hsigma Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Ναι έτσι ακριβώς εξάλλου δεν γίνετε να έχεις ανοιχτά τα data και στις δύο κάρτες ταυτόχρονα δεν σου δίνει την επιλογή αυτήν. Οπότε θα επιλέξεις ποιά θέλεις να έχει ίντερνετ και ποιά θα την έχεις για κλήσεις - sms. ΟΚ, μια χαρά. Νομίζω βρήκα κι από που γίνεται στις ρυθμίσεις. Οπότε νομίζω είμαι ΟΚ. Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Ουτε ενα μνμ τοσο καιρο; φύγατε όλοι; Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Ουτε ενα μνμ τοσο καιρο; φύγατε όλοι; Εγώ εδώ είμαι πάντως. Απλά τον τελευταίο καιρό λόγω δουλειάς δεν πειράζω κ πολύ το κινητό οπότε δεν έχω κ τίποτα να σχολιάσω. Μάλλον όλοι περιμένουν την 8.1 έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Ουτε ενα μνμ τοσο καιρο; φύγατε όλοι; Eδώ είμαστε, με ενα κινητό που πάει τρένο. Ότι απορίες και προβλήματα είχαμε, τακτοποιήθηκαν και έχουμε ενα κινητό που θα το αλλάξουμε όταν το βαρεθούμε και με την εποχή που περνάμε οικονομικά μας βλέπω για καιρό παρέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Eδώ είμαστε, με ενα κινητό που πάει τρένο. Ότι απορίες και προβλήματα είχαμε, τακτοποιήθηκαν και έχουμε ενα κινητό που θα το αλλάξουμε όταν το βαρεθούμε και με την εποχή που περνάμε οικονομικά μας βλέπω για καιρό παρέα.Συμφωνώ μόνο που έτσι όπως πάει αναπόφευκτα θα το γυρίσουμε σε custom roms γιατί μόνο αυτές θα παίρνουν κάνα security patch και update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_hawk Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 ..Μάλλον όλοι περιμένουν την 8.1 έκδοση. 'Η έστω και κάνα security patch! Στον Δεκέμβρη έχουμε μείνει.. :worry::worry: Παράθεση Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Beta είμαι σε Απρίλιο 2018! Sent from my LG-H870 using Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Κινητό που πάει καλά αν δεν έχεις μανία δε το αλλάζεις. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 'Η έστω και κάνα security patch! Στον Δεκέμβρη έχουμε μείνει.. :worry::worry: Μπες στο beta program. Είμαστε στο security του Απριλίου. Και μάλιστα το πήραμε κ πολύ γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Μπες στο beta program. Είμαστε στο security του Απριλίου. Και μάλιστα το πήραμε κ πολύ γρήγορα.Χωρίς να θέλω να είμαι εριστικός αλλά αυτό δεν είναι λύση για κάποιον που θέλει σταθερή έκδοση για ευνόητους λόγους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Χωρίς να θέλω να είμαι εριστικός αλλά αυτό δεν είναι λύση για κάποιον που θέλει σταθερή έκδοση για ευνόητους λόγους. Δεν γίνεσαι εριστικός. Η κολοκυθόπιτα άλλωστε βγαίνει κ γλυκιά κ αλμυρή. FYI οι beta εκδόσεις είναι καρακαταstable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Ισχύει το παραπάνω για την σταθερότητα των beta εκδόσεων. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Δοκιμάστε την. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Δεν γίνεσαι εριστικός. Η κολοκυθόπιτα άλλωστε βγαίνει κ γλυκιά κ αλμυρή. FYI οι beta εκδόσεις είναι καρακαταstable. Sorry bruh, αλλά ο καθένας δεν μπορεί να εμπιστεύεται τον κάθε Brian από το Παγκράτι. Ο τίτλος λέει ότι είναι δοκιμαστική έκδοση και ενδεχονται θέματα. 1-2 φορές δεν την απεσυραν και έβγαλαν άλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Sorry bruh, αλλά ο καθένας δεν μπορεί να εμπιστεύεται τον κάθε Brian από το Παγκράτι. Ο τίτλος λέει ότι είναι δοκιμαστική έκδοση και ενδεχονται θέματα. 1-2 φορές δεν την απεσυραν και έβγαλαν άλλη; All time classic nikchris! Απαίδευτος! Παλιά μου εσπαγες τα νεύρα πλέον διασκεδάζω να σε διαβάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 All time classic nikchris! Απαίδευτος! Παλιά μου εσπαγες τα νεύρα πλέον διασκεδάζω να σε διαβάζω. H beta λέγεται beta για κάποιο λόγο, δεν είναι τυχαίο. Όταν λοιπόν στην ονομασία στο λεει ότι είναι δοκιμαστική έκδοση και όχι σταθερή, σορυ αλλά ρισκάρεις σταθερότητα. Στη χρήση που κανει ο Τάδε μπορεί να μην βλέπει θέματα αλλά στην χρήση του Δεινά να βλέπεις, οπότε το 'εγω την έχω και είναι σταθερή' δεν λέει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 H beta λέγεται beta για κάποιο λόγο, δεν είναι τυχαίο. Όταν λοιπόν στην ονομασία στο λεει ότι είναι δοκιμαστική έκδοση και όχι σταθερή, σορυ αλλά ρισκάρεις σταθερότητα. Στη χρήση που κανει ο Τάδε μπορεί να μην βλέπει θέματα αλλά στην χρήση του Δεινά να βλέπεις, οπότε το 'εγω την έχω και είναι σταθερή' δεν λέει κάτιΧωρίς να διαφωνώ, εδώ βλέπεις στο ONEPLUS forum οι μισοί να διαμαρτύρονται για bugs στη σταθερή, που εγώ δεν έχω δει ποτέ. Γενικά αλλάζει πολύ η εμπειρία χρήσης, ανάλογα με το άτομο. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Από το πρωί μου έχει κάνει 10 reboot, κολλάει με ελάχιστη χρήση και δεν παίζουν οι ήχοι κλήσης. WTF !?!?! Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. April 23, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Από το πρωί μου έχει κάνει 10 reboot, κολλάει με ελάχιστη χρήση και δεν παίζουν οι ήχοι κλήσης. WTF !?!?! Official ROM? Default sound? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Η beta πάνε και έρχονται για σταθερή τίποτα ακόμα μετά από τόσους μήνες δεν καταλαβαίνω την τακτική της εταιρίας.Μήπως θα δίνουν μόνο beta από εδώ και πέρα; https://forums.oneplus.com/threads/oxygenos-open-beta-35-for-the-oneplus-3-and-26-for-the-oneplus-3t.824508/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. April 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Η beta πάνε και έρχονται για σταθερή τίποτα ακόμα μετά από τόσους μήνες δεν καταλαβαίνω την τακτική της εταιρίας.Μήπως θα δίνουν μόνο beta από εδώ και πέρα; Αν θυμάμαι καλά, διάβασα σε επίσημη ανακοίνωση οτι θα πάρουμε official 8.1 μέχρι το τέλος του εξαμήνου, μετά μάλλον τέλος (λογικό για μένα - κλείνουμε 2ετία με το μοντέλο, ας μην έχουμε παράπονα) After that, αν κάποιος νιώθει την ανάγκη για νεώτερο λογισμικό, υπάρχουν αρκετές αξιόλογες custom roms... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Στο OnePlus updater μου εβγαλε ειδοποίηση οτι βγηκε η 5.0.2 την κατεβασε κανείς; Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Στο OnePlus updater μου εβγαλε ειδοποίηση οτι βγηκε η 5.0.2 την κατεβασε κανείς;Έχει βγει και αναφερθεί εδώ και μήνες ότι είναι μόνο για Ινδία Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegasus28 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος να μην του κάνουν δεκτό τα POS το winbank wallet; (Είμαι με magisk και το λειτουργούσα μια χαρά με hide) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος να μην του κάνουν δεκτό τα POS το winbank wallet; (Είμαι με magisk και το λειτουργούσα μια χαρά με hide) Αν έχεις προβλήματα με το wallet κάνε μια απεγραφη την κάρτα από την εφαρμογή. Απεγκασταση. Και επανεγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Πολύ κρίμα. Και πάλι λειτουργικό το ρημαδι η κινηταρα. Αλλά πλέον μπαίνουμε σε διαδικασία αντικατάστασης. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts