Jump to content

OnePlus 3

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα ναι με ολους.. Η ενταση στο τερμα ειναι αρκετα χαμηλη. εντωμεταξύ το προσεχω αρκετα οποτε νερο η σκονη ειναι απιθανο να ειναι το αιτιο. διαβασα πολλους στα φορουμ της oneplus με το ιδιο θεμα. :/

Mιλάω πάντα με ακουστικά και έχω παρατηρήσει ότι, όσο αυξάνεται ο εξωτερικός θόρυβος τόσο λιγότερο ακούω τον συνομιλητή μου.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχετε παρατηρήσει πως η ένταση του ακουστικού είναι εξαιρετικά χαμηλή; σε σημείο που να μην μπορείς να ακούσεις τον συνομιλητή σου αν δεν είσαι σε ένα ήρεμο μέρος; έκανα την σύγκριση με ένα G4 και η διαφορά ήταν μεγάλη.

Έχω το 3T αλλά το αναφέρω και εγώ μιας και είναι σχεδόν έτοιμο πανομοιότυπα

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Το G4 έχει πιο δυνατό ακουστικό

Έτσι είναι το ακουστικό της συσκευής

Ίσως σου φαίνεται αδύναμο αλλά στους περισσότερους φαίνεται ικανοποιητικό

Nokia 8800 Scirocco

Το G4 έχει πιο δυνατό ακουστικό

Έτσι είναι το ακουστικό της συσκευής

Ίσως σου φαίνεται αδύναμο αλλά στους περισσότερους φαίνεται ικανοποιητικό

Μάλιστα.. Ίσως να είναι έτσι! Μακάρι να μην είναι hardware. ελπίζω σε μια μελλοντική αναβάθμιση να το τσιμπήσουν λίγο! Ευχαριστώ παίδες!

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλιστα.. Ίσως να είναι έτσι! Μακάρι να μην είναι hardware. ελπίζω σε μια μελλοντική αναβάθμιση να το τσιμπήσουν λίγο! Ευχαριστώ παίδες!

Κάποτε όλα τα τηλέφωνα είχαν πολύ δυνατά ακουστικά

Τώρα λόγο κανονισμών ευρωπαϊκής ένωσης τα κατεβάζουν

Απλά

Υπάρχουν ακόμα διάφορες από τηλέφωνο σε τηλέφωνο δεν ξέρω το γιατί

Δοκίμασε από κανένα ίδιο να βρεις μπας και καταλάβεις διαφορά

Παίζει ρόλο πάντα και το σήμα σου. Και το σήμα του συνομιλητή

Και η εταιρεία που είσαι

Και η εταιρεία του συνομιλητή

Και η συσκευή του συνομιλητή

Nokia 8800 Scirocco

Δεν είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα με το 3αρι που είχα, σε σχέση όμως με το iphone 7 που έχω τώρα ήταν

χαμηλότερο, όπως είπε και ο Τάσος είναι ανάλογα την συσκευή.

iphone 7 iOS 12.0

Είμαι με Beta 16 και supersu. Θα περάσω από πάνω την Beta 17. Για να βάλω Magisk απλά φλασαρω το zip ή θέλει και κάτι άλλο;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με το ακουστικό, οπότε επικοινώνησα μέσω live chat με την εταιρεία, και το έστειλα για service.... Έκανε μια εβδομάδα ακριβώς να πάει, να επισκευαστεί και να γυρίσει, και καλύφθηκε από την εγγύηση

Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με το ακουστικό, οπότε επικοινώνησα μέσω live chat με την εταιρεία, και το έστειλα για service.... Έκανε μια εβδομάδα ακριβώς να πάει, να επισκευαστεί και να γυρίσει, και καλύφθηκε από την εγγύηση

Παρατήρησες μετά διαφορά στην ένταση του ήχου?

Nokia 8800 Scirocco

Ναι φυσικά! Πριν το στείλω για επισκευή, ο ήχος από το ακουστικό, ακόμα και στην υψηλότερη ρύθμιση έντασης, ήταν τόσο χαμηλός όπου δεν άκουγα τπτ, οπότε αναγκαστικά χρησιμοποιούσα hands free για τα τηλεφωνήματα.. Μετά την επισκευή, με το καινούργιο ακουστικό, ο ήχος είναι δυνατός και πεντακάθαρος, οπότε άξιζε η αναμονή μιας εβδομάδας... Γενικά, έχω να πω τα καλύτερα για το service της εταιρείας αυτής!

Στοκ το ευρωπαϊκό 3(Α3003) για όσο υπάρχει ακομα μαζι με θήκη κ τζαμακι στα 346€

http://m.geekbuying.com/item/EU-Version-Package-ONEPLUS-3-A3003-6GB-64GB-Smartphone---Graphite-377966.html

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

Ένας από τους λόγους που δεν θα αλλάξω εταιρεία

Ένας από τους λόγους που δεν θα αλλάξω εταιρεία

Όλα αυτά που λένε τα έχω ζήσει. Είναι ακριβώς έτσι. Γίνεσαι φίλος με αυτόν που σε εξυπηρετεί. Όταν κάναμε την απομακρυσμένη συνεδρία ήταν λες και μιλούσα με τον κολλητό μου και φτιάχναμε το κινητό παρέα. Το ίδιο και όταν το έστειλα στο service. Είναι πραγματικά μοναδικό το service τους και το customer care και μακάρι να παραμείνει έτσι. Ήδη ψάχνω να πουλήσω το s7 edge μου για να είμαι έτοιμος όταν βγει το 5αρι. Το 3Τ θα συνεχίσει να είναι για καιρό μαζί μου.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι Μάκη είναι πολύ καλύτερη από τις beta, μπορεί να μην έχει τίποτα από τα έξτρα των beta 7,8 αλλά βλέπω καλύτερη μπαταρία με διαφορά και χαμηλότερες θερμοκρασίες

Ναι Μάκη είναι πολύ καλύτερη από τις beta, μπορεί να μην έχει τίποτα από τα έξτρα των beta 7,8 αλλά βλέπω καλύτερη μπαταρία με διαφορά και χαμηλότερες θερμοκρασίες

Βαγγέλη τη γνώμη σου τη μετράω οπότε θα την περάσω και εγώ. Για να δούμε :)

Περιμένω εντυπώσεις,σε τι κατάσταση έχεις το τηλέφωνο μου; :) :) :) :)

Εγώ 3-4 μέρες τώρα με την beta 17 και το κινητό ψήνεται κάθε λίγο και λιγάκι πράγμα που δεν το είχα ποτέ. Λέτε να περάσω την stable? Ακολουθώ τις beta από την 2 αλλά στις δύο τελευταίες χάλασαν πολύ την μπαταρία και πλέον έχω και λίγο Lag όταν ζεσταίνεται το κινητό. Πως πάω σε stable από την beta?

Με λίγο ζόρισμα η μπαταρία φτάνει 41-42 βαθμούς που δεν το είχα ποτέ. Sot έχει πέσει στις 4 ώρες από 5-5,30 που έπαιζε.

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Εγώ 3-4 μέρες τώρα με την beta 17 και το κινητό ψήνεται κάθε λίγο και λιγάκι πράγμα που δεν το είχα ποτέ. Λέτε να περάσω την stable? Ακολουθώ τις beta από την 2 αλλά στις δύο τελευταίες χάλασαν πολύ την μπαταρία και πλέον έχω και λίγο Lag όταν ζεσταίνεται το κινητό. Πως πάω σε stable από την beta?

Λογικά περνάς το full rom zip μέσω recovery.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Με λίγο ζόρισμα η μπαταρία φτάνει 41-42 βαθμούς που δεν το είχα ποτέ. Sot έχει πέσει στις 4 ώρες από 5-5,30 που έπαιζε.

Είσαι root με ξεκλειδωτω bootloader;

Περιμένω εντυπώσεις,σε τι κατάσταση έχεις το τηλέφωνο μου; :) :) :) :)

Κατέβασα και θα περάσω αύριο λογικά. Το 3 είναι ακριβώς όπως το πήρα από σένα. :)

Το χαίρομαι πραγματικά.

Τελικά, παρόλα τα mods και τις αλλαγές, μόνο αυτό μετράει.

Είσαι root με ξεκλειδωτω bootloader;

Όχι το κινητό είναι μαμά δεν έχω πειράξει τίποτα..ναι στις δύο τελευταίες beta 16,17 κάτι δεν έχει κάτσει καλά. Έτσι αισθάνομαι το τηλέφωνο.

Και λέω μήπως η stable τελικά είναι καλύτερη;

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Είναι καλύτερη η stable, εφόσον είσαι στοκ μπορείς να την περάσεις και χωρίς pc,την κατεβάζεις στο τηλέφωνο μπαίνεις recovery και την κάνεις εγκατάσταση, μετά όμως θέλει clear cache και data δηλαδή hard reset επειδή η beta έχει πολλές τροποποιήσεις στο system.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατέβασα και θα περάσω αύριο λογικά. Το 3 είναι ακριβώς όπως το πήρα από σένα. :)

Το χαίρομαι πραγματικά.

Τελικά, παρόλα τα mods και τις αλλαγές, μόνο αυτό μετράει.

Ήμουν σίγουρος ότι θα το είχες στην πένα :rolleyes: