ch_makis Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Πήρε κανένας την 4.0.3 ωρέ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Πήρε κανένας την 4.0.3 ωρέ ; Ναι, από χτες. Δεν κατάλαβα τι έχει αλλάξει. Με vpn Καναδά Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 και εγω απο χτες. Όλα μια χαρά κανένα θέμα. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Μια χαρά η 4.0.3. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Επιβεβαιώνω την βελτίωση στην κάμερα.πιο αερατη πιό γρήγορη με καλύτερη εστίαση και φωτομέτρηση Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 μπας και μπήκε κανείς στην διαδικασία νυχτερινής με 4.0.2 και αντίστοιχης με 4.0.3 ώστε να δούμε διαφορές ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 μπας και μπήκε κανείς στην διαδικασία νυχτερινής με 4.0.2 και αντίστοιχης με 4.0.3 ώστε να δούμε διαφορές ? Night mode εννοείς; Μέχρι και 4.0.2 το δουλεύω κάθε βράδυ.θα δω και απόψε. Το security patch είναι Δεκεμβρίου ακόμα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Night mode εννοείς; Μέχρι και 4.0.2 το δουλεύω κάθε βράδυ.θα δω και απόψε. Το security patch είναι Δεκεμβρίου ακόμα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ναι. Αν περάσεις απόψε την 4.0.3 τράβηξε πρώτα με την 4.0.2 μία νυχτερινή και με τις ίδιες ρυθμίσεις την ίδια φωτό μετά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazdakias Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Έβαλα κι εγώ χθες την 4.0.3. Όλα καλά αλλά δεν βρίσκω την "επιλογή" που όταν περνούσες το χέρι από πάνω σ έδειχνε την ώρα... Ξέρει κανείς τι παίζει..?? Το έβγαλαν μήπως για να βελτιώσουν την κατανάλωση μπαταρίας..?? Ήταν χρήσιμο..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Έβαλα κι εγώ χθες την 4.0.3. Όλα καλά αλλά δεν βρίσκω την "επιλογή" που όταν περνούσες το χέρι από πάνω σ έδειχνε την ώρα... Ξέρει κανείς τι παίζει..?? Το έβγαλαν μήπως για να βελτιώσουν την κατανάλωση μπαταρίας..?? Ήταν χρήσιμο..!! Settings: display: proximity wake Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazdakias Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Σ' ευχαριστώ φίλε, έχεις δίκιο..!! Δεν μου το είχε σαν επιλογή γττ είχα απενεργοποιήσει την αφύπνιση οθόνης στις ειδοποιήσεις... (το είχε θολό δλδ και δν το πρόσεξα..) Να' σαι καλά..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Παιδιά έχει ακουστεί τίποτα αν θα βάλουν σε μελλοντικα updates στον launcher του OxygenOS counter για να δείχνει τα αδιαβαστα μηνύματα;; Είναι πολύ σπαστικό που δεν έχει Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Παιδιά μετά την αναβάθμιση σε 4.0.3 δεν πιστεύω να θέλει κάνε reset έτσι; Μικρή αναβάθμιση είναι. Μη στήνω πάλι από την αρχή. sent from my 1+3t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Παιδιά μετά την αναβάθμιση σε 4.0.3 δεν πιστεύω να θέλει κάνε reset έτσι; Μικρή αναβάθμιση είναι. Μη στήνω πάλι από την αρχή. sent from my 1+3t Όχι με τίποτα! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Καλημερα παιδια.το κινητο εχει ραδιοφωνο; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Καλημερα παιδια.το κινητο εχει ραδιοφωνο; Καλημέρα, όχι. Μόνο ιντερνετικο με κάποιο app τυπου Tunein Radio Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Καλημέρα, όχι. Μόνο ιντερνετικο με κάποιο app τυπου Tunein Radioοκ ευχαριστω Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Ρε παιδιά με τους open beta τι γίνεται ? Έχει περάσει μήνας σχεδόν χωρίς αναβάθμιση ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Πόσο σπαστικό είναι που τα tiles του wi-fi και των data θέλουν διπλό πάτημα; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Ρε παιδιά με τους open beta τι γίνεται ? Έχει περάσει μήνας σχεδόν χωρίς αναβάθμιση ! Είχαν ανακοινώσει ότι για ένα μήνα δεν θα βγάλουν. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Πόσο σπαστικό είναι που τα tiles του wi-fi και των data θέλουν διπλό πάτημα; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Των data ναι. Του WiFi όχι. Είναι σπαστικό όντως. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Είχαν ανακοινώσει ότι για ένα μήνα δεν θα βγάλουν. ;) Το είχα διαβάσει και νομίζω αναφέρονταν σε όλες τις αναβαθμίσεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnakoss Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Καλησπερα παιδια ...στην κατοχη μου κι εμενα το one plus 3...ηθελα να σας ρωτησω ...οταν ανοιγω τα δεδομενα cosmote εχω...πρωτα μου βγαζει ενα θαυμαστικο στο σημα μαζι με το h+ και μετα απο 1 λεπτο περιπου πιανει για να μπει στο ιντερνετ ...δεν πιανει αμεσως...το εχει παρατηρησει καποιος;;;εχει κάποια ρύθμιση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Καλησπερα παιδια ...στην κατοχη μου κι εμενα το one plus 3...ηθελα να σας ρωτησω ...οταν ανοιγω τα δεδομενα cosmote εχω...πρωτα μου βγαζει ενα θαυμαστικο στο σημα μαζι με το h+ και μετα απο 1 λεπτο περιπου πιανει για να μπει στο ιντερνετ ...δεν πιανει αμεσως...το εχει παρατηρησει καποιος;;;εχει κάποια ρύθμιση;;; Το ίδιο συμβαίνει με το δικό μου αλλά στα δέκα δευτέρα έχει φύγει το ! και συνδέεται. Στείλε στο 1333 "4G" και θα έχεις πρόσβαση στο 4g (δεν έχει έξτρα χρέωση). Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnakoss Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Έχω προσβαση στο 4g απλα εγω το εχω στο 3g για να μν μ τρωει πολλα mb....αλλα γτ μπαινει μετα απο λιγα δευτερα;;;το εχετε και αλλοι;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts