Jump to content

Δώρα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

kostakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευτυχως που ο δικός μου δεν ειναι τέτοιας νοοτροπίας!

Μηπως εισαι εσυ αυτης της νοοτροπιας; :rolleyes: Λεω τωρα εγω.. :p

• Απαντήσεις 361
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να μην της παρεις ΤΙΠΟΤΑ.

Δεν εχεις που αλλου να ξοδεψεις τα λεφτα σου?

Αντε το πολυ πολυ κανενα τριανταφυλλο που ειπε ενας φιλος παραπανω το οποιο ειναι φτηνο. Μαλλον κοψε ενα απο ενα κηπο να σου βγει ακομα φτηνοτερα.

Υ.Γ. Ναι θεωρω αυτες τις γιορτες ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ για να πλουτιζουν τα ζαχαροπλαστεια, κοσμηματοπωλεια, βιβλιοπωλεια, καφετεριες, ανθοπωλεια κτλ

Ρε κοριτσια χαλαρωστε :p Εννοουσα αν απο τοσο μικρη ηλικια της κανει τετοια δωρα μετα θα το χασει το παιχνιδι το παιδι,θα ειναι απο "κατω" για οσο καιρο ειναι μαζι.Τι γαμους και παντριες λετε..ελεος δηλαδη :p

Καλά εσυ δεν είπες πριν στη Βιβη "Κάπως έτσι"?:confused::rolleyes:

Και πίστεψε με αμα τα παιδια είναι όντως ερωτευμένα δεν θα κάθονται να σκέφτονται μην τυχόν κάνουν κάτι και είναι "απο κάτω". Αυτή η κυνική νοοτροπία ειναι για όσους έχουνε αυτές τις συνηθισμένες μίζερες σχεσούλες απλώς και μόνο για να μην είναι μόνοι... Ειλικρινά τους λυπάμαι...

Ενα "καπως ετσι" μερικες φορες ειναι πιο ευκολο απο το να προσπαθησεις να αλλαξεις μυαλα σε μια γυναικα... :)

paidakia...me to na diafoneite de prosferete idees ston kostakiss..

as stamathsei loipon to 8ema "poios einai apo kato-se mia sxesh- "edo--> .

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Μηπως εισαι εσυ αυτης της νοοτροπιας; :rolleyes: Λεω τωρα εγω.. :p

Απο που μπορεί να συνάγει κάποιος κατι τέτοιο απο τα λεγόμενα μου??? Γιατι εμένα μοιυ φαινεται οτι ακριβώς το αντίθετο δείχνουν!!

Καλά εσυ δεν είπες πριν στη Βιβη "Κάπως έτσι"?:confused::rolleyes:

Και πίστεψε με αμα τα παιδια είναι όντως ερωτευμένα δεν θα κάθονται να σκέφτονται μην τυχόν κάνουν κάτι και είναι "απο κάτω". Αυτή η κυνική νοοτροπία ειναι για όσους έχουνε αυτές τις συνηθισμένες μίζερες σχεσούλες απλώς και μόνο για να μην είναι μόνοι... Ειλικρινά τους λυπάμαι...

Oh, whatever... :worry:

Απο που μπορεί να συνάγει κάποιος κατι τέτοιο απο τα λεγόμενα μου??? Γιατι εμένα μοιυ φαινεται οτι ακριβώς το αντίθετο δείχνουν!!

Οκ!Οτι πειτε dear :p

εμεισ που τα εχουμε 1.5 χρονο?

βεβεα σκεφτικα για εσορουχα

(ειναι 1 χρονο μεγαλιτερη) αλλα παλι μου ειχε πει παλια οτι αμα δν τα παρει αυτη δν τα φοραει παντως ελπιζω με ενα τριανταφυλλο κ μια καρτα να καθαρισω

τι λετε?

βεβεα με τον καταληλο χειρισμο ολα αυτα!!!!

greenglish???? pote ksana!!! iPHONE?????

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif

Αν το χειριστεις καλα , με τριανατφυλλο θα σαι ΟΚ ;)

επλιζω! παντως καθε καλη ιδεα ευπροσδεκτη

greenglish???? pote ksana!!! iPHONE?????

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif

Kαλα αυτο ουτε καν μου περασε απο το μυαλο!! Καλα ψυχάκηδες είναι? Λες κ αλλη όρεξη δεν είχαμε απο να τους παντρευτούμε! Αααχ αυτες οι κουτοπόνηρες μανάδες τους έχουν καταστρέψει τους περισσότερους Έλληνες! Ευτυχως που ο δικός μου δεν ειναι τέτοιας νοοτροπίας!

Mαλώνει η μαμά; :rolleyes:

Tι κακό είναι και αυτό με τα δώρα. Κάθε τρεις και λίγο γιορτές. Ψάξε να βρεις κάτι πρωτότυπο για τα γεννέθλια, κάτι ξεχωριστό για τη γιορτή, κάτι ρομαντικό για του Αι-Βαλάντη. Έλεος. :X

Εγω προτεινω μια βραδυα με το Ρουβα...οι δυο σας σε ενα ρομαντικο δειπνο σε πριβε τραπεζι...και ο Ρουβας διπλα, να σας τραγουδαει. Ειμαι σιγουρος οτι θα ξετρελαθει...

Και μετα τον Ρουβα νοικιασε ενα δωματιο σε ενα ξενοδοχειο και δειξτεις ποσο την αγαπας.

Μονο μην το ξημερωσετε και υσυχα ε μην σας παρει χαμπαρι ολο το ξενοδοχειο.

:p :p

enoei pos exei mpei sto tripaki ton doron styl kosmhma-->daxtylidi ktl ktl

mh ksexnas kalh mou pos sto mualoudaki ton antron doro kosmhma-->daxtylidi-->vera-->gamos

Den einai oloi to idio FREAK eksaloy oles sas exetai to idio myalo akoy ekei "to mualoudaki ton antron doro kosmhma-->daxtylidi-->vera-->gamos"

Siga mhn sas xasoyme ...

Xaxaxaaa ax polly gelasa bre na se kala !!!

anytime...:)

den eipa pos oloi oi antres skefteste to idio..8a einai sa na leo pos oles oi gunaikes exoun to idio mualo...apla eipa sthn michelle kati kai apo ekei ksekinhse ena megaaaaaaaalo off topic :P

telika kostakiss apofasises ti 8a ths pareis?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Γιατι ρε παιδια δεν θελετε τον γαμο και την οικογενεια?

Εγω πιστευω πως αν ειναι να εχεις μια κοπελα και να την τραβας και να χαλας τα καλυτερα της χρονια για να την στειλεις εισαι λαθος..

Τωρα για τον φιλο μας προτεινω να μην παρει εσωρουχα(ειναι μικροι για τετοια) αλλα π.χ. ενα βιβλιο μαζι με καποια λουλουδια κτλ

χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i,

P800

παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650

Γιατι ρε παιδια δεν θελετε τον γαμο και την οικογενεια?

Εγω πιστευω πως αν ειναι να εχεις μια κοπελα και να την τραβας και να χαλας τα καλυτερα της χρονια για να την στειλεις εισαι λαθος..

Τωρα για τον φιλο μας προτεινω να μην παρει εσωρουχα(ειναι μικροι για τετοια) αλλα π.χ. ενα βιβλιο μαζι με καποια λουλουδια κτλ

File Tomorrow prwsopika gia mena o gamos kai h oikogenia gia mena einai to oneiro ths zwhs moy alla file moy dysthxos ta skeptika kai ta myala poy exoyn h gynaikes opws eides kai parapanw h kyria FREAK eides amesos to bgazoyn to symperasma apo thn stigmh poy prhn akoma se gnwrhsoyn ..

Telos pantwn file moy h gynaikes shmera den einai gi ayta para mono ena ( 1% ) poy den mporoyme na ths doyme aytes ths kopeles..

Ntrepomai poy exei katanthsh h neoleamas kai stenaxwriemai polly otan ta blepw ...

Oso gia ton mikro filo mas soy prwthno na mhn pernoyn ta myala sas aera kai makari na mporoysate na ferosastan kai ligo aysthrotera sths mikresas gia na arxisoyn na stronoyn ta pragmata..

Soy prwthno na thn bgalhs mia boltitsa kai na parete sporakia na fate sto feggarofoto .. Einai kati poy akoygetai gelio alla ta tote xronia ayta kanane thn zwh me nohma, aisuhmata kai agaph kai oxi me TANKES kai malakies ...

Sygnwmh

Polly filika !!!

loipon....blepw eixe megali apixisi to topic ayto e??tespa..oi pio polloi me rwtisate ton xaraktira ths..einai polu ebestith,elaxista dropali k polu sexy k sto (mualo-->paizetai) k sto swma..gi ayto ta string 3exaste ta apo twra.. ;) den einai oti ki oti...to mwro mou..3erw na epilegw...

Επιτρέψτε μου μια παρατήρηση.

Είμαι εντυπωσιασμένος από τον πόσο χαμηλός είναι ο μέσος όρος ηλικίας των συμετοχόντων σε όσα θέματα αφορούν σχέσεις. Θα καταλάβαινα κάποιος στα 14 και τα 15 του να ανοιξει ένα θέμα για να ακούσει γνώμες. Θα καταλάβαινα επίσης κάποια στιγμή να συμμετάσχει σε κάποιο θέμα για να εκφράσει τη δική του γνώμη. Ας μην είναι κατασταλαγμένη απόλυτα. Ας πρόκειται να μεταβληθεί ξανά και ξάνα. Το θεωρώ απόλυτα υγειές. Αλλά τόσο συχνά και αβίαστα να πλασάρει κάποιος την αποψή του ως θέσφατο και να μοιράζει συμβουλές προς παν ενδιαφερόμενο για τις τόσο περίπλοκες ανθρώπινες σχέσεις από τα 15 του; Αυτός ο απόλυτος τρόπος, αυτή η περίσσεια αυτοπεποίθησης με προβληματίζει.

Η εγώ είμαι πολύ συντηριτικός, ή η επόμενη γενιά πολύ εξεληγμένη (διόλου απίθανο), ή...

Εγώ πάντως στα 19 μου δεν νιώθω ότι ξέρω τις γυναίκες (τους ανθρώπους γενικά δηλαδή), δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι ποτέ θα τις μάθω και προσπαθώ συνειδητα (δεν τα καταφέρνω πάντα) να αποφέυγω τις επικίνδυνες γενικεύσεις που αρχίζουν με το "Οι γυναίκες...." ή με το "Δεν ξέρεις ότι σε μια γυναίκα πρέπει... ;" και άλλες παρόμοιες ουκ έστιν αριθμός. Αν και οι πιο ύπουλες είναι οι ενδόμυχες γενικεύσεις που δεν ξεκινούν "καπως" αλλά τερματίζονται κάπως δύσκολα.

[Edit: Ας το διευκρινίσω καλού κακού. Δεν αναφέρομαι σε posts αυτού του thread. Όχι αποκλειστικά τουλάχιστον. Από εδώ αφορμή πήρα για κάτι που παρατηρώ γενικώς]

Τώρα για να μην είμαι εξ ολοκλήρου εκτός θέματος.

Δεν έχω κάνει ποτέ δώρο 14/2 και δεν σκοπεύω να κάνω εκτός κι εάν τύχει 14/2 να έχει γιορτή ή γενέθλια ή εάν έχουμε κάτι να γιορτάσουμε που δεν το γιορτάζουν και μερικές χιλιάδες ακόμη, όχι από κοινή χαρμοσύνη, αλλά από κοινή ύπνωση.

Πώς θα σου φαινόταν η ιδέα να μην πάρεις τίποτα τώρα, αλλά αντίθετα να τις προσφέρεις κάτι 10 μέρες μετά, όταν δε θα το περιμένει; Απλώς γιατί θες να την ευχαριστήσεις κι όχι γιατί φοβάσαι ότι θα την απογοητεύσεις εάν δεν κάνεις αύτο που ίσως περιμένει; Όσο για το τι, για σκέψου αν υπάρχει κάτι που ξέρεις ότι θέλει. Προσωπικά προτιμώ τα χρηστικά δώρα. Από μια σχολική τσάντα, ώς ένα καινούριο τηλέφωνο γιατί με το παλίο δεν ακούς καθαρά τη φωνή της. Ένα βιβλίο που διάβασες, σου άρεσε και θα ήθελες να διαβάσει κι εκέινη (Όχι αστυνομικό, όχι μαγειρικής, όχι την ιστορία του Ολυμπιακού) ή ένα mouse για τον υπολογιστή της, ή ένα όμορφο ρολογάκι, ή ένα κασκόλ, ή, ή, ή.... Ανάλογα τον άνθρωπο και τη διάθεση σου. Όχι CD, όχι αρκούδια! Κανα γατάκι μπορεί... Αλλά μόνα αν σε παίρνει να είναι αληθινο.

Ή αντί για δώρο πάρε την ένα ζεστό κυριακάτικο πρωϊνό και χωρίς να της πεις περισσότερα οδήγησέ την στον Πειραιά. Πάρτε ένα ιπτάμενο (καλύτερα όχι καταμαράν) και σε 45' θα βολτάρετε στην παραλία της Αιγινας. Και για να απολάυσετε την διαδρομη βγείτε και καθίστε στο πίσω "μπαλκονάκι" του σκάφους. Αγκαλιά σε απόσταση 1 μέτρο από τη θάλασσα (γι' αυτό είπα όχι καταμαράν). Δεν χρειάζεται να είναι καλοκαίρι. Γι' αυτό υπάρχουν οι αλκυωνίδες μέρες. Για να μας δίνουν ευκαιρία να σπάμε την μονοτονία της πιο άκαμτης χειμερινής μας καθημερινότητας.

Πολλά είπα πάλι... Και το χειρότερο είναι ότι είμαι στο τσακ να πω και μερικά ακόμα.

Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν!

Σωστός ο ipparxos. Αναμφίβολα το ουσιαστικότερο ποστ μέχρι στιγμής εδώ μέσα ;)

και εγω συμφωνω με τον φιλο ipparxos.Σιγουρα δεν ξερουμε καλα ο ενας τον αλλο και σιγουρα το τι δωρο θα παρει καποιος για διαφορες γιορτες και αν ειναι σημαντικο για την κοπελα εξαρταται απο το χαρακτηρα της.

Φιλε ctflight δεν ξερω ειμαι μικρος για να σου πω τι θελουν οι γυναικες.Ομως εγω πιστευω πως αν κανεις μια σοβαρη σχεση μπορει να περνας καλα εσυ και η κοπελα σου,να εχεις ομορφες στιγμες αλλα το επομενο βημα ειναι να υπαρχει και ενα βαθυτερο νοημα απο τις στιγμες που περνας.Ενοοω φυσικα το παιδι και βεβαια τον γαμο.

χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i,

P800

παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650

Επιτρέψτε μου μια παρατήρηση.

Είμαι εντυπωσιασμένος από τον πόσο χαμηλός είναι ο μέσος όρος ηλικίας των συμετοχόντων σε όσα θέματα αφορούν σχέσεις. Θα καταλάβαινα κάποιος στα 14 και τα 15 ....... Και το χειρότερο είναι ότι είμαι στο τσακ να πω και μερικά ακόμα.

Συμφωνώ Α-Π-Ο-Λ-Υ-Τ-Ω-Σ

Έλεος δηλαδή,όλοι γίνατε expert από τα 5 σας!!ΕΛΕΟΣ!!

Εγώ αν κ δε πολυασχολούμαι θα πάρω ένα αρκουδάκι,θα βάλω μέσα στα χέρια του μια lacta θα το καθίσω επάνω σε ένα walkman το οποία μέσα θα έχει cd από το αγαπημένο της συγκρότημα,όλα αυτά θα τα βρει επάνω στο τραπέζι της καμπίνας που θα νοικιάσω στο υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο που θα μας πάει στη Ρόδο όπου θα πληρώσω καμια 20αριά άτομα να στέκονται έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο θα μείνουμε για 20 μέρες και θα της πετάξουν όλοι από 1 τριαντάφυλλο!Θα μπούμε στο ξενοδοχείο,ένας υπάλληλος θα μας οδηγήσει στην προεδρική -ηχομονομένη-σουίτα και εκεί θα βγάλουμε τα μάτια μας!!

Η κοπελιά μου είναι 8 χρονών και πάει 3 δημοτικού!Είναι μια κούκλα!!

:p :p

Έλεος πια!!

Φιλικά

DrJu5tM3!!