jkoul13 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Καλησπέρα ξέρει κανείς κανένα καλό temper class από Ελλάδα Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Αν αφαιρέσουμε το θέμα της γλώσσας...είναι καλύτερα να πάρω την κινέζικη έκδοση ή την international και γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 δεν υπάρχει international, κινέζικη και ευρωπαική υπάρχει και είναι καλύτερα η ευρωπαική γιατί έχεις την 800 στο 4g και 2 χρόνια εγγύηση. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 δεν υπάρχει international, κινέζικη και ευρωπαική υπάρχει και είναι καλύτερα η ευρωπαική γιατί έχεις την 800 στο 4g και 2 χρόνια εγγύηση. και τον φορτιστη τον ευρωπαικο για να μην μπλεκει με ανταπτορες επειδη εχει το dash charge... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 δεν υπάρχει international, κινέζικη και ευρωπαική υπάρχει και είναι καλύτερα η ευρωπαική γιατί έχεις την 800 στο 4g και 2 χρόνια εγγύηση. Συμφωνώ σε αυτά αλλά απ την άλλη η κινέζικη έκδοση έχει περισσότερα updates και νομίζω έχει τη HYDROGEN έκδοση κι όχι την OXYGEN. Επίσης για να είμαι ακριβής, είναι να πάρω ένα κινέζικο το οποίο μου είπε αυτός που θα μου το δώσει ότι εάν θέλω μπορεί να μου βάλει την ευρωπαική ρομ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 δεν λέει κάτι να σου βάλει international rom, δεν είναι αυτό το θέμα, το θέμα είναι ότι δεν αξίζει με τόσο μικρή διαφορά τιμής και να χάσεις κάποια σημαντικά πράγματα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 δεν λέει κάτι να σου βάλει international rom, δεν είναι αυτό το θέμα, το θέμα είναι ότι δεν αξίζει με τόσο μικρή διαφορά τιμής και να χάσεις κάποια σημαντικά πράγματα. Θεώρησε δεδομένο ότι παίρνω το κινέζικο. Αξίζει να βάλω ευρωπαική έκδοση ή να μείνω με την original κινέζικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 δεν έχω δουλέψει την κινέζικη, εγώ προτιμώ την community built αυτή την στιγμή. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Θεώρησε δεδομένο ότι παίρνω το κινέζικο. Αξίζει να βάλω ευρωπαική έκδοση ή να μείνω με την original κινέζικη? Είναι ιδιαίτερα προσεγμένη και ή κινέζικη που την έχω δουλέψει με μερικές διαφορές ως προς το ui και για κάποιο λόγο δεν μπορώ να κατεβαζω την τελευταια έκδοση της hydrogen από την σελίδα από κανέναν browser είτε από κινητό είτε από σταθερό ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 (edited) Παιδες συχνα πυκνα τις τελευταίες ημέρες μου αναβει απο μονο του το Bluetooth.καμια ιδεα; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Edited October 19, 2016 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Ποια είναι ή τελευταία έκδοση Oxygen OS? Εγώ έχω την 3.2.7 και Αρ έκδοσης ONEPLUS A3003_16_160930. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 αυτή είναι Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Χαιρετώ, Επειδή δεν έχω χρόνο να διαβάσω σελίδες πίσω, και ενδιαφέρομαι να προβώ στην αγορά του, αν χρειαστεί κάτι, πχ σέρβις εντός εγγύησης, που το στέλνετε? Ευχαριστω Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Χαιρετώ, Επειδή δεν έχω χρόνο να διαβάσω σελίδες πίσω, και ενδιαφέρομαι να προβώ στην αγορά του, αν χρειαστεί κάτι, πχ σέρβις εντός εγγύησης, που το στέλνετε? Ευχαριστω Καλημέρα. Αν έχεις πάρει από επίσημη σελίδα στην Ευρώπη, το στέλνεις πάλι εκεί. Αν έχεις πάρει από Κίνα, επιστροφή στο κατάστημα που το πήρες. Στις σελίδες αντίστοιχα θα βρεις λεπτομέρειες. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Καλησπέρα.κατεβασα το viber και θέλω να κάνω και τις δύο σιμ ενεργές στην εφαρμογή. Ή μία.ειναι Vodafone και η άλλη wind. Έχω ενεργοποιήσει την μία κάρτα. Για να κάνω ενεργοποιήσει και της άλλης πρέπει να αλλάξω τα δεδομένα από την σιμ 1στην 2?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Καλησπέρα.κατεβασα το viber και θέλω να κάνω και τις δύο σιμ ενεργές στην εφαρμογή. Ή μία.ειναι Vodafone και η άλλη wind. Έχω ενεργοποιήσει την μία κάρτα. Για να κάνω ενεργοποιήσει και της άλλης πρέπει να αλλάξω τα δεδομένα από την σιμ 1στην 2?? Οχι...!Γιατί πολύ απλά δεν γίνετε να ενεργοποιήσεις δυο νούμερα σε ένα viber... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Οχι...!Γιατί πολύ απλά δεν γίνετε να ενεργοποιήσεις δυο νούμερα σε ένα viber... Το σκέφτηκα και αυτό αλλά έτσι πάει χαμένο το δεύτερο νούμερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Υπςρχει μια εφαρμογή που κανει clone οποια εφαρμογή θες,ετσι μπορεις να εχεις 2 viber,2 νουμερα.Θα στο βρω σε λιγακι αν δεν τα καταφερεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkoul13 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Καλησπέρα παιδιά έχει βάλει κάνεις tember class και αν ναι ποιο προτείνει ευχαριστώ Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Υπςρχει μια εφαρμογή που κανει clone οποια εφαρμογή θες,ετσι μπορεις να εχεις 2 viber,2 νουμερα.Θα στο βρω σε λιγακι αν δεν τα καταφερεις :) Σοβαρά μιλάς;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Σοβαρά μιλάς;;; Η μία λέγεται parallel space - multi accounts και άλλη μια είναι η 2accounts Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Καλησπέρα.κατεβασα το viber και θέλω να κάνω και τις δύο σιμ ενεργές στην εφαρμογή. Ή μία.ειναι Vodafone και η άλλη wind. Έχω ενεργοποιήσει την μία κάρτα. Για να κάνω ενεργοποιήσει και της άλλης πρέπει να αλλάξω τα δεδομένα από την σιμ 1στην 2?? Εχει δοκιμασει κανενας να κανει δευτερο λογαριασμο χρηστη απο τις ρυθμισεις του τηλεφωνου; Μηπως ετσι μπορει καποιος να εχει δευτερο Viber Facebook η οτιδηποτε αλλο τελος παντων. Και αν εχει δοκιμασει καποιος μπορουν να ειναι ενεργοι και οι δυο λογαριασμοι ταυτοχρονα και να δεχονται ειδοποιησεις η καθε φορα μονο ενας λογαριασμος ειναι ενεργος και ο αλλος δεν ειναι; Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Το oneplus3 έχει κάποια shockproof θήκη? Με paypal μπορώ να το παραγγειλω? Αξιζει 400? Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_hawk Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 onePlus 3T Τελικα, οι φημες δεν φαινεται να ειναι μονο φημες!.. ;) http://phoneradar.com/oneplus-3t-smartphone-optic-amoled-display-android-nougat-launch-soon/ Παράθεση Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 onePlus 3T Τελικα, οι φημες δεν φαινεται να ειναι μονο φημες!.. ;) http://phoneradar.com/oneplus-3t-smartphone-optic-amoled-display-android-nougat-launch-soon/ Το one plus 3 το έβγαλε νομίζω το καλοκαίρι,δεν είναι λογική κίνηση μέσα σε ενα διάστημα 4-5 μηνών να το αντικαταστήσει,η καλύτερα να βγάλει μία βελτιωμένη έκδοση...Απλά αυτή είναι μία κίνηση αν ισχύει που δεν σεβεται τους πελάτες της.... Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την κίνηση αυτή.... Και λογικά θα καθυστερήσει ή 7 να έρθει στο κανονικόone plus 3,αν έρθει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts