nikosxeng3 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Παιδιά χίλια συγνώμη μια ένδειξη για το αθόρυβο στην οθόνη; πως γίνεται; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Παιδιά χίλια συγνώμη μια ένδειξη για το αθόρυβο στην οθόνη; πως γίνεται; Δεν γίνεται. Γι’ αυτό υπάρχει hardware κουμπί. Για να μην ξεκλειδωνεις και ψάχνεις οθόνες και ενδείξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Πώς ξανά εμφανίζω μια εφαρμογή που αφαίρεσα από την αρχική οθόνη; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ApostolisT19 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 πηγαινεις app store και κανεις αναζητηση της εφαρμογης που θες και εκει που θα την βρεις πας να την κατεβασεις κανονικα οπως οποια αλλη εφαρμογη αλλα δεν κατεβαινει στην ουσια ενεργοποιηται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Σωστά αυτό έγινε. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Ποιο το καλύτερο Adblock για τον safari στο iOS 10; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Καλημέρα παιδιά Σε iPad 4th gen με 10.3.3 εδώ και λίγες μέρες το Safari εκεί που βλέπω ξαφνικά κλείνει.Ξέρετε κάτι ή πως διορθώνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Πως μεταφέρω τις επαφές μου από το google στο iCloud χωρίς υπολογιστή; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Πως μεταφέρω τις επαφές μου από το google στο iCloud χωρίς υπολογιστή; Αν βαλεις στην ios συσκευή σου και το gmail και το icloud να συγχρονίζουν επαφές, τότε αντιγραφονται από το ένα account στο άλλο. Πρέπει να επιβεβαιώσεις ότι το "διακοπτάκι" (επαφές) είναι ενεργό και στα δύο accounts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Ακριβώς έτσι τα έχω σε iPhone 5 Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 (edited) Παιδια λιγο την βοήθεια σας. Λογω μικρής ρομ (16gb) θέλω να καθαρίσω λιγο την μνήμη. Μπαίνω στη διαχείριση και μου εμφανίζει για παράδειγμα σε μια εφαρμογή app size 51,8 Mb και data 412mb. Και επιλογή για διαγραφή της εφαρμογής. Αυτα τα 412 μπορω να τα διαγράψω; Γενικά πως μπορω βα εξοικονομήσω μνήμη; Ευχαριστω. Edited July 1, 2018 by karlosamos Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Παιδια λιγο την βοήθεια σας. Λογω μικρής ρομ (16gb) θέλω να καθαρίσω λιγο την μνήμη. Μπαίνω στη διαχείριση και μου εμφανίζει για παράδειγμα σε μια εφαρμογή app size 51,8 Mb και data 412mb. Και επιλογή για διαγραφή της εφαρμογής. Αυτα τα 412 μπορω να τα διαγράψω; Γενικά πως μπορω βα εξοικονομήσω μνήμη; Ευχαριστω. Δεν μπορείς να σβήσεις δεδομένα εφαρμογής, εκτός αν το υποστηρίζει η ίδια η εφαρμογή σε κάποιο μενου της (πχ το Twitter το υποστηρίζει). Γενικούς κανόνες για εξοικονόμηση χώρου έχει αυτό το άρθρο https://www.pocket-lint.com/phones/news/144191-is-your-iphone-storage-full-here-s-how-to-free-up-space-on-iphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Δεν μπορείς να σβήσεις δεδομένα εφαρμογής, εκτός αν το υποστηρίζει η ίδια η εφαρμογή σε κάποιο μενου της (πχ το Twitter το υποστηρίζει). Γενικούς κανόνες για εξοικονόμηση χώρου έχει αυτό το άρθρο https://www.pocket-lint.com/phones/news/144191-is-your-iphone-storage-full-here-s-how-to-free-up-space-on-iphone Φίλε σε ευχαριστω αλλα ειναι για ios11 ενώ εγω ειμαι στο 10. Αυτα που γράφει δεν τα εχω σαν επιλογές. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Εγω παντως εφαρμογες που εχουν μαζεψει τοσα δεδομενα στη μνημη τις διαγραφω και τις ξανακατεβαζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Παιδια για το iPhone υπάρχει κανα δωρεάν antivirus? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Να το κάνεις τι ακριβώς; Δεν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Να το κάνεις τι ακριβώς; Δεν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο. Μου βγάζει μηνυμα στον σαφάρι οτι εχω προσβληθεί απο ιό. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Μου βγάζει μηνυμα στον σαφάρι οτι εχω προσβληθεί απο ιό. Sent from my iPhone using Tapatalk Διαφημίσεις είναι...συνήθως από αμφιβόλου ποιότητας site. Το Safari δεν είναι antivirus ωστε να σου πετάει μηνύματα για ιούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Μου βγάζει μηνυμα στον σαφάρι οτι εχω προσβληθεί απο ιό. Sent from my iPhone using Tapatalk https://support.apple.com/el-gr/ht201265 Η λύση στο πρόβλημά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts