ch_makis Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Έχω προσβαση στο 4g απλα εγω το εχω στο 3g για να μν μ τρωει πολλα mb....αλλα γτ μπαινει μετα απο λιγα δευτερα;;;το εχετε και αλλοι;;;; Σε όλους έτσι είναι. Βγαίνει μέχρι να σταθεροποιηθεί η σύνδεση. Δεν είναι κάτι. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Έχω προσβαση στο 4g απλα εγω το εχω στο 3g για να μν μ τρωει πολλα mb....αλλα γτ μπαινει μετα απο λιγα δευτερα;;;το εχετε και αλλοι;;;; Γιατί πιο πολλά mb τρώει το 4g; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Γιατί πιο πολλά mb τρώει το 4g; Ελα ντε! Αυτό το πράγμα, που κάποιοι μπερδεύουν την ταχύτητα με την κατανάλωση, δεν μπορώ να το καταλάβω... Μια σελίδα Χ είναι ας πούμε 50Mb, με 3G θα φορτώσει σε (πχ) 6sec ενω με 4G θα φορτωσει σε (πχ) 2sec, η κατανάλωση (όγκος δεδομένων) θα είναι και στις δύο περιπτώσεις 50Mb.- Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Το 4g καταναλώνει περισσότερα ναι αλλά τι είναι το θέμα ! Προφανώς και μπαταρία και όχι MB ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Το 4g καταναλώνει περισσότερα ναι αλλά τι είναι το θέμα ! Προφανώς και μπαταρία και όχι MB ! Από που προκύπτει ρε παιδιά αυτό? Αντί να χρησιμοποιεί τις μπάντες του 3g χρησιμοποιεί αυτές του 4g το κινητό. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnakoss Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Σε όλους έτσι είναι. Βγαίνει μέχρι να σταθεροποιηθεί η σύνδεση. Δεν είναι κάτι. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Η αλήθεια ειναι οτι μου φαίνεται περιεργο και πιστευω οτι καλυτερα να το διορθωνανε να μπαινει απευθείας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Η αλήθεια ειναι οτι μου φαίνεται περιεργο και πιστευω οτι καλυτερα να το διορθωνανε να μπαινει απευθείας... Σε καμία συσκευή που είχα μέχρι τώρα δεν έμπαινε κατευθείαν. Είναι κάτι που δε με ενόχλησε ποτέ. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Η αλήθεια ειναι οτι μου φαίνεται περιεργο και πιστευω οτι καλυτερα να το διορθωνανε να μπαινει απευθείας... Απλα στις αλλες συσκευες ισως δεν βγαζει το !, αυτο δεν σημαινει οτι εχεις αμεση προσβαση :p Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meteoritis13 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 παιδιά καλημέρα ...μια βοήθεια πλιζ...νέος κάτοχος...η οθόνη σβήνει από μόνη της την ώρα που διαβάζω,η βλέπω κάτι,μετά από κάποια δεύτερα...ψάχνω να βρω μήπως υπάρχει face detection(η κάτι άλλο) ,όμως δεν βρίσκω...υπάρχει? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 παιδιά καλημέρα ...μια βοήθεια πλιζ...νέος κάτοχος...η οθόνη σβήνει από μόνη της την ώρα που διαβάζω,η βλέπω κάτι,μετά από κάποια δεύτερα...ψάχνω να βρω μήπως υπάρχει face detection(η κάτι άλλο) ,όμως δεν βρίσκω...υπάρχει? ευχαριστώ Δεν υπάρχει Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Καλημέρα στην ομάδα! Από τότε που πήρε την nougat το κινητό, εμφανίζει πρόβλημα στο messenger. Συγκεκριμένα όταν πάω να κάνω scroll down στις συνομιλίες, λέει "παρουσιάστηκε πρόβλημα. Προσπαθήστε πάλι". Τι factory reset έχω κάνει, τι έχω σβήσει την εφαρμογή, τίποτα δε δούλεψε. Φοράει την 4.0.3 πλέον, αλλά και από την 4.0.1 κ μετά κάνει το ίδιο. Τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Κατέβασε το messenger της Google.εγω αυτό έκανα και για του 160 χαρακτήρες.μια χαρά εφαρμογή Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ώπα τώρα κατάλαβα ότι λες το messengerτοτ FB.γραψε λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apopet26 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Μιλάει για το Facebook messenger και ναι είναι bug το έχω και εγώ και αρκετοί φίλοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Είχα και εγώ το παραπάνω bug αλλά λύθηκε με την τελευταία αναβάθμιση. Μήπως έχετε παλαιότερη έκδοση ; Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Καλημέρα στην ομάδα! Από τότε που πήρε την nougat το κινητό, εμφανίζει πρόβλημα στο messenger. Συγκεκριμένα όταν πάω να κάνω scroll down στις συνομιλίες, λέει "παρουσιάστηκε πρόβλημα. Προσπαθήστε πάλι". Τι factory reset έχω κάνει, τι έχω σβήσει την εφαρμογή, τίποτα δε δούλεψε. Φοράει την 4.0.3 πλέον, αλλά και από την 4.0.1 κ μετά κάνει το ίδιο. Τι να κάνω; Μην ανησυχείς, δε φταίει το κινητό, η εφαρμογή φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Μόλις παρέλαβα αυτό το καλώδιο έκανε 4 μέρες για να έρθει από e-shop,οπτικά είναι ολόιδιο με το original και λειτουργεί άψογα με τον εργοστασιακό φορτιστή και μαντέψτε... Υποστηρίζει Dash Charge :D http://images.e-shop.gr/images/TEL/BIG/TEL.030295.jpg Link: ONEPLUS USB TYPE-A TO TYPE-C DATA CABLE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_hawk Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Μόλις παρέλαβα αυτό το καλώδιο έκανε 4 μέρες για να έρθει από e-shop,οπτικά είναι ολόιδιο με το original και λειτουργεί άψογα με τον εργοστασιακό φορτιστή και μαντέψτε... Υποστηρίζει Dash Charge :D http://images.e-shop.gr/images/TEL/BIG/TEL.030295.jpg Link: ONEPLUS USB TYPE-A TO TYPE-C DATA CABLE ..Στη μιση τιμη.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=445954&page=16 http://www.ebay.com/itm/272437513209?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Χθες το παρελαβα, σημερα το δοκιμασα. Πραγματικο DASH CHARGING! :up: :p :p :D Παράθεση Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 ..Στη μιση τιμη.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=445954&page=16 :p :p :D και στο 1/5 του χρόνου :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 ..Στη μιση τιμη.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=445954&page=16 :p :p :D Άλλο να παραλάβεις σε 3-4 μέρες και αλλο απο 15 στην καλύτερη μέχρι 60 και αν παραλάβεις....Άσε που παίζει και τελωνείο και σου βγει ποιο ακριβώ και απο Ελλάδα,εδώ φορολογισαν θήκη τι να λέμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Καλημέρα, μετά από την ενημέρωση σε 4.0.3 έχω πρόβλημα με τη σύνδεση μέσω Bluetooth για αναπαραγωγή μουσικής. Πιο συγκεκριμένα, μέχρι πρότινος συνδεομουν κανονικά μέσω Bluetooth με το ηχοσυστημα του αυτοκινήτου για να ακούσω μουσική από τα ηχεία. Μετά την αναβάθμιση, ενώ συνδέομαι κανονικά, δεν φαίνεται να μπορεί να μεταφερθεί ο ήχος.. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι αντίστοιχο; Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Καλημέρα, μετά από την ενημέρωση σε 4.0.3 έχω πρόβλημα με τη σύνδεση μέσω Bluetooth για αναπαραγωγή μουσικής. Πιο συγκεκριμένα, μέχρι πρότινος συνδεομουν κανονικά μέσω Bluetooth με το ηχοσυστημα του αυτοκινήτου για να ακούσω μουσική από τα ηχεία. Μετά την αναβάθμιση, ενώ συνδέομαι κανονικά, δεν φαίνεται να μπορεί να μεταφερθεί ο ήχος.. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι αντίστοιχο; Όχι κανένα πρόβλημα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreoug Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 (edited) Καλημέρα, μετά από την ενημέρωση σε 4.0.3 έχω πρόβλημα με τη σύνδεση μέσω Bluetooth για αναπαραγωγή μουσικής. Πιο συγκεκριμένα, μέχρι πρότινος συνδεομουν κανονικά μέσω Bluetooth με το ηχοσυστημα του αυτοκινήτου για να ακούσω μουσική από τα ηχεία. Μετά την αναβάθμιση, ενώ συνδέομαι κανονικά, δεν φαίνεται να μπορεί να μεταφερθεί ο ήχος.. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι αντίστοιχο; ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ! και δεν διορθωθηκε στην τελευταια εκδοση. Λυνεται ειτε με on-off του bluetooth, καθε φορα που θελεις να συνδεθεις (σπαστικο αλλα ευκολο) ειτε με clean install οπως μου προτειναν απο την Oneplus. Δεν το δοκιμασα αλλα καπου ειδα οτι οντως λυνει το προβλημα. Δεν θελω να χασω μια μερα να το ξαναστηνω. Επισης σπαστικο, το κανει επιλεκτικα. εχω 3 bluetooth, το κανει μονο με Bose QC35. Λογω ταξιδιων το εχω δοκιμασει με 3 διαφορετικα αυτοκινητα προσφατα χωρις προβλημα. Αλλα εχω διαβασει για 2 διαφορετικες (τουλαχιστον) μαρκες που το κανει. Edited February 18, 2017 by andreoug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ! και δεν διορθωθηκε στην τελευταια εκδοση. Λυνεται ειτε με on-off του bluetooth, καθε φορα που θελεις να συνδεθεις (σπαστικο αλλα ευκολο) ειτε με clean install οπως μου προτειναν απο την Oneplus. Δεν το δοκιμασα αλλα καπου ειδα οτι οντως λυνει το προβλημα. Δεν θελω να χασω μια μερα να το ξαναστηνω. Επισης σπαστικο, το κανει επιλεκτικα. εχω 3 bluetooth, το κανει μονο με Bose QC35. Λογω ταξιδιων το εχω δοκιμασει με 3 διαφορετικα αυτοκινητα προσφατα χωρις προβλημα. Αλλα εχω διαβασει για 2 διαφορετικες (τουλαχιστον) μαρκες που το κανει. Περίεργο, με 4.0.2 ήμουν ΟΚ, εδώ και 2-3 μέρες που πέρασα την 4.0.3 μου το παρουσίασε... Clean install δεν παίζει να κάνω ξανά ούτε εγώ. Έκανα όταν πέρασα την Nougat και μου φτάνει :) Έχω ξενερώσει full με αυτό το θέμα γιατι άκουγα πολύ μουσική έτσι. Aν όντως λύνεται με restart του Bluetooth κάτι γίνεται. Θα το δοκιμάσω αύριο που θα κατέβω στο αμάξι κι ελπίζω να πιάσει... :worry: Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospetr Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Καλημέρα, μετά από την ενημέρωση σε 4.0.3 έχω πρόβλημα με τη σύνδεση μέσω Bluetooth για αναπαραγωγή μουσικής. Πιο συγκεκριμένα, μέχρι πρότινος συνδεομουν κανονικά μέσω Bluetooth με το ηχοσυστημα του αυτοκινήτου για να ακούσω μουσική από τα ηχεία. Μετά την αναβάθμιση, ενώ συνδέομαι κανονικά, δεν φαίνεται να μπορεί να μεταφερθεί ο ήχος.. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι αντίστοιχο; Κι εγώ έχω το ίδιο θέμα, μέχρι το προηγούμενο update, συνδεόμουν επιτυχώς στο αυτοκίνητο. Με το τελευταίο δεν τα κατάφερα με τίποτα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 (edited) παιδιά καλημέρα ...μια βοήθεια πλιζ...νέος κάτοχος...η οθόνη σβήνει από μόνη της την ώρα που διαβάζω,η βλέπω κάτι,μετά από κάποια δεύτερα...ψάχνω να βρω μήπως υπάρχει face detection(η κάτι άλλο) ,όμως δεν βρίσκω...υπάρχει? ευχαριστώ Smart AppLock (από SpSoft), εφαρμογή από το play store. Επιλέγεις εφαρμογές που δε θες να σβήνει η οθόνη, να μην περιστρέφεται, έξτρα κλειδώματα κλπ. Εξαιρετική. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 20, 2017 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts