Jump to content

Vernee Apollo Lite

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 613
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά θέλω να το παραγγειλω. Πρέπει να προσέξω τίποτα με τις εκδόσεις λογισμικού ή κάτι τέτοιο;

Δεν νομίζω. Τρέχει τα 6, οπότε έρχεται με όλες τις γλώσσες και το playstore.

Έχουν βγει και τα πρώτα

νομίζω οτι κάθε παρασκευή τρέχει προσφορά και το δίνουν για 200$. Αν δεν βιάζεσαι κοίτα αν μπορείς να το χτυπήσεις έτσι.

Τώρα βλέπω οτι υπάρχει στα 180 ευρώ εδώ για ακόμη ένα δίωρο

Edited by Lucretious

Έχουν βγει και τα πρώτα

νομίζω οτι κάθε παρασκευή τρέχει προσφορά και το δίνουν για 200$. Αν δεν βιάζεσαι κοίτα αν μπορείς να το χτυπήσεις έτσι.

Δεν σε πρόλαβα και μόλις το παράγγειλα για 200€ απο tinydeal. 25 του μηνός αποστολή και τώρα περιμένω.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχουν βγει και τα πρώτα

Θήκη απο που;

Υπάρχει από κάπου κάτω από ΤΑ 200 ΚΑΙ από ΚΑΛΟ μαγαζί ? Γιατί προσπάθησα για αυτό με τα 180 αλλά δεν μπόρεσα να το βρω πώς να το πάρω συνέχεια 220 ευρώ έβγαζε :(

Μου ήρθε και εμένα ... tracking number απο gearbest.....

....για το ....Original Vernee Tempered Glass Screen Film for Apollo Lite....

......

Πρώτα η ... προστατευτικη μεμβράνη...

.....μετά η προστατευτική θήκη...

και τελευταίο ...το κινητό.... για να έχει αγωνία!!!

Άντε να δούμε!!!:dance::dance::dance:

Δεν αντεξα και γω και το τσιμπησα την παρασκευη που ειχε την προσφορα μεσω της vernee απο το coolicool.Αν και ελεγαν οτι θα εχει shipping date 25/7 ακομα τιποτα.Μαζι πηρα το τζαμακι και την γνησια θηκη αν και θα προτιμουσα σιλικονης αλλα απο οτι ειδα δεν παιζει κατι ακομα.Ολα μαζι με ασφαλεια μεταφορας και ασφαλεια τελωνειου πηγε 208 ευρω.Ελπιζω να βγει ανταξιο με το οτι εχω δει μεχρι τωρα απο τα χαρακτηριστικα του.Ειδωμεν.

Δεν αντεξα και γω και το τσιμπησα την παρασκευη που ειχε την προσφορα μεσω της vernee απο το coolicool.Αν και ελεγαν οτι θα εχει shipping date 25/7 ακομα τιποτα.Μαζι πηρα το τζαμακι και την γνησια θηκη αν και θα προτιμουσα σιλικονης αλλα απο οτι ειδα δεν παιζει κατι ακομα.Ολα μαζι με ασφαλεια μεταφορας και ασφαλεια τελωνειου πηγε 208 ευρω.Ελπιζω να βγει ανταξιο με το οτι εχω δει μεχρι τωρα απο τα χαρακτηριστικα του.Ειδωμεν.
φιλε μου δεν θελω να σου βαλω φυτιλιες αλλα αν προλαβαινεις ακυρωσε την παραγγελια για καποιες μερες μεχρι να παραλαβουν καποιοι το κινητο,,,και εγω το λιγουρευομαι αλλα περιμενω να το παραλαβουν ατομα,,,γιατι διαβαζω εδω για καποια θεματακια που εχει.....διαβασε ολα τα θεματα και ποστ που γραφουν

http://bbs.vernee.cc/forum-40-1.html επισης δεν εχει gestures με αυτη την ρομ ετσι δειχνει σε χθεσινο review

που προσωπικα το θεωρω μεγαλη ητα σε συσκευη των 200 ευρω,,,πιστευω με αλλη ρομ να εχει gestures γιατι αν δεν εχει γενικα που δεν το νομιζω μιλαμε για ητα τοτε.. Edited by olympiakos

Παιδιά παρέλαβε κανείς ή ακόμα; αν παραλάβει κάποιος ας μας πει τι συν και πλην υπαρχουν γιατί κα που είδα ότι ζεσταίνεται, δεν μπορείς να μεταφέρεις φωτο απο φάκελο σε φάκελο, δεν touch gestures, κάτι για την κάμερα και ότι δε λειτουργεί η γρήγορη φόρτιση

Αυτό που είναι ποιο ενοχλητικό είναι η φόρτιση που εάν όντος έχει θέμα πιθανόν να είναι hardware πρόβλημα. Η θερμοκρασία από ότι διάβασα και αλλού δεν είναι τόσο πρόβλημα μιας και τα 10 πυρήνα ζεστενοντε λίγο παραπάνω. Τα άλλα με αναβάθμισης πιστεύω θα λυθούν.

Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου ήρθε χθες tracking number από το gearbest. άντε να δούμε

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....ακόμα τιποτα από gearbest (5-7-2016 πληρωμή).

Ακόμη είναι ...Processing!!!

Έκανα και ..... 2016-07-28 06:34:24 Delivery Reminder Set!

Έκανα καλά?

.................

Αυτό τί σημαίνει? Να με ειδοποιήσουν για την ... διανομή? η περιμένουν δική μου ειδοποίηση για να μου το στείλουν μήπως λείπω (και καλά λέω εγώ τώρα....)

???

Το δικό μου, με πληρωμή 1η Ιουλίου, ξεκίνησε το μακρύ ταξίδι στις 21 Ιουλίου και σήμερα είναι κάπου ατην Αθήνα. Από ότι διάβασα, το ασημί μοντέλο έχει καθυστέρησεις, μήπως για αυτό;

Και γω το παρηγγειλα στης 22/7 το silver απο το coolicool λογω της προσφορας και ελεγαν για shipping date 25/7.Τωρα με εχουν απο μερα σε μερα κ απο βδομαδα σε βδομαδα με πανε :mad:.Μου ειπαν οτι αν θελω το μαυρο μπορουν να το στειλουν αυτη την βδομαδα αλλα ασημι θα εχουν την δευτερα.Αντε να δουμε ποτε......

Το δικό μου, με πληρωμή 1η Ιουλίου, ξεκίνησε το μακρύ ταξίδι στις 21 Ιουλίου και σήμερα είναι κάπου ατην Αθήνα. Από ότι διάβασα, το ασημί μοντέλο έχει καθυστέρησεις, μήπως για αυτό;

Μου ήρθε email χθες me tracking number από το gearbest, όσον αφορά το κινητό (ασημί) RS5******57NL. Η θήκη μέσω κίνας!!! (5-7-2016 πληρωμή)....

:up::up::up: Περιμένω να γραψεις εντυπώσεις για το δικό σου!!!

Περιμένουμε παιδιά αμέσως εντυπώσεις

Το δικό μου πέρασε σήμερα από τελωνείο στην Αθήνα. Ελπίζω να έρθει πριν την παρασκευή, αλλά για δευτέρα το βλέπω στην καλύτερη περίπτωση.

Παρέλαβε κανείς; Εγώ φαντάζομαι απο Δευτέρα.

Καμία frosted shield θήκη υπάρχει πουθενά; γιατί δε μου αρέσει αυτή με το καπάκι.

Μου ήρθε σήμερα! Μέχρι τώρα φαίνεται πολύ καλό.

Η φωτογραφική είναι μέτρια ως κακή σε χαμηλό φωτισμό αλλά αξιοπρεπής σε νορμάλ συνθήκες.

Τέλεια ποιότητα κατασκευής.

Ζεστάθηκε λίγο στο κατέβασμα και την εγκατάσταση εφαρμογών αλλά όχι στην νορμάλ χρήση.

Ο αναγνώστης αποτυπωμάτων είναι μέτριος ως κακός. Μερικές φορές λειτουργεί τέλεια αλλά είναι ώρες ωρες που κολλάει και πρέπει να βάλω το πιν για να το ξεκλειδώσω.

Η οθόνη εξαιρετική όταν απενεργοποιηθεί το miravision.

Κανένα κόλλημα ή lag μέχρι τώρα.

Μου ήρθε σήμερα! Μέχρι τώρα φαίνεται πολύ καλό.

Η φωτογραφική είναι μέτρια ως κακή σε χαμηλό φωτισμό αλλά αξιοπρεπής σε νορμάλ συνθήκες.

Τέλεια ποιότητα κατασκευής.

Ζεστάθηκε λίγο στο κατέβασμα και την εγκατάσταση εφαρμογών αλλά όχι στην νορμάλ χρήση.

Ο αναγνώστης αποτυπωμάτων είναι μέτριος ως κακός. Μερικές φορές λειτουργεί τέλεια αλλά είναι ώρες ωρες που κολλάει και πρέπει να βάλω το πιν για να το ξεκλειδώσω.

Η οθόνη εξαιρετική όταν απενεργοποιηθεί το miravision.

Κανένα κόλλημα ή lag μέχρι τώρα.

Καλορύζικο και καλομαντάτο...!!!

....μετρημένο... σε βλέπω....

καλό μεν αλλά...

Αρχή είναι ακόμη βέβαια...

έβγαλε και την αναβάθμση..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=439499

αν υπάρχει διαφορά με πριν πες μας!!!

Το μαύρο πήρες?

από gearbest προφανώς δεν είναι rootαρισμένο...

Με τρώει η περιέργια αν έκανα καλή επιλογή σε σχέση με το xiaomi redmi note 3 pro που ζαχάρωνα...

έχουν ίδιο αισθητήρα πίσω κάμερας...

Αν μπορείς και θέλεις ανέβασε καμιά φωτο, να δούμε πόσο χαλι είναι στα σκοτεινα πλάνα....

Να δούμε και την καλή διαχείριση μπαταρίας.... (όπως του Thor).

Και πάλι καλορύζικο!!!

Καλορίζικο φίλε!

Σύμφωνα με τα λόγια σου η συσκευή, παρόλο το hype που δημιούργησε, είναι απλώς value for money... Τίμια που λέμε, χωρίς υπερβολές.

Και πάλι με γεια σου!

Πιστεύω είναι θέμα αναβαθμισεων και θα διορθωθουν, με την γρήγορη φόρτιση πες μας.

@ Babisfire.

Είναι εξαιρετικό value for money. Και ένα πολύ καλό που δεν ανέφερα είναι οτι είναι το πιο stock android που έχω ποτέ δουλέψει. Η μόνη εφαρμογή που έρχεται προεγκατεστημένη είναι το chrome.

Η συσκευή είναι η μαύρη. Είχα επιλέξει αρχικά την ασημένια αλλά έβγαλαν ένα βιντεο που φαινόταν οι μαυρες λωρίδες γύρω από την οθόνη και το άλλαξα σε μαύρο.

Root όντως δεν υπάρχει ακόμη. Αν δεν κάνω λάθος στο thor η vernee έδωσε μετά από λίγο root μόνη της. Δεν νομίζω οτι το χρειάζεται σε αυτή τη φάση.

Με το που το άνοιξα μου έβγαλε δυο αναβαθμίσεις, η μία στα τέλη ιουλίου και η άλλη του αυγούστου. Η δευτερη βελτίωσε τον αναγνώστη αποτυπωμάτων κάπως και αφαίρεση την δυνατότητα 4k video. Μάλλον έβαλαν και throttling γιατί το antutu έπεσε από τα 92000 στα 87000

δυο φωτο με σχετικά χαμηλό φωτισμό εδώ και εδώ. Και μια χθεσινοβραδινή εδώ. Ένα καλό της φωτογραφικής είναι οτι εστιάζει αυτόματα και σε σχετικά μικρές αποστάσεις.

Φόρτισε από το 10% στο 100% σε μιάμισι ώρα. Δεν το παρακολουθούσα οπότε δεν μπορώ να πω ακριβώς πόσο πήρε.

Edited by Lucretious

Οι χαμηλοί φωτισμού είναι αξιοπρεπέστατοι για τα λεφτά του κινητού η βραδινή είναι για κλάματα δυστυχώς. Το κινητό έρχεται με ελληνικό μενού πληκτρολόγιο και play store κανονικά η έκανες εσύ τίποτα?
:respect: