Cumfiesta Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Ξέρει κανείς κανένα tip για να έχει και δόνηση όταν το βάζουμε στο αθόρυβο από το πλαινο κουμπί? Εγω με αυτη την εφαρμογη το εκανα κ στις ρυθμίσεις για το κουμπι εκει π λεει κλήσεις κ μνμ βάζεις απο κανεναν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nqk.vibratemodeextended Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Με τρελη πιεση 50-55..νορμαλ χρηση απο 38 μεχρι 42-43. μην ανησυχεις, αυτες οι θερμοκρασιες δεν ειναι τιποτα... Οι exynos ανεβαζαν 60αρια για πλακα.. ειχαν βεβαια πολυ καλη συμπεριφορα στο throttling.. οπως εχει και ο sd820, επαθα πλακα.. δεν υπαρχει το παραμικρο slowdown... Εχω πειραξει στο build.prop το apps limit στο background απο 32 σε 64, εκανα ενα τεστ με 40 εφαρμογες ανοιχτες και 7 tabs στον chrome και χτυπωντας 3 συνεχομενα geekbench εβλεπα τα ιδια νουμερα σχεδον.. αψογη η συμπεριφορα του επεξεργαστη στο θεμα throttling Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στις θερμοκρασίες 43-45 καταλαβαίνεις τι κινητό να είναι ζεστό? Εμένα ζεσταίνεται λίγο γι'αυτό ρωταω Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Εγω με αυτη την εφαρμογη το εκανα κ στις ρυθμίσεις για το κουμπι εκει π λεει κλήσεις κ μνμ βάζεις απο κανεναν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nqk.vibratemodeextended Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το εξηγείς λίγο καλύτερα γιατί δεν πολυκατάλαβα... έβαλα την εφαρμογή, είναι module του xposed κιόλας αλλά η δόνηση δεν δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 το εξηγείς λίγο καλύτερα γιατί δεν πολυκατάλαβα... έβαλα την εφαρμογή, είναι module του xposed κιόλας αλλά η δόνηση δεν δουλεύει Πρέπει να είσαι xposed και να πληρώσεις και 0.75€ για να παίξει. Το κακό είναι ότι όταν πας σε silent mode και επιστρέψεις στο κανονικό, πρέπει να αυξήσεις πάλι την ένταση γιατί είναι στο mute. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano23 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Στις θερμοκρασίες 43-45 καταλαβαίνεις τι κινητό να είναι ζεστό? Εμένα ζεσταίνεται λίγο γι'αυτό ρωταω Ειναι φυσιολογικο να το αισθανεσαι ζεστο στο χερι.. ειναι αρκετα λεπτη η συσκευη.. δεν υπαρχει κανενα θεμα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliet Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Με επέκταση usb για να γίνεται πιο μακρύ το καλώδιο του φορτιστή, φορτίζει dash ή πιο αργά? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οσο ξερω dash μονο με το μαμα καλώδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Πρέπει να είσαι xposed και να πληρώσεις και 0.75€ για να παίξει. Το κακό είναι ότι όταν πας σε silent mode και επιστρέψεις στο κανονικό, πρέπει να αυξήσεις πάλι την ένταση γιατί είναι στο mute. ναι έκανα το donation αλλά δόνηση δεν δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Μπορεί να μου πει κάποιος τι browser χρησιμοποιεί και ποια εφαρμογή είναι καλή για email? Δοκίμασε τον RSBrowser..εξαιρετικός τουλάχιστον στο one που τον χρησιμοποιώ εδώ και μήνες..σαν τον chrome, με ενσωματωμένο ad block και πιο γρήγορος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 ναι έκανα το donation αλλά δόνηση δεν δουλεύει Reboot φαντάζομαι έχεις κάνει εε? Δεν ξέρω ίσως φταίει που είμαι xposed.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Για το πρωτο πιστεύω δεν χρειάζεται να δώσεις τοσα λεφτα για φόρτιση κανε τη δουλειά με adapter. Για το δεύτερο γκουγκλαρε υπαρχει ιδια μαρκα τα ιδια λεφτα 32ρι στο σκρουτζ. Btw πηρα το official adapter αλλα μονο φορτιση κάνει (ενεργοποημενο το otg απο τις ρυθμίσεις) Οκ.Αν το εχει στα ίδια λεφτά θα το πάρω σε 32αρι.Λογικά θα είναι συμβατό με το κινητό ε? Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 (edited) Ρε παιδιά το είχα στο ειδοποιήσεις προτεραιότητας με ρύθμιση κλήσεων "από κανέναν" και χτύπησε το τηλέφωνο κανονικά. Άσε που με ξύπνησε... Έχετε καταλάβει τι κάνει το κουμπί 3 θέσεων; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 25, 2016 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Ρε παιδιά το είχα στο ειδοποιήσεις προτεραιότητας με ρύθμιση κλήσεων "από κανέναν" και χτύπησε το τηλέφωνο κανονικά. Άσε που με ξύπνησε... Έχετε καταλάβει τι κάνει το κουμπί 3 θέσεων; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για να μην χτυπαει να το βαλεις στην επιλογη ''Κανενα" και δοκιμασε το Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Παντως χθες το είχα βάλει αθόρυβο από τον διακόπτη... Αφού γύρισα το διακόπτη στην κανονική λειτουργία το τηλέφωνο μπήκε στο αθόρυβο 3 φορές καθ όλη τη διάρκεια της μέρας μόνο του... Πρεπει οπωσδήποτε να το διορθώσουν αυτό άμεσα... Είναι κρίμα να χαντακώνουν έτσι τον διακόπτη... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Για να μην χτυπαει να το βαλεις στην επιλογη ''Κανενα" και δοκιμασε το Το "από κανέναν" τι διαφορά έχει από το "κανένα"; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Παντως χθες το είχα βάλει αθόρυβο από τον διακόπτη... Αφού γύρισα το διακόπτη στην κανονική λειτουργία το τηλέφωνο μπήκε στο αθόρυβο 3 φορές καθ όλη τη διάρκεια της μέρας μόνο του... Πρεπει οπωσδήποτε να το διορθώσουν αυτό άμεσα... Είναι κρίμα να χαντακώνουν έτσι τον διακόπτη... Κι εγω το επαθα αυτο σημερα το πρωι ενω το ειχα στο αθορυβο εχθες και το εκλεισα και το κινητο το βραδυ.Ειναι σοβαρο προβλημα αυτο.Υπαρχει κανενα νεο για update συντομα? Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Έκανα μερικές δοκιμές και συμπέρανα τα εξής : Στο αθόρυβο δε χτυπάει τίποτα εκτός από τα ξυπνητήρια και αν θες ήχους μέσων ανάλογα με τις ρυθμίσεις στο συγκεκριμένο προφίλ. Στις ειδοποιήσεις προτεραιότητας αν έχεις επιλέξει "από κανέναν" θεωρείται ότι δεν έχει μπει περιορισμός σε κανέναν. Αν βάλεις "από επαφές" δέχεσαι κλήσεις / μηνύματα από τις επαφές. Αν βάλεις "κανένα" δε δέχεσαι από κανέναν. Και μένα μου χει κάνει μπλεξιματάκια όταν το βάζω στο αθόρυβο καμιά φορά. Μετά σιγουρεύω πάντα ότι ανεβάζω την ένταση του ήχου και έχω την εντύπωση ότι δε μου δημιουργεί θέμα μετά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris46 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Αυτό με το κουμπί ειδοποιήσεων είναι όντως σοβαρο. Έχουν αυτή τη στιγμή κάτι που καμιά άλλη συσκευή android δεν έχει και δεν λειτουργεί σωστά. Εαν από αθόρυβο πας σε κανονικό πατάς ένα κλικ την ένταση πάνω και είναι εντάξει. Τουλάχιστον τις περισσότερες φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Κάποιος ρωτούσε για το Χρυσό... Region Sales Start Time US July 26, 12:00 pm US Eastern time EU August 1, 12:00 pm CEST HK August 1, 6:00 pm Hong Kong time CA August 1, 6:00 am Canada Eastern time Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano23 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Μπορεί να μου πει κάποιος τι browser χρησιμοποιεί και ποια εφαρμογή είναι καλή για email? Εγω χρησιμοποιω yandex browser λογω του οτι ειναι τερμα σφαιρατος.. για συγχρονισμους και σελιδοδεικτες βεβαια προτιμω chrome... Δοκιμασε aquamail για email client... Λενε ολοι τα καλυτερα λογια Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 :P ακυρο μνμ να διαγραφει Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Δοκιμασε aquamail για email client... Λενε ολοι τα καλυτερα λογια Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ πάντως που τον δοκίμασα ήταν πάντα πάνω πάνω στα apps με τη περισσότερη μπαταρία. Οπότε προτίμησα το Gmail app για ένα Gmail και ένα exchange της δουλειάς που έχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 το αυτοκολλητακι στην πλατη βγαινει ευκολα η θα του κανουμε κανενα σημαδι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 το αυτοκολλητακι στην πλατη βγαινει ευκολα η θα του κανουμε κανενα σημαδι? Πολύ άνετα βγήκε το δικό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cumfiesta Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 το εξηγείς λίγο καλύτερα γιατί δεν πολυκατάλαβα... έβαλα την εφαρμογή, είναι module του xposed κιόλας αλλά η δόνηση δεν δουλεύει Εγω αυτες τις ρυθμίσεις εχω κανει κ ουτε donate εκανα κ οσες φορές το επανεφερα στο κανονικο δουλευε ο ηχος δεν κολαει δλδ, το μονο π επαθα σμρ ειναι οτι πηγε μονο του στην δονηση... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160725/f9d2c26e701a294d2f640b7ee8d83c6a.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160725/1a226d8435faf3fd321708a26ff29ba8.jpg Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 (edited) Εγω αυτες τις ρυθμίσεις εχω κανει κ ουτε donate εκανα κ οσες φορές το επανεφερα στο κανονικο δουλευε ο ηχος δεν κολαει δλδ, το μονο π επαθα σμρ ειναι οτι πηγε μονο του στην δονηση... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160725/f9d2c26e701a294d2f640b7ee8d83c6a.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160725/1a226d8435faf3fd321708a26ff29ba8.jpg Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk "Από κανέναν" στα μήνυματα και στις κλήσεις και σου δονείται? Πως γέναιν? Αφού και στο playstore "anyone" λέει. Edited July 25, 2016 by agpol07 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts