soleman Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Πως παει απο ποιοτητα ηχου με ακουστικα; Εδω δε λεει και τα καλυτερα παντως.. http://www.gsmarena.com/oneplus_3-review-1455p7.php Καποιο σοβαρο μειονεκτημα του κινητου; Εγώ πλέον όταν θέλω να κάνω τηλεφωνήματα μακράς διάρκειας, μιλάω από ενα Νοκια. Δεν ακούω σχεδόν καθόλου, κάνω προσπάθεια να ακούσω τον συνομιλητή μου. Αυτό έγινε από την δεύτερη μέρα, την πρώτη μέρα ήταν καμπάνα, το σχολίασα κιόλας με τον συνομιλητή μου, για την μεγάλη διαφορά ποιότητας από το Moto G. Τώρα ψάχνω μέσα στη σελίδα τους πως θα δηλώσω βλάβη για να το στείλω για επισκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Με Bluetooth γίνετε αυτό ή με τη συσκευή? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Με Bluetooth γίνετε αυτό ή με τη συσκευή? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Με ακουστικά, 3 ζευγάρια και τα 3 είναι χάλια. Τα τελευταία τα πήρα το Σάββατο κατι Maxell Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 To παρέλαβα!!! 146 χιλιαδες antutu. Καλά έχω πάθει πλάκα με την ταχυτητα,την ευχρηστίστια και όλα.Θα τα λέμε. Πήρα και την 3.2.6 με το που το ανοιξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Απ ότι έχω διαβάσει δύο είναι τα θεματακια του. Ένα.ειναι ο ηχος,που φυσικά ο καθένας τον αντιλαμβάνεται αλλιώς και το άλλο έχει να κάνει με.το Wi Fi..τι ισχύει τελικά;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Απ ότι έχω διαβάσει δύο είναι τα θεματακια του. Ένα.ειναι ο ηχος,που φυσικά ο καθένας τον αντιλαμβάνεται αλλιώς και το άλλο έχει να κάνει με.το Wi Fi..τι ισχύει τελικά;;;; Κανένα θέμα δεν αντιμετωπίζω εγώ και το παρήγγειλα την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του! Ούτε με ήχο, αν και αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό ούτε με το Wi-Fi... Είμαι root με twrp με 3.2.7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 (edited) Tώρα που ξαναμίλησα με το bluetooth ,είναι ψιλοτραγική η κατάσταση .Ο συνομιλητής ακούγεται πολύ αδύναμα.... Δε ξέρω .Πώς μπορούμε να μιλήσουμε με την εταιρεία?Με τη 3.2.5 δεν ήταν έτσι. Με ενσύρματα ακουστικά πάντως είναι μια χαρά...Θα δοκιμάσω και άλλο bluetooth. Edited October 3, 2016 by kostis20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Tώρα που ξαναμίλησα με το bluetooth ,είναι ψιλοτραγική η κατάσταση .Ο συνομιλητής ακούγεται πολύ αδύναμα.... Δε ξέρω .Πώς μπορούμε να μιλήσουμε με την εταιρεία?Με τη 3.2.5 δεν ήταν έτσι. Με ενσύρματα ακουστικά πάντως είναι μια χαρά...Θα δοκιμάσω και άλλο bluetooth. εγω σημερα παρελαβα και κατευθειαν μιλησα με οτ bluetooth και παιζει τζαμι. Δεν μπορω να βρω πως κανω edit τα tiles οταν κανεισ swipe down με 2 δαχτυλα ξερετε.Βασικα πως βαζεις όποια θες εσυ περαν απο αυτα που εχει. Ηχος μολις δοκιμασα πολυ δυνατος και ικανοποιητικος για εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Ti bluetooth έχεις αν επιτρέπεται.Παίζει και να μη συνεργάζεται καλά με το δικό μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Ti bluetooth έχεις αν επιτρέπεται.Παίζει και να μη συνεργάζεται καλά με το δικό μου... Plantronics explorer 50. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 (edited) Εγώ έχω το plantronics explorer 10....:confused: Edited October 3, 2016 by kostis20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 εγώ ρε μάγκες έχω ένα bl ακουστικό μπορεί και πανω απο 10 χρονών, το είχαν δώρο με κάτι τρυπάνια πριν πόσα χρόνια τώρα.σκεφτείτε ότι δεν είχα καν smartphone τότε και όχι απλά παίζει ακόμα σε ότι κινητό το έχω βάλει αλλά παίζει και καμπάνα. τώρα αυτό με το wifi το έχω γράψει παρα πολλές φορές, δεν έχει το παραμικρό θέμα.Και δεν είναι σύγκριση το τάδε πιάνει και το άλλο όχι.έχω δει να πιάνει κινητό της πλάκας των 100 ευρώ και άλλος δίπλα με αιφον όχι.Απλά το ρούτερ ήταν σκουπδαριό και μοίραζε όπου γούσταρε. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Παιδιά το Bluetooth έφτιαξε.Εκανα reset to bluetooth και restart to τηλέφωνο και επανήλθε καμπάνα ο ήχος....Για δοκιμάστε όσοι έχετε πρόβλημα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Και κάτι άλλο.η μπαταρία του τι λέει;;;Εγώ θέλω δικαρτο κινητό και αν και οι δύο καρτες είναι σε lte τι καταναλωση έχει;;;αν μιλάς στο εναν αριθμο και σε πάρουν στον άλλο σε διώχνει κατειλημμένο ή χτυπάει κανονικά;;;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 ...αν μιλάς στο εναν αριθμο και σε πάρουν στον άλλο σε διώχνει κατειλημμένο ή χτυπάει κανονικά;;;; Ευχαριστώ Η αλήθεια είναι πως επειδή κι εμένα θα είναι το πρώτο δίκαρτο τηλέφωνο (το παρήγγειλα τελικά πριν καμιά 10αριά μέρες, οπότε έχω μπόλικη αναμονή ακόμα), θα μπορούσε κάποιος να πει πολύ γενικά πως λειτουργεί στο περίπου? Έχω κάτι απορίες του τύπου πχ όταν θέλω να καλέσω κάποιον, μου βγάζει επιλογή μέσω ποιας κάρτας να γίνει η κλήση? ή πως παίζουν τα data? επιλέγεις από ποια κάρτα από τις δύο θα γίνεται η χρήση τους? ή και την ερώτηση που έκανε ο φίλος πιο πάνω. Τέτοια πράγματα. Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Όταν μιλάς στην μία κάρτα η άλλη απενεργοποιείται. Δεν δέχεται ούτε τηλέφωνα ούτε δεδομένα. Πχ αν έχετε ορίσει σαν κάρτα για να παίρνει data (4G) από την SIM2 και σας καλέσουν στην SIM 1 απενεργοποιούνται τα data για όσο θα μιλάτε στο τηλέφωνο. Λίγα κινητά έχουν και τις δύο κάρτες ενεργές γιατί από ότι ειχα διαβάσει την στιγμή που είναι ενεργές και οι δύο (πχ στην 1 μιλάω στο τηλ και από την 2 σερφάρω στο ιντερνετ) ανέβαινε πολύ το SAR αλλά και η κατανάλωση μπαταρίας... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 για αυτό το λογο τα huawei έχουν υψηλό σαρ, γιατί έχουν active και τις 2 κάρτες. Δυστυχώς και 2 sim active και χαμηλό σαρ μάλλον δεν γίνεται για αυτό κάποιο πρέπει να θυσιαστεί. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Σήμερα παρέλαβα την νιλκιν θήκη που είχε προτείνει ένας φίλος εδώ μέσα σε διαφανές. Τέλεια εφαρμογή και προστασία Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 εγώ σκέφτομαι να καταργήσω τις θήκες με τόσο γαμάτη αίσθηση που έχει στο χέρι Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 εγώ σκέφτομαι να καταργήσω τις θήκες με τόσο γαμάτη αίσθηση που έχει στο χέρι Kαλά, δε νομίζω να χαίρεται ο κόσμος που έχει θήκη έτσι κι αλλιώς. Από το να σου πέσει κάτω κάποια στιγμή όμως και να το κλαις μετά (έστω και ένα σημαδάκι να κάνει), αξίζει νόμιζω :) Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 μόνο για αυτό την κρατάω Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 (edited) εγώ σκέφτομαι να καταργήσω τις θήκες με τόσο γαμάτη αίσθηση που έχει στο χέρι Απαπαπαα καλά που την πήρα. Δεν μπορώ να το πιάσω με τίποτα :D Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161004/567e0acdb2fa40a786cef06ca435b80a.jpg Αυτό είναι λίγο αφυσικο σαν κατανάλωση. Δεύτερη μέρα χρήσης είμαι. Μάλλον κάποιο bug κράτουσε την κάμερα ανοιχτή??? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Νομίζω τρώει πολύ η κάμερα. Την δουλεψα πάλι και ανέβηκε η κατανάλωση πολύ. Νούμερο ένα πήγε Edited October 4, 2016 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Έχει στη στοκ κάμερα λειτουργία burst mode, δηλαδή με ένα κλικ να παίρνει πολλές φωτογραφίες και να επιλέγεις την καλύτερη; Αν όχι ποια εφαρμογή προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Έχει στη στοκ κάμερα λειτουργία burst mode, δηλαδή με ένα κλικ να παίρνει πολλές φωτογραφίες και να επιλέγεις την καλύτερη; Αν όχι ποια εφαρμογή προτείνετε; Κράτα το κουμπί πατημένο, ως το 20. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Στην κάμερα δεν υπάρχει η δυνατότητα να πατάμε πάνω στην οθόνη και να τραβάει; Δεν μπορώ να το βρω. Επίσης... Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τις επιλογές για root στον es Explorer. Είμαι root με 3.5.3. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts