tsiftsism Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με το Yahoo Weather, ούτε με κάποιο άλλο από τα widget που χρησιμοποιώ (SeriesGuide, Phono). Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Και σε μένα καμία φορά εξαφανίζεται. Χρησιμοποιώ Chronus. Πατώντας παρατεταμένα όμως στη περιοχή που υπήρχε το widget ξαναεμφανίζεται. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Με nova launcher και Chronus δεν έχω κάποιο θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Δεν μου κρατάει τα widget του Accuweather premium αλλά ούτε και του weather and clock no ads... Το Yahoo δεν το δοκίμασα... Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Με nova launcher και Chronus δεν έχω κάποιο θέμα.. Ναι σωστά. Μιλάω πάντα για τον stock launcher. Αλλά όπως είπα αν πατήσω παρατεταμένα στο σημείο που ήταν το widget , αυτό επανέρχεται. Δεν εξαφανίζεται τελειως δηλαδή. Απλά δεν φαίνεται στην οθόνη παρόλο που είναι εκεί. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Βρήκα ένα πολύ ωραίο widget γιαυτούς που τους αρέσει ο στοκ launcher. Κατεβάστε από αλλού βέβαια το apk(την έκδοση 4 αναζητήστε) γιατί για κάποιο λόγο δεν είναι διαθέσιμο το app στη χώρα μας. Ο λόγος για το Pixel pill widget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Ναι υπάρχει απενεργοποιηθει του συρτάρι Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Παιδιά μετά τα 2 τελευταία μικρά updates τα battery drains δίνουν και παίρνουν σε μένα. Κανείς άλλος με αντίστοιχο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Παιδιά εγώ μόλις σήμερα συνειδητοποίησα ότι έχανα κλήσεις...Με έπαιρναν τηλ δεν χτυπούσε ποτέ σε μένα αλλά στους άλλους έδειχνε ότι χτυπούσε κανονικά..Βέβαια με ένα restart δούλεψε κανονικά...Είμαι με 4.0.2 Σας έχει τύχει κάτι αντίστοιχο; Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Οχι Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Και γω ακριβώς το ίδιο θεμα έχω, χωρίς να ξέρω τι φταίει.. Σήμερα έκανα φορματ να δω αν θα στρώσει.. Τελικά δεν έστρωσε ούτε με το φορματ.. Ακόμα η μπαταρία κατεβαίνει πολύ γρήγορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Τελικά δεν έστρωσε ούτε με το φορματ.. Ακόμα η μπαταρία κατεβαίνει πολύ γρήγορα.. Έχεις δοκιμάσει καθαρή εγκατάσταση της ρομ ; Είναι η τελευταία λύση βέβαια. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Έχεις δοκιμάσει καθαρή εγκατάσταση της ρομ ; Είναι η τελευταία λύση βέβαια. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Καθαρή έκανα.. Και το παράξενο είναι ότι δε φτάνει μόνο μια εφαρμογή.. Όλες φαίνεται να καταναλώνουν περισσότερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Εμένα με τη nougat βελτιώθηκε η μπαταρία Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 (edited) Παιδιά εγώ μόλις σήμερα συνειδητοποίησα ότι έχανα κλήσεις...Με έπαιρναν τηλ δεν χτυπούσε ποτέ σε μένα αλλά στους άλλους έδειχνε ότι χτυπούσε κανονικά..Βέβαια με ένα restart δούλεψε κανονικά...Είμαι με 4.0.2 Σας έχει τύχει κάτι αντίστοιχο; Μου έχει τυχει μία φορά..... διαπιστωμενη.Με 4.0.2 επισης Edited January 26, 2017 by pificos Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Μου έχει τυχει μία φορά..... διαπιστωμενη.Με 4.0.2 επισης Οπότε ειναι γεγονός Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Όταν έχω drain, κάνοντας αναγκαστική διακοπή κάποιες ύποπτες εφαρμογές φαίνεται να στρώνει (Facebook, messenger, parallel space). Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Παιδιά εγώ μόλις σήμερα συνειδητοποίησα ότι έχανα κλήσεις...Με έπαιρναν τηλ δεν χτυπούσε ποτέ σε μένα αλλά στους άλλους έδειχνε ότι χτυπούσε κανονικά..Βέβαια με ένα restart δούλεψε κανονικά...Είμαι με 4.0.2 Σας έχει τύχει κάτι αντίστοιχο; Και εμένα μια φορά χτυπούσε χωρίς να δείχνει κάτι ή οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Και εμένα μια φορά χτυπούσε χωρίς να δείχνει κάτι ή οθόνη. Σε μένα αυτό το κάνει όταν είναι στο do not disturb. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enwsiths Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Καλησπερα παιδια! Μια ερωτηση ηθελα να κανω. Μου δινει φιλαρακι μου, το op3, αγορασμενο τον Ιουνιο 2016, απο το official καταστημα της op στην ευρωπη στα 300 ευρω. Καλα ειναι σε αυτα τα χρηματα? Παράθεση Proud to be Blackberry addict... Devices: Main device: iPhone 11 Pro Max, 2nd devices: iPhone SE (1st gen), BlackBerry Passport Eternal love: Blackberry 9700, NOKIA N900 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Καλησπερα παιδια! Μια ερωτηση ηθελα να κανω. Μου δινει φιλαρακι μου, το op3, αγορασμενο τον Ιουνιο 2016, απο το official καταστημα της op στην ευρωπη στα 300 ευρω. Καλα ειναι σε αυτα τα χρηματα? Εγω θα τα έδινα για αυτό το τηλέφωνο. Είναι τίμια τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enwsiths Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Εγω θα τα έδινα για αυτό το τηλέφωνο. Είναι τίμια τιμή. Το 3Τ ειναι τελικα απο κινα (gearbest). Παράθεση Proud to be Blackberry addict... Devices: Main device: iPhone 11 Pro Max, 2nd devices: iPhone SE (1st gen), BlackBerry Passport Eternal love: Blackberry 9700, NOKIA N900 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 (edited) Το 3Τ ειναι τελικα απο κινα (gearbest). Δεν κατάλαβα, αυτό το oneplus3 από το επίσημο site είναι τελικά oneplus3T κινέζικο? Αν είναι έτσι τότε δεν θα το αγόραζα, μόνο και μόνο από θέμα εγγυησης, όταν δίνω τόσα χρήματα θέλω να μην μπλέκω με κινέζους. Edited January 27, 2017 by soleman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Δεν έχω drains και γενικά είμαι ευχαριστημένος από την μπαταρία αλλά τούτο εδώ σας φαίνεται οκ;;; https://goo.gl/photos/RkgSAydFLsr1eGTV8 Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Δεν έχω drains και γενικά είμαι ευχαριστημένος από την μπαταρία αλλά τούτο εδώ σας φαίνεται οκ;;; https://goo.gl/photos/RkgSAydFLsr1eGTV8 Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Και γω ετσι ειμαι και οχι δεν ειναι οκ, ειναι πολυ καταναλωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 (edited) Παιδιά εγώ με τη nougat έχω δει τεράστια βελτίωση.Εχω πάθει πλάκα https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170128/742e19b0b9e28a6f2e4cd8b4aefa732f.jpg Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Edited January 31, 2017 by alex_gate_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts