drmdtsap Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Εχω το 3.03 f/w dark alex. Υποστηρίζει homebrew? Media player κυρίως που με ενδιαφέρει? Πως τα περνάς...όπως με την 1.52? Δηλαδή psp_games_εφαρμογή (?) εννοειται πως υποστηριζει Homebrew.τις εφαρμογες τις περνας στο φακελο PSP/GAME150 εφοσον μιλαμε οτι εχεις custom firmware.οποιο και να εχεις εκει μπαινουν οι homebrew εφαρμογες,ενω τα iso θα μπουν στο φακελο ISO που θα εχεις φτιαξει στο root της ms(εκει δηλαδη που βρισκεται ο φακελος PSP).τα psx iso μπαινουν στο φακελο PSP/GAME.επισης τα custom παιζουν wma. ελπιζω να βοηθησα.τωρα.... κανεις για το δικο μου ερωτημα?ποση ωρα πρεπει να φορτισω το psp για την πρωτη φορα?το προηγουμενο που ειχα το πηρα μεταχειρισμενο και ετσι δεν χρειαζοταν να ξερω. εννοειται πως υποστηριζει Homebrew.τις εφαρμογες τις περνας στο φακελο PSP/GAME150 εφοσον μιλαμε οτι εχεις custom firmware.οποιο και να εχεις εκει μπαινουν οι homebrew εφαρμογες,ενω τα iso θα μπουν στο φακελο ISO που θα εχεις φτιαξει στο root της ms(εκει δηλαδη που βρισκεται ο φακελος PSP).τα psx iso μπαινουν στο φακελο PSP/GAME.επισης τα custom παιζουν wma. ελπιζω να βοηθησα.τωρα.... κανεις για το δικο μου ερωτημα?ποση ωρα πρεπει να φορτισω το psp για την πρωτη φορα?το προηγουμενο που ειχα το πηρα μεταχειρισμενο και ετσι δεν χρειαζοταν να ξερω. και κατι ακομα.τι ειναι καλυτερο?απο 2.50(normal motherboard) να ανεβω στην 2.71 ή στην 2.80 για να κανω downgrade? Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 paidia, exo tin firmware 3.10OE-A kai den ksero an mporei na paiksei wma. mporei an me diafotisei kaneis???? Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 paidia, exo tin firmware 3.10OE-A kai den ksero an mporei na paiksei wma. mporei an me diafotisei kaneis???? Ναι, μπορεί να παίξει. Settings > System Settings > Enable WMA Playback ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 πρεπει να εχεις συνδεση με ιντερνετ? εγω δεν εχω και ουτε ξερω πως μπαινει Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 πρεπει να εχεις συνδεση με ιντερνετ? εγω δεν εχω και ουτε ξερω πως μπαινει όχι δεν πρέπει να έχεις σύνδεση στο internet. Δοκίμασες αυτό που σου είπε ο φίλος:Settings > System Settings > Enable WMA Playback Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmihalis Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Παιδιά και εγώ ενεργοποίησα τα wma και μου ζήτησε σύνδεση στο internet. Συνδέθηκα και ενεργοποιήθηκε κανονικά.Πριν όμως, 1 με 2 φορές δεν το άφησα να συνδεθεί και τα wma δεν γινόταν Enadle. Εχω PSP με firmware 3.30 Dark Alex. Αξίζει το κόπο να το αλλάξω σε 3.40? Ποιες οι διαφορές τον 2 firmware? Παράθεση Γεννήθηκα χωρίς να θέλω. Θα πεθάνω χωρίς να θέλω. Αφήστεμε να ζήσω όπως θέλω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Παιδιά και εγώ ενεργοποίησα τα wma και μου ζήτησε σύνδεση στο internet. Συνδέθηκα και ενεργοποιήθηκε κανονικά.Πριν όμως, 1 με 2 φορές δεν το άφησα να συνδεθεί και τα wma δεν γινόταν Enadle. θα πας απο recovery menu εφοσον εχεις c/f και απο κει θα ενεργοποιησεις τα plugins για wma και flash.απο το system settings χρειαζεται ιντερνετ Εχω PSP με firmware 3.30 Dark Alex. Αξίζει το κόπο να το αλλάξω σε 3.40? Ποιες οι διαφορές τον 2 firmware? ειναι πολυ καλυτερη σε οτι αφορα το psx emulation.ενω για πολυ καιρο ακομα θα παιζεις απροβληματιστα τα καινουρια παιχνιδια.εγω απο 2,50 πηγα 2,71 απο κει 1,50 και τωρα σε 3,40 οε.ασε που και σε περιπτωση semi brick σωζεσαι.αν και αυτο ειναι το προταιρημα ολων των c/f Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Yπενθυμίζω ότι για να αποφεύγετε τα συνεχόμενα posts, πρέπει να χρησιμοποιείτε το http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif για να τροποποιήσετε υπάρχον μήνυμα και το http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/multiquote_off.gif για να κάνετε πολλαπλές παραθέσεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 παιδια, εχω 3.10ΟΕ-Α . Πως μπαινει ιντερνετ στο psp μου??? Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Kανεις ρε παιδια? Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 παιδια, εχω 3.10ΟΕ-Α . Πως μπαινει ιντερνετ στο psp μου??? τι ακριβώς θέλεις να κάνεις? Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 τι ακριβώς θέλεις να κάνεις? να βαλω ιντερνετ. οπως εχω στον υπολογιστη μου?:D ....ετσι. Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 εγώ έχω το 3.40 custom firmware άλλα πιστεύω ότι τα βήματα θα είναι πάνω κάτω ίδια Αρχικά η κρίσιμη ερώτηση: υπάρχει ασύρματο δίκτυο στον χώρο που βρίσκεσαι? Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmihalis Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 θα πας απο recovery menu εφοσον εχεις c/f και απο κει θα ενεργοποιησεις τα plugins για wma και flash.απο το system settings χρειαζεται ιντερνετ ειναι πολυ καλυτερη σε οτι αφορα το psx emulation.ενω για πολυ καιρο ακομα θα παιζεις απροβληματιστα τα καινουρια παιχνιδια.εγω απο 2,50 πηγα 2,71 απο κει 1,50 και τωρα σε 3,40 οε.ασε που και σε περιπτωση semi brick σωζεσαι.αν και αυτο ειναι το προταιρημα ολων των c/f 1) Πως πάμε στο recοvery menu? Έχω 3.30 fw 2)Όταν μπαίνω σε ιστοσελίδα μέσω του browser του psp δεν μου βγάζει σωστά τα κείμενα ( λείπουν γράμματα). Γνωρίζει κανείς πως το φτιάχνουμε αυτό? Προφανώς υπάρχει πρόβλημα με τη γραμματοσειρά? Εγώ πήγα από 2.00 σε 1.50 και μετά αμέσως σε 3.30. Μετά από 2 μέρες από την εγκατάσταση της 3.30 στο psp μου, κυκλοφόρησε και η 3.40 αλλά βαριόμουν να τη βάλω. Παράθεση Γεννήθηκα χωρίς να θέλω. Θα πεθάνω χωρίς να θέλω. Αφήστεμε να ζήσω όπως θέλω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 1) Πως πάμε στο recοvery menu? Έχω 3.30 fw 2)Όταν μπαίνω σε ιστοσελίδα μέσω του browser του psp δεν μου βγάζει σωστά τα κείμενα ( λείπουν γράμματα). Γνωρίζει κανείς πως το φτιάχνουμε αυτό? Προφανώς υπάρχει πρόβλημα με τη γραμματοσειρά? Εγώ πήγα από 2.00 σε 1.50 και μετά αμέσως σε 3.30. Μετά από 2 μέρες από την εγκατάσταση της 3.30 στο psp μου, κυκλοφόρησε και η 3.40 αλλά βαριόμουν να τη βάλω. μονο στην πρωτη μπορω να σου απαντησω. Ανοιγεις το psp και μετα κρατας το κουμπι που το ανοιγεις/κλεινεις πανω μεχρι να κλεισει. ΠΡΟΣΟΧΗ μπορει να παρει αρκετα δευτερολεπτα. Μολις κλεισει, καθως εχεις πατημενο το R ανοιγεις το psp και σε βγαζει στο recovery menu Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmihalis Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 μονο στην πρωτη μπορω να σου απαντησω. Ανοιγεις το psp και μετα κρατας το κουμπι που το ανοιγεις/κλεινεις πανω μεχρι να κλεισει. ΠΡΟΣΟΧΗ μπορει να παρει αρκετα δευτερολεπτα. Μολις κλεισει, καθως εχεις πατημενο το R ανοιγεις το psp και σε βγαζει στο recovery menu Σ` ευχαριστώ. Δεν το ήξερα αυτό. Παράθεση Γεννήθηκα χωρίς να θέλω. Θα πεθάνω χωρίς να θέλω. Αφήστεμε να ζήσω όπως θέλω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 εγώ έχω το 3.40 custom firmware άλλα πιστεύω ότι τα βήματα θα είναι πάνω κάτω ίδια Αρχικά η κρίσιμη ερώτηση: υπάρχει ασύρματο δίκτυο στον χώρο που βρίσκεσαι? Θεσσαλονικη μενω, ξερω γω... ΛΟΓΙΚΑ θα εχει:lol: Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Έχω δύο PSP το ένα με έκδωση 3.40 ΟΕ-Α και το άλλο με έκδωση 3.10 ΟΕ-Ά, έχω βάλει μέσα σον φάκελο PSP\GAME τα iso που έχω αλλά δεν μου τα αναγνωρίζει κανένα απο τα δυο, τι λάθος κάνω; Επίσης κατέβασα από torrent παιχνίδια και αυτά κατεβήκανε με δυο αρχεία τα EBOOT.PBP και KEYS.BIN, ξέρει κανείς τι τα κάνουμε αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaniac Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Στο φακελο iso τα βαζεις αν δεν υπαρχει φτιαξε ενα. Τα αλλα αρχεια που λες μαλλον παιχνιδια ps1 για psp ειναι μαζι με το φακελο που τα εχει μεσα τα βαζεις στο psp\game Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Στο φακελο iso τα βαζεις αν δεν υπαρχει φτιαξε ενα. Τα αλλα αρχεια που λες μαλλον παιχνιδια ps1 για psp ειναι μαζι με το φακελο που τα εχει μεσα τα βαζεις στο psp\game Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 1) Θέλω να βάλω για παράδειγμα το παιχνίδι Street Fighter Alpha, μου έχει τα αρχεία " runumd " και " RUNUMD% " τα οποία μπαίνουν στον φάκελο PSP/GAME, υπάρχουν όμως και δύο άλλοι φάκελοι οι " SFALPHA3 " και " χ ", οι οποίοι περιέχουν διάφορα αρχεία, αυτοί που μπάνουν ; 2) Παιχνίδια με κατάληξη, ( .cso ) πως παίζουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 1) Θέλω να βάλω για παράδειγμα το παιχνίδι Street Fighter Alpha, μου έχει τα αρχεία " runumd " και " RUNUMD% " τα οποία μπαίνουν στον φάκελο PSP/GAME, υπάρχουν όμως και δύο άλλοι φάκελοι οι " SFALPHA3 " και " χ ", οι οποίοι περιέχουν διάφορα αρχεία, αυτοί που μπάνουν ; 2) Παιχνίδια με κατάληξη, ( .cso ) πως παίζουν; 2) Τα παιχνιδια με καταληξει cso μπαινουν στο φακελο iso. επισης μπορεις να πας hxxp://www.pspiso.com* και να κατεβασεις παιχνιδια.ΥΠ'ΟΨΗΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ SITE. το λεω για να μην μου κανουν παρατηρηση οι moderators. *αντι για hxxt, αντικαταστησε τα xx με tt. (οι δημοσιευσεις λινκ απαγορευονται απο Moderators) Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Θέλω να βάλω για παράδειγμα το παιχνίδι Street Fighter Alpha, μου έχει τα αρχεία " runumd " και " RUNUMD% " τα οποία μπαίνουν στον φάκελο PSP/GAME, υπάρχουν όμως και δύο άλλοι φάκελοι οι " SFALPHA3 " και " χ ", οι οποίοι περιέχουν διάφορα αρχεία, αυτοί που μπάνουν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outerheaven Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Θέλω να βάλω για παράδειγμα το παιχνίδι Street Fighter Alpha, μου έχει τα αρχεία " runumd " και " RUNUMD% " τα οποία μπαίνουν στον φάκελο PSP/GAME, υπάρχουν όμως και δύο άλλοι φάκελοι οι " SFALPHA3 " και " χ ", οι οποίοι περιέχουν διάφορα αρχεία, αυτοί που μπάνουν ; Μάλλον το συγκεκριμένο Street Fighter που έχεις είναι λίγο παλιό και αν θυμάμαι καλά τα δύο αρχεία που σου μένουν τα βάζεις στο root της memory stick. Βέβαια με τα custom firmware δε χρειάζονται όλα αυτά. Απλώς πρέπει να βρεις το Street Fighter σε iso μορφή και να το πετάξεις μέσα στον φάκελο iso. Κάτι που δε σε παροτρύνω να κάνεις γιατί είναι παράνομο :p Παράθεση T3h following takes place between now and later. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Μάλλον το συγκεκριμένο Street Fighter που έχεις είναι λίγο παλιό και αν θυμάμαι καλά τα δύο αρχεία που σου μένουν τα βάζεις στο root της memory stick. Βέβαια με τα custom firmware δε χρειάζονται όλα αυτά. Απλώς πρέπει να βρεις το Street Fighter σε iso μορφή και να το πετάξεις μέσα στον φάκελο iso. Κάτι που δε σε παροτρύνω να κάνεις γιατί είναι παράνομο :p Να σου πω εγω κατεβαζω iso απο site και τα παιζω. Στους ορους χρησης λεει οτι αυτα τα iso ειναι μόνο για 24 ωρες, για να δεις αμα σου αρεσουν και μετα να τα αγορασεις. Βεβαια τωρα ποιος τα κραταει για 24 ωρες μονο? χιχιχιχι:lol: Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts