Jump to content

Πρώτη είσοδος σε smartphone

redman88
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά θα ήθελα τις γνώμες σας για αγορά νέας συσκευής.

Είναι για λογαριασμό φίλου ο οποίος διατίθεται να δώσει μέχρι 150€ και από ελληνική αγορά γιατί το θέλει κάπως άμεσα.

Μιλάμε φυσικά για android, οθόνη 4.5-5 ίντσες. Γενικά δεν έχει τρελές απαιτήσεις, η χρήση θα είναι για να βλέπει τα mail, λίγο διαδίκτυο και GPS.

Και το τελευταίο είναι το βασικό μιας και είναι η αφορμή για την αγορά της συσκευής.

Επίσης αν έχετε να προτείνεται κάποιο δωρεάν GPS μιας και το θέλει επειδή θα ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!

Huawei honor 4c -xiaomi redmi 3 οι επιλογές μου φίλε.θεωρω πως σηκώνουν άνετα το βάρος της πρώτης συσκευής android που θέλει το φιλαράκι σου. Edited by referi

Huawei p8 lite και θα είναι αρχηγοπουλο ο φίλος σου. Το δουλεύει out of the box. Για GPS Όπως είπαν και τα παιδιά, αν θες offline πολύ καλό είναι το here maps. Αν χρησιμοποιεί data, τότε Google maps.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Υπάρχει και το Samsung j5 το οποίο είναι αρκετά καλό και λίγο φτηνότερο.

Αλλα με 8GB χωρο δεν πας πουθενα...

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

παιρνει καρτα μνημης, οποτε διορθωνεται καπως το θεμα :)

ωραιο το j5, αλλα θα προτιμουσα καποιο απο κινεζικη αγορα. οπως το redmi Που προταθηκε παραπανω

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις και όντως είναι πολύ καλές αλλά όπως είπα θέλω να το βρω στην ελληνική αγορά και δυστυχώς το redmi που μου άρεσε αρκετά δεν το βρίσκω.

Ξέρετε αν υπάρχει στην Ελλάδα;

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις και όντως είναι πολύ καλές αλλά όπως είπα θέλω να το βρω στην ελληνική αγορά και δυστυχώς το redmi που μου άρεσε αρκετά δεν το βρίσκω.

Ξέρετε αν υπάρχει στην Ελλάδα;

ναι αλλα οχι το 3s, υπαρχει το 3 που μοιαζουν πολυ

http://www.skroutz.gr/s/8256673/Xiaomi-Redmi-3-16GB.html

επειδη ενδιαφερομαι κ εγω για δωρο

το 3s λειτουργει αψογα out of the box ?

λογικα θα χρειαζεται η γνωστη διαδικασια των xiaomi αν θες να βαλεις ελληνικη rom.

Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10