so93 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 δουλεύει το led στην τελευταία έκδοση 01/09, με την φωτεινότητα εννοώ οταν έρχεται ειδοποίηση και ανοίγει η οθόνη για να δεις την ειδοποίηση (ambient display) σχεδόν δε φαίνεται, είναι πολυ σκοτεινή Χμμμμμ.... Στείλε ένα λινκ σε παρακαλώ με την καινούρια έκδοση γιατί απ'οσο βλέπω στο κινητό μου έχω την έκδοση 6ης Αυγούστου..Όσον αφορά το ambient display όντως είναι χαμηλό όπως και η συνολικότερη φωτεινότητα της οθόνης.. Παράθεση iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 (edited) Χμμμμμ.... Στείλε ένα λινκ σε παρακαλώ με την καινούρια έκδοση γιατί απ'οσο βλέπω στο κινητό μου έχω την έκδοση 6ης Αυγούστου..Όσον αφορά το ambient display όντως είναι χαμηλό όπως και η συνολικότερη φωτεινότητα της οθόνης.. https://drive.google.com/open?id=0B8LPI7HZuRKPTTEzdEJkYUVpMmM έχει ενα bug οταν έχεις την τοποθεσία σε υψηλή ακρίβεια κολλάει εντελώς μετα απο κάποια λεπτά και επανέρχεται μόνο με παρατεταμένο πάτημα του power button για reboot, επέλεξε μόνο συσκευή και δεν θα έχεις πρόβλημα Edited September 22, 2016 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Το κόλλημα έχει fix, αυτό ειναι να μπαίνει σε flight mode και μετά αλλαγη σε δεδομένα, όταν αλλάζει δηλαδή από Wi-Fi σε δεδομένα ή κάπως έτσι, δεν εχω βαλει την 01/9. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 (edited) Το κόλλημα έχει fix, αυτό ειναι να μπαίνει σε flight mode και μετά αλλαγη σε δεδομένα, όταν αλλάζει δηλαδή από Wi-Fi σε δεδομένα ή κάπως έτσι, δεν εχω βαλει την 01/9. ποιο κόλλημα? edit: άλλο είναι αυτό που λες, bug και αυτό αλλά οχι το ιδιο με αυτο που λεω εγώ Edited September 22, 2016 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Aν μπορείς γράψε αναλυτικά τί έκανες γιατί είναι λίγο περίεργο το γεγονός ότι δεν έχεις καταφέρει να τον ξεκλειδώσεις. Τις επόμενες μέρες θα προσπαθήσω να ανεβάσω έναν οδηγό για το πώς γίνεται Συγνώμη για το καθυστερημένο μήνυμα αλλά έλειπα εκτός και δεν ασχολήθηκα καθόλου με το κινητό . Τίποτα ιδιαίτερο έχω ακολουθήσει τον οδηγό στο zukfans και ότι μου έχετε πει έχω περάσει τους drivers έχω περάσει το adb αλλά αυτό το πράγμα δεν είναι να ξεκλειδώσω με τίποτα δεν ξέρω τι άλλο να κάνω το έχω παρατηρήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so93 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 (edited) Συγνώμη για το καθυστερημένο μήνυμα αλλά έλειπα εκτός και δεν ασχολήθηκα καθόλου με το κινητό . Τίποτα ιδιαίτερο έχω ακολουθήσει τον οδηγό στο zukfans και ότι μου έχετε πει έχω περάσει τους drivers έχω περάσει το adb αλλά αυτό το πράγμα δεν είναι να ξεκλειδώσω με τίποτα δεν ξέρω τι άλλο να κάνω το έχω παρατηρήσει Ας το πάμε αλλιώς. Πες μου αν έχεις ακολουθήσει κατά βήμα τα παρακάτω για να είμαστε 100% σίγουροι ότι έχεις ακολουθήσει την διαδικασία σωστά. Πολλές φορές μπορεί να έχουμε παραλήψει κάτι χωρίς να το έχουμε συνειδητοποιήσει εκείνη τη στιγμή: Ξεκλείδωμα Bootloader για το Zuk Z2 1. Ενεργοποίηση USB Debugging και ενεργοποίηση enable_usb_2.0 2. Γράφουμε σε ένα χαρτί τον σειριακό αριθμό του κινητού ο οποίος βρίσκεται από το μενού των ρυθμίσεων στην καρτέλα Settings / About / Status 3. Έχοντας κατεβάσει τα απαραίτητα αρχεία από πριν στον υπολογιστή σου στην μονάδα C θα έχει δημιουργηθεί ένας φάκελο ο οποίος θα λέγεται adb. Μέσα στον φάκελο αυτόν κάνε copy-paste το αρχείο unlock_bootloader.img για να ξεκλειδώσουμε μετά το bootloader. Bγες από τον φάκελο και Βλέποντάς τον, τον επιλέγεις, πατάς shift και δεξί κλικ και πατάς "open command window here". 4. Θα σου ανοίξει ένα cmd. Εκεί πληκτρολογείς την εντολή "adb devices" (χωρίς τα " "). Έλεγξε την οθόνη του κινητού σου αν έχει πετάξει ένα pop-up παράθυρο που να λέει αν θέλεις το κινητό σου να εμπιστεύεται τον συγκεκριμένο υπολογιστή. Επέλεξε το always allow. 5. Ξαναπάτα την ίδια εντολή με πριν έτσι ώστε να διαβεβαιωθούμε ότι δεν βγάζει το κινητό στο cmd ως unauthorized device. Θα πρέπει να σου βγάζει Device XXXXXXX, όπου το ΧΧΧΧΧΧΧ είναι το serial number του κινητού. 6. Εφόσον έχεις διαβεβαιωθεί για τα παραπάνω ότι τα έχεις κάνει σωστά, πάτα την εντολή "adb reboot bootloader" και το κινητό θα μπεί σε fastboot mode. 7. Φαντάζομαι με βάση τις οδηγίες για το site του zuk θα έχεις καταφέρει να πάρεις την εγκριση με το email επομένως προχωράμε παρακάτω. Αν δεν, πες μου. 8. Για να διαβεβαιωθείς ότι όλα πήγανε καλά μέχρι στιγμής πήγαινε στο device manager του υπολογιστή σου και διαβεβαιώσου ότι εκεί που γράφει COM PORTS το κινητό θα φαίνεται ως 9008 και όχι 900Ε. Αν φαίνεται 9008 πληκτρολόγησε στο cmd που άνοιξες προηγουμένως την εντολή"fastboot -i 0x2b4c flash unlock unlock_bootloader.img ". Mε την εντολή αυτήν κάνεις εγκατάσταση το αρχείο unlock που κατέβασες από το μέιλ όπως στο έστειλε η ZUK 9. Στη συνέχεια πληκτρολογείς την εντολή που ακολουθεί και το κινητό πρέπει να ξεκλειδώσει "fastboot -i 0x2b4c oem unlock-go" 10. Όταν ανοίξει το κινητό θα περιμένεις για λίγο μιας και είναι το πρώτο boot. Το κινητό ανοίγει και στη συνέχεια περνάς twrp και την cm Υ.Γ.: Εγώ τουλάχιστον ακολούθησα την παραπάνω διαδικασία έτσι ακριβώς και έγινε μια χαρά. Πες μου αν τα έκανες έτσι. Αλλιώς μπορεί να φταίει ο υπολογιστής. Edited September 30, 2016 by so93 Παράθεση iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Κάτι εφορμογές (ωραίες αλλά στα κινέζικα) πως αφαιρούνται? π.χ. καιρός, calendar κλπ... Χρειάζεται root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 (edited) Ας το πάμε αλλιώς. Πες μου αν έχεις ακολουθήσει κατά βήμα τα παρακάτω για να είμαστε 100% σίγουροι ότι έχεις ακολουθήσει την διαδικασία σωστά. Πολλές φορές μπορεί να έχουμε παραλήψει κάτι χωρίς να το έχουμε συνειδητοποιήσει εκείνη τη στιγμή: Ξεκλείδωμα Bootloader για το Zuk Z2 1. Ενεργοποίηση USB Debugging και ενεργοποίηση enable_usb_2.0 2. Γράφουμε σε ένα χαρτί τον σειριακό αριθμό του κινητού ο οποίος βρίσκεται από το μενού των ρυθμίσεων στην καρτέλα Settings / About / Status 3. Έχοντας κατεβάσει τα απαραίτητα αρχεία από πριν στον υπολογιστή σου στην μονάδα C θα έχει δημιουργηθεί ένας φάκελο ο οποίος θα λέγεται adb. Μέσα στον φάκελο αυτόν κάνε copy-paste το αρχείο unlock_bootloader.img για να ξεκλειδώσουμε μετά το bootloader. Bγες από τον φάκελο και Βλέποντάς τον, τον επιλέγεις, πατάς shift και δεξί κλικ και πατάς "open command window here". 4. Θα σου ανοίξει ένα cmd. Εκεί πληκτρολογείς την εντολή "adb devices" (χωρίς τα " "). Έλεγξε την οθόνη του κινητού σου αν έχει πετάξει ένα pop-up παράθυρο που να λέει αν θέλεις το κινητό σου να εμπιστεύεται τον συγκεκριμένο υπολογιστή. Επέλεξε το always allow. 5. Ξαναπάτα την ίδια εντολή με πριν έτσι ώστε να διαβεβαιωθούμε ότι δεν βγάζει το κινητό στο cmd ως unauthorized device. Θα πρέπει να σου βγάζει Device XXXXXXX, όπου το ΧΧΧΧΧΧΧ είναι το serial number του κινητού. 6. Εφόσον έχεις διαβεβαιωθεί για τα παραπάνω ότι τα έχεις κάνει σωστά, πάτα την εντολή "adb reboot bootloader" και το κινητό θα μπεί σε fastboot mode. 7. Φαντάζομαι με βάση τις οδηγίες για το site του zuk θα έχεις καταφέρει να πάρεις την εγκριση με το email επομένως προχωράμε παρακάτω. Αν δεν, πες μου. 8. Για να διαβεβαιωθείς ότι όλα πήγανε καλά μέχρι στιγμής πήγαινε στο device manager του υπολογιστή σου και διαβεβαιώσου ότι εκεί που γράφει COM PORTS το κινητό θα φαίνεται ως 9008 και όχι 900Ε. Αν φαίνεται 9008 πληκτρολόγησε στο cmd που άνοιξες προηγουμένως την εντολή "fastboot -i 0x2b4c oem unlock-go" και θα πρέπει να έχει ξεκλειδώσει. Υ.Γ.: Εγώ τουλάχιστον ακολούθησα την παραπάνω διαδικασία έτσι ακριβώς και έγινε μια χαρά. Πες μου αν τα έκανες έτσι. Αλλιώς μπορεί να φταίει ο υπολογιστής. 1 ok 2ok 3ok 4ok 5ok 6ok βλέπει τη συσκευή και ξεκινάει σε bootloader 7ok έχω πάρει έγκριση και μου έχουν στείλει στο e-mail το αρχειακή για να το βάλω στο adb για να κάνω unlock 8 αυτό δεν το έχω τσεκάρει αλλά οταν γράφω την εντολή μου λέει ότι δεν με υποστηρίζει την εντολή Θα τσεκάρω ξανά το 8 Edited September 29, 2016 by Birel_motosport Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so93 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Unlock bootloader http://zukfans.eu/community/threads/zuk-z2-bootloader-unlock.62/ Περασμα CM http://zukfans.eu/community/threads/rom-lr-team-zuk-z2-unofficial-cm13.174/ Eγω εμεινα στην 8.24, καθως οι 9.1 ειχαν προβληματα, δεν ξερω τωρα αν εχουν διορθωθει Σε περιπτωση που δεν αναγνωριζεται το τηλεφωνο οταν το κανει reboot σε bootloader ειναι επειδη θελει τους drivers, οχι του παραπανω link αλλα αυτους που ειναι στο τηλεφωνο που φαινεται σαν D: drive στον υπολογιστη. 1 ok 2ok 3ok 4ok 5ok 6ok βλέπει τη συσκευή και ξεκινάει σε bootloader 7ok έχω πάρει έγκριση και μου έχουν στείλει στο e-mail το αρχειακή για να το βάλω στο adb για να κάνω unlock 8 αυτό δεν το έχω τσεκάρει αλλά οταν γράφω την εντολή μου λέει ότι δεν με υποστηρίζει την εντολή Θα τσεκάρω ξανά το 8 Την εντολή την έγραψες έτσι ακριβώς όπως την έχω εγώ?? Γιατί και εγώ την έγραφα όπως την έλεγε το φόρουμ και μου έβγαζε ακριβώς το ίδιο σφάλμα. Μετά όμως ψάχνοντας λίγο παραπάνω βρήκα την εντολή με την σύνταξη όπως το γράφω στο 8. Το πάτησα και έγινε ;) ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάτι εφορμογές (ωραίες αλλά στα κινέζικα) πως αφαιρούνται? π.χ. καιρός, calendar κλπ... Χρειάζεται root? Ναι οπωσδήποτε. Γενικά σε εμένα είχε πρόβλημα το playstore. Πιθανότατα γιατί ήταν για έκδοση android 5.1 ενώ το κινητό ήταν 6.0 :D Παράθεση iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Έτσι το βλέπει το κινητo Και όταν πατάω να φορτώσει το αρχείο που μου έστειλες η zuk μου βγάζει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so93 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 (edited) Έτσι το βλέπει το κινητo Και όταν πατάω να φορτώσει το αρχείο που μου έστειλες η zuk μου βγάζει αυτό Έχεις 64bit υπολογιστή?? Όταν μπαίνεις στο fastboot mode δεν θα έπρεπε να σε βγάζει έτσι όπως φαίνεται στο device manager... Δηλαδή δεν είναι λογικό να μπαίνεις σε fastboot και να σου βγάζει το κινητό στο device manager έτσι όπως μου το δείχνεις..Πρωτού μπεις σε fastboot Πώς το δείχνει το κινητό?? :wacko::wacko: Βγάλε φώτο να φαίνεται και όταν κάνεις κλικ στο Android Πώς είναι... Εσένα το βλέπει σαν συσκευή αποθήκευσης και όχι σαν Port ;) Kάτι ακόμα. Την πρώτη φορά που πατάς adb devices και σου βγάζει αυτό το μήνυμα τσέκαρε στην οθόνη του κινητού σου αν σου βγάζει ένα μήνυμα να εμπιστεύεται πάντα αυτόν τον υπολογιστή. Επέλεξε να τον εμπιστεύεται πάντα και ξαναπληκτρολόγησε την εντολή adb devices Και μετά πάτα την άλλη εντολή... Επίσης για καλό και για κακό βάλε τον υπολογιστή σε test mode. Edited September 30, 2016 by so93 Παράθεση iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Έτσι το βλέπει το κινητo Και όταν πατάω να φορτώσει το αρχείο που μου έστειλες η zuk μου βγάζει αυτό πριν από αυτή την εντολή έχεις δώσει αυτή fastboot -i 0x2b4c flash unlock unlock_bootloader.img ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so93 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 (edited) πριν από αυτή την εντολή έχεις δώσει αυτή fastboot -i 0x2b4c flash unlock unlock_bootloader.img ? όχι, αν αυτή η εντολή είναι αυτή που λένε στο site της zuk είναι λάθος. Την εντολή που σου παρέθεσα παραπάνω την βρήκα από σχόλια στο φόρουμ. Όσο προσπαθούσα με την εντολή που γράφεις και εσύ δεν κατάφερα τίποτα.. Μπορεί να λειτουργούσε στις πρώτες παρτίδες μετά όμως από σχόλια αλλά και από ένα άλλο φόρουμ (νομίζω στο ιταλικό) δίνανε την παραπάνω εντολή Edited September 30, 2016 by so93 Παράθεση iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 όχι, αν αυτή η εντολή είναι αυτή που λένε στο site της zuk είναι λάθος. Την εντολή που σου παρέθεσα παραπάνω την βρήκα από σχόλια στο φόρουμ. Όσο προσπαθούσα με την εντολή που γράφεις και εσύ δεν κατάφερα τίποτα.. Μπορεί να λειτουργούσε στις πρώτες παρτίδες μετά όμως από σχόλια αλλά και από ένα άλλο φόρουμ (νομίζω στο ιταλικό) δίνανε την παραπάνω εντολή ;) αυτή η εντολή μεταφέρει και φλασαρει το .img που σου έστειλαν απο την zuk και η επόμενη κάνει unlock, δεν είναι ή η μια ή η άλλη, είναι και η δύο, πρώτα αυτή που έβαλα και μετά αυτή που έτρεξε το παιδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so93 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 αυτή η εντολή μεταφέρει και φλασαρει το .img που σου έστειλαν απο την zuk και η επόμενη κάνει unlock, δεν είναι ή η μια ή η άλλη, είναι και η δύο, πρώτα αυτή που έβαλα και μετά αυτή που έτρεξε το παιδι Έχεις απόλυτο δίκιο και το ξέχασα τελείως!! Birel να συμπεριλάβεις και την εντολή που λέει ο Leo και θα γίνει το τερατάκι ;) Παράθεση iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Άλλαξα υπολογιστή και ξαναδοκίμασα Όταν το συνδέω προβλέπει κάτω σαν zuk z2131 Μεταγραφώ τις εντολές Και τωρα μου λέει ότι περιμένει την συσκευή Και στον πίνακα εξαφανίζεται η συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Άλλαξα υπολογιστή και ξαναδοκίμασα Όταν το συνδέω προβλέπει κάτω σαν zuk z2131 Μεταγραφώ τις εντολές Και τωρα μου λέει ότι περιμένει την συσκευή Και στον πίνακα εξαφανίζεται η συσκευή αυτό "Kάτι ακόμα. Την πρώτη φορά που πατάς adb devices και σου βγάζει αυτό το μήνυμα τσέκαρε στην οθόνη του κινητού σου αν σου βγάζει ένα μήνυμα να εμπιστεύεται πάντα αυτόν τον υπολογιστή." που έγραψε ο so93 το έκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Πάτα τους drivers που βγάζει σαν μονάδα δίσκου πχ :E όπως είπα και προηγούμενα, δε βλέπει τη συσκευή σε fastboot (γι'αυτο waiting for device), παρά μόνο όταν είναι ανοιχτή Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 (edited) Τους έχω περάσει Τους εσβησα και τους ξανά πέρασα Edited September 30, 2016 by Birel_motosport Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Και τωρα αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Και τωρα αυτο ζήτα ξανά το unlock .img μήπως αυτό που έχεις είναι corrupted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so93 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Επειδή και ένας φίλος μου είχε παρόμοιο πρόβλημα, ψάξε και κατέβασε τους drivers της qualcomm και πιο συγκεκριμένα κάνε εγκατάσταση τους drivers για το 9008. Το κινητό πρέπει να φαίνεται ως COM/PORT 9008 στο device manager, για αυτό και σου γράφει στο cmd "waiting for your device". Δεν το βλέπει οτι είναι σε fastboot mode. Κάνε αυτό που σου είπα και πιστεύω ότι θα γίνει. Παράθεση iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Έχουμε κανένα link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Βρήκα τους drivers πέρασα προσπάθησα ξανά και από εκεί που έβλεπε ο υπολογιστής το κινητό ξαφνικά δεν τον βλέπει πια δεν ξέρω τι άλλο να κάνω το συγκεκριμένο κινητό έχει σπάσει τα νεύρα έχω ξεκλειδώσει αλλά τέσσερα κινητά και αυτό δεν λέει να ξεκλειδώσει με τίποτα όχι μόνο από τα υπόλοιπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 (edited) Βρήκα τους drivers πέρασα προσπάθησα ξανά και από εκεί που έβλεπε ο υπολογιστής το κινητό ξαφνικά δεν τον βλέπει πια δεν ξέρω τι άλλο να κάνω το συγκεκριμένο κινητό έχει σπάσει τα νεύρα έχω ξεκλειδώσει αλλά τέσσερα κινητά και αυτό δεν λέει να ξεκλειδώσει με τίποτα όχι μόνο από τα υπόλοιπα ζήτησες ξανά το unlock .img μήπως αυτο που έχεις είναι corrupted? http://zukfans.eu/community/threads/zuk-z2-bootloader-unlock.62/page-10 post #197 και μετά Edited October 1, 2016 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts