pegasus28 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Αν εννοείς το winbank wallet δε δουλεύει σε συσκευές με root για αυτό και σου κρασαρει.Πρέπει να κάνεις unroot αν θες να το χρησιμοποιησεις. Όχι, το ξέρω για το wallet ότι δεν παίζει σε root. Εδώ άρχισε να μου κράσαρει και η κύρια εφαρμογή winbank Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Όχι, το ξέρω για το wallet ότι δεν παίζει σε root. Εδώ άρχισε να μου κράσαρει και η κύρια εφαρμογή winbank Καμιά ιδέα; Εμένα μόνο αυτή μου παίζει χωρίς να κρασάρει. Αλλά δεν έχεις fingerprint.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6829403 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Εχεις τικαρει απ τις ρυθμίσεις το otg? Γιατι ο ανταπτορας μια χαρα νομιζω είναι Εννοείται το εχω τικαρει αλλιως δεν δουλεύει απλα ο ανταπτορας ο ενας ειναι απο micro usb σε type c κ ο αλλος απο usb κανονικο σε type c Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Βασικα ο ανταπτορας που χρειαζεστε θα πρεπει να ειναι απο type c σε Usb-a οχι σε micro ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 καλησπρα σας εχω καποιες ερωτησεις ποιο ειναι το ευρωπαικο μοντελο? απο ποιο sait να το παραγγειλω?και ποσες μερες κανει περιπου? και κατι ακομα επειδη πρωτη φορα θα δωσω τοσα λεφτα η οθονη του π.χ απο ενα note 5 ειναι καλυτερη η χοιροτερη? και αν το πουλαει κανεις ασ στειλει μυνημα αμεση αγορα Το Ευρωπαϊκό μοντέλο είναι το Α3003 ,το παραγγέλνει από την επίσημη σελίδα της one plus,δ ες πρώτη σελίδα,αναμονη έχει 3-4 βδομάδες επισημα Τώρα για την οθόνη του δεν ξέρω σε σχέση με το Note 5 αλλά είναι πολύ καλή.... Τώρα για μεταχειρισμένα θα βρεις αν και είναι λίγες οι συσκευές που πωλούνται αυτή την περίοδο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Γειά σας και από εμένα, ενδιαφέρομαι σοβαρά για το oneplus3, το είδα σε κατάστημα και ηταν πολύ όμορφο και καλή κατασκευή. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για κάτι πολύ σημαντικό, και μη διαβάζω όλο το νήμα. Τι sot έχει μέσο όρο? (πχ το z5c που έχω έχει 4 και το lgg4 που είχα είχε 2,5) Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 (edited) Γειά σας και από εμένα, ενδιαφέρομαι σοβαρά για το oneplus3, το είδα σε κατάστημα και ηταν πολύ όμορφο και καλή κατασκευή. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για κάτι πολύ σημαντικό, και μη διαβάζω όλο το νήμα. Τι sot έχει μέσο όρο? (πχ το z5c που έχω έχει 4 και το lgg4 που είχα είχε 2,5) Aυτή τη στιγμή είμαι στο 47% μπαταρία με οθόνη 3ω 11λ Σε ποιό κατάστημα το είδες? http://i.imgur.com/qRfAbSP.png http://i.imgur.com/Ul5SU9f.png Edited October 27, 2016 by soleman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Γειά σας και από εμένα, ενδιαφέρομαι σοβαρά για το oneplus3, το είδα σε κατάστημα και ηταν πολύ όμορφο και καλή κατασκευή. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για κάτι πολύ σημαντικό, και μη διαβάζω όλο το νήμα. Τι sot έχει μέσο όρο? (πχ το z5c που έχω έχει 4 και το lgg4 που είχα είχε 2,5) Σε ποιο καταστημα το ειδες;;;; Και πόσο το έχει;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 https://oneplus.net/gr/oneplus-3-curved-tempered-glass-screen-protector Άμα το πάρει κανείς δώστε ινφο Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν είχα κανένα πρόβλημα με 3.2.7 εγω Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk έχω γράψει παλιότερα, είναι ότι καλύτερο παίζει μέχρι στιγμής σε εφαρμογή, χωρίς dot matrix, με κόλλα και στο διάφανο κομμάτι, δεν μένουν πολλές δαχτυλιές όπως με orzly αλλά το μειονέκτημα είναι ότι κρύβει σχεδόν ένα χιλιοστό από την οθόνη στα πλαϊνά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Ανοιξα Ρυθμισεις-Μπαταρια μου δείχνει χρόνους οθόνης,συστηματος και μςτα έχει κάτι αριθμούς 99006-99000-99011-9009. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 υπαρχει καποιος μεταπωλητης στης θεσσαλονικη οπου να πουλαει το κινητο? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 (edited) υπαρχει καποιος μεταπωλητης στης θεσσαλονικη οπου να πουλαει το κινητο? Υπάρχει αλλά είναι η κινέζικη έκδοση,ε έχει δοκιμάσει κανείς το τζαμακι της nillkin h+ pro send for my oneplus 3 Edited October 28, 2016 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Υπάρχει αλλά είναι η κινέζικη έκδοση,ε έχει δοκιμάσει κανείς το τζαμακι της nillkin h+ pro send for my oneplus 3 Μακριά.. Δοκίμασε ή το nillkin cp+ άμα το βρεις ή orzly v2 ή το μαμά curved. ΥΓ Άμα ψήνεται κάνεις για το μαμά curved ας στείλει μπας γλυτώσουμε τα μεταφορικά τουλάχιστον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Σε ποιο καταστημα το ειδες;;;; Και πόσο το έχει;;;; Στο Λονδίνο μένω, το φέρνει η Ο2 αλλά μόνο με συμβόλαιο. Μια άλλη ερώτηση, από ρομ και ρουτ πως πάει? Θέλω να μπλοκαρω διαφημίσεις και να βάλω exposed Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Στο Λονδίνο μένω, το φέρνει η Ο2 αλλά μόνο με συμβόλαιο. Μια άλλη ερώτηση, από ρομ και ρουτ πως πάει? Θέλω να μπλοκαρω διαφημίσεις και να βάλω exposed Παρά πολλές επιλογές, χωρίς θέμα με εγγύηση. Πέρνα μια βόλτα από xda, κάνουν πάρτι οι roms. Και xposed παίζει μπάλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Μακριά.. Δοκίμασε ή το nillkin cp+ άμα το βρεις ή orzly v2 ή το μαμά curved. ΥΓ Άμα ψήνεται κάνεις για το μαμά curved ας στείλει μπας γλυτώσουμε τα μεταφορικά τουλάχιστον.. Ευχαριστώ φίλε ήμουν έτοιμος να το πάρω,ειναι καλύτερα να φορτίζουν με τον μαμά γρήγορο φορτιστη ή με κάποιον που κάνει αργή φόρτιση; φοβάμαι λίγο για την μπαταρία μιας και έχω την κινέζικη συσκευή όπου η εγγύηση είναι ένα έτος send from my oneplus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Ευχαριστώ φίλε ήμουν έτοιμος να το πάρω,ειναι καλύτερα να φορτίζουν με τον μαμά γρήγορο φορτιστη ή με κάποιον που κάνει αργή φόρτιση; φοβάμαι λίγο για την μπαταρία μιας και έχω την κινέζικη συσκευή όπου η εγγύηση είναι ένα έτος send from my oneplus 3 Αν θες απλα αργή φόρτιση ασε το μαμα φορτιστη και παρε ενα απλο καλωδιο..Θα φορτίζει με 1.5 - 2Α. Τωρα για το τι ειναι το καλύτερο θα ακουσεις απειρες γνώμες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Αν θες απλα αργή φόρτιση ασε το μαμα φορτιστη και παρε ενα απλο καλωδιο..Θα φορτίζει με 1.5 - 2Α. Τωρα για το τι ειναι το καλύτερο θα ακουσεις απειρες γνώμες!! Εσύ με τι το φορτιζεις φίλε μου; send from my oneplus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Εγω επειδή φορτιζω ολο το βραδυ παντα,εχω στο κομοδινο ενα φορτιστη απο Lg G2 είναι 1.8Α με ενα καλώδιο της blitzwolf. Χρησιμοποιώ dash charge οποτε χρειαστεί για γρήγορη φόρτιση,αν και σχεδον πάντα βγάζω τη μερα άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Εγω επειδή φορτιζω ολο το βραδυ παντα,εχω στο κομοδινο ενα φορτιστη απο Lg G2 είναι 1.8Α με ενα καλώδιο της blitzwolf. Χρησιμοποιώ dash charge οποτε χρειαστεί για γρήγορη φόρτιση,αν και σχεδον πάντα βγάζω τη μερα άνετα. Και εγώ...το dash charge τον χρησι.οποιω οπότε θέλω αμεση φόρτιση... Το βράδυ έχω έναν από το Nexus 5x. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Dash charge και οπότε γουστάρω. Βαρέθηκα να είμαι στο τριπακι της μπαταρίας. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Μα αν φορτιζεις ολο το βράδυ δεν είσαι ποτε στο τρυπακι της μπαταρίας.Εισαι μόνιμα ανετος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Έχω ένα θέμα... Έχω WiFi και δεδομένα ανοιχτά συνέχεια. Όταν λοιπόν βγαίνω εκτός εμβέλειας WiFi,μετά που ξαναμπαινω δεν ξανά συνδέεται. Οχι πάντα αλλά πολύ συχνά. Βελτιώνεται κάπως αυτό; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Oταν με ρωτούν οι φίλοι μου, τι μου αρέσει στο oneplus,απαντώ, η γρήγορη φόρτιση. Σταμάτησα να κοιτάζω το ποσοστό μπαταρίας. Ούτε όταν γυρίζω σπίτι το βράδυ δεν με νοιάζει, γιατί το πρωί έχω χρόνο για πρωινό και ενα εσπρεσσο πριν βγω, σε αυτό το διάστημα φορτίζω το τηλέφωνο, αυτό μου αρκεί για όλη την μέρα. Βέβαια ποτέ δεν χρειάζομαι την μέρα πάνω από 5 ωρες οθόνη. Υπάρχει ζωή και έξω από το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 (edited) Σε σχέση με το διαφορα / Miscellaneous που εμφανίζεται σε κάποιους στη χρήση της μπαταρίας έχει να κάνει με το γεγονός ότι αλλάξατε πρόσφατα το buildprop. Αν το επαναφέρετε θα φύγει. Δεν είναι πραγματικό battery drain αν έχω καταλάβει καλά, απλά έχει να κάνει με τον υπολογισμό της κατανάλωσης της μπαταρίας από το σύστημα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Edited October 29, 2016 by petrsiri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts