Jump to content

OnePlus 3

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν βάλεις καμία καστομ με EAS κερνελ και μετά γυρίσεις σε στοκ τότε θα το καταλάβεις και πολύ έντονα μάλιστα.
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Όσοι έχετε ακόμα στοκ ρομ, δοκιμάστε να κάνετε απεγκατάσταση τη στοκ εφαρμογή file manager που έρχεται με τη 4.1.7. Πείτε εδώ τα αποτελέσματα.

Το έκανα χθες και έχει διαφορά.

Ενεργοποιείστε και την παραπάνω επιλογή στα developers settings.

Τα έκανα και τα 2 από χθες και βλέπω διαφορά.

Sent from my ONEPLUS A3000

Τη ρύθμιση την έκανα..

Σε ποια εφαρμογή αναφέρεσαι? Δε βρήκα κάτι.

A clever person solves a problem.

A wise person avoids it.

-- Einstein

Τη ρύθμιση την έκανα..

Σε ποια εφαρμογή αναφέρεσαι? Δε βρήκα κάτι.

Είναι η εφαρμογή file manager που έρχεται μαζί με το κινητό.

Όσοι έχετε ακόμα στοκ ρομ, δοκιμάστε να κάνετε απεγκατάσταση τη στοκ εφαρμογή file manager που έρχεται με τη 4.1.7. Πείτε εδώ τα αποτελέσματα.

Το έκανα χθες και έχει διαφορά.

51699c1020e3c2726737418f04de2961.jpg

Ενεργοποιείστε και την παραπάνω επιλογή στα developers settings.

Τα έκανα και τα 2 από χθες και βλέπω διαφορά.

Αυτή η επιλογή αν ενεργοποιηθεί τι θα κερδίσουμε; ...δεν καταναλωνει περισσότερη μπαταρια όπως λεει;

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν ΔΕΝ είναι ενεργοποιημένη η επιλογή, τότε οι εφαρμογές μπορούν να κάνουν wake WLAN και να προκαλέσουν drain.

Εγω τα έκανα και θα τα δοκιμάσω για μερικές μέρες.

Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν μπορώ να flashάρω την official rom πάνω από τη beta χωρίς full wipe;

Από χτες το απόγευμα δεν μπορώ να μπω στο internet ούτε από Wi-Fi ούτε από τις 2 SIM που έχω (vodafone και cosmote) και στο ticket που άνοιξα στην Oneplus μετά από κάποιες ερωτήσεις που μου έκαναν και τους απάντησα, μου πρότειναν να περάσω την official μήπως και βρουν το πρόβλημα, χωρίς όμως να μου πουν τι και πως.

Ρώτησα και τους ίδιους, και περιμένω απάντηση.

Το θέμα είναι ότι η συσκευή είναι non rooted και δεν έχω Titanium να πάρω ένα backup και να ξαναστήσω το κινητό σε λίγο χρόνο.

Δεν θέλω να το στήσω όλο από τη αρχή, και με τον φόβο ότι ίσως προέκυψε ξαφνικά hardware πρόβλημα και τζάμπα όλη η διαδικασία.

Ευχαριστώ.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Αν ΔΕΝ είναι ενεργοποιημένη η επιλογή, τότε οι εφαρμογές μπορούν να κάνουν wake WLAN και να προκαλέσουν drain.

Εγω τα έκανα και θα τα δοκιμάσω για μερικές μέρες.

Με ένα πρώτο κύκλο φόρτισης πάντως, μάλλον χειρότερα το είδα (παίζει βέβαια να έκανα πιο "βαριά" χρήση απ' ότι συνήθως), θα το δω και τις επόμενες μέρες.

A clever person solves a problem.

A wise person avoids it.

-- Einstein

Και εγώ το ίδιο βλέπω. Δεν υπάρχει κάποια σπουδαία διάφορα.

Το αφήνω έτσι και θα επανέλθω.

• 2 weeks later...
Μετά από 1 χρόνο με το κινητό διαπιστώνω πως η κατασκευή δεν είναι και τόσο premium.Το έχω μόνιμα σε θήκη, δεν το έχω βγάλει ποτέ και βρήκα 2 μικρά σημάδια.Ήμαρτον δηλαδή, σκέψου να μην είχα θήκη

Μετά από 1 χρόνο με το κινητό διαπιστώνω πως η κατασκευή δεν είναι και τόσο premium.Το έχω μόνιμα σε θήκη, δεν το έχω βγάλει ποτέ και βρήκα 2 μικρά σημάδια.Ήμαρτον δηλαδή, σκέψου να μην είχα θήκη

Τι είναι αυτό τώρα ?

Που έχεις τα μικρά σημάδια και ποιος σου είπε ότι η συσκευή είναι αχάρακτη ή έχει πιστοποίηση για σκληρή χρήση ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ένα κάτω από το volume και ένα στο πίσω μέρος.Θα είχε νόημα αυτό που λες αν δεν είχα θήκη.

ένα κάτω από το volume και ένα στο πίσω μέρος.Θα είχε νόημα αυτό που λες αν δεν είχα θήκη.

Ακόμα χειρότερα, συσκευή που να αυτοτραυματίζεται δεν έχω ακούσει να υπάρχει ( χωρίς διάθεση ειρωνείας ) :), λογικά από την πλευρά σου έγινε η ιστορία απλά δεν το αντιλήφθηκες εκείνη την στιγμή, έχει συμβεί σε πολλούς (και σε εμένα )

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Είναι λίγο περίεργο το πως μέσα σε θήκη 24/7 από την πρώτη στιγμή

Είναι λίγο περίεργο το πως μέσα σε θήκη 24/7 από την πρώτη στιγμή

Πες ότι κάνεις πλάκα καλύτερα!

Δεν είναι δυνατόν να ισχυρίζεσαι ότι επειδή το έχεις μόνιμα σε θήκη, όπως η συντριπτική πλειοψηφία πιστεύω,ότι εσύ δεν φταις για τα σημάδια και ότι έγιναν από μόνα τους λόγο ότι δεν είναι καλή η κατασκευή του!

Όχι σε αυτό το κινητό, αλλά σε όλα!

Σίγουρα καταλαθος θα μπήκε κάνα πετραδάκι και θα την έκανε την δουλειά..

The power of the 10

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Σίγουρα καταλαθος θα μπήκε κάνα πετραδάκι και θα την έκανε την δουλειά..

The power of the 10

Αυτο λέει η λογική,είτε κάτι τέτοιο, είτε απλά από πέσιμο, χτύπημα,πάντως όχι από μόνο του και όχι για αυτό το κινητό αλλά για όλα,φθηνά, ακριβά και άλλα περισσότερα και άλλα λιγότερα ανθεκτικά!

Το δικό μου έχει φάει αρκετές τούμπες,έχω όμως μια άψογη θήκη και όταν το δω εκτός θήκης είναι απλά καινούργιο!

Θα ήθελα να σχολιάσουμε λίγο την τιμή απο το 5 που τα κινεζομαγαζα έχουν ρίξει την τιμή με κουπόνι φυσικά στα 325 ευρω (500 από το official)...Ενω στα προηγούμενα (1-2-X-3-3T) μοντέλα δεν παρατήρησα να πέφτει τόσο η τιμή απο την αρχική τους, τώρα πως κατάφεραν και πήραν τόσο μεγάλη έκπτωση...;;;Μήπως δεν πουλάει και προσπαθούν να το ξεφορτωθούν;;

Νομίζω είναι η πρώτη φορά που πέφτει τιμή 1+ τόσο πολύ.

Το 5 για μένα ήταν κινητό που όπως και το 2 δεν προσέφερε το vfm όπως προσέφεραν το 1+1 & 1+3. Δεν ήταν μια ουσιαστική αναβάθμιση συσκευής που αξίζει να πας αν έχει τι 1+3. Βασικά το 1+3 είναι τόσο εξαιρετικό.

Πολλά κινητά ναυαρχίδες φέτος δεν έχουν 6gb ram και όλα τα midrage του 17 δεν έχουν καμία τρελή κάμερα. Το κινητό του νήματος είναι από τα λίγα που αξίζει να τιμήσεις και που αν δεν έχεις το μικρόβιο αλλαγής κερδισμένος θα βγεις στο τέλος της ημέρας. Ακόμα και αν έρθει η ώρα που θα σταματήσει να παίρνει επίσημες αναβαθμίσεις έχει τέτοια κοινότητα που θα μπορέσεις να το κρατήσεις και 3 χρόνια+. Και δεν εννοώ να το κρατήσεις γιατί δεν έχεις λεφτά αλλά να το κρατήσεις γιατί αξίζει.

Ο 835 δεν είναι τόσο εξαιρετικά καλύτερος σε σχέση με τους 820-821(

https://www.extremetech.com/mobile/246415-new-snapdragon-835-tests-qualcomm-soc-820-821) και γενικά δεν είναι τέτοιο το gap όπως ο 805-810 με τον 820.

Αποτέλεσμα είναι η πτώση της τιμής.

Τέλος δε πρέπει να ξεχνάμε το παράγοντα ανταγωνισμός. Φέτος όλοι οι σοβαροί ανταγωνιστές έβγαλαν ΚΙΝΗΤΑΡΕΣ ενώ και οι μεγάλοι παίχτες δείξανε πρωτοποριακά πράγματα. Με αυτά και με αυτά πιστεύω και εγώ ότι η 1+ θα κάνει αναβάθμισης συσκευής. Όχι όμως τόσο μικρή όσο το 3-3t. Πιστεύω θα προσφέρει κάτι αρκετά καλύτερο δίχως να πειράξει τη τιμή (για την οποία τα άκουσε).

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

@zidane72003 πολύ καλή διατύπωση....για να δούμε τί θα πράξει η 1+ τελικά...
Konakis.

Αναφέρθηκε αυτή η εφαρμογή

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.jroot3d.joneplustools

στο forum τής Oneplus.

Μπορείς να προσθέσεις εγγραφή συνομιλίας στις κλήσεις και μερικά ακόμα πραγματάκια.

Μού φάνηκε ενδιαφέρουσα εφαρμογή και είπα να την αναφέρω κι εδώ...

Στάλθηκε από το X9076 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αναφέρθηκε αυτή η εφαρμογή

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.jroot3d.joneplustools

στο forum τής Oneplus.

Μπορείς να προσθέσεις εγγραφή συνομιλίας στις κλήσεις και μερικά ακόμα πραγματάκια.

Μού φάνηκε ενδιαφέρουσα εφαρμογή και είπα να την αναφέρω κι εδώ...

Στάλθηκε από το X9076 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πως λειτουργεί η φάση ? Εδωσα κανονικά δικαιωμάτα root αλλά όταν πάω να ενεργοποιήσω το call recorder δεν με αφήνει. Χρειάζεται κάτι αλλο πρώτα ?

Πως λειτουργεί η φάση ? Εδωσα κανονικά δικαιωμάτα root αλλά όταν πάω να ενεργοποιήσω το call recorder δεν με αφήνει. Χρειάζεται κάτι αλλο πρώτα ?
Είμαι με την τελευταία beta και δεν χρειάστηκε κάτι ιδιαίτερο. Απλά το ενεργοποίησα.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

aa6593ccf3b7d2861ec0199ef86549b1.jpg

Edited by SERS1612