hs2000corolla Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Με 3.2.2 έχει δοκιμάσει κανείς την εφαρμογή winbank της τράπεζας Πειραιώς; σε μένα κρασάρει ενώ δούλευε κανονικά στην 3.2.1 Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Δουλεύει κανονικα ακομα κ σε ρουτ οπως το δικο μου.Κανε απεγκατασταση κ μετα ξανα εγκατασταση.εχει επιλογη ξεκλειδωματος η εφαρμογή με δαχτυλικο αποτυπωμα Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_hawk Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Αλλο ενα, ΥΠΕΡΠΛΗΡΕΣ! test :) Παράθεση Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Αυτό με το outlook κοντεύει να με τρελάνει... Εκτός του ότι δεν υπάρχει τρόπος να καταχωρήσεις Exchange λογαριασμό, ώστε να συγχρονίζει επαφές, ημερολόγιο και mail, αντιλήφθηκα και ένα άλλο σημαντικό θέμα: Όταν αποθηκεύω μία επαφή από το τηλέφωνο, πχ κάποιος που με κάλεσε, δεν την «στέλνει» ποτέ στο Outlook, με αποτέλεσμα όταν γίνεται συγχρονισμό να την χάνει.... Πρέπει δηλαδή να την περάσω από το Outlook και μετά να την συγχρονίσει από το Outlook στο Oneplus για να την εμφανίσει στις επαφές... Απαράδεκτο... Ακόμα και σε ένα tablet Cube που είχα υπήρχε επιλογή για Exchange λογαριασμό... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hmmy92 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 παιδιά μπορείτε να περιγράψετε μια γενική εικόνα από τις εντυπώσεις σας για το κινητό? Η κάμερα καταλαβαίνω ότι είναι αρκετά καλή. Για την μπαταρία τι έχετε να πείτε δεδομένου ότι έχει 6G RAM. Κρατάει αρκετά? με τι χρήση. Τέλος, πόσο καιρό έκανε να έρθει με free shipping? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 παιδιά μπορείτε να περιγράψετε μια γενική εικόνα από τις εντυπώσεις σας για το κινητό? Η κάμερα καταλαβαίνω ότι είναι αρκετά καλή. Για την μπαταρία τι έχετε να πείτε δεδομένου ότι έχει 6G RAM. Κρατάει αρκετά? με τι χρήση. Τέλος, πόσο καιρό έκανε να έρθει με free shipping? Μην τα θέλετε όλα έτοιμα διαβάστε και λίγο τις σελίδες αυτού του θέματος . Εν ολίγοις η συσκευή είναι παρα πολυ καλή .Μπαταρία βγάζει μέρα άνετα με όλα ανοικτά, δεν κολλάει πουθενά , έχει το dash charge που φορτίζει το κινητό σε ελάχιστο χρόνο, οθόνη που ει τε την δουλεύεις σαν αμολεντ με τα υπερκορεσμενα χρώματα ει τε την ρυθμίσεις σε srgb για πιο φυσική απεικόνιση. Σε αυτά τα χρήματα δεν το συζητάμε η συσκευή πετάει ... send from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hmmy92 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 πίστεψε με, το έχω διαβάσει όλο, απλά ήθελα να δω αν υπάρχει κάτι νεο Μην τα θέλετε όλα έτοιμα διαβάστε και λίγο τις σελίδες αυτού του θέματος . Εν ολίγοις η συσκευή είναι παρα πολυ καλή .Μπαταρία βγάζει μέρα άνετα με όλα ανοικτά, δεν κολλάει πουθενά , έχει το dash charge που φορτίζει το κινητό σε ελάχιστο χρόνο, οθόνη που ει τε την δουλεύεις σαν αμολεντ με τα υπερκορεσμενα χρώματα ει τε την ρυθμίσεις σε srgb για πιο φυσική απεικόνιση. Σε αυτά τα χρήματα δεν το συζητάμε η συσκευή πετάει ... send from my cave using smoke signals Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Αυτό με το outlook κοντεύει να με τρελάνει... Εκτός του ότι δεν υπάρχει τρόπος να καταχωρήσεις Exchange λογαριασμό, ώστε να συγχρονίζει επαφές, ημερολόγιο και mail, αντιλήφθηκα και ένα άλλο σημαντικό θέμα: Όταν αποθηκεύω μία επαφή από το τηλέφωνο, πχ κάποιος που με κάλεσε, δεν την «στέλνει» ποτέ στο Outlook, με αποτέλεσμα όταν γίνεται συγχρονισμό να την χάνει.... Πρέπει δηλαδή να την περάσω από το Outlook και μετά να την συγχρονίσει από το Outlook στο Oneplus για να την εμφανίσει στις επαφές... Απαράδεκτο... Ακόμα και σε ένα tablet Cube που είχα υπήρχε επιλογή για Exchange λογαριασμό... Καλησπέρα, να σε ρωτήσω όταν πάω να αποθηκεύσω έναν αριθμό μου βγάζει μια λιστα με λογαριασμούς, Phone sim1 sim2 google προσθήκη νέου λογαριασμού. Αν προσθέσεις νέο λογαριασμό outlook μια φορά από εδώ μετά μήπως στον εμφανίζει κάφε φορά στη λίστα, όταν θες να αποθηκεύσεις κάποιο νέο νούμερο; (υπόθεση κάνω) (κανονικά, αν είχες προσθέσεις τον outlook από το ρυθμίσεις-λογαρισμοί, πρέπει να στον εμαφανίζει τον λογαριασμό σου στην προηγούμενη λίστα.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Όχι δεν με καταλάβες... Έχω εγκαταστήσει το Outlook και μου το εμφανίζει στην καταχώρηση επαφής... Όταν την καταχωρώ εμφανίζεται στις επαφές, αλλά δεν εμφανίζεται στο Outlook... Δηλαδή δεν το στέλνει στο outlook και μόλις ξανακάνει συγχρονισμό με το Outlook η νέα επαφή εξαφανίζεται, επειδή δεν την βρίσκει στους servers του Outlook... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akoron Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής :/ Δεν έχω αγοράσει ποτε oneplus. Σκέφτομαι να πάρω αυτό το μοντέλο. Η ερώτηση , εκτός από το αν αξίζει τα λεφτά του, είναι αν η εταιρεία υποστηρίζει τα μοντέλα της στις νέες εκδόσεις. Έχει να υποστηρίξει μόνον 2-3 και αυτό είναι θετικό. Τι έχετε ακούσει; τα update που κάνει βοηθούν ή φτιάχνουν το ένα και χαλάει το άλλο; Παράθεση VirtusJunxitMorsNonSeparabit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Με 3.2.2 έχει δοκιμάσει κανείς την εφαρμογή winbank της τράπεζας Πειραιώς; σε μένα κρασάρει ενώ δούλευε κανονικά στην 3.2.1 Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Άμα βρεις λύση γραψ'την γιατί ούτε εμένα ανοίγει.. Έκανα ότι είπαν τα παιδιά, αλλά δεν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Εμένα μετά την αναβάθμιση λειτουργεί κανονικά το winbank της Πειραιώς. Έχουν γράψει παραπάνω λύσεις (clear cache και επανεγκατάσταση). Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Όχι δεν με καταλάβες... Έχω εγκαταστήσει το Outlook και μου το εμφανίζει στην καταχώρηση επαφής... Όταν την καταχωρώ εμφανίζεται στις επαφές, αλλά δεν εμφανίζεται στο Outlook... Δηλαδή δεν το στέλνει στο outlook και μόλις ξανακάνει συγχρονισμό με το Outlook η νέα επαφή εξαφανίζεται, επειδή δεν την βρίσκει στους servers του Outlook... Οκ αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα.. Επίσης έχω βάλει στο gmail, ενα hotmail, αλλά η δεν έχει συχνοτητα συγχρονισμού push, το λιγότερο 15 λεπτά και αυτό είναι πρόβλημα, πρέπει να μπω χειροκίνητα και να κάνω ανανέωση, μήπως ξέρεις αν μπορώ να το κάνω να συγχρονίζει αμέσως, χωρίς να κατεβάσω κάποια άλλη εφαρμογή; και μια παρατήρηση για την 3.2.2 είναι πως με την ίδια χρήση βελτιώθηκε η κατανάλωση της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Λοιπόν η λύση, έστω και πρόχειρη, βρέθηκε... Κατέβασα το Nine που βρήκα από ξένο φόρουμ και επέλεξα να μου συγχρονίζει επαφές και ημερολόγιο (τα mail τα απέκλεισα γιατί τα έχω στο Outlook)... Έτσι χρησιμοποιώ το Outllook κανονικά για mail και όποιο ημερολόγιο θέλω (πχ Google Calendar) ή επαφές τα συγχρονίζω με το Outlook μέσω Nine... Έχει και αρκετές επιλογές συγχρονισμού το Nine... Μου κάνει εντύπωση πάντως γιατί όταν καταχωρώ νέο λογαριασμό και πατήσω Outlook μου βγάζει τη επιλογή Exchange όπως και στο Gmail... Και στα δύο όμως όταν κάνει την καταχώρηση δεν έχει μετά επιλογή συγχρονισμού ημερολογίου κτλ... Εμφανίζει το λογαριασμό μόνο σαν Outlook απλά και όχι σαν Exchange... Είναι το πρώτο Android που βλέπω αυτό το θέμα πάντως... Nine - Exchange on Mobile Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Winbank mobile μια χαρα εδω.. τελευταία εκδοση rooted. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Δουλεύει και σε root το app της Πειραιώς πλέον? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris46 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Χωρίς root είμαι έβαλα την 3.2.2. και το winbank δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louros777 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 ρε παιδια ξαφωικα δε μου πατιεται τπτ στην οθονη αφης? τι επαθε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Winbank και εδω ok στην 3.2.2 κ με ρουτ και δουλεύει και το fingerprint Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 (edited) Βασικα με το που ετρεξε, εγραψε root detected και επαιξε! Έχει βγάλει ακρη κανείς για το πως βγαινουν καλύτερες φωτογραφίες; Ιδια megapixel είναι 16/9 και ιδια 4/3 ; Αυτο το HQ τι ακριβώς κάνει; Edited July 29, 2016 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Άμα βρεις λύση γραψ'την γιατί ούτε εμένα ανοίγει.. Έκανα ότι είπαν τα παιδιά, αλλά δεν.. Wipe data, επανεγκατάσταση... Δεν παίζει, κρασάρει στην πρώτη οθόνη, root και xposed έχω, δεν ξέρω αν φταίει το xposed Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βασικα με το που ετρεξε, εγραψε root detected και επαιξε! Έχει βγάλει ακρη κανείς για το πως βγαινουν καλύτερες φωτογραφίες; Ιδια megapixel είναι 16/9 και ιδια 4/3 ; Αυτο το HQ τι ακριβώς κάνει; Ο φακός πάντως είναι 4/3 Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Wipe data, επανεγκατάσταση... Δεν παίζει, κρασάρει στην πρώτη οθόνη, root και xposed έχω, δεν ξέρω αν φταίει το xposed Και γω το ίδιο.. Μάλλον το xposed φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Πραγματικά ξέρει κανείς στην κάμερα τι διαφορά έχει το HDR από το HQ; Στην πράξη εννοώ. Την πρώτη φορά που έβαλα winbank μου δούλεψε με αποτύπωμα, μετά έφυγε και θέλει κωδικό. Πάω να το ψάξω. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 (edited) Βασικα με το που ετρεξε, εγραψε root detected και επαιξε! Έχει βγάλει ακρη κανείς για το πως βγαινουν καλύτερες φωτογραφίες; Ιδια megapixel είναι 16/9 και ιδια 4/3 ; Αυτο το HQ τι ακριβώς κάνει; Η κάμερα στο auto, με το auto hdr που έχει, είναι μέτρια. Όταν στη φώτο υπάρχουν σκιές ή πολύ έντονα φωτισμένα σημεία το hdr θα βοηθήσει να μη φανούν τελείως μαύρες οι σκιές και να μην βγουν καμένα τα πολύ φωτεινά σημεία. Το θέμα είναι ότι σε αυτό το mode υπάρχει πολύ έντονο το θέμα του ψηφιακού θορύβου που χαλάει την ποιότητα της φωτογραφίας. Όσο λιγότερο φως υπάρχει, τόσο αυξάνεται το iso και μαζί του ο ψηφιακός θόρυβος. Στο oneplus 3 δυστυχώς ακόμα και σε iso 100, 200 τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ μέτρια (τουλάχιστον σε σχέση με όσα κινητά έχω χρησιμοποιήσει εγώ). Για όλο αυτό το θέμα, του ψηφιακού θορύβου, η one plus έβαλε το HQ mode. Μειώνει σε πολύ σημαντικό βαθμό τον θόρυβο κρατώντας τις περισσότερες λεπτομέρειες αναλλοίωτες. Προσωπικά τραβάω μόνο με HQ φωτογραφίες και η διαφορά σε σχέση με τις αυτές του auto mode μου φαίνονταν πολύ μεγάλες, ειδικά αν ζουμάρω. Edited July 29, 2016 by eimai_kala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Wipe data, επανεγκατάσταση... Δεν παίζει, κρασάρει στην πρώτη οθόνη, root και xposed έχω, δεν ξέρω αν φταίει το xposed Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο φακός πάντως είναι 4/3 Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Και γω το ίδιο.. Μάλλον το xposed φταίει. Κι εγώ έχω root και xposed και τρέχει κανονικά η εφαρμογή της Πειραιώς... Άρα κάτι άλλο φταίει σε εσάς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris46 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Σε φωτισμό δωματίου (μέρα ) με HQ επιλεγμένο ή διαφορα είναι μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το αυτόματο . Σε συνθήκες εξωτερικού περιβάλλοντος με καλό φωτισμό το αυτόματο βγάζει πολύ καλές φωτο και δεν χρειάζεται HQ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts