Papp0us Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 ναι βασικά σαν μέγεθος είναι ίδια,αλλα είναι μια γενιά μπροστα, σαν τεχνολογία..μη φανταστείς πάντως τίποτα τρομερές διαφορες.Η μόνη αλλαγή που αξίζει, είναι απο 1000 σε κάτι νεότερο, και αυτό μόνο και μόνο λογω όγκου και βάρους Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Δεν ειναι το BT η μοναδικη διαφορα του psp go απο ολα τα υπολοιπα.Εμενα με βολευει στον χειρισμο,ασε που ειναι πολυ πιο ελαφρυτερο απο ολα.Δεν νιωθω καθολου βαρος στα χερια και παιζω με τις ωρες χωρις να κουραζομαι. Η οθονη του psp go ειναι μολις μιση ιντσα μικροτερη απο τα υπολοιπα και εχει πολυ καλυτερα χρωματα.Μπορει να μην παιρνει umd αλλα εχει 16gbyte εσωτερικη μνημη. Να πουμε και για το θεμα της φορητοτητας?Xωραει ανετα σε οποιαδηποτε τσεπη ενω με το παλιο επρεπε να εχεις βαλιτσακι για να το κουβαλησεις μαζι με ενα σωρο umd.:lol: Ο μονος λογος που αξιζει να εχεις psp 1000,2000 και 3000 ειναι οτι υπαρχει custom firmware και μπορεις να παιζεις iso και cso.Μολις βγει custom firmware και για το psp go δεν θα υπαρχει κανενας. Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Δεν ειναι το BT η μοναδικη διαφορα του psp go απο ολα τα υπολοιπα.Εμενα με βολευει στον χειρισμο,ασε που ειναι πολυ πιο ελαφρυτερο απο ολα.Δεν νιωθω καθολου βαρος στα χερια και παιζω με τις ωρες χωρις να κουραζομαι. Η οθονη του psp go ειναι μολις μιση ιντσα μικροτερη απο τα υπολοιπα και εχει πολυ καλυτερα χρωματα.Μπορει να μην παιρνει umd αλλα εχει 16gbyte εσωτερικη μνημη. Να πουμε και για το θεμα της φορητοτητας?Xωραει ανετα σε οποιαδηποτε τσεπη ενω με το παλιο επρεπε να εχεις βαλιτσακι για να το κουβαλησεις μαζι με ενα σωρο umd.:lol: Ο μονος λογος που αξιζει να εχεις psp 1000,2000 και 3000 ειναι οτι υπαρχει custom firmware και μπορεις να παιζεις iso και cso.Μολις βγει custom firmware και για το psp go δεν θα υπαρχει κανενας. κοιτα οταν ολη η οθόνη είναι 4.3 ιντσες, η μισή δεν είναι "μόνο". τα 16 gb εσωτερική μνήμη και το bluetooth δυστυχώς τα πληρώνεις γύρω στα 80 ευρώ παραπάνω (240 ευρουλάκια κάνει το go) Τώρα για το βάρος δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ ώρα για να σου πώ με σιγουριά. Η οθόνη του είναι της ίδιας τεχνολογίας με το 3000, και όχι καλύτερη, και γενικά δεν είναι τόσο εντυπωσιακή η διαφορά για να σε κάνει να πληρώσει ΑΛΛΗ μια φορά το psp ενώ ήδη έχεις(ο φίλος ρωτούσε, αν λέει να πάρει ένα ενω έχει ήδη αλλα 2). Η αλήθεια τέλος είναι οτι τα umd τα αντιπαθώ και εγώ ταμάλα, αλλα για την ώρα το PSN απλά δεν υπάρχει.. υπάρχουν τα μισά παιχνίδια μέσα και αναγκάζεσε κάθε φορά να κατεβάζεις 1, 1.5 gb αρχείο.. Για το χειρισμό είπα οτι είναι αβολο με τις χοντροδαχτυλάρες μου:P γενικά, δοκιμάζεις και παίρνεις..:D Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 κοιτα οταν ολη η οθόνη είναι 4.3 ιντσες, η μισή δεν είναι "μόνο". τα 16 gb εσωτερική μνήμη και το bluetooth δυστυχώς τα πληρώνεις γύρω στα 80 ευρώ παραπάνω (240 ευρουλάκια κάνει το go) Τώρα για το βάρος δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ ώρα για να σου πώ με σιγουριά. Η οθόνη του είναι της ίδιας τεχνολογίας με το 3000, και όχι καλύτερη, και γενικά δεν είναι τόσο εντυπωσιακή η διαφορά για να σε κάνει να πληρώσει ΑΛΛΗ μια φορά το psp ενώ ήδη έχεις(ο φίλος ρωτούσε, αν λέει να πάρει ένα ενω έχει ήδη αλλα 2). Η αλήθεια τέλος είναι οτι τα umd τα αντιπαθώ και εγώ ταμάλα, αλλα για την ώρα το PSN απλά δεν υπάρχει.. υπάρχουν τα μισά παιχνίδια μέσα και αναγκάζεσε κάθε φορά να κατεβάζεις 1, 1.5 gb αρχείο.. Για το χειρισμό είπα οτι είναι αβολο με τις χοντροδαχτυλάρες μου:P γενικά, δοκιμάζεις και παίρνεις..:D Βαλε διπλα διπλα το 3004 με το go να παιξουν ακριβως το ιδιο βιντεο η παιχνιδι,μονο τοτε θα καταλαβεις την διαφορα.Μην ξεχνας οτι το τριτο γραμμα στο psp σημαινει portable,εκει πονταρισε η sony και εβαλε μικροτερη οθονη.Ενω οι αλλες φορητες παιχνιδομηχανες ηταν οντως φορητες,το psp ηταν σαν το sega game gear!Οσο για τα 80 ευρο παραπανω εμενα δεν μου λεει τιποτα.Αν θυμαμαι καλα οταν βγηκε το πρωτο 1004 εκανε 269 και τοτε τα λεφτα ειχαν μεγαλυτερη αξια.Επισης για να βαλεις μια 16γιγα καρτα στο 3004 ποσο θα σου κοστισει?Το psn οντως δεν εχει πολλα παιχνιδια,ομως μην παραπονιεσαι για το 1 η 1,5 γιγα που θα κατεβασεις για καθε παιχνιδι,στο 2010 που ζουμε εχουμε υψηλες ταχυτητες ιντερνετ.Εγω εχω internet on the go και πανω απο μια ωρα δεν κανω για καθε παιχνιδι,με dsl κανεις πολυ λιγοτερο. Το μονο σιγουρο ειναι οτι το psp go αξιζει τα λεφτα του,απο κει και περα ειναι θεμα γουστου και τσεπης. Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Εγώ πάντως δεν κάνω κανένα συμβιβασμό στην οθόνη.Μικρότερη οθόνη δεν μου κάνει.Μια χαρά portable είναι και το phat που έχω.Και στη τσέπη του μπουφάν χωράει,και σε φόρμα μια χαρά.Εντάξει είναι βαρύ αλλά δεν είναι λόγος να δώσω ξανά τόσα λεφτά για το βάρος ή επειδή είναι πιο χοντρό από το slim.Έπαιξα με το go στο πλαίσιο.Δεν με άρεσε επειδή τα κουμπιά είναι από κάτω.Είναι άβολο.Όταν έχεις συνηθίσει να είναι από πλάγια τί να το κάνεις μετά?Είναι πιο βολικό έτσι.Ας σταματήσουν να βγάζουν συνεχώς εκδόσεις της ίδιας κονσόλας και ας επικεντρωθούν στην επόμενη γενιά psp και στην βελτίωση των όποιων προβλημάτων έχει το παρόν psp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Βαλε διπλα διπλα το 3004 με το go να παιξουν ακριβως το ιδιο βιντεο η παιχνιδι,μονο τοτε θα καταλαβεις την διαφορα.Μην ξεχνας οτι το τριτο γραμμα στο psp σημαινει portable,εκει πονταρισε η sony και εβαλε μικροτερη οθονη.Ενω οι αλλες φορητες παιχνιδομηχανες ηταν οντως φορητες,το psp ηταν σαν το sega game gear!Οσο για τα 80 ευρο παραπανω εμενα δεν μου λεει τιποτα.Αν θυμαμαι καλα οταν βγηκε το πρωτο 1004 εκανε 269 και τοτε τα λεφτα ειχαν μεγαλυτερη αξια.Επισης για να βαλεις μια 16γιγα καρτα στο 3004 ποσο θα σου κοστισει?Το psn οντως δεν εχει πολλα παιχνιδια,ομως μην παραπονιεσαι για το 1 η 1,5 γιγα που θα κατεβασεις για καθε παιχνιδι,στο 2010 που ζουμε εχουμε υψηλες ταχυτητες ιντερνετ.Εγω εχω internet on the go και πανω απο μια ωρα δεν κανω για καθε παιχνιδι,με dsl κανεις πολυ λιγοτερο. Το μονο σιγουρο ειναι οτι το psp go αξιζει τα λεφτα του,απο κει και περα ειναι θεμα γουστου και τσεπης. Φίλε μου, εδώ η νιντέντο έβγαλε ολόκληρο νέο DSi μόνο και μόνο για του προσθέσει μεγαλύτερη οθόνη!Μπορεί να είναι φορητή λόγω του portable, αλλα είναι και παιχνιδομηχανή λόγω του πρώτου συνθετικού του ονοματός της. Αν δηλαδή βγάλει ενα psp με 2" οθόνη,υπερφορητό, σημαίνει οτι θα είναι επιτυχία;η τωρινή γενιά έχει ήδη psp με ελάχιστες διαφορές μεταξυ τους. Το 4ο ηταν το λιγότερο υπερβολή, και μάλιστα απο τη στιγμή που δεν υποστηρίζετε οσο θα έπρεπε. Και στο κάτω κάτω, αν ήθελαν να τονίσουν το portable στοιχείο του, θα έκαναν και κάτι για την αυτονομία του..Τέλοσπάντων, όλα είναι σχετικά, ο καθένας τα λεφτά του δίνει.. προσωπικά δε θα τα έδινα και αυτό είπα απλά στο φίλο.. Αν δεν είχε psp το συζητάγαμε(σε σχέση με το τι περιμένει απο το PSP). Απο τη στιγμή που ήδη έχει.. Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
comics Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 χμ,καταλαβα,το 2000 εχω και το παλιο καλο το 1000αρακι. αισθητικα ειναι πιο ωραιο το go..και εμενα με βολεθει περισσοτερο...εχω και 1000 και το go...το ενα pernei custom firmware το αλλο οχι...παντως το go εχει καλυτερη οθονη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 έχω PSP απο το 2007 (έκδοση 2.71 η αρχική, τώρα έχει την 5 custom), τα τελευταία 2,5 χρόνια που ταξίδευα λόγω δουλειάς απο Κρήτη προς Αθήνα τακτικότατα το έχω λιώσει κυριολεκτικά τόσο σε παιχνίδια όσο και σε ταινίες (με την 4GB κάρτα που είχα αγοράσει τότε) σε τέτοιο σημείο που είναι πλέον σαραβαλάκι!!!! Το joysticκ δεν παίζει καθόλου και έχει ψιλοσπάσει γύρω γύρω ΑΛΛΑ ταινίες και μουσική παίζει ακόμα καθώς και παιχνίδια που δεν απαιτούν το analog joystick.. Κατά τη γνώμη μου η αγορά του PSP Go δεν αξίζει... Χίλιες φορές το Slim 3004 που μπορεί να παίξει και iso παιχνιδιών και έχει πολύ καλή οθόνη. Το PSP Go στην χρήση που το είδα σε μαγαζί δεν μου άρεσε ούτε η ποιότητα του ΑΛΛΑ ούτε και ότι θα αργήσει λίγο ακόμα να "χακαριστεί".. Άσε που 249 ευρώ μου φαίνεται πολύ ακριβό πλέον!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 έχω PSP απο το 2007 (έκδοση 2.71 η αρχική, τώρα έχει την 5 custom), τα τελευταία 2,5 χρόνια που ταξίδευα λόγω δουλειάς απο Κρήτη προς Αθήνα τακτικότατα το έχω λιώσει κυριολεκτικά τόσο σε παιχνίδια όσο και σε ταινίες (με την 4GB κάρτα που είχα αγοράσει τότε) σε τέτοιο σημείο που είναι πλέον σαραβαλάκι!!!! Το joysticκ δεν παίζει καθόλου και έχει ψιλοσπάσει γύρω γύρω ΑΛΛΑ ταινίες και μουσική παίζει ακόμα καθώς και παιχνίδια που δεν απαιτούν το analog joystick.. Κατά τη γνώμη μου η αγορά του PSP Go δεν αξίζει... Χίλιες φορές το Slim 3004 που μπορεί να παίξει και iso παιχνιδιών και έχει πολύ καλή οθόνη. Το PSP Go στην χρήση που το είδα σε μαγαζί δεν μου άρεσε ούτε η ποιότητα του ΑΛΛΑ ούτε και ότι θα αργήσει λίγο ακόμα να "χακαριστεί".. Άσε που 249 ευρώ μου φαίνεται πολύ ακριβό πλέον!!! Οταν πηγα να αγορασω το psp go (απο τον γερμανο) ειχε και το 3004 στα 199 με 2 παιχνιδια,το go στα 249.Αν εχεις ηδη το 3004 με custom firmware ειναι λογικο να μην θελεις να παρεις το go γιατι στην ουσια εχουν τα ιδια γραφικα.Αν δεν το εχεις ηδη ομως ΔΕΝ αξιζει να παρεις το 3004,για τον απλο λογο οτι αν το αγορασεις καινουριο εχει την εκδοση 5.70 οποτε μην περιμενεις να βαλεις custom firmware αυτη τη στιγμη. Το psp go ειναι καλυτερο απο τα παλαιοτερα σε πολλους τομεις και ενοχλουμαι παρα πολυ οταν καποιοι μπο'ι'κοταρουν οτι καινουριο κυκλοφορισει. Σε ποιο σημειο το psp go δεν εχει καλη ποιοτητα? Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Οταν πηγα να αγορασω το psp go (απο τον γερμανο) ειχε και το 3004 στα 199 με 2 παιχνιδια,το go στα 249.Αν εχεις ηδη το 3004 με custom firmware ειναι λογικο να μην θελεις να παρεις το go γιατι στην ουσια εχουν τα ιδια γραφικα.Αν δεν το εχεις ηδη ομως ΔΕΝ αξιζει να παρεις το 3004,για τον απλο λογο οτι αν το αγορασεις καινουριο εχει την εκδοση 5.70 οποτε μην περιμενεις να βαλεις custom firmware αυτη τη στιγμη. Το psp go ειναι καλυτερο απο τα παλαιοτερα σε πολλους τομεις και ενοχλουμαι παρα πολυ οταν καποιοι μπο'ι'κοταρουν οτι καινουριο κυκλοφορισει. Σε ποιο σημειο το psp go δεν εχει καλη ποιοτητα? Στο psp go με χάλασε το γεγονός ότι έχει μικρότερη οθόνη και ότι τα κουμπιά βγαίνουν από κάτω.Τα γραφικά δεν αλλάζουν στις επόμενες εκδόσεις του ίδιου psp.Μιλάμε για την ίδια ακριβώς κονσόλα.Απλώς μειώθηκε το πάχος και βελτιώθηκε η ευκρίνεια και φωτεινότητα της οθόνης.Α και από άποψη σχεδίου μου φάνηκε άσχημο το go.Αναμένω το psp2.Μέχρι τότε μια χαρά είναι το phat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Οταν πηγα να αγορασω το psp go (απο τον γερμανο) ειχε και το 3004 στα 199 με 2 παιχνιδια,το go στα 249.Αν εχεις ηδη το 3004 με custom firmware ειναι λογικο να μην θελεις να παρεις το go γιατι στην ουσια εχουν τα ιδια γραφικα.Αν δεν το εχεις ηδη ομως ΔΕΝ αξιζει να παρεις το 3004,για τον απλο λογο οτι αν το αγορασεις καινουριο εχει την εκδοση 5.70 οποτε μην περιμενεις να βαλεις custom firmware αυτη τη στιγμη. Το psp go ειναι καλυτερο απο τα παλαιοτερα σε πολλους τομεις και ενοχλουμαι παρα πολυ οταν καποιοι μπο'ι'κοταρουν οτι καινουριο κυκλοφορισει. Σε ποιο σημειο το psp go δεν εχει καλη ποιοτητα? Και επαναλβάνω! το PSP Go συνυπάρχει με το PSP3000 για κάποιους συγκεκριμένους λόγους. Αν ηταν καλύτερο σε όλα τα σημεία το ένα απο τα 2 δεν θα υπήρχαν μαζί την ίδια στιγμή, δε θα πολεμούσε τον εαυτό της η Sony. ΔΕΝ μποικοτάρω προσωπικά με κανένα τρόπο το Go. Αν κάποιος ήθελε να πάρει PSP χωρίς να έχει αυτή τη στιγμή θα ήταν καθαρά θέμα γούστου, προσωπικά θα έπερνα το 3000 για τους λόγους που αναφέρω στα προηγούμε post(μεγαλύτερη οθόνη, umd, χαμηλότερη τιμή) Κάποιος άλλος θα επέλεγε το GO(μικρότερο μέγεθος, ψηφιακή διακίνηση, αγοράζεις παιχνίδια απο το σπιτάκι σου κτλ κτλ). Η βασική μου διαφωνία έχει να κάνει με το αν αξίζει να πάρει κάποιος το Go ενώ έχει ήδη PSP.. και η αποψή μου είναι ξεκάθαρη.. ΟΧΙ δεν αξίζουν σε καμία περίπτωση 250 ευρώ τα "εξτρα" που προσφέρει το go.. απλά αυτό Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Λοιπόν παίδες χρειάζομαι τη βοήθειά σας για ένα προβληματάκι.Το λοιπόν: Έχω το psp phat με custom firmware και έκδοση 3.71 Μ33-2.Κατέβασα το Metal Gear Solid του psx,το παλιό το πρώτο Metal Gear Solid και το έβαλα για να το παίξω στο psp.Το παιχνίδι απαιτεί popsloader για να τρέξει.Αλλιώς κολλάει στο logo.Έκανα τη διαδικασία κανονικά,κατέβασα το popsloader και έβαλα τα seplugins στη memory sick.Άνοιξα το psp σε recovery mode και ενεργοποίησα το popsloader.Η διαδικασία μετά έλεγε να τρέξω το metal gear solid πατώντας ταυτόχρονα start+R για να βγει η pops list και να επιλέξω το pops 3.72.Όσο και να πάτησα start+R τέτοια λίστα ποτέ δεν εμφανίστηκε.Τέσπα το παιχνίδι όμως άρχισε να παίζει κανονικά.Το έφτασα μέχρι ένα σημείο αρκετά μετά αλλά δυστυχώς σε εκείνο το σημείο κολλάει.Όσες φορές και να το δοκίμασα απλώς παγώνει η οθόνη.Μήπως ξέρει κανείς τί να κάνω???Μήπως φταίει που δεν μου βγκήκε η pops list???Δεν ξέρω τί να κάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Λοιπόν παίδες χρειάζομαι τη βοήθειά σας για ένα προβληματάκι.Το λοιπόν: Έχω το psp phat με custom firmware και έκδοση 3.71 Μ33-2.Κατέβασα το Metal Gear Solid του psx,το παλιό το πρώτο Metal Gear Solid και το έβαλα για να το παίξω στο psp.Το παιχνίδι απαιτεί popsloader για να τρέξει.Αλλιώς κολλάει στο logo.Έκανα τη διαδικασία κανονικά,κατέβασα το popsloader και έβαλα τα seplugins στη memory sick.Άνοιξα το psp σε recovery mode και ενεργοποίησα το popsloader.Η διαδικασία μετά έλεγε να τρέξω το metal gear solid πατώντας ταυτόχρονα start+R για να βγει η pops list και να επιλέξω το pops 3.72.Όσο και να πάτησα start+R τέτοια λίστα ποτέ δεν εμφανίστηκε.Τέσπα το παιχνίδι όμως άρχισε να παίζει κανονικά.Το έφτασα μέχρι ένα σημείο αρκετά μετά αλλά δυστυχώς σε εκείνο το σημείο κολλάει.Όσες φορές και να το δοκίμασα απλώς παγώνει η οθόνη.Μήπως ξέρει κανείς τί να κάνω???Μήπως φταίει που δεν μου βγκήκε η pops list???Δεν ξέρω τί να κάνω! Βασικά αρχικά αναβάθμισε την CFW σου σε 5.00m33-6 το λιγότερο. Δε θα χρειάζεσε ούτε κάν το popsloader για να τρέξεις το παιχνίδι. Απο εκεί και πέρα για αν δεις την λιστα με τα Pops νομίζω απλά κρατάς πατημένο το R ενω ξεκινάει το παιχνίδι, δε χρειάζετε να πατήσεις start. Πάντως η 3.72 ειναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ(μα πάρα πολυ:P) παλιά έκδοση. αναβαθμισέ τη Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 (edited) Βασικά αρχικά αναβάθμισε την CFW σου σε 5.00m33-6 το λιγότερο. Δε θα χρειάζεσε ούτε κάν το popsloader για να τρέξεις το παιχνίδι. Απο εκεί και πέρα για αν δεις την λιστα με τα Pops νομίζω απλά κρατάς πατημένο το R ενω ξεκινάει το παιχνίδι, δε χρειάζετε να πατήσεις start. Πάντως η 3.72 ειναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ(μα πάρα πολυ:P) παλιά έκδοση. αναβαθμισέ τη Έκανα την αναβάθμιση σε 5.00 Μ33-6.Το Metal Gear Solid πλέον δεν ξεκινάει καθόλου.Δείχνει το logo και μετά κενή οθόνη.Pops list δεν μου δείχνει καθόλου.Απενεργοποίησα το pops loader και πάλι το ίδιο.Κενή οθόνη.Δεν έχω ιδέα τί γίνεται. Τα υπόλοιπα παιχνίδια παίζουν κανονικά.Και μάλιστα το Metal Gear Solid επειδή κανονικά ήταν δύο cd άρα και στο psp δύο αρχεία,δοκίμασα το cd 2 και το αρχείο τρέχει κανονικά.Αλλά φυσικά δεν μπορεί να παίξει μιας και το save που έχω είναι κάπου προς το τέλος του cd 1. Edited February 12, 2010 by zafos90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 το παιχνίδι το έχεις κατεβασμένο ή ripαρισμένο;κατέβασε και το popsloader για την firmware 5 αν έχεις ακόμα το παλιό http://dl.qj.net/Popsloader-for-5.00-M33-2-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/24491/catid/151 Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Έκανα την αναβάθμιση σε 5.00 Μ33-6.Το Metal Gear Solid πλέον δεν ξεκινάει καθόλου.Δείχνει το logo και μετά κενή οθόνη.Pops list δεν μου δείχνει καθόλου.Απενεργοποίησα το pops loader και πάλι το ίδιο.Κενή οθόνη.Δεν έχω ιδέα τί γίνεται. Τα υπόλοιπα παιχνίδια παίζουν κανονικά.Και μάλιστα το Metal Gear Solid επειδή κανονικά ήταν δύο cd άρα και στο psp δύο αρχεία,δοκίμασα το cd 2 και το αρχείο τρέχει κανονικά.Αλλά φυσικά δεν μπορεί να παίξει μιας και το save που έχω είναι κάπου προς το τέλος του cd 1. γιατί δεν δοκιμάζεις να βρεις απο κάπου αλλού το mgs..μπορεί να φταίει το ριπ το συγκεκριμένο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 (edited) Κατεβασα το τελευταιο update απο το site,αλλα μετα που το μεταφερω για να το εγκαταστησει??Στις οδηγιες λεει μετα τις ρυθμισεις,System Update ενω στο δικο μου λεει network update μονο... Edited March 29, 2010 by andreas1022 Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Κατεβασα το τελευταιο update απο το site,αλλα μετα που το μεταφερω για να το εγκαταστησει??Στις οδηγιες λεει μετα τις ρυθμισεις,System Update ενω στο δικο μου λεει network update μονο... Το βάζεις στην κάρτα μνήμης στο φάκελο PSP/GAME/UPDATE και το τρέχεις απο τη λίστα των παιχνιδιών σου Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX6129 Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Γεια σας φιλοι. Ειναι η πρωτη μου φορα που θετω ερωτημα στο forum οποτε μπορει να παιζει καποιο λαθακι σχετικα με κατηγορια η καποιο καθεστως του forum που μου ξεφυγε για το λογο αυτο σας ζητω συγνωμη εκ των προτερων. Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Πως γινεται η συνδεση μεταξυ 2 psp? Αλλος μου λεει μεταξυ τους σκετο αλλος μεσω δυκτιου... τελικα δεν καταφερα τιποτε απο τα δυο. Θα εκτιμουσα ιδιαιτερα μια καλη απαντηση με λεπτομεριες διοτι ειμαι σχετικα νεος στο θεμα. :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 σύνδεση μεταξύ psp δεν γίνεται. εκτός και να εννοείς τα multiplayer παιχνίδια όπου συνδέονται μέσω wifi ανάλογα με το εκάστοτε παιχνίδι. πολλοί αφού έσπασαν την ρομ είπαν οτι μπορούσαν να στείλουν φωτογραφίες και τραγούδια μέσω υπέρυθρες (όπου είναι κλειδωμένες σε όλα τα psp) σε κινητά και υπολογιστές. ΟΛΑ αυτά αφορούν το psp 1 τώρα αν αναφέρεσαι στο psp go νομίζω ότι σίγουρα θα έχουν σπάσει το bluetooth. Φυσικά και να έχει γίνει αυτό θα χρειάζεται και ειδικό πρόγραμμα και στα 2 psp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Στο 3004 που είχα με official firmware, είχα στείλει κανονικά φωτογραφίες με Wi-Fi (νομίζω στέλνονται και τραγούδια). Πρέπει πρώτα ο παραλήπτης να επιλέξει "receive a file" ή κάπως έτσι, και μετά ο αποστολέας να στείλει το αρχείο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX6129 Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Γεια σου φιλαρακι.Ναι αλλα δεν λεω για να στελνεις φωτογραφιες και τραγουδια.Εγω λεω να συνδεθεις με ενα αλλο psp και να παιζουν αντιπαλοι το ιδιο παιχνιδι.:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Εγω λεω να συνδεθεις με ενα αλλο psp και να παιζουν αντιπαλοι το ιδιο παιχνιδι.:thanks: αυτό γίνεται. φυσικά πρέπει να έχει και το παιχνίδι επιλογή multiplayer. σύνδεση με wifi ad ή host και παίζεις κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
byoshi Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Γειά σας. Τα περι psp δεν τα γνωρίζω καλά και γι αυτό θα ζητούσα την κατανόηση σας, όσο απλές κι αν φαίνονται οι απορίες μου. Το Νοέμβριο πηγαίνω φαντάρος, και σκέφτομαι να πάρω ένα psp. Κατα βάση δεν θέλω να χαλάσω πολλά λεφτά, γι αυτό σκέφτομαι να πάω σε κάτι μεταχειρισμένο. Επίσης, θέλω το PSP να σπάει, ωστε να μπορώ να περνάω οτι θέλω. Έχω βρει το PSP 1000 στο ebay κοντά στα 60 euro. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: Το 1000αρι είναι αξιοπρεπές για τις τωρινές απαιτήσεις των παιχνιδιών; Επίσης σπάει εντελώς; Προτείνετε κάποια μεταγενέστερη έκδοση; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Θα απαντήσω με καμια 10αρια μέρες καθυστέρηση:P Πάρε το χιλιάρι, είναι μια χαρα τμή τα 60 ευρουλάκια και σπάει σίγουρα. Ολα τα μοντέλα PSP έχουν τα ΙΔΙΑ τεχνολογικά χαρακτηριστικά, ίδια cpu, ίδια gpu, και σχεδόν ίδιες οθόνες(ελάχιστες διαφορές). Απλα το χιλιάρι είναι λίγο πιο βαρυ και πιο χοντρό Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts