Jump to content

OnePlus 3

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι και εγώ σαν νέος στην Android οικογένεια? Κατέβασα το Update με ΟΤΑ αλλά, αν κατάλαβα καλά, λόγω του ότι είμαι root, δεν μπορώ να τη περάσω. Σωστά? Άρα κατεβάζω όλη την έκδοση 1.2 gb και τη περνάω μέσω twrp? Αν το κάνω αυτό, θα είναι όλα από την αρχή μετά? Ρυθμίσεις κτλ?

μην κάνεις wipe και δεν χάνεις ρυθμίσεις εφαρμογές κτλ

Καλημέρα :)

Πήγα να γράψω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αλλά είδα τα posts σας. Από που βρίσκουμε την πλήρη έκδοση για update;

ΤΗΧ in advance

Το 9+pro πήρα,δεν παρέλαβα ακόμα χτες έκανα τις αγορές αυτές όλες μαζί και περιμένω να παραλάβω.

Οπ ως το βάλεις έτσι αμέσως θα το βγάλεις ...τραγικό λόγω 2.5 d οθόνης ...Και εγώ την Πάτησα

send from my cave using smoke signals

Εγω παντως που παραγγειλα με standard shipping στις 3/7 και ηταν να φύγει στις 7/7 η παραγγελια ακομα φαίνεται στο σταδιο processing και παρολο που επικοινωνησα μεσω chat μαζι τους κ μου υποσχεθηκαν οτι μεχρι χτες 8/7 θα αναχωρουσε κ θα μου εστελναν μειλ με τον κωδικο αποστολής ακομα δεν εχει γινει τίποτα...εχουν αρχίσει κ με αγχωνουν κ νευριαζουν

Εγώ που παρήγγειλα τη ίδια μέρα με σένα με standard shipping στις 3/7 και ήταν να φύγει και εμένα στις 7/7 μου ήρθε email στις 6/7 ότι έχει φύγει και τώρα είναι κάπου στην Γερμανία.

iphone 7 iOS 12.0

Εγώ που παρήγγειλα τη ίδια μέρα με σένα με standard shipping στις 3/7 και ήταν να φύγει και εμένα στις 7/7 μου ήρθε email στις 6/7 ότι έχει φύγει και τώρα είναι κάπου στην Γερμανία.

Βρε μηπως μου πηρες εσυ το δικο μου κ περιμένω τζαμπα εγω;

Παντως πλακα πλακα ειναι τελειως απαραδεκτοι στο customer support.Εχω στειλει 3 email (απάντησαν μονο το ενα κ αυτο ηταν αυτοματοποιημένο κ άσχετο) κ απο το τσατ που μιλησα χτες κ υποτίθεται θα μου απαντουσαν μεχρι χτες βραδυ ακόμα περιμένω... δλδ αν έχουμε αργοτερα

καποιο αλλο πρόβλημα τι να περιμένουμε;Μαρεσει που πουλανε κ επεκτεινόμενη ςγγυηση 2 ετών...

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

10% σε 7 ώρες το βράδυ είναι λογικό?

Στάλθηκε από το Elite 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι βέβαια ...το αποδεκτό είναι 1 με 4 %...

Πήγα να γράψω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αλλά είδα τα posts σας. Από που βρίσκουμε την πλήρη έκδοση για update;

ΤΗΧ in advance

Ακολούθησα αυτόν τον οδηγό και όλα ΟΚ. Τελικά έκανα και wipe και δεν χάθηκε τίποτα. Το μόνο που είχε αλλάξει μετά ήταν η γραμματοσειρά που είχα περάσει..

http://www.stechguide.com/oxygenos-3-2-1-for-oneplus-3/

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικά όλα ΟΚ πλέον με τις ειδοποιήσεις, στην 3.2.1. Μου ήρθε μέχρι και από Amazon app ότι έχω πράγματα στο καλάθι. Το sRGB δεν μου πολύ άρεσε γιατί κιτρινίζει πολύ το λευκό.

Edited by agpol07

Καλησπέρα δοκιμασία να κάνω πληρωμή με winbank wallet αλλά το μηχάνημα δεν το βλέπει μάλλον το nfc του κινητού.Ε χει δοκιμάσει κάποιος άλλος?

Νομίζω ότι βρήκα τη φταίει έχει στο πάτησε και πλήρωσε να επιλέξεις ποια εφαρμογή να χρησιμοποιει το nfc και ήταν μόνιμα επιλεγμένο το android pay το αλλαξα και διαλεξα winbank pay .

Edited by venividivici
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

ΤΗΧ in advance

http://forum.xda-developers.com/oneplus-3/how-to/mirrors-official-oxygen-os-roms-ota-t3410870

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160708/a51cc465b069d847737c98209ccd3cc7.jpg

Από μπαταρία μια χαρά πάει η 3.2.1

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Μέχρι τα 50% καλά πάει, μετά πέφτει πολύ γρήγορα. Το πολύ έως 4 SOT θα έχεις!!!

Greek Android & iOS users (FB group)

Μέχρι τα 50% καλά πάει, μετά πέφτει πολύ γρήγορα. Το πολύ έως 4 SOT θα έχεις!!!

Τόσο SOT βγάζει περίπου από 4 έως 4:30 ώρες.

Μετα από μερικες μερες χρησης, μπορω να πω πως το βασικο ατου της συσκευης είναι πως πρόκειται για το πιο γρηγορο/αλαγκαριστο/αμεσο android της αγορας. Αφηνει πισω του σε σμουδνες/αμεσοτητα όλα τα κορυφαια μοντελα (nexus 6p, s7 edge, lg g5, p9 plus, htc 10 κλπ κλπ).

Καμερα τη μερα ιδιο επιπεδο με s7 edge, σε συνθήκες ελλιπούς φωτισμου πρεπει να παιξεις με manual για να παρεις αξιοπρεπή φωτο (υστερει ξεκάθαρα κι αν πας με auto είναι βατερλο).

Κατά τα αλλα SOT 4:30 με μικρη χρηση 4g/wifi και 70% φωτεινοτητα (μετρια δηλαδή, αλλα σε καμια περιπτωση χαλια), πολύ καλο touch sensitivity (εβαλαν σοβαρο digitizer), καλο multitasking και γενικα το android με την καλυτερη εμπειρια χρησης στην αγορα.

Από εκει και περα ανεπνευστο, όμως σοβαρο, design, αλλα φανταστικη ποιοτητα κατασκευης (μπετον αρμε, τα κουμπια δεν εχουν τζογο), καλο ακουστικο (χωρις crackling noises/hissing/τριξιματα - επιπεδου του κορυφαιου σε αυτό τον τομεα s7 edge). Dash charge αξιολογο, φορτιζει από το μηδεν σε 67 λεπτα και σε μιση ωρα τσιμπαει 60% περιπου (!!!). GSM/Wifi signal σε πολύ καλα επίπεδα. Επιπρόσθετα, το μοναδικο κινητο που εχω πιασει στα χερια μου εδώ και δυο χρονια που δε ριχνει ουτε στο ελαχιστο τη φωτεινοτητα μετα από ωρα χρησης (δεν παιζω παιχνίδια, μιλαω για απλη χρηση).

Η οθονη μια καλη amoled, με δυνατο λευκο και καλες γωνιες θεασης (όχι κατι ιδιαιτερο), κανει τη δουλεια της χωρις να ξεχωριζει...

Οποιος θελει το πληρεστερο δικαρτο με εγγυηση ή την πιο smooth εμπειρια χρησης σε android ή παιχνιδι με root/twrp/custom roms χωρις απωλεια εγγυησης με το πλεον φρεσκο hardware, παει καρφι εδώ. Προσωπικα, μονο και μονο για την εμπειρια χρησης που είναι κορυφαια, ισως το κρατησω μεχρι την ελευση του Note 7...

Edited by v@gelis

Κατέφθασε και σε μένα αλλά αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα. Αρνείται πεισματικά να συνδεθεί με mobile data στο δίκτυο της WIND. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Έσβησα και πέρασα τους APN από την αρχή μήπως ξεμπλοκάρει, έκανα updade σε OS 3.2.1, πήγα στη WIND να τσεκάρουν τη sim μήπως έπαιζε τίποτα με την κάρτα και έχω κάνει άπειρες επανεκινήσεις αλλά τίποτα. Έχω απογοητευτεί με την κατάσταση.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Έχει τύχει σε κανένα άλλο?

Κατέφθασε και σε μένα αλλά αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα. Αρνείται πεισματικά να συνδεθεί με mobile data στο δίκτυο της WIND. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Έσβησα και πέρασα τους APN από την αρχή μήπως ξεμπλοκάρει, έκανα updade σε OS 3.2.1, πήγα στη WIND να τσεκάρουν τη sim μήπως έπαιζε τίποτα με την κάρτα και έχω κάνει άπειρες επανεκινήσεις αλλά τίποτα. Έχω απογοητευτεί με την κατάσταση.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Έχει τύχει σε κανένα άλλο?

Τσέκαρε άλλη σιμ καταρχήν, του ίδιου η αλλού δικτύου. Αν παίζει κανονικά δεν παίζει να έχεις θέμα με το modem.

Wind και στις δύο κάρτες εδώ και παίζει άψογα...

Κάτι παίζει μάλλον με την sim. Θα ζητήσω αντικατάσταση τη Δευτέρα και βλέπουμε..

Αφού πηγές που πήγες στο κατάστημα έπρεπε να κάνεις μια αλλαγή. Κατά 99% δε θα έχεις θέμα, πολύ δύσκολο να έχεις hardware θέμα...

Αφού πηγές που πήγες στο κατάστημα έπρεπε να κάνεις μια αλλαγή. Κατά 99% δε θα έχεις θέμα, πολύ δύσκολο να έχεις hardware θέμα...

Πήγα 2:00 το μεσημέρι και κλείνανε, εγώ ήμουν μπερδεμένος και δεν το σκέφτηκα να τους πω για αντικατάσταση. Νano sim ελπίζω να βρω μέσα στο Σαββατοκύριακο για να μου φύγει το άγχος. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και να φταίει η sim γιατί δε θέλω ούτε να σκέφτομαι επιστροφές και μπλεξίματα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μήπως μπορείς να μου πεις συσκευές που φοράνε nano sim να ψάξω από κανένα φίλο?

Οπ ως το βάλεις έτσι αμέσως θα το βγάλεις ...τραγικό λόγω 2.5 d οθόνης ...Και εγώ την Πάτησα

Σήμερα έστειλα μαιλ στον πωλητή και δέχτηκε να μου κάνει αλλαγή σε 9H (Flat Edge, 0.33mm) ευτυχώς ήταν συνεργάσιμος και ευχαριστώ για την πληροφορία. :)

Πήγα 2:00 το μεσημέρι και κλείνανε, εγώ ήμουν μπερδεμένος και δεν το σκέφτηκα να τους πω για αντικατάσταση. Νano sim ελπίζω να βρω μέσα στο Σαββατοκύριακο για να μου φύγει το άγχος. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και να φταίει η sim γιατί δε θέλω ούτε να σκέφτομαι επιστροφές και μπλεξίματα.

Ολα τα iphone 5+, s6 ολα, s7 ολα και p8. Αυτα που ηρθαν εμενα στο μυαλο αυτη την στιγμη. Αν εισαι σε μεγαλη πολη, ισως βρεις καποιο καταστημα ανοιχτο. Δοκιμασε επισης και αλλου δικτυου εκτος wind αν μπορεις, γιατι αν παιζει κανονικα με αλλο δικτυο, τοτε ειναι καθαρα sim της wind.

*Δοκιμασε να κανεις και επαναφορα συσκευης, να περασει εκ νεου την 3.2.1 που διορθωνει το προβλημα με την καρτα σιμ που δεν την αναγνωριζε με την εκδοση 3.2.0

S6/7, iPhone 6/6s κλπ.

Αν είσαι Αθήνα πήγαινε σε ένα από τα καταστήματα που είναι ανοιχτά μέχρι τις 8 (mall Μαρούσι metro - mall κλπ)

Είμαι Κρήτη δυστυχώς, θα βρω από κανένα φίλο με μήλο.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ολα τα iphone 5+, s6 ολα, s7 ολα και p8. Αυτα που ηρθαν εμενα στο μυαλο αυτη την στιγμη. Αν εισαι σε μεγαλη πολη, ισως βρεις καποιο καταστημα ανοιχτο. Δοκιμασε επισης και αλλου δικτυου εκτος wind αν μπορεις, γιατι αν παιζει κανονικα με αλλο δικτυο, τοτε ειναι καθαρα sim της wind.

*Δοκιμασε να κανεις και επαναφορα συσκευης, να περασει εκ νεου την 3.2.1 που διορθωνει το προβλημα με την καρτα σιμ που δεν την αναγνωριζε με την εκδοση 3.2.0

Ευχαριστώ φίλε, θα το δοκιμάσω.

Έχω νεότερα!! Ευχάριστα ευτυχώς!! Μπήκε κάρτα cosmote και δούλεψε άψογα. Κοντεψα να πάθω εγκεφαλικό!!

Και εγώ με wind έπρεπε να τη βάλω στη θέση της sim 2 για να παίξει το ίντερνετ

Ακολούθησα αυτόν τον οδηγό και όλα ΟΚ. Τελικά έκανα και wipe και δεν χάθηκε τίποτα. Το μόνο που είχε αλλάξει μετά ήταν η γραμματοσειρά που είχα περάσει..

http://www.stechguide.com/oxygenos-3-2-1-for-oneplus-3/

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικά όλα ΟΚ πλέον με τις ειδοποιήσεις, στην 3.2.1. Μου ήρθε μέχρι και από Amazon app ότι έχω πράγματα στο καλάθι. Το sRGB δεν μου πολύ άρεσε γιατί κιτρινίζει πολύ το λευκό.

Ευχαριστώ πολύ :)

----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ πολύ :)

Παιδια υπαρχει καποιος φιλος απο θεσσαλονικη να βρεθουμε να κερασω καφεδακι να δω λιγο το κινητο απο κοντα? :)

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm