφορές των 2?

Το official update(για 6.60)μπορώ να το κάνω πάνω στο χακαρισμενο 6.20?

Κάποια παιχνίδια προαπαιτούν να έχεις μία συγκεκριμένη έκδοση για να τρέξουν .. Το 2ο God Of War για το PSP φερ ειπείν θέλει την έκδοση 6.31 για να τρέξει ... Αν αγοράσεις ή νοικιάσεις το UMD δηλαδή θα σου πει να κάνεις αναβάθμιση ... Αν το αγοράσεις όμως και το κατεβάσεις με πειρατικά μέσα, πράγμα που για μένα δεν είναι πειρατεία και ζητώ συγγνώμη από τους mods αν τους φέρνω σε δύσκολη θέση, θα είναι πειραγμένο για να τρέχει σε όλες τις εκδόσεις ...

Όσον αφορά το αν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση πάνω στο 6.20 PRO, δεν ξέρω .. Μπορείς να το δοκιμάσεις ... Ειδάλλως, μπορείς με το PRO Updater, το αρχειάκι που σου πέρασε το hack να κάνεις uninstall σε 6.20 ofw και μετά σε 6.60 ofw, δεν είναι πολύ δουλειά, 2 λεπτά θα σου πάρει .. Η επιλογή του uninstall θα σου εμφανιστεί με το Δ όταν τρέξεις το PRO Updater ..

edit: Η έκδοση 6.20 είναι τελείως bug free, όπως και η 6.60 .. Ουσιαστικά δηλαδή δεν κερδίζεις κάτι, απλά με την 6.60 μπορείς να μπεις και στο κατάστημα, όντας η τελευταία επίσημη έκδοση ..

αξιζει δηλαδη να μπει καποιος στο καταστημα;

για παιχνιδια(iso) το πηρα, αντε και καμια ταινια να βλεπω

οποτε με βλεπω να μενω στο 6.20 που λειτουργει μια χαρα...:happy:

αξιζει δηλαδη να μπει καποιος στο καταστημα;

Γενικότερα το κατάστημα περιέχει πολλά πράγματα που θες να παίξεις ... Ακόμα και αν είσαι της άποψης "βιβλιοθήκη παιχνιδιών" όπου έχεις τα κουτάκια σου όμορφα τακτοποιημένα σε κάποιο ράφι, το PSN πάλι αξίζει γιατί σου προσφέρει πράγματα που δεν μπορείς να αγοράσεις ή να βρεις αλλού στο ίντερνετ ... Για παράδειγμα, παιχνιδάρες του PS1 ή PS Minis .. Αν και υπάρχει τρόπος, αν έχεις ένα iso του PS1, μπορείς να το μετατρέψεις με προγραμματάκι και να το παίζεις και στο PSP σου ..

Εγώ προσωπικά έχω αγοράσει πολλά από το κατάστημα ... Το αν θα αναβαθμίσεις εξαρτάται από το αν θες εσύ να αγοράσεις οτιδήποτε ...

τελικα περασα το 6.60 οφισιαλ και στο καπακι το χακ.

ευκολη και γρηγορη διαδικασια.

τωρα μενει να περασω emulators απο gameboy και mame μπας και θυμηθουμε τα παλια :cool:

τελικα περασα το 6.60 οφισιαλ και στο καπακι το χακ.

ευκολη και γρηγορη διαδικασια.

τωρα μενει να περασω emulators απο gameboy και mame μπας και θυμηθουμε τα παλια :cool:

αυτές της μέρες παίζω και εγώ με emulator και θυμάμαι παλιές ωραίες εποχές με super mario κτλ ... :D

AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z

Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC

Chuwi HeroBook Pro

Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color]

μονο θετικα λογια μπορω να πω για το πσπ! ηθελα να παρω καποτε και ευτυχως το απεκτησα!

βιντεο πως θα τα κανω να παιξουν; εβαλα καποια mp4 αλλα τζιφος...

πειτε κανα game να περναει ευχαριστα η ωρα. με ευκολο χειρισμο :p

Για mp4 νομίζω υπάρχει πρόγραμμα στο pc που κάνει ότι μετατροπή για το psp θέλεις. Εγώ παίζω τελευταία το metal slag και το MotorStorm Arctic Edge , τα βρίσκω διασκεδαστηκα .. Μπορείς να μπεις στο YouTube και να πατήσεις best games for psp θα βρεις και άλλα πολύ ωραία παιχνίδια . Edited by geopilot2198

AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z

Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC

Chuwi HeroBook Pro

Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color]

Αχα, κατάλαβα.

Emulator για το απλό gameboy δεν υπάρχει? Θέλω να παίξω το donkey Kong :P

Υπάρχει .. Ο ίδιος με το Color ...