thanospc Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Παιδιά σήμερα έγινα και εγώ κάτοχος ενός OP3 από ένα παιδί που το αγόρασα. Μου έχει βγάλει μια αναβάθμιση OxygenOS 2.3.4 hotfix στα 26 mb την κατεβαζει κανει επανεκινηση το κινητο και κατα την εγκατάσταση πεταει failed και κανει reboot χωρις να κανει την αναβάθμιση..σας λεει κάτι αυτό? Η ενημερωση ειναι η 16_1_608061823 Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Παιδιά σήμερα έγινα και εγώ κάτοχος ενός OP3 από ένα παιδί που το αγόρασα. Μου έχει βγάλει μια αναβάθμιση OxygenOS 2.3.4 hotfix στα 26 mb την κατεβαζει κανει επανεκινηση το κινητο και κατα την εγκατάσταση πεταει failed και κανει reboot χωρις να κανει την αναβάθμιση..σας λεει κάτι αυτό? Η ενημερωση ειναι η 16_1_608061823 Το κινητό είναι (πιθανώς) rooted... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Το κινητό είναι (πιθανώς) rooted... μου ειπε δεν το εχει κανει root και αν το εχει κανει πως το βλέπω? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Παιδιά σήμερα έγινα και εγώ κάτοχος ενός OP3 από ένα παιδί που το αγόρασα. Μου έχει βγάλει μια αναβάθμιση OxygenOS 2.3.4 hotfix στα 26 mb την κατεβαζει κανει επανεκινηση το κινητο και κατα την εγκατάσταση πεταει failed και κανει reboot χωρις να κανει την αναβάθμιση..σας λεει κάτι αυτό? Η ενημερωση ειναι η 16_1_608061823 Ναι είναι ροοτ και δεν προχωράει η εγκατάσταση της ΟΤΑ. Θα πρέπει να γίνει αν-ροοτ και μετα το update της ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 πως γινεται αυτο? Ναι είναι ροοτ και δεν προχωράει η εγκατάσταση της ΟΤΑ. Θα πρέπει να γίνει αν-ροοτ και μετα το update της ΟΤΑ. Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 μου ειπε δεν το εχει κανει root και αν το εχει κανει πως το βλέπω? Root Checker Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 (edited) βαζοντας αυτο το προγραμμα μου εβγαλε οτι δεν ειναι root Γραφει Root is not properly installed Εχουμε καποια διαδικασια να το επαναφέρω? Root Checker Edited August 29, 2016 by thanospc Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Για δες και το recovery που φοράει αν είναι μαμά ή twrp.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 (edited) Επισης νομιζω δεν δουλευει το δαχτυλικο αποτυπωμα..ενψ εχω βαλει τους 2 αντιχειρες παντα με παει οταν το παταω στο μοτιβο...βεβαια οταν παω να το ανοιξω με λαθος δαχτυλο κανει μια παρατεταμενη δονηση...με το σωστο κανει μια πιο μικρη ανεπεσθητη δονηση αλλα με παει παντα στο μοτιβο εντωμεταξυ δεν μου εμφανιζει και το εικονιδιο του fingerprint κατω κατω παντα εχει το λουκετακι Edited August 30, 2016 by thanospc Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Δεν μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του να τον ρωτήσεις? Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Βεβαια εβαλα μια εφαρμογη το applock και δοκιμασα να κλειδωσω καποιες εφαρμογες με το fingerprint scanner και τις ξεκλειδωσε κανονικα με τα δαχτυλικα αποτυπωματα που εχω βαλει...οποτε ισως εχει κανα θεμα η ρομ και οχι το δαχτυλικο αποτυπωμα Δεν μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του να τον ρωτήσεις? ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εν τελη απο factory reset παιζει το δαχτυλικο Βεβαια εβαλα μια εφαρμογη το applock και δοκιμασα να κλειδωσω καποιες εφαρμογες με το fingerprint scanner και τις ξεκλειδωσε κανονικα με τα δαχτυλικα αποτυπωματα που εχω βαλει...οποτε ισως εχει κανα θεμα η ρομ και οχι το δαχτυλικο αποτυπωμα ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βεβαια μετα παω να κανω το update που σας ενημερωσα κανει failed και μολις ξεκιναει η συσκευη παλι τοτε δεν λειτουργει το δαχτυλικο...Επισης απο οτι ειδα εχει το μαμα reocovery mode οχι twrp Βεβαια εβαλα μια εφαρμογη το applock και δοκιμασα να κλειδωσω καποιες εφαρμογες με το fingerprint scanner και τις ξεκλειδωσε κανονικα με τα δαχτυλικα αποτυπωματα που εχω βαλει...οποτε ισως εχει κανα θεμα η ρομ και οχι το δαχτυλικο αποτυπωμα ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εν τελη απο factory reset παιζει το δαχτυλικο Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Τελικά όλα καλα με το δαχτυλικό!! Εφταιγε μια εφαρμογη που χρησιμοποιουσα να κλειδωνω την οθονη.. Το θέμα μου ειναι οτι κανει failed to update από 3.2.2 σε 3.2.4.. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το κανω αυτο και οχι απο τις ρυθμίσεις που λεει αναβαθμηση συσκευης? Βεβαια εβαλα μια εφαρμογη το applock και δοκιμασα να κλειδωσω καποιες εφαρμογες με το fingerprint scanner και τις ξεκλειδωσε κανονικα με τα δαχτυλικα αποτυπωματα που εχω βαλει...οποτε ισως εχει κανα θεμα η ρομ και οχι το δαχτυλικο αποτυπωμα ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εν τελη απο factory reset παιζει το δαχτυλικο ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βεβαια μετα παω να κανω το update που σας ενημερωσα κανει failed και μολις ξεκιναει η συσκευη παλι τοτε δεν λειτουργει το δαχτυλικο...Επισης απο οτι ειδα εχει το μαμα reocovery mode οχι twrp Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Από την εμπειρία σας τελικά για τζαμάκι για την οθονη τι εχετε να μου προτείνετε και από που? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Από την εμπειρία σας τελικά για τζαμάκι για την οθονη τι εχετε να μου προτείνετε και από που? Τίποτα ακόμα όλα είχαν και κάποια ατέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cumfiesta Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Εγω αυτό πήρα απο ebay http://www.ebay.com/itm/311640559602 το οποίο κάθεται κ ακριβως με τις θηκες. Βέβαια εχει 2 θεματακια γεμίζει πολύ εύκολα απο διαχτυλιες κ στον ήλιο φαίνονται κάτι άσπρες τελιτσες αλλά αν θες κάτι για προστασία μέχρι ν βγει κάτι τς προκοπής είναι μονόδρομος πιστεύω. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuruKom Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Εγω αυτό πήρα απο ebay http://www.ebay.com/itm/311640559602 το οποίο κάθεται κ ακριβως με τις θηκες. Βέβαια εχει 2 θεματακια γεμίζει πολύ εύκολα απο διαχτυλιες κ στον ήλιο φαίνονται κάτι άσπρες τελιτσες αλλά αν θες κάτι για προστασία μέχρι ν βγει κάτι τς προκοπής είναι μονόδρομος πιστεύω. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κι εγώ αυτό φοράω, δεν μ'αρέσει, αλλά δεν το βγάζω για τους παραπάνω λόγους. :cry: Παράθεση Ο.Φ.Η. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 και από θήκη? Εγω αυτό πήρα απο ebay http://www.ebay.com/itm/311640559602 το οποίο κάθεται κ ακριβως με τις θηκες. Βέβαια εχει 2 θεματακια γεμίζει πολύ εύκολα απο διαχτυλιες κ στον ήλιο φαίνονται κάτι άσπρες τελιτσες αλλά αν θες κάτι για προστασία μέχρι ν βγει κάτι τς προκοπής είναι μονόδρομος πιστεύω. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
absinth1926 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 παιδια για καποιο λογο νομιζω οτι εχει πεσει αισθητα η αντοχη της μπαταριας σε sot κοντα στις 2μιση ωρες χωρις να του κανω "βαρια" χρηση. στα στατιστικα της μπαταριας λεει καταναλωση android os και system αυτη τη στιγμη 10% και 12% αντιστοιχα και το εχω παρατηρησει να φτανει στο 15-17%. ειναι λογικο η ισως παιζει καποια ανωμαλια που πρεπει να διερευνησω και ισως να κανω factory reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuruKom Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 και από θήκη? Φόραγα την μαμά την sandstone, ήρθε η http://www.oppomart.com/oneplus/3/nillkin-frosted-shield-protective-case-for-oneplus-3.html και την προτιμώ προς το παρόν. Παράθεση Ο.Φ.Η. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cumfiesta Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 (edited) και από θήκη? Δεν θυμάμαι ποια ακριβως έχω πάρει αλλά είναι κάποια παρόμοια με αυτή http://www.ebay.com/itm/162105148267 Ή αυτή π έχει πάρει ένας φίλος μου κ ειναι ίδιες http://www.ebay.co.uk/itm/252495554701 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 30, 2016 by Cumfiesta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Φόραγα την μαμά την sandstone, ήρθε η http://www.oppomart.com/oneplus/3/nillkin-frosted-shield-protective-case-for-oneplus-3.html και την προτιμώ προς το παρόν. την κάμερα την προστατεύει καλά ή όχι?πήρα ήδη μια σιλικόνης αλλά μαρέσει και αυτή και σκέφτομαι να την παρω. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Σε εσας παιδιά η αναβάθμιση από το 3.2.2 στο 3.2.4 έχει γίνει κανονικα? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andoda Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Μόλις παρέλαβα και εγώ... έκανε αναβάθμιση σε 3.2.4 κανένα πρόβλημα. Προσπαθώ να το μάθω αλλά είναι φοβερό κινητό έπαθα πλάκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Σε εσας παιδιά η αναβάθμιση από το 3.2.2 στο 3.2.4 έχει γίνει κανονικα? Τι εννοείς κανονικά; Αν δεν σου γίνεται, μπορείς να την κάνεις εσύ. Έχουν ειπωθεί 2 τρόποι.. και με το vpn και με το χέρι, αφού κατεβάσεις το patch στο pc σου. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Μου έχει βγει σαν αναβάθμηση οτι υπαρχει η 2.3.4 αλλά μολις την κατεβάζει και κανει reboot για να την κάνει install γράφει failed και κανω ξανα rebοοt την συσκευή. Ο δεύτερος τρόπος γίνεται με τον εξή τρόπο? https://forums.oneplus.net/threads/how-to-install-oxygenos-3-2-4-update-root-non-root-users-without-data-loss.451853/ Τι εννοείς κανονικά; Αν δεν σου γίνεται, μπορείς να την κάνεις εσύ. Έχουν ειπωθεί 2 τρόποι.. και με το vpn και με το χέρι, αφού κατεβάσεις το patch στο pc σου. Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts