redman88 Δημοσιεύτηκε June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 23, 2016 Παιδιά θα ήθελα τις γνώμες σας για αγορά νέας συσκευής. Είναι για λογαριασμό φίλου ο οποίος διατίθεται να δώσει μέχρι 150€ και από ελληνική αγορά γιατί το θέλει κάπως άμεσα. Μιλάμε φυσικά για android, οθόνη 4.5-5 ίντσες. Γενικά δεν έχει τρελές απαιτήσεις, η χρήση θα είναι για να βλέπει τα mail, λίγο διαδίκτυο και GPS. Και το τελευταίο είναι το βασικό μιας και είναι η αφορμή για την αγορά της συσκευής. Επίσης αν έχετε να προτείνεται κάποιο δωρεάν GPS μιας και το θέλει επειδή θα ταξιδέψει στο εξωτερικό. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) Huawei honor 4c -xiaomi redmi 3 οι επιλογές μου φίλε.θεωρω πως σηκώνουν άνετα το βάρος της πρώτης συσκευής android που θέλει το φιλαράκι σου. Edited June 23, 2016 by referi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) redmi 3s, here maps Edited June 24, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Huawei p8 lite και θα είναι αρχηγοπουλο ο φίλος σου. Το δουλεύει out of the box. Για GPS Όπως είπαν και τα παιδιά, αν θες offline πολύ καλό είναι το here maps. Αν χρησιμοποιεί data, τότε Google maps. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andval Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Υπάρχει και το Samsung j5 το οποίο είναι αρκετά καλό και λίγο φτηνότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Υπάρχει και το Samsung j5 το οποίο είναι αρκετά καλό και λίγο φτηνότερο. Αλλα με 8GB χωρο δεν πας πουθενα... Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 παιρνει καρτα μνημης, οποτε διορθωνεται καπως το θεμα :) ωραιο το j5, αλλα θα προτιμουσα καποιο απο κινεζικη αγορα. οπως το redmi Που προταθηκε παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman88 Δημ. June 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις και όντως είναι πολύ καλές αλλά όπως είπα θέλω να το βρω στην ελληνική αγορά και δυστυχώς το redmi που μου άρεσε αρκετά δεν το βρίσκω. Ξέρετε αν υπάρχει στην Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις και όντως είναι πολύ καλές αλλά όπως είπα θέλω να το βρω στην ελληνική αγορά και δυστυχώς το redmi που μου άρεσε αρκετά δεν το βρίσκω. Ξέρετε αν υπάρχει στην Ελλάδα; ναι αλλα οχι το 3s, υπαρχει το 3 που μοιαζουν πολυ http://www.skroutz.gr/s/8256673/Xiaomi-Redmi-3-16GB.html Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosspy82 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 επειδη ενδιαφερομαι κ εγω για δωρο το 3s λειτουργει αψογα out of the box ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 επειδη ενδιαφερομαι κ εγω για δωρο το 3s λειτουργει αψογα out of the box ? λογικα θα χρειαζεται η γνωστη διαδικασια των xiaomi αν θες να βαλεις ελληνικη rom. Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts