kostis20 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Παιδιά ήρθε ειδοποίηση για 3.2.8. Την έχει βάλει κανείς? Δεν έχω πειράξει τίποτε... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Παιδιά ήρθε ειδοποίηση για 3.2.8. Την έχει βάλει κανείς? Δεν έχω πειράξει τίποτε... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Nα την βαλεις...κανενα προβλημα και καλυτερη διαχειρηση μπαταριας απο την 2.7 Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Παιδιά ήρθε ειδοποίηση για 3.2.8. Την έχει βάλει κανείς? Δεν έχω πειράξει τίποτε... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Καλημέρα.Να την βαλεις.Δεν μου έχει δημιοργησει κανένα πρόβλημα.Και από μπατάρια είδα βελτίωση. Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Καλημέρα.Να την βαλεις.Δεν μου έχει δημιοργησει κανένα πρόβλημα.Και από μπατάρια είδα βελτίωση. Εμένα για κάποιο λόγο σαν να μου φαίνεται πως έκανε το κινητό ένα τσικ πιο αργό. Σαν να έχασε λίγο σε απόκριση. Μπορεί και να είναι ιδέα μου βέβαια... Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Την έβαλα... Δεν παρατήρησα κάτι... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Μετά το τελευταίο update, επανήλθε και το πρόβλημα με τη φωτεινότητα. Έβαλα το yaab, αλλά και αυτό πλέον δε λειτουργεί σωστά. Any ideas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Εγώ δεν είχα θέμα. Το καλό είναι ότι παρατήρησα μεγάλη βελτίωση στη μπαταρία. Θα δείξει. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Στη beta8 nougat, παίζει κανας custom kernel? Έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Καλησπέρα.Συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή και δεν μπορώ να βρω τις φωτογραφίες της κάμερας.Δεν μου εχει ξανατύχει σε αλλα κινητά που είχα. Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Καλησπέρα.Συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή και δεν μπορώ να βρω τις φωτογραφίες της κάμερας.Δεν μου εχει ξανατύχει σε αλλα κινητά που είχα. Που ψάχνεις; DCIM/Camera.; Στάλθηκε από το ONEPLUS 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 (edited) Που ψάχνεις; DCIM/Camera.; Στάλθηκε από το ONEPLUS 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι. Στο DCIM μου βγάζει άδειο τον φάκελο. Έχω Windows 10. Δεν ξέρω αν παίζει ρολο Edited December 10, 2016 by tommy1984 Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Άνοιξε το usb debugging από το developer options Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Άνοιξε το usb debugging από το developer options Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ανοιχτό το έχω. Τι να πω. Θα γυρίσω σπίτι πιο μετά και θα το ξανακοιταξω. Πάντως κανονικά στο DCIM πρέπει να είναι. Σωστά? Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Ναι εκεί όταν συνδέεται σου βγάζει μήνυμα για απλή φόρτιση πρέπει εκεί να την αλλαξεις σε μεταφορά δεδομένων αν θυμάμαι καλά Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Ναι εκεί όταν συνδέεται σου βγάζει μήνυμα για απλή φόρτιση πρέπει εκεί να την αλλαξεις σε μεταφορά δεδομένων αν θυμάμαι καλά Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εννοείται ότι το έχω αλλάξει αυτό. Έχω δοκιμάσει όλες τις επιλογές. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται και δεν μου τις εμφανίζει. Screenshots και φωτο από messenger Facebook κλπ μου τις εμφανίζει κανονικά. Μόνο από κάμερα έχω το θέμα. Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Εννοείται ότι το έχω αλλάξει αυτό. Έχω δοκιμάσει όλες τις επιλογές. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται και δεν μου τις εμφανίζει. Screenshots και φωτο από messenger Facebook κλπ μου τις εμφανίζει κανονικά. Μόνο από κάμερα έχω το θέμα. Αν βλέπεις τα περιεχόμενα του αποθηκευτικού χώρου αλλα όχι τον φάκελο DCIM, σημαίνει οτι κάποια εφαρμογή "απασχολεί" τον φάκελο και δεν σου δίνει πρόσβαση. Καθαρισε τις (ανοικτές) εφαρμογές, κάνε ένα reboot και πες μας... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Αν βλέπεις τα περιεχόμενα του αποθηκευτικού χώρου αλλα όχι τον φάκελο DCIM, σημαίνει οτι κάποια εφαρμογή "απασχολεί" τον φάκελο και δεν σου δίνει πρόσβαση. Καθαρισε τις (ανοικτές) εφαρμογές, κάνε ένα reboot και πες μας... Παλι τιποτα.Κατεβασα στο PC το Wondershare MobileGo και μου τις εμφανιζει κανονικα αλλά ειναι free trial για 5 ημέρες.Τωρα τι τρεχει και δεν μου τις δεχνει το PC στα αρχεια του δεν ξερω. Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Μήπως είναι στο φάκελο pictures /camera? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Παλι τιποτα.Κατεβασα στο PC το Wondershare MobileGo και μου τις εμφανιζει κανονικα αλλά ειναι free trial για 5 ημέρες.Τωρα τι τρεχει και δεν μου τις δεχνει το PC στα αρχεια του δεν ξερω. Δες και το AirDroid Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Μήπως είναι στο φάκελο pictures /camera? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Δυστυχώς δεν είναι ούτε εκεί. ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δες και το AirDroid Θα το κοιτάξω αύριο. Σ'ευχαριστώ πολύ Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Δες και το AirDroid Καλημέρα.Εαυ το χρησιμοποιεις το Αirdroid?Aν ναι έχεις κάνει account ή δεν χρειάζεται? Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Καλημέρα.Εαυ το χρησιμοποιεις το Αirdroid?Aν ναι έχεις κάνει account ή δεν χρειάζεται? Δεν χρειάζεται account πατα skip αν στο βγάζει κάπου. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 3.2.8 δεν μου βγάζει κάποια SMS Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ενώ το Textra τα δείχνει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 εμενα παοδια παλι μου δειχνει τις φωτος τις καμερας και οχι ολους τους αλλους φακελους στο pictures οπως απο μεσεμτζερ βιμπερ ινσταγκραμ κτλ. τι να πω θα μας τρελανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Παιδιά το gps του πως το βλέπετε; δουλεύει σωστά; μπορείς να πλοηγηθείς σωστά ή έχει αποσυνδέσεις; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts